2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Açlık insülin değeriniz kaç kızlar tahlillerdr bakılmıştır belki 5in altında olması gerekiyormuş

Açlık insülin değeriniz kaç kızlar tahlillerdr bakılmıştır belki 5in altında olması gerekiyormuş

Ahh canim hic uzulme benim esimin aileside oyle kendi anne babam hevesleniyor herseye..her aile ayni degil malesef..durumlari olmasa canlari sagolsun dicemde ornegin gorumcem kece ve bebek konusunda baya un yapti istanbulda..ben hala olsam teklif bile beklemem gel gorki her insan ayni degil..
Bazen daha iyi diyorum minnet etmiyorum bagimli kalmiyorum gogsumu gere gere ben aldim diyebiliyorum..
Allah bu konuda herkesi iyilerle karsilastirsin :))

kızlar ben bu kayınvalide olayını kestim attım kafamda. Allah'a çok şükür benim kayınvalidem çok iyi. Allah başımdan eksik etmesin derim hep. ufal tefek o kafar çok şey oluyorki. önceden çok takıyordum ama artık sallamıyorum. bir şeyler almak istediğinde ben durduruyorum alma diye. kendi çalışmıyor, parayı kayınpederimden alıyor. belki o da çok daha iyi beğeniyordur ama elinden bu kadarı geliyor diye düşünüyorum. aramıyor sıkça mesela, rahatsız etmek istemiyor diye düşünüyorum. bana gelirken yemeğini yapar getirir. evden çarşafını dahi getirir, ben onlar gittikten sonra bir de yıkamayla uğraşmayayım diye. sabahları ben uyanmadan kahvaltımı hazırlar sağolsun. hiçbir iş yaptırmaz ben ordayken. Allah ona uzun ömürler versin inşallah..

saol canım aynen bu haftalar kritik ben biraz ihmal ettim kendimi onun da farkındayım zaten bundan sonra daha temkinli olucam Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim ben msjini gormedim ne oldu canini sikan bir durummu var

yıkama aparatı güzel duruyor.. bakalım inşallah bulurum ve güzel olur.. sağol canım haber verdiğin için

Aynen canım renk tonları da tam benım sevdıgım tonlarda oturma apratı da satılıyo olması ıyı oldu. Bu arada ne demek canım hepımız ındırımlerı kovalıyoruz burda tabı kı haber verıcem

Uzme canim kendini bazen erkeklerin hanimlil damarlari tutuyot cok biliyorlar benimkide takti bebek arabasina :)) illa kendi secicek gezdircekmis al diyorum bi gogsumu gezdirirken emzirirsinde

güzel gerçekten o da.. ama kokusu midemi bulandırıyor yaa süremiyorum gene gittim mustela aldım en kazığından
Su ana kadar iki tup 150 mm'lik mustela gitti,sonra Lierac a gectim.Iki tane 100 luk almistim.2. sonundayim.Bir tane 200 luk aldim yeni.Ne kadar gider bilmiyorum.Catlaga egilimliyim cok cok surmek zorundayim.Mustela daha az kokulu bence,lierac daha kimyasal kokuyor.Her gun ogle saatlerinde dus aliyorum.Bebe yagi suruyorum ama onun fazla faydasi yokmus.Gece yatmadan da Hypericum T090 diye bir kantoron kremi kullaniyorum.Bu kadar ugrasmaya ben catlarsam bir daha hamile kaldigimda hicbir sey kullanmam.

Ya kızlar bebeğinizin boyu kilosu burada yazan hamilelik takviminin ortalamalarına uyuyor mu? Benim kilo yine neyse de boyu burdakine göre kısa. Merak etttim sizinkileri?
Benim boyu Ayni kilosu onden gidiyor canim..merak etme son haftalarda daha cabuk gelisip buyuyorlarmis o acigi kapatir bebisler

mayhoşcum bu kantaron kremi dediğin vıcık vıcık yapıyor mu seni? eper öyle yapıyosa fayda eder bence.

Gozun aydin canim sevindim saglikli olsunlar insallah hep bebislerimiz kilosunu dert etme kasar sut muz tuket protein agirlikli beslen hemencik kapatir farki

Gozun aydin canim sevindim saglikli olsunlar insallah hep bebislerimiz kilosunu dert etme kasar sut muz tuket protein agirlikli beslen hemencik kapatir farki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…