- 10 Kasım 2016
- 241
- 411
- 23
Gynoferon kullaniyorum canim 2 hafta once gunde 2ye cikardi doktor bugun yine dusuk degerİlaç olarak ne kullanıyosun canım
Eki Görüntüle 1979489 Kızlar kuvet alamanyanlar haftaya şok markete de gelıyo. Benım ıs yerımın yanında var bu sefer kacırmıycam ıns :)
güzel gerçekten o da.. ama kokusu midemi bulandırıyor yaa süremiyorumCanım hindistancevizi yağı tavsiye ederim harika
Ahh canim hic uzulme benim esimin aileside oyle kendi anne babam hevesleniyor herseye..her aile ayni degil malesef..durumlari olmasa canlari sagolsun dicemde ornegin gorumcem kece ve bebek konusunda baya un yapti istanbulda..ben hala olsam teklif bile beklemem gel gorki her insan ayni degil..Haklısında canım ne bileyim. Ewlenirkende herşeyi eşimle ikimiz yaptık. Akıl veren eden hiç olmadı. Mobilya alırken bile aileleri zorladıkta geldiler öyle aldık. İlk bebeğim birde. Hadi diyorum annemlerin 3.torunu olacak kayınvalidem ise ilkkez babaanne olacak ve ilk torun. Görümcelerimse ilkkez hala olacaklar. 5 tlye badi, 1 tlye çorap satıyorlar. İstedğim çok birşey değilki düşünmek ya. Yada manevi destek. Kızımıda üzdüm ama elimde değildi inanki
Aa iyiymiş bu sefer kaçırmayalımEki Görüntüle 1979489 Kızlar kuvet alamanyanlar haftaya şok markete de gelıyo. Benım ıs yerımın yanında var bu sefer kacırmıycam ıns :)
Aa ben de kokusuna bayılıyorum özellikle.güzel gerçekten o da.. ama kokusu midemi bulandırıyor yaa süremiyorumgene gittim mustela aldım en kazığından
Canim ben msjini gormedim ne oldu canini sikan bir durummu varsaol canım aynen bu haftalar kritik ben biraz ihmal ettim kendimi onun da farkındayım zaten bundan sonra daha temkinli olucam Allah hepimizin yardımcısı olsun
yıkama aparatı güzel duruyor.. bakalım inşallah bulurum ve güzel olur.. sağol canım haber verdiğin için
Evet ya kacırmayız ıns ben ıse gıtmeden ılk markete ugrıycam ayırtcam valla ya da alır esıme verırımAa iyiymiş bu sefer kaçırmayalım
benim kokulara hassasiyetim bitmedi yaa. kavanozunda koklayınca sorun yok da teni e sürünce kötü kokuyor. pöfffAa ben de kokusuna bayılıyorum özellikle.
Uzme canim kendini bazen erkeklerin hanimlil damarlari tutuyot cok biliyorlar benimkide takti bebek arabasina :)) illa kendi secicek gezdircekmis al diyorum bi gogsumu gezdirirken emzirirsindeDunden beri o kadar üzgünüm ki.. Esimle bebek cantasi için tartistik . ben sirt cantasi istiyorum o normal al diyor. Derdi fiyati ama biliyorum.. Ates ölçer alacagim gereksiz o diyor ya kızlar inanin zaruri şeylerine odaklaniyorum zaten kuzumun . bakiyorum herkes neler neler almış. . Ben oda da yapmadim kendi odamda duracak cok bi masraf yapmadigim halde eşim boyle sıkıyor beni.. Bi de bana hem suclusun hem güçlü demez mihala kendini hakli görüyor ben ilk diye heyecandan gereksiz seylere saldiriyomusum kendi biliyomus alinacak seyleri o alicakmis..
İşten ayrilmasaydim diyorum keske oyle pisman oldum ki.. Esim polis ve maddi sorunumuz da yok araba aldik diye biraz idare ediyoruz sadece. Bi oluyo ki düzeliyor bi oluyor ki cimrilesti..
Kizimida uzdu diye ayri bi kizginim onauzun oldu kusura bakmayin cok bunaldım
Su ana kadar iki tup 150 mm'lik mustela gitti,sonra Lierac a gectim.Iki tane 100 luk almistim.2. sonundayim.Bir tane 200 luk aldim yeni.Ne kadar gider bilmiyorum.Catlaga egilimliyim cok cok surmek zorundayim.Mustela daha az kokulu bence,lierac daha kimyasal kokuyor.Her gun ogle saatlerinde dus aliyorum.Bebe yagi suruyorum ama onun fazla faydasi yokmus.Gece yatmadan da Hypericum T090 diye bir kantoron kremi kullaniyorum.Bu kadar ugrasmaya ben catlarsam bir daha hamile kaldigimda hicbir sey kullanmam.güzel gerçekten o da.. ama kokusu midemi bulandırıyor yaa süremiyorumgene gittim mustela aldım en kazığından
Benim boyu Ayni kilosu onden gidiyor canim..merak etme son haftalarda daha cabuk gelisip buyuyorlarmis o acigi kapatir bebislerYa kızlar bebeğinizin boyu kilosu burada yazan hamilelik takviminin ortalamalarına uyuyor mu? Benim kilo yine neyse de boyu burdakine göre kısa. Merak etttim sizinkileri?
mayhoşcum bu kantaron kremi dediğin vıcık vıcık yapıyor mu seni? eper öyle yapıyosa fayda eder bence.Su ana kadar iki tup 150 mm'lik mustela gitti,sonra Lierac a gectim.Iki tane 100 luk almistim.2. sonundayim.Bir tane 200 luk aldim yeni.Ne kadar gider bilmiyorum.Catlaga egilimliyim cok cok surmek zorundayim.Mustela daha az kokulu bence,lierac daha kimyasal kokuyor.Her gun ogle saatlerinde dus aliyorum.Bebe yagi suruyorum ama onun fazla faydasi yokmus.Gece yatmadan da Hypericum T090 diye bir kantoron kremi kullaniyorum.Bu kadar ugrasmaya ben catlarsam bir daha hamile kaldigimda hicbir sey kullanmam.
Gozun aydin canim sevindim saglikli olsunlar insallah hep bebislerimiz kilosunu dert etme kasar sut muz tuket protein agirlikli beslen hemencik kapatir farkikızlar merhaba. bir sorum olucak; hem kan sulandırıcı iğne kullanıp hem omega hapı kullanan var mı acaba?
bugün 1 ayın sonunda bebeğimi görmeye gittik nihayet. herşeyi güzel çıktı, inşallah böyle devam eder.. doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi annelik endişesi işte:) 24+3 teyiz 700 gr kadar geldi. bu haftalarda sizlerin nasıldı acaba?
birde kızlar detaylı ultrasonda doktor beyninde 2 tane kist görmüştü. koroid pleksus kisti deniyormuş genelde 28. haftaya kadar geçiyor endişe etmeyin demişti. bizde hiçkimseye bahsetmedik. üzülmüştüm ama forumda da bakınca çok fazla kişide görülmüş sonra kaybolmuş. içim rahatlamıştı. Rabbime hamdolsun bugün kontrolde kistler görülmedi. kimseye dememiştim öylece geldi geçti, şimdi sizinle sevincimi paylaşayım istedim..
herşey gönlünüzce olsun..
Gozun aydin canim sevindim saglikli olsunlar insallah hep bebislerimiz kilosunu dert etme kasar sut muz tuket protein agirlikli beslen hemencik kapatir farkikızlar merhaba. bir sorum olucak; hem kan sulandırıcı iğne kullanıp hem omega hapı kullanan var mı acaba?
bugün 1 ayın sonunda bebeğimi görmeye gittik nihayet. herşeyi güzel çıktı, inşallah böyle devam eder.. doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi annelik endişesi işte:) 24+3 teyiz 700 gr kadar geldi. bu haftalarda sizlerin nasıldı acaba?
birde kızlar detaylı ultrasonda doktor beyninde 2 tane kist görmüştü. koroid pleksus kisti deniyormuş genelde 28. haftaya kadar geçiyor endişe etmeyin demişti. bizde hiçkimseye bahsetmedik. üzülmüştüm ama forumda da bakınca çok fazla kişide görülmüş sonra kaybolmuş. içim rahatlamıştı. Rabbime hamdolsun bugün kontrolde kistler görülmedi. kimseye dememiştim öylece geldi geçti, şimdi sizinle sevincimi paylaşayım istedim..
herşey gönlünüzce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?