2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun. Tantumu bilmiorum ama doktorum bana imumax spreyi onermisti. Prospektusunde yazar tantumun da.
Sağol cnm yok seninki farklı benim spreyde hamilelikte bilgi yok olduğu için kullanılmaz yazıyor nette baktım da hiç aklıma gelmedi ya (

/melissa81 benim arkadaşım sürekli su eksilterek 5 ,6 hafta idare etti ama sürekli yatarak ve çok çok su içerek , su eksildikçe o su ekledi gibi yani geçmiş olsun doktor bişey yok demiş ama sen dinlen su iç cnm

Gunaydınlar..CANIM benım de gecen hafta bogazım senınkı gıbıydı dr tantum verde dıye bı sprey verdı hamılelerın kullanabılgı bı ılac korkma hıc

Coin geçmiş olsun canim.sen dr güven.eminim bir sey olmaz.ama dikkat etmek gerekir tabiki.bildigim kadarıyla bu turnosol kağıdı internet üzerinden de satılıyor.

Merhaba arkadaslar cuma gunu cok agrim oldu yatarken iyiyim kalktigim anda asagiya dogru karnimin baski ve agri bel ve kalcama inen agrilar oluyordu zaten 10gun oncede ayni agrularla gitmistim 3gun abtibiyotik kullanmistim hafif idrarda sorun vardi cuma aksami acilde 2sise serum yedim progeston ve magnezyum verdi doktor bebek iyi rahim agzindada hicbur sorun yok bide kendi doktorun gorsun dedi dun gittim yine muaynedw bisey yok ama doktorum bu sancilar devam ettikce erken dogumu tetikler dedi 1gece hastanede yattim yeni eve geldim 12 saat serum tedavusi uyguladular bikac saatte bir nst ye baglandim genelde sancu yok 1inde cok hafif cikti bir suru tahlil yapildi hepsi normal agrilarin sebebbi bulunamadi 1hafta yatak istirahati ve progestan bide antibiyotik kullanicam agrilariniz gecmezse gidin doktora ihmale gelmiyor okucuk sancilar devam ettikce rahim agzini acabiliyormus

Gecmis olsun.

Gecmis olsun canim,ben de alerjik nezle olmustu.Gece uyuyamiyordum sadece serumm fizyolojikle rahatlamaya calistim.Dr a sor bence icin rahat olsun.

çok geçmiş olsun canım. dinlen güzelce geçsin ağrıların

Amine Busra canım geçmiş olsun çok.

Gecmis olsun canim

Coin geçmiş olsun canim.sen dr güven.eminim bir sey olmaz.ama dikkat etmek gerekir tabiki.bildigim kadarıyla bu turnosol kağıdı internet üzerinden de satılıyor.

Sağolun hepiniz. Usgde sorum yoktu suyu iyiydi gelisimide haftayla uyumlu. Ama bir kere işkillendim peşini birakmayacagim. Pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Bu arada artik bebek usgden cok fazla rahatsiz oluyor. Üst üste olcak ama yapacak birşey yok malesef. Su içmeyi arttiriyorum bende enfeksiyonda bitsin gitsin

Geçmiş olsun canım, inşallah bir sıkıntı yoktur..Benim de sürekli akıntım var, çamaşırım sürekli ıslak, beyaz ve şeffaf oluyo, dün dr.uma söyledim kaşıntı koku yoksa normal dedi.

Geçmiş olsun canım, ben de grip olmuştum, atlattım çok şükür, bir zararı yoktur inşallah benim bir bilgim yok.

Geçmiş olsun canım, benim de karnımın altında ağrı oldu bi ara, dr.uma sordum ağrılar normal dedi, benim dr.uma göre herşey normal:) Birkere süt ictigimde çok ağrı olmuştu o da gazdan, gecenki de öyledir diye çok takmadim . Dün dr.rahim ağzına filan da baktı ultrasonda gayet iyi dedi..

Cok gecmıs olsun canım

Canim benim çok saol yarın rapor alicam evdeyim bu ara kendimi yormamaya özen göstericem artık senin birde iki tane Allah kat kat yardimcin olsun sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

Canim cok geçmiş olsun korkma sakin bebisler bu ara bizi yokluyor ağrı sanci ile benim de akintim arttı endişe etme bol bol dinlenip kendimize iyi bakıcaz inşallah

Tatlım sana da geçmiş olsun ayakta çok gezinme dikkat et ben yürüyüşü azalttim hatta dün egilmedim bile artık daha da dikkat etmemiz gereken zamanlar bol bol su tüket ama ılık olsun soğuk su da enfeksiyonu artırıyor birde stres yapmamak gerek oda artırıyor maalesef ben ağrım var mı diye kendimi yoklayinva hemen başlıyor ben de kasik ağrısı çektim bebek büyüyor diye Dr a gitmedim hemen ama rahim ağzında kisalma olmuş şiddetli ağrısı sancısı olan Dr a gitmekten çekinmesin ama pimpiriklide olmamak gerek insan biliyor aslında ağrısı az mı çok mu . Bununla geçmişolsun canım bir daha olmaz inşallah korkma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…