Sağol cnm yok seninki farklı benim spreyde hamilelikte bilgi yok olduğu için kullanılmaz yazıyor nette baktım da hiç aklıma gelmedi yaGecmis olsun. Tantumu bilmiorum ama doktorum bana imumax spreyi onermisti. Prospektusunde yazar tantumun da.
Günaydın hanımlar çok grip oldum boğazımdaki gıcıktan ne yutkunabilitorum ne konuşabiliyorum gözlerimden yaşlar akıyor deli gibi bende sprey sıktım tam bu esnada tantum gibi bişey ayy sonradan aklıms geldi zararlı mıdır diye gece uyku uyuyamadım ya bilgisi olan var mı
Coin geçmiş olsun canim.sen dr güven.eminim bir sey olmaz.ama dikkat etmek gerekir tabiki.bildigim kadarıyla bu turnosol kağıdı internet üzerinden de satılıyor.Günaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?
Ay gerçekten mi çok sevindirdin beni allah ta seni sevindirsinGunaydınlar..CANIM benım de gecen hafta bogazım senınkı gıbıydı dr tantum verde dıye bı sprey verdı hamılelerın kullanabılgı bı ılac korkma hıc
Ellerine saglik,instagramdaki saticilarin sattiklari kapi susu gibi,hicbir farki yok,cok guzel olmus.Eki Görüntüle 1979552 El emegi goz nuru :)) Bugun malzemeleri aldim hemen yaptim Artik siparis alirim :)))
Gecmis olsun.Günaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?
Gecmis olsun canim,ben de alerjik nezle olmustu.Gece uyuyamiyordum sadece serumm fizyolojikle rahatlamaya calistim.Dr a sor bence icin rahat olsun.Günaydın hanımlar çok grip oldum boğazımdaki gıcıktan ne yutkunabilitorum ne konuşabiliyorum gözlerimden yaşlar akıyor deli gibi bende sprey sıktım tam bu esnada tantum gibi bişey ayy sonradan aklıms geldi zararlı mıdır diye gece uyku uyuyamadım ya bilgisi olan var mı
Merhaba arkadaslar cuma gunu cok agrim oldu yatarken iyiyim kalktigim anda asagiya dogru karnimin baski ve agri bel ve kalcama inen agrilar oluyordu zaten 10gun oncede ayni agrularla gitmistim 3gun abtibiyotik kullanmistim hafif idrarda sorun vardi cuma aksami acilde 2sise serum yedim progeston ve magnezyum verdi doktor bebek iyi rahim agzindada hicbur sorun yok bide kendi doktorun gorsun dedi dun gittim yine muaynedw bisey yok ama doktorum bu sancilar devam ettikce erken dogumu tetikler dedi 1gece hastanede yattim yeni eve geldim 12 saat serum tedavusi uyguladular bikac saatte bir nst ye baglandim genelde sancu yok 1inde cok hafif cikti bir suru tahlil yapildi hepsi normal agrilarin sebebbi bulunamadi 1hafta yatak istirahati ve progestan bide antibiyotik kullanicam agrilariniz gecmezse gidin doktora ihmale gelmiyor okucuk sancilar devam ettikce rahim agzini acabiliyormus
Herkese günaydın
Canım günaydın cok gecmıs olsun.yasadıgın durumu anlıyorum ben de altıma kacırmıstım suyum geldi diye düsündüm bütün gece aglladım.doktorum senin gibi amniyon suyu mu diye test yapmadı ultrasondan suyun azalıp azalmadıgına baktı sen de ultrasondan bakınca ne demisti? Stres yapma desem de cok üzülüyor insan bilirim...insallah sadece akıntıdır.
Geçmiş olsun canım ben hiç öyle bir test yapmadım ama içini ferah tut doktor normal akıntı demiş işte stres yaparsan daha çoğalabilir yarına kadar çok gezinme yat dinlen inşallah kendi doktorunda herşeyin yolunda olduğunu söyleyecektir
Amine Busra canım geçmiş olsun çok.
benim de en büyük korkularımdandır suyumun gelmesi.. korkmakta, endişelenmekte çok çok haklısın. lisedeki kimya derslerimden biliyorum ben de. turnosol bazik bir sıvı ile buluşunca tam mavi renk alır. eflatun vs olmaz. ebeye değil, doktora odaklanmaya çalış canım. pazartesiye kadar bol su içmeye çalış. usg de bir şey çıkmadıysa sorun yoktur. stres yapmamaya çalış lütfen...
Gecmis olsun canim
Coin geçmiş olsun canim.sen dr güven.eminim bir sey olmaz.ama dikkat etmek gerekir tabiki.bildigim kadarıyla bu turnosol kağıdı internet üzerinden de satılıyor.
Gecmis olsun.
Sagol canımçok geçmiş olsun canım. dinlen güzelce geçsin ağrıların
Geçmiş olsun canım, inşallah bir sıkıntı yoktur..Benim de sürekli akıntım var, çamaşırım sürekli ıslak, beyaz ve şeffaf oluyo, dün dr.uma söyledim kaşıntı koku yoksa normal dedi.Günaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?
Geçmiş olsun canım, ben de grip olmuştum, atlattım çok şükür, bir zararı yoktur inşallah benim bir bilgim yok.Günaydın hanımlar çok grip oldum boğazımdaki gıcıktan ne yutkunabilitorum ne konuşabiliyorum gözlerimden yaşlar akıyor deli gibi bende sprey sıktım tam bu esnada tantum gibi bişey ayy sonradan aklıms geldi zararlı mıdır diye gece uyku uyuyamadım ya bilgisi olan var mı
Geçmiş olsun canım, benim de karnımın altında ağrı oldu bi ara, dr.uma sordum ağrılar normal dedi, benim dr.uma göre herşey normal:) Birkere süt ictigimde çok ağrı olmuştu o da gazdan, gecenki de öyledir diye çok takmadim . Dün dr.rahim ağzına filan da baktı ultrasonda gayet iyi dedi..Merhaba arkadaslar cuma gunu cok agrim oldu yatarken iyiyim kalktigim anda asagiya dogru karnimin baski ve agri bel ve kalcama inen agrilar oluyordu zaten 10gun oncede ayni agrularla gitmistim 3gun abtibiyotik kullanmistim hafif idrarda sorun vardi cuma aksami acilde 2sise serum yedim progeston ve magnezyum verdi doktor bebek iyi rahim agzindada hicbur sorun yok bide kendi doktorun gorsun dedi dun gittim yine muaynedw bisey yok ama doktorum bu sancilar devam ettikce erken dogumu tetikler dedi 1gece hastanede yattim yeni eve geldim 12 saat serum tedavusi uyguladular bikac saatte bir nst ye baglandim genelde sancu yok 1inde cok hafif cikti bir suru tahlil yapildi hepsi normal agrilarin sebebbi bulunamadi 1hafta yatak istirahati ve progestan bide antibiyotik kullanicam agrilariniz gecmezse gidin doktora ihmale gelmiyor okucuk sancilar devam ettikce rahim agzini acabiliyormus
Ay gerçekten mi çok sevindirdin beni allah ta seni sevindirsin
Merhaba arkadaslar cuma gunu cok agrim oldu yatarken iyiyim kalktigim anda asagiya dogru karnimin baski ve agri bel ve kalcama inen agrilar oluyordu zaten 10gun oncede ayni agrularla gitmistim 3gun abtibiyotik kullanmistim hafif idrarda sorun vardi cuma aksami acilde 2sise serum yedim progeston ve magnezyum verdi doktor bebek iyi rahim agzindada hicbur sorun yok bide kendi doktorun gorsun dedi dun gittim yine muaynedw bisey yok ama doktorum bu sancilar devam ettikce erken dogumu tetikler dedi 1gece hastanede yattim yeni eve geldim 12 saat serum tedavusi uyguladular bikac saatte bir nst ye baglandim genelde sancu yok 1inde cok hafif cikti bir suru tahlil yapildi hepsi normal agrilarin sebebbi bulunamadi 1hafta yatak istirahati ve progestan bide antibiyotik kullanicam agrilariniz gecmezse gidin doktora ihmale gelmiyor okucuk sancilar devam ettikce rahim agzini acabiliyormus
Canim benim çok saol yarın rapor alicam evdeyim bu ara kendimi yormamaya özen göstericem artık senin birde iki tane Allah kat kat yardimcin olsun sağlıkla kucagimiza alalım inşallahGecmis olsun canim duzenli okumayinca kaciriyorum.hic canini sikma tabi artik bebisler buyuyor yercekimine karsi asagi baski oluyor cok yormicaz kendimizi fazla ayakta kalmakta iyi gelmiyor.Allahin izniyle birsey olmaz sen izne ayrilmafin dimi ev cok iyi geliyor canim.hem kafam rahat hem vucudum..ne oldun bebisler buyuyor bendede yorarsam baski artiyor korkuyorum hemen yatisa geciyorum az kaldi insallah sagsalim kavusuruz bebiskolara
Canim cok geçmiş olsun korkma sakin bebisler bu ara bizi yokluyor ağrı sanci ile benim de akintim arttı endişe etme bol bol dinlenip kendimize iyi bakıcaz inşallahGünaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?
Tatlım sana da geçmiş olsun ayakta çok gezinme dikkat et ben yürüyüşü azalttim hatta dün egilmedim bile artık daha da dikkat etmemiz gereken zamanlar bol bol su tüket ama ılık olsun soğuk su da enfeksiyonu artırıyor birde stres yapmamak gerek oda artırıyor maalesef ben ağrım var mı diye kendimi yoklayinva hemen başlıyorMerhaba arkadaslar cuma gunu cok agrim oldu yatarken iyiyim kalktigim anda asagiya dogru karnimin baski ve agri bel ve kalcama inen agrilar oluyordu zaten 10gun oncede ayni agrularla gitmistim 3gun abtibiyotik kullanmistim hafif idrarda sorun vardi cuma aksami acilde 2sise serum yedim progeston ve magnezyum verdi doktor bebek iyi rahim agzindada hicbur sorun yok bide kendi doktorun gorsun dedi dun gittim yine muaynedw bisey yok ama doktorum bu sancilar devam ettikce erken dogumu tetikler dedi 1gece hastanede yattim yeni eve geldim 12 saat serum tedavusi uyguladular bikac saatte bir nst ye baglandim genelde sancu yok 1inde cok hafif cikti bir suru tahlil yapildi hepsi normal agrilarin sebebbi bulunamadi 1hafta yatak istirahati ve progestan bide antibiyotik kullanicam agrilariniz gecmezse gidin doktora ihmale gelmiyor okucuk sancilar devam ettikce rahim agzini acabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?