Sagol canim :) Onlarinda bizden farki yok zaten onlar yapiyorsa bizde yaparizEllerine saglik,instagramdaki saticilarin sattiklari kapi susu gibi,hicbir farki yok,cok guzel olmus.
Canim bu rahimdeki ağrılar hareket ettiginizde mi oluyor? Yoksa normalde de sürekli bir ağrı şeklinde mi?Tatlım sana da geçmiş olsun ayakta çok gezinme dikkat et ben yürüyüşü azalttim hatta dün egilmedim bile artık daha da dikkat etmemiz gereken zamanlar bol bol su tüket ama ılık olsun soğuk su da enfeksiyonu artırıyor birde stres yapmamak gerek oda artırıyor maalesef ben ağrım var mı diye kendimi yoklayinva hemen başlıyorben de kasik ağrısı çektim bebek büyüyor diye Dr a gitmedim hemen ama rahim ağzında kisalma olmuş şiddetli ağrısı sancısı olan Dr a gitmekten çekinmesin ama pimpiriklide olmamak gerek insan biliyor aslında ağrısı az mı çok mu . Bununla geçmişolsun canım bir daha olmaz inşallah korkma sakin
Bazı gunler oyle oluyor cikip bir hava alsan kendine gelirsin. Ben öyle oldugum zamanlar aglayip rahatliyorum baska da gitmiyor o hüzün ..Merhaba kızlar.
Ay öyle tuhaf bir hüzün var ki üstümde ağlamak geliyor içimden yerimden kalkmadım sayılır yattım durdum tüm gün ne olacak benim halim
Canım o hâl ara ara üzerimize çöküyor herhalde ben dün öyleydim hatta sürekli sebebsiz yere ağladım durdum içim daralıyordu yatana kadar devam etti iyi gece uykusundan sonra bugün iyiyim çok şükür rabbim seninde içine ferahlık versin bu da hormonlar ile ilgili sanıyorumMerhaba kızlar.
Ay öyle tuhaf bir hüzün var ki üstümde ağlamak geliyor içimden yerimden kalkmadım sayılır yattım durdum tüm gün ne olacak benim halim
Niye sıkıyorsun kendini içinden ağlamak geliyorsa ağla ve rahatla canım yaAkşam ağlamamak için çok sıktım kendimi. Sonucunda tansiyonum fırladı. Normalde her zaman en ufak şeyde bile ağlar rahatlarım..
Niye sıkıyorsun kendini içinden ağlamak geliyorsa ağla ve rahatla canım ya
Ben ferro sanola geçince arttı baya. 2 haftada hemen etki rtmez ama 1 ay en azından geçsin görürsün faydasınıGynoferon kullaniyorum canim 2 hafta once gunde 2ye cikardi doktor bugun yine dusuk deger
Amin canım benim amin. Geçti gitti öylr duygusal dalgalanmaydı sanırım. Dediğin gibi Rabbim mecbur bırakmasın. Annesiyle babasının aldıkları yeter kızımaAhh canim hic uzulme benim esimin aileside oyle kendi anne babam hevesleniyor herseye..her aile ayni degil malesef..durumlari olmasa canlari sagolsun dicemde ornegin gorumcem kece ve bebek konusunda baya un yapti istanbulda..ben hala olsam teklif bile beklemem gel gorki her insan ayni degil..
Bazen daha iyi diyorum minnet etmiyorum bagimli kalmiyorum gogsumu gere gere ben aldim diyebiliyorum..
Allah bu konuda herkesi iyilerle karsilastirsin :))
İki gün tatildi hiç dışarı çıkmak gelmedi içimden rüzgar da var. Ağlasam eşim ayrılmıyor tepemden of ya ben böyle biri değildim hormonlar yedi bitirdi beni resmenBazı gunler oyle oluyor cikip bir hava alsan kendine gelirsin. Ben öyle oldugum zamanlar aglayip rahatliyorum baska da gitmiyor o hüzün ..
Aynen canım ya kendimi salak gibi hissediyorum resmen. Herkes diyor sen zeki biriydin şimdi iki kerede ancak anlıyorsun diyeCanım o hâl ara ara üzerimize çöküyor herhalde ben dün öyleydim hatta sürekli sebebsiz yere ağladım durdum içim daralıyordu yatana kadar devam etti iyi gece uykusundan sonra bugün iyiyim çok şükür rabbim seninde içine ferahlık versin bu da hormonlar ile ilgili sanıyorum
Canim normalde de vardı asagi dogru inanilmaz baski özellikle gece sağ tarafıma yatamadim ağrıdan zirve yapmıştı arada olurdu ama bu son ağrılar farkliydi anlıyorsun aslında fazlaliginiCanim bu rahimdeki ağrılar hareket ettiginizde mi oluyor? Yoksa normalde de sürekli bir ağrı şeklinde mi?
Benimde çok düşük ya ama yinede solgar veriyor doktorum bu dediğiniz ilaçlar kabızlık yapıyorsa ondan bana vermiyır galibaBen ferro sanola geçince arttı baya. 2 haftada hemen etki rtmez ama 1 ay en azından geçsin görürsün faydasını
Dun dolunay da vardi,bana da pek iyi gelmez.Kocama soylendim durdum.Ses cikarmadi o da sonra icim icimi yedi durdu,gece uyuyamadim.O da uyumuyordu,baristim da rahatladim.Bebis de babasina ne zaman ters davransam tekme atiyor.Iki erkegin ittifaki galiba:)Canım o hâl ara ara üzerimize çöküyor herhalde ben dün öyleydim hatta sürekli sebebsiz yere ağladım durdum içim daralıyordu yatana kadar devam etti iyi gece uykusundan sonra bugün iyiyim çok şükür rabbim seninde içine ferahlık versin bu da hormonlar ile ilgili sanıyorum
7 aylikken yapiyorlar canim.30 haftalikken olur,agirlasmamis olursun hem :)Kızlar benimde kasıklarda agrı oluyor aksama dogru tehlikeli mi bu durum yoksa normal mı cok asırı degil ama hissediyor insan.bel agrımda yine aksama dogru oluyor.
Bu arada ben de baby shower yapmayı düsünüyorum ama tam yapmayı dusundugum zamanlar ramazana denk geliyor.sizce mayıs 20 gibi yani 30 haftalıkken yapılır mı? Yoksa ramazan sorası 1 temmuz yani 36 haftalıkken mı? Hangisi daha iyi sizce?
Of bir de ağda meselesi var ev soğudu burada yağmur var cuma kontrol var kuaföre zaten gitmiyorum nasıl yapacağım dert oldu göbek desen kendi özgürlüğünü ilan etti kilo 80 ı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?