2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bu rahimdeki ağrılar hareket ettiginizde mi oluyor? Yoksa normalde de sürekli bir ağrı şeklinde mi?

Merhaba kızlar.

Ay öyle tuhaf bir hüzün var ki üstümde ağlamak geliyor içimden yerimden kalkmadım sayılır yattım durdum tüm gün ne olacak benim halim

Merhaba kızlar.

Ay öyle tuhaf bir hüzün var ki üstümde ağlamak geliyor içimden yerimden kalkmadım sayılır yattım durdum tüm gün ne olacak benim halim
Bazı gunler oyle oluyor cikip bir hava alsan kendine gelirsin. Ben öyle oldugum zamanlar aglayip rahatliyorum baska da gitmiyor o hüzün ..

Akşam ağlamamak için çok sıktım kendimi. Sonucunda tansiyonum fırladı. Normalde her zaman en ufak şeyde bile ağlar rahatlarım..

Merhaba kızlar.

Canım o hâl ara ara üzerimize çöküyor herhalde ben dün öyleydim hatta sürekli sebebsiz yere ağladım durdum içim daralıyordu yatana kadar devam etti iyi gece uykusundan sonra bugün iyiyim çok şükür rabbim seninde içine ferahlık versin bu da hormonlar ile ilgili sanıyorum

Benim de ağlayınca tüm günüm zehir olur , ama ağlayacaksam ağlarım en güzeli :) zaten öyle de böyle de zehir oluyor , erkekler anlamaz hormon meselesi

Kızlar benimde kasıklarda agrı oluyor aksama dogru tehlikeli mi bu durum yoksa normal mı cok asırı degil ama hissediyor insan.bel agrımda yine aksama dogru oluyor.
Bu arada ben de baby shower yapmayı düsünüyorum ama tam yapmayı dusundugum zamanlar ramazana denk geliyor.sizce mayıs 20 gibi yani 30 haftalıkken yapılır mı? Yoksa ramazan sorası 1 temmuz yani 36 haftalıkken mı? Hangisi daha iyi sizce?

Amin canım benim amin. Geçti gitti öylr duygusal dalgalanmaydı sanırım. Dediğin gibi Rabbim mecbur bırakmasın. Annesiyle babasının aldıkları yeter kızıma

Bazı gunler oyle oluyor cikip bir hava alsan kendine gelirsin. Ben öyle oldugum zamanlar aglayip rahatliyorum baska da gitmiyor o hüzün ..
İki gün tatildi hiç dışarı çıkmak gelmedi içimden rüzgar da var. Ağlasam eşim ayrılmıyor tepemden of ya ben böyle biri değildim hormonlar yedi bitirdi beni resmen

Aynen canım ya kendimi salak gibi hissediyorum resmen. Herkes diyor sen zeki biriydin şimdi iki kerede ancak anlıyorsun diye araba kullanmayı severim o bile gelmiyor içimden

Bebeğimi zor hissediyorum kardeşim elini koyuyor o kaydığını döndüğünü hissediyor anne olan benim ben hissetmiyorum of ya

Of bir de ağda meselesi var ev soğudu burada yağmur var cuma kontrol var kuaföre zaten gitmiyorum nasıl yapacağım dert oldu göbek desen kendi özgürlüğünü ilan etti kilo 80 ı geçti

Canim bu rahimdeki ağrılar hareket ettiginizde mi oluyor? Yoksa normalde de sürekli bir ağrı şeklinde mi?
Canim normalde de vardı asagi dogru inanilmaz baski özellikle gece sağ tarafıma yatamadim ağrıdan zirve yapmıştı arada olurdu ama bu son ağrılar farkliydi anlıyorsun aslında fazlaligini

Ben ferro sanola geçince arttı baya. 2 haftada hemen etki rtmez ama 1 ay en azından geçsin görürsün faydasını
Benimde çok düşük ya ama yinede solgar veriyor doktorum bu dediğiniz ilaçlar kabızlık yapıyorsa ondan bana vermiyır galiba

Dun dolunay da vardi,bana da pek iyi gelmez.Kocama soylendim durdum.Ses cikarmadi o da sonra icim icimi yedi durdu,gece uyuyamadim.O da uyumuyordu,baristim da rahatladim.Bebis de babasina ne zaman ters davransam tekme atiyor.Iki erkegin ittifaki galiba:)

7 aylikken yapiyorlar canim.30 haftalikken olur,agirlasmamis olursun hem :)

Of bir de ağda meselesi var ev soğudu burada yağmur var cuma kontrol var kuaföre zaten gitmiyorum nasıl yapacağım dert oldu göbek desen kendi özgürlüğünü ilan etti kilo 80 ı geçti

canım ayna al karşına başka türlü olmuyor.. göbek değil kız bebek o :) kocaman oldular şaka maka.. yakında ayaklarımızı göremeyeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…