2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam güzel annişler. Rahatsızlanan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun inşallah hemencik geçer düzelirsiniz. Bende sanırım üzüntü stresten kendi kendimi etkiledim. 4 gibi ağrım oldu akşama kadar geçmedi misafir gelecekti mecburi bekledim. Misafir gider gitmez doktora gittik nstye bağladılar şükür birşey. Alttan rahim ağzına baktılar oda iyi bebişimde suyu da iyi. Ama böyle ağrılar olursa tekrar gel dedi dinlenme verdi bundan sonrası için ve bol su. Ağrımla birlikte bilen arkadaşlarım bilir 3-4 gündür kasılmalarım olunca çok korktum birde akıntım artmıştı ahanda dedim bu kız erkenci galiba. Rabbi yawrularımızın zamanında gelmesini nasip etsin

Canim normalde de vardı asagi dogru inanilmaz baski özellikle gece sağ tarafıma yatamadim ağrıdan zirve yapmıştı arada olurdu ama bu son ağrılar farkliydi anlıyorsun aslında fazlaligini
Bende de ağrılar var ama hareket ederken oluyor sadece.gece yatakta dönerken mesela uykudan uyandırıyor beni.yürürken falan canım yanıyo.doktorum da dinlen ama oturarak değil yatarak dinlen dedi.bakalım geçecek mi

canım ayna al karşına başka türlü olmuyor.. göbek değil kız bebek o :) kocaman oldular şaka maka.. yakında ayaklarımızı göremeyeceğiz..
Normal zamanda 80 kilo olduğum zaman diyete girip 16 kilo vermiştim şimdi şişman olmak zoruma gitti galiba. Ne bileyim bugün bi bitse diyorum hayırlısı cuma gün görüş günümüz oğlumu görünce rahatlarım inşallah

Benim de ultrasonla bakti gaz var dedi baskada bisey bulamadilar ama gaz bu kadar agri yaparmi yatarken iyiyim kalktigim anda agri giriyor

Dogru diyorsun canım sanada cok gecmis olsun artık yuruyusler bitti benim icin 2haftaya yakin duzenli yuruyus yaptim sonra bu agrilar bir basladi bitmek bilmiyor

Bu arada doktor dinlenme diyince son eksiklerimide tamamlayayım dedim bugğn eşimle gittik lohusa pijama takımı aldım bitane sabahlıklı bitanede yedek pijama aldım birde gecelik ile yedek alt pijama aldım. 7 parçaya 199tl ödedik ve ben şok. Dediğim yerde baya indirim vardı. Hazır dışardayken 1 tane penye 1 tane kap emzirme sütyeni aldım 2 tane emzirme atleti 2 tanede hamile külodu aldım çok işe yarıyormuş. Bebişimizin sadece 1-2 eksiği kaldı ondan sonra herşey tamam. Bir aya yıkama ütüleme işinide hallettik mi tamamdır

Sanada cok gecmis olsun canım zamaninda gelsinler aman biraz daha dayansinlar

Canim normalde de vardı asagi dogru inanilmaz baski özellikle gece sağ tarafıma yatamadim ağrıdan zirve yapmıştı arada olurdu ama bu son ağrılar farkliydi anlıyorsun aslında fazlaligini
canım benım de asagı dogru acayıp bır baskı oluyor yururken dınlenınce cok hıssetmıyorum ama sankı ıcımden bırsey duscekmıs gıbı baskı yapıyor cuma gunu de kontrolum vardı doktoruma gore hersey normal bırsey demedı korkmaya basladım bende brnımde mı oyle oldu acaba

Benim de ultrasonla bakti gaz var dedi baskada bisey bulamadilar ama gaz bu kadar agri yaparmi yatarken iyiyim kalktigim anda agri giriyor
Yapıyor canım, geçen gün de sütlaç yemistim ondan oldu heralde..benim de kalkınca egilince filan ağrı oluyodu..

Rahatsızlanan arkadaşlarıma geçmişler olsun. İnşallah sıkıntılarınız ağrılarınız azalır kızlar ve geçer.. biraz daha sabredicez inşallah çok bişey kalmadı..
benim de moralim sıfır, bi suredir tartıya çıkmamıştım. Çıkmaz olaydım. 68 gösteriyor 12 kilo olmuş toplamda. Acaba ödem mi var diye de endişe ettim, gerçi boğazım iyi löp löp yiyorum. Nasıl anlaşılıyor acaba bu ödem?

Bende de ağrılar var ama hareket ederken oluyor sadece.gece yatakta dönerken mesela uykudan uyandırıyor beni.yürürken falan canım yanıyo.doktorum da dinlen ama oturarak değil yatarak dinlen dedi.bakalım geçecek mi
Korkma tatlım eger kontrol de birsey çıkmadiysa endişe etme buyudukleri için de ağrı oluyormuş kasiklarda. Benim ağrım durulacak gibi değildi farkli oldugu belliydi ama normal de hafif hafif oluyor ağrım Dr uma sormuştum bunlar için normal demişti

Canim aşağı doğru baskı bende oluyordu zaten önceki kontrollerde söylemiştim normal demişti ama bu ağrım çok şiddetliydi ne yürürken ne otururken ne yatakta geçmedi eget Dr bi durum Görseydi söylerdi yok yere stres yapma dinlenince bile gecmiyodu benim içini ferah tut . Kontrole gittiğinizdede sorun rahim ağzı uzunluğu normal mi hocam diye hepsi Allah a emanet sağlıkla kucagimiza da alırız inşallah

Yapmaz olurmu ya ben sancıdan ölüyorum , sırtım yanlarım belim ağrıyor çok yatakta sağa sola dönemiyorum artık alıştım biraz akşamları hep böyleyim sabaha karşı gaz falan gidiyor ne hikemtse rahatlıyorum buna dikkat et bakalım sende öyle mi olıyor gaz vatlen ayakta iş yapmak ölüm ölüm

canım ayna al karşına başka türlü olmuyor.. göbek değil kız bebek o :) kocaman oldular şaka maka.. yakında ayaklarımızı göremeyeceğiz..
Ben uzun zamandir goremiyorum ayaklari 3. Aydan beri ayak tirnaklarimi eşim kesiyor. Ayakkabi giymek hele ayri bi dert. Havalarda isinmadi ki babet sonrada terlige gecelim :)

Saol canım benim. Ellerinde ayaklarında şişlikler oluyorsa ödem olabilir. Benimde 6 kilodan sonra ipun ucu kaçtı 9-10olmuştur benimde aman napalım. Benim ayaklarım şişiyor artık azcık ayakta kalsam. Sabahlarıda ellerim şiş uyanıyorum ödemim olabilir belki. Dediğin gibi biraz daha katlanacağız, yeterki yawrular iyi olsun

Sabah el şişmesi normal bence. Benim daha gebelik yokken gece şişerdi parmaklarim. Onemli olan surekli olmasi galiba. Gecen babetlerimi giydim oh dedim henuz odem baslamamis. Genelde 8. Ayda basliyormuş tuza dikkat etmemiz lazim

Of bir de ağda meselesi var ev soğudu burada yağmur var cuma kontrol var kuaföre zaten gitmiyorum nasıl yapacağım dert oldu göbek desen kendi özgürlüğünü ilan etti kilo 80 ı geçti
Canım unutkanlık dalgınlık hamilelikte çok normal çocuk doğduktan sonra da normal birşey kafamızın içi dolu bilinçaltında birsürü şey düşünüyoruz ağdayla kendin hiç uğraşma git bir kuaför de yaptır bende yarın yaptırsammı diye aklıma düşürdün maalesef bende 84 olmuşum 12 kilo aldım en son 84 ü gördüğümde diyet yapıp 12 kilo vermiştim ama sanki bu kadar hacimli değildim gibi geliyor araba kullanmaya gelince 6 aydır şöför koltuğuna oturmadım acaba unutmuşmuyumdur bende merak ediyorum özgüvenimi yitirdiğimi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…