Benim hiç şişmezdi canım ondan ödem olabilir diye düşündüm ama emin değilim tabi. Tuzsuz yapamıyorum benyaSabah el şişmesi normal bence. Benim daha gebelik yokken gece şişerdi parmaklarim. Onemli olan surekli olmasi galiba. Gecen babetlerimi giydim oh dedim henuz odem baslamamis. Genelde 8. Ayda basliyormuş tuza dikkat etmemiz lazim
Ben ilk doğumuma terliklerle gitmiştim hiçbir ayakkabı olmuyordu şimdilik spor ayakkabıda sorun yok ama ilerde nolur bilmiyorumBen uzun zamandir goremiyorum ayaklari3. Aydan beri ayak tirnaklarimi eşim kesiyor. Ayakkabi giymek hele ayri bi dert. Havalarda isinmadi ki babet sonrada terlige gecelim :)
Saol tatlım benim. Ay öyle dimi ne bileyim en azından demiştim. Allahım bayramı atlatmak nasip et ondan sorma alayım sağlıkla kucağıma ve siz tüm annelerde zamanında alın inşallah güzel annişler
Ben bir spor ayakkabımı eledim geçen çok sıktı. Yedek ayakkabım vardı spor salonunda kullandığım o oluyor şimdilik şükür. Ayacıklarım minnak normalde büyümeleri garip geliyor :)Ben ilk doğumuma terliklerle gitmiştim hiçbir ayakkabı olmuyordu şimdilik spor ayakkabıda sorun yok ama ilerde nolur bilmiyorum
Benim artık yüzüklerim olmuyor bence ödem olabilir akşamla sabah arasında çok fark var zaten doktorumda tuzu tamamen kes dedi ama ben ancak azalttım tamamen bende kesemiyorum herşey saman gibi geliyorBenim hiç şişmezdi canım ondan ödem olabilir diye düşündüm ama emin değilim tabi. Tuzsuz yapamıyorum benya
Aramızda 4 hafta var o zamana kadar bende elerim normalde 38 giyen ben 40 numaraya sığamadım ayaklarıma bakamıyordum kız acaba yine öyle olacakmıyımBen bir spor ayakkabımı eledim geçen çok sıktı. Yedek ayakkabım vardı spor salonunda kullandığım o oluyor şimdilik şükür. Ayacıklarım minnak normalde büyümeleri garip geliyor :)
canım arnavutmusun :)Selam kızlar, bugün eşimin Doğum günü olduğu için randevu aldım oğlumu görmeye gittik :) tam bir Arnavut iki seferdir yüzünü göstermiyor730 gram olmuş her şeyi haftasıyla uyumlu dedi şükür haftaya da şeker yüklemesi yaptırıcam cumartesi o da inşallah normal çıkar
Misafiri cok severim de artik kabul etme canim.Biraz naz yapsana :)Cok is de yapma,temiz olmasin ev nolacak.Senden onemli mi?Buyuk ihtimalle stresten olmustur sanci bebisler sevmiyor,gelemiyor strese.Selam güzel annişler. Rahatsızlanan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun inşallah hemencik geçer düzelirsiniz. Bende sanırım üzüntü stresten kendi kendimi etkiledim. 4 gibi ağrım oldu akşama kadar geçmedi misafir gelecekti mecburi bekledim. Misafir gider gitmez doktora gittik nstye bağladılar şükür birşey. Alttan rahim ağzına baktılar oda iyi bebişimde suyu da iyi. Ama böyle ağrılar olursa tekrar gel dedi dinlenme verdi bundan sonrası için ve bol su. Ağrımla birlikte bilen arkadaşlarım bilir 3-4 gündür kasılmalarım olunca çok korktum birde akıntım artmıştı ahanda dedim bu kız erkenci galiba. Rabbi yawrularımızın zamanında gelmesini nasip etsin
Canim benim de kuyruk sokumumda agri vardi.Cok yurursem yine oluyor.Sanirim degisen vucut sekli bazi kaslara yuk bindiriyor.Esneme hareketleri de yapabilirsin.Neslihan Iskit in hamile yogasi cdsi var.25 tl falandi sanirim.Ben de ondan alacagim.Kadin esneme yaparsaniz catlamazsiniz da diyor.Ders oldugu gunler rahat uyuyorum.Gogleden bir bak hareketleri dene istersen.Haftada bir yaparsan 1 saat,haftada iki 45 dakikayi gecme,3 yaparsan 20 dakika hareketi gecme diyor.Hamileligin son gunune kadar gelebilirsiniz dedi.Bende de ağrılar var ama hareket ederken oluyor sadece.gece yatakta dönerken mesela uykudan uyandırıyor beni.yürürken falan canım yanıyo.doktorum da dinlen ama oturarak değil yatarak dinlen dedi.bakalım geçecek mi
Cok gecmis olsun canim malesef son zamanlarin korkulu ruyasi hakkimizda hayirlisi saglikla ve zamaninda gelsin minikler dikkat et kendine..Merhaba arkadaslar cuma gunu cok agrim oldu yatarken iyiyim kalktigim anda asagiya dogru karnimin baski ve agri bel ve kalcama inen agrilar oluyordu zaten 10gun oncede ayni agrularla gitmistim 3gun abtibiyotik kullanmistim hafif idrarda sorun vardi cuma aksami acilde 2sise serum yedim progeston ve magnezyum verdi doktor bebek iyi rahim agzindada hicbur sorun yok bide kendi doktorun gorsun dedi dun gittim yine muaynedw bisey yok ama doktorum bu sancilar devam ettikce erken dogumu tetikler dedi 1gece hastanede yattim yeni eve geldim 12 saat serum tedavusi uyguladular bikac saatte bir nst ye baglandim genelde sancu yok 1inde cok hafif cikti bir suru tahlil yapildi hepsi normal agrilarin sebebbi bulunamadi 1hafta yatak istirahati ve progestan bide antibiyotik kullanicam agrilariniz gecmezse gidin doktora ihmale gelmiyor okucuk sancilar devam ettikce rahim agzini acabiliyormus
Gebelikten önce yüzüklerim zor duruyodu parmağımda tektaşı tek başına takamıyodum hiç düşüyodu. Şimdi alyans hafif sıkmaya başladı diğeride tam ama gün içinde normale dönüyoBenim artık yüzüklerim olmuyor bence ödem olabilir akşamla sabah arasında çok fark var zaten doktorumda tuzu tamamen kes dedi ama ben ancak azalttım tamamen bende kesemiyorum herşey saman gibi geliyor
Ay olmazsın inşallah :) benim 36.5tu ayağım 37artık olmuyo işte daha da 2.5aydan fazla var. Ama göbüşümden ayaklarımı görmemek nasıl bişey tatmak isterdim :)Aramızda 4 hafta var o zamana kadar bende elerim normalde 38 giyen ben 40 numaraya sığamadım ayaklarıma bakamıyordum kız acaba yine öyle olacakmıyım
Bu sondu zaten kaynanamın işleri hepsi işte. Söyledik ama çaya dahi kimseyi almıyoruz artık diye. Ev işi ise duramıyorumya çamaşır ütü yemek arada süpürme falan yapıyorum halaMisafiri cok severim de artik kabul etme canim.Biraz naz yapsana :)Cok is de yapma,temiz olmasin ev nolacak.Senden onemli mi?Buyuk ihtimalle stresten olmustur sanci bebisler sevmiyor,gelemiyor strese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?