2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Y Yellu geçmiş olsun canım boşver misafiri falan kendine iyi bak Allah'tan da öyle 32 falan deyip azını isteme Rabbim ne istersen onu verir inşallah 38den önce gelmesinler anne karnındaki 1 gün dışarıda ki 10 güne bedel dursunlar durduğu yerde

Selam kızlar şok markete cingirak gelicekmis sizce alinirmi ya fiyatı uygun gibi sanki

Sabah el şişmesi normal bence. Benim daha gebelik yokken gece şişerdi parmaklarim. Onemli olan surekli olmasi galiba. Gecen babetlerimi giydim oh dedim henuz odem baslamamis. Genelde 8. Ayda basliyormuş tuza dikkat etmemiz lazim
Benim hiç şişmezdi canım ondan ödem olabilir diye düşündüm ama emin değilim tabi. Tuzsuz yapamıyorum benya

Ben uzun zamandir goremiyorum ayaklari 3. Aydan beri ayak tirnaklarimi eşim kesiyor. Ayakkabi giymek hele ayri bi dert. Havalarda isinmadi ki babet sonrada terlige gecelim :)
Ben ilk doğumuma terliklerle gitmiştim hiçbir ayakkabı olmuyordu şimdilik spor ayakkabıda sorun yok ama ilerde nolur bilmiyorum

Saol tatlım benim. Ay öyle dimi ne bileyim en azından demiştim. Allahım bayramı atlatmak nasip et ondan sorma alayım sağlıkla kucağıma ve siz tüm annelerde zamanında alın inşallah güzel annişler

Ben ilk doğumuma terliklerle gitmiştim hiçbir ayakkabı olmuyordu şimdilik spor ayakkabıda sorun yok ama ilerde nolur bilmiyorum
Ben bir spor ayakkabımı eledim geçen çok sıktı. Yedek ayakkabım vardı spor salonunda kullandığım o oluyor şimdilik şükür. Ayacıklarım minnak normalde büyümeleri garip geliyor :)

Benim hiç şişmezdi canım ondan ödem olabilir diye düşündüm ama emin değilim tabi. Tuzsuz yapamıyorum benya
Benim artık yüzüklerim olmuyor bence ödem olabilir akşamla sabah arasında çok fark var zaten doktorumda tuzu tamamen kes dedi ama ben ancak azalttım tamamen bende kesemiyorum herşey saman gibi geliyor

Ben bir spor ayakkabımı eledim geçen çok sıktı. Yedek ayakkabım vardı spor salonunda kullandığım o oluyor şimdilik şükür. Ayacıklarım minnak normalde büyümeleri garip geliyor :)
Aramızda 4 hafta var o zamana kadar bende elerim normalde 38 giyen ben 40 numaraya sığamadım ayaklarıma bakamıyordum kız acaba yine öyle olacakmıyım

canım arnavutmusun :)

Misafiri cok severim de artik kabul etme canim.Biraz naz yapsana :)Cok is de yapma,temiz olmasin ev nolacak.Senden onemli mi?Buyuk ihtimalle stresten olmustur sanci bebisler sevmiyor,gelemiyor strese.

Bende de ağrılar var ama hareket ederken oluyor sadece.gece yatakta dönerken mesela uykudan uyandırıyor beni.yürürken falan canım yanıyo.doktorum da dinlen ama oturarak değil yatarak dinlen dedi.bakalım geçecek mi
Canim benim de kuyruk sokumumda agri vardi.Cok yurursem yine oluyor.Sanirim degisen vucut sekli bazi kaslara yuk bindiriyor.Esneme hareketleri de yapabilirsin.Neslihan Iskit in hamile yogasi cdsi var.25 tl falandi sanirim.Ben de ondan alacagim.Kadin esneme yaparsaniz catlamazsiniz da diyor.Ders oldugu gunler rahat uyuyorum.Gogleden bir bak hareketleri dene istersen.Haftada bir yaparsan 1 saat,haftada iki 45 dakikayi gecme,3 yaparsan 20 dakika hareketi gecme diyor.Hamileligin son gunune kadar gelebilirsiniz dedi.

Cok gecmis olsun canim malesef son zamanlarin korkulu ruyasi hakkimizda hayirlisi saglikla ve zamaninda gelsin minikler dikkat et kendine..

Günaydın güzel annisler güne güzel başladık geç saatte yatmamiza rağmen dün gezmeye gitmiştik pasta börek poğaça ne varsa yedik şimdide şeker yüklemesine gidiyoruz merak ediyorum sonuç ne olacak :) hayırlı ve guzel haftalar olsun hepimize

Benim artık yüzüklerim olmuyor bence ödem olabilir akşamla sabah arasında çok fark var zaten doktorumda tuzu tamamen kes dedi ama ben ancak azalttım tamamen bende kesemiyorum herşey saman gibi geliyor
Gebelikten önce yüzüklerim zor duruyodu parmağımda tektaşı tek başına takamıyodum hiç düşüyodu. Şimdi alyans hafif sıkmaya başladı diğeride tam ama gün içinde normale dönüyo

Aramızda 4 hafta var o zamana kadar bende elerim normalde 38 giyen ben 40 numaraya sığamadım ayaklarıma bakamıyordum kız acaba yine öyle olacakmıyım
Ay olmazsın inşallah :) benim 36.5tu ayağım 37artık olmuyo işte daha da 2.5aydan fazla var. Ama göbüşümden ayaklarımı görmemek nasıl bişey tatmak isterdim :)

Misafiri cok severim de artik kabul etme canim.Biraz naz yapsana :)Cok is de yapma,temiz olmasin ev nolacak.Senden onemli mi?Buyuk ihtimalle stresten olmustur sanci bebisler sevmiyor,gelemiyor strese.
Bu sondu zaten kaynanamın işleri hepsi işte. Söyledik ama çaya dahi kimseyi almıyoruz artık diye. Ev işi ise duramıyorumya çamaşır ütü yemek arada süpürme falan yapıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…