Evet ayakta duramiyorum artık bende sinirlerim bozuldu aglayıp durdum dun bide bel fitigim var 3ay nasil gecicek bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun insallahYapmaz olurmu ya ben sancıdan ölüyorum , sırtım yanlarım belim ağrıyor çok yatakta sağa sola dönemiyorum artık alıştım biraz akşamları hep böyleyim sabaha karşı gaz falan gidiyor ne hikemtse rahatlıyorum buna dikkat et bakalım sende öyle mi olıyor gaz vatlen ayakta iş yapmak ölüm ölüm
Ben uzun zamandir goremiyorum ayaklari3. Aydan beri ayak tirnaklarimi eşim kesiyor. Ayakkabi giymek hele ayri bi dert. Havalarda isinmadi ki babet sonrada terlige gecelim :)
Anladim canım.cok gecmis olsun sana da tekrar.saglikla zamaninda aliriz kucağımıza inşallahKorkma tatlım eger kontrol de birsey çıkmadiysa endişe etme buyudukleri için de ağrı oluyormuş kasiklarda. Benim ağrım durulacak gibi değildi farkli oldugu belliydi ama normal de hafif hafif oluyor ağrım Dr uma sormuştum bunlar için normal demişti
Cok tesekkür ederim canım simdide dogum korkuları basladı dedigin gibi valla zamaninda gelsinler bizi üzmesinler :)Cok gecmis olsun canim malesef son zamanlarin korkulu ruyasi hakkimizda hayirlisi saglikla ve zamaninda gelsin minikler dikkat et kendine..
Hmm bakayim ben ona bir.bazi hareketler bulmustum ben ama doktorum sadece yürüyüş yap diyince hepsi kaldi.belki ufak ufak esneme hareketlerinden yapabilirim :)Canim benim de kuyruk sokumumda agri vardi.Cok yurursem yine oluyor.Sanirim degisen vucut sekli bazi kaslara yuk bindiriyor.Esneme hareketleri de yapabilirsin.Neslihan Iskit in hamile yogasi cdsi var.25 tl falandi sanirim.Ben de ondan alacagim.Kadin esneme yaparsaniz catlamazsiniz da diyor.Ders oldugu gunler rahat uyuyorum.Gogleden bir bak hareketleri dene istersen.Haftada bir yaparsan 1 saat,haftada iki 45 dakikayi gecme,3 yaparsan 20 dakika hareketi gecme diyor.Hamileligin son gunune kadar gelebilirsiniz dedi.
Oo afiyet olsuun en sevdiğim misafirlik kahvalti misafirliğiGünaydın canişkolar. Güpgüzel bir hafta olsun. Hava çok güzel görünüyor dışarıda. Kahwaltıya teyzeme davetliyim ihih çok mutluyum :) bu arada yüzü şişmeye başlayan var mı? Zaten yuvarlak hatlıydım iyice tombiş yanaklarım oldu gıdığım çıktı
Eki Görüntüle 1979552 El emegi goz nuru :)) Bugun malzemeleri aldim hemen yaptim Artik siparis alirim :)))
ben o kuyruk sokumu ağrısından nefret ettim resmen. 2 hafta falan oyursam ağrıdı kalksam ağrıdı yatsam ağrıdı. çok sinir bozucuydu. gittim magnezyum aldım geçti şükür.Canim benim de kuyruk sokumumda agri vardi.Cok yurursem yine oluyor.Sanirim degisen vucut sekli bazi kaslara yuk bindiriyor.Esneme hareketleri de yapabilirsin.Neslihan Iskit in hamile yogasi cdsi var.25 tl falandi sanirim.Ben de ondan alacagim.Kadin esneme yaparsaniz catlamazsiniz da diyor.Ders oldugu gunler rahat uyuyorum.Gogleden bir bak hareketleri dene istersen.Haftada bir yaparsan 1 saat,haftada iki 45 dakikayi gecme,3 yaparsan 20 dakika hareketi gecme diyor.Hamileligin son gunune kadar gelebilirsiniz dedi.
Eşim Arnavut canım sen de mi :)canım arnavutmusun :)
Demir,kalsiyum,magnezyum,bir de omega3 ü 3 aydır düzenli kullanıyorum.Krampa kalsiyum,magnezyum iyi geliyordu di mi?Bazı geceler bacağıma ya da ayağıma giren krampla uyanıyorum,şükür kısa sürüyor.3 ay gibi bir şey kaldı bakalım :)ben o kuyruk sokumu ağrısından nefret ettim resmen. 2 hafta falan oyursam ağrıdı kalksam ağrıdı yatsam ağrıdı. çok sinir bozucuydu. gittim magnezyum aldım geçti şükür.
Afiyet olsun canım:)Yüzüm dışında her yerim şişti:)36 bedenle hamile kaldım,38 beden hamile pantoluna geçtim dar gelmeye başlayınca,hayatımda ilk kez 40 beden pantolon denedim onun da bacakları tam geldi,karnı sıktı.42 beden aldım kalça bacak üstümden düşüyor ama karnım rahat sıkmıyor.Artık bir 42 bedenim :)2 hafta önce 10,5 kilo almıştım.64,5 kiloydum.Kalçam 92-93 tü,şu an 101 :)Dr artık 4-5 kilodan fazla alma dedi ama alırım çünkü yiyorum.Dün kocamı ikna ettim,sokak köftecisinden köfte yedim,yarım ekmek.Mis gibi kokuyordu.İnşallah pis değildir.Günaydın canişkolar. Güpgüzel bir hafta olsun. Hava çok güzel görünüyor dışarıda. Kahwaltıya teyzeme davetliyim ihih çok mutluyum :) bu arada yüzü şişmeye başlayan var mı? Zaten yuvarlak hatlıydım iyice tombiş yanaklarım oldu gıdığım çıktı
Seker gormek dahi istemedim ama sanirim bir visne suyu icersen kan sekerin dengelenir bayilanlara öyle yapiyorlardi cunku. Ben eve gecene kadar bisi yemedim ama eve gecince is isten gecmisti cok kotu oldum .Recel prynir ne varsa yedimŞeker yüklemesi yaptıran hanımlar yükleme sonrası ilk olarak neler yediniz 15 dakika sonra 3. Kanı vericem midemi zor tutuyorum ama aç da değilim kahvaltı ya geçiste neler yediniz
Visne Suyu icemicem canim galiba evi de beklemeden eşimle kahvaltı yapıcaz iyiki oda gelmiş yoksa iki saat bu halde asla bitmezdi çok şükür bunu da atlattim sonuçlar da güzel çıkar inşallahSeker gormek dahi istemedim ama sanirim bir visne suyu icersen kan sekerin dengelenir bayilanlara öyle yapiyorlardi cunku. Ben eve gecene kadar bisi yemedim ama eve gecince is isten gecmisti cok kotu oldum .Recel prynir ne varsa yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?