2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ayakta duramiyorum artık bende sinirlerim bozuldu aglayıp durdum dun bide bel fitigim var 3ay nasil gecicek bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Günaydın canişkolar. Güpgüzel bir hafta olsun. Hava çok güzel görünüyor dışarıda. Kahwaltıya teyzeme davetliyim ihih çok mutluyum :) bu arada yüzü şişmeye başlayan var mı? Zaten yuvarlak hatlıydım iyice tombiş yanaklarım oldu gıdığım çıktı

Ben uzun zamandir goremiyorum ayaklari 3. Aydan beri ayak tirnaklarimi eşim kesiyor. Ayakkabi giymek hele ayri bi dert. Havalarda isinmadi ki babet sonrada terlige gecelim :)

havalar ısındı burada ama aeada yağmur falan var giyilmiyor yani. ben görüyorum ayakları ama yine de önde gidenim var kilom da var zaten o yüzden dikkate ediyorum. son kontrolde 5 kilo almıştım toplamda

Anladim canım.cok gecmis olsun sana da tekrar.saglikla zamaninda aliriz kucağımıza inşallah

Hmm bakayim ben ona bir.bazi hareketler bulmustum ben ama doktorum sadece yürüyüş yap diyince hepsi kaldi.belki ufak ufak esneme hareketlerinden yapabilirim :)

Oo afiyet olsuun en sevdiğim misafirlik kahvalti misafirliği ya ben de dun fark ettim biraz yüzüm tombis olmus baska bir yerimde şişme falan yok çok şükür ama yüzüm belli ediyo kendini.bu ay da cok kilo aldim zaten.onun da etkisi vardir.dokoteum bile şaşırdı

Günaydınlar kızlar,
bugün 2.doz aşımı vuruldum. haftasonu doktora gittiğimde demir hapı verdi.demir ilacına başladım.bizdeki haberler böyle

günaydın hamilikler ben de ayaklarımı göremiyorum artık. çok şükür şimdilik ödemim yok hala ayakkabılarımı gıyebılıyorum. Y Yellu cum çok gecmış olsun dıkkat et kendıne ve de afıyet olsun :) benım de yüzüm yuvarlak hatlı ve sabahları genelde yuzum dudaklarım şişmiş oluyo. kilo da var tabi gıdığım falan çıktı benım de neyse bebısler ıyı olsun da yeter ki bız tombık olalım.

ben o kuyruk sokumu ağrısından nefret ettim resmen. 2 hafta falan oyursam ağrıdı kalksam ağrıdı yatsam ağrıdı. çok sinir bozucuydu. gittim magnezyum aldım geçti şükür.

Günaydın bugun karnım davul gibi uyandım sanki büyüdü bir anda gaz değil bu değişik bir durum patlayacak gibiyim

ben o kuyruk sokumu ağrısından nefret ettim resmen. 2 hafta falan oyursam ağrıdı kalksam ağrıdı yatsam ağrıdı. çok sinir bozucuydu. gittim magnezyum aldım geçti şükür.
Demir,kalsiyum,magnezyum,bir de omega3 ü 3 aydır düzenli kullanıyorum.Krampa kalsiyum,magnezyum iyi geliyordu di mi?Bazı geceler bacağıma ya da ayağıma giren krampla uyanıyorum,şükür kısa sürüyor.3 ay gibi bir şey kaldı bakalım :)

Afiyet olsun canım:)Yüzüm dışında her yerim şişti:)36 bedenle hamile kaldım,38 beden hamile pantoluna geçtim dar gelmeye başlayınca,hayatımda ilk kez 40 beden pantolon denedim onun da bacakları tam geldi,karnı sıktı.42 beden aldım kalça bacak üstümden düşüyor ama karnım rahat sıkmıyor.Artık bir 42 bedenim :)2 hafta önce 10,5 kilo almıştım.64,5 kiloydum.Kalçam 92-93 tü,şu an 101 :)Dr artık 4-5 kilodan fazla alma dedi ama alırım çünkü yiyorum.Dün kocamı ikna ettim,sokak köftecisinden köfte yedim,yarım ekmek.Mis gibi kokuyordu.İnşallah pis değildir.

Şeker yüklemesi yaptıran hanımlar yükleme sonrası ilk olarak neler yediniz 15 dakika sonra 3. Kanı vericem midemi zor tutuyorum ama aç da değilim kahvaltı ya geçiste neler yediniz

Gunaydin kızlar iki gecedir sanki üzerimde tır taşıyorum bacaklarıma fena ağrılar giriyor ya acaba magnezyum eksikligimi başladı bi doktora görünsem iyi olcak

Birde bugün karnimda bi değişiklik var cok buyumus yanlarima doğru baya sismisim sanki

Şeker yüklemesi yaptıran hanımlar yükleme sonrası ilk olarak neler yediniz 15 dakika sonra 3. Kanı vericem midemi zor tutuyorum ama aç da değilim kahvaltı ya geçiste neler yediniz
Seker gormek dahi istemedim ama sanirim bir visne suyu icersen kan sekerin dengelenir bayilanlara öyle yapiyorlardi cunku. Ben eve gecene kadar bisi yemedim ama eve gecince is isten gecmisti cok kotu oldum .Recel prynir ne varsa yedim

Vişne
Seker gormek dahi istemedim ama sanirim bir visne suyu icersen kan sekerin dengelenir bayilanlara öyle yapiyorlardi cunku. Ben eve gecene kadar bisi yemedim ama eve gecince is isten gecmisti cok kotu oldum .Recel prynir ne varsa yedim
Visne Suyu icemicem canim galiba evi de beklemeden eşimle kahvaltı yapıcaz iyiki oda gelmiş yoksa iki saat bu halde asla bitmezdi çok şükür bunu da atlattim sonuçlar da güzel çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…