Çok güzel olmuş bende yapacam bundan iki tane çerçeveyi nerden aldinizkiHayırlı olsun canım,,güzel olmuş..güle güle kullan
Ben hastanenin kantininden tost yaptırıp yemistim canım, ne eve ne de başka bi yere kadar sabredemezdim, tost iyi gelmişti.Şeker yüklemesi yaptıran hanımlar yükleme sonrası ilk olarak neler yediniz 15 dakika sonra 3. Kanı vericem midemi zor tutuyorum ama aç da değilim kahvaltı ya geçiste neler yediniz
Bende tost yedim ama yanında ilk kez portakal suyu yoktu şekerli birsey görmek istemiyorum :) hosgeldin canım bu aradaBen hastanenin kantininden tost yaptırıp yemistim canım, ne eve ne de başka bi yere kadar sabredemezdim, tost iyi gelmişti.
Benim de düzensiz şekilde kasilmalarim oluyor. Ozellikle saga sola donunce yerimden kalkinca falan. Dunden beri belim de agriyor korkmaya basladimSelam güzel annişler. Rahatsızlanan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun inşallah hemencik geçer düzelirsiniz. Bende sanırım üzüntü stresten kendi kendimi etkiledim. 4 gibi ağrım oldu akşama kadar geçmedi misafir gelecekti mecburi bekledim. Misafir gider gitmez doktora gittik nstye bağladılar şükür birşey. Alttan rahim ağzına baktılar oda iyi bebişimde suyu da iyi. Ama böyle ağrılar olursa tekrar gel dedi dinlenme verdi bundan sonrası için ve bol su. Ağrımla birlikte bilen arkadaşlarım bilir 3-4 gündür kasılmalarım olunca çok korktum birde akıntım artmıştı ahanda dedim bu kız erkenci galiba. Rabbi yawrularımızın zamanında gelmesini nasip etsin
evet canım makedonyaEşim Arnavut canım sen de mi :)
Kızlar sonuçlarım çıktı açlık 89
60. Dakika 151
120. Dakika 123 nasıl sizce
50likmi ictin 75lik mi insallah iyidir canimKızlar sonuçlarım çıktı açlık 89
60. Dakika 151
120. Dakika 123 nasıl sizce
Canım harika duruyor. Kendin mi yapacaksn? Bende kendm yapmayı düşünüyorum. Kutusunu fln nasl yapacaksn.Hediye olarak da bunlardan yapicam inşallah bunlari denemelik hazırladım. Ama badem sekeri konusunda kararsızım instagramda aynısının icinde mumlu halini gördüm onuda beğendim bakalim ne yapicam
Teşekkür ederimCanım harika duruyor. Kendin mi yapacaksn? Bende kendm yapmayı düşünüyorum. Kutusunu fln nasl yapacaksn.
Hahha süper valla. Canım hangi siteden aldın kaça mâl oldu sana :) çeşitleri var mı başkaTeşekkür ederimkendim yaptim zaten bunlari. Kutulari internneten aldim yaziyi kutulari aldigim siteden yazdırdım.bunlari denemelik yaptim.devamini sonra yaparim inşallah
e Eminönü diye bi siteden almıştım.kutuların çeşitli boylari var. Pleksi aynalarinda cesit cesit sekilleri var bakilmaya deger bence cok daha uyguna mal ediyorsunHahha süper valla. Canım hangi siteden aldın kaça mâl oldu sana :) çeşitleri var mı başka
Ben de oradan lavanta,kece,rafya,fiyonk falan aldim,teslimati da cabuk yapiyorlar.Bence de guzel bir site.e Eminönü diye bi siteden almıştım.kutuların çeşitli boylari var. Pleksi aynalarinda cesit cesit sekilleri var bakilmaya deger bence cok daha uyguna mal ediyorsunsuan kapi susunu hazırlıyoruz aksamlari babasiyla onu bitirince inşallah bunlari bitiririz
Hemen bakıcam canım çok sağol :)e Eminönü diye bi siteden almıştım.kutuların çeşitli boylari var. Pleksi aynalarinda cesit cesit sekilleri var bakilmaya deger bence cok daha uyguna mal ediyorsunsuan kapi susunu hazırlıyoruz aksamlari babasiyla onu bitirince inşallah bunlari bitiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?