2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şeker yüklemesi yaptıran hanımlar yükleme sonrası ilk olarak neler yediniz 15 dakika sonra 3. Kanı vericem midemi zor tutuyorum ama aç da değilim kahvaltı ya geçiste neler yediniz
Ben hastanenin kantininden tost yaptırıp yemistim canım, ne eve ne de başka bi yere kadar sabredemezdim, tost iyi gelmişti.

Günaydın güzel annişler. Ben 2 haftadır ailemin yanındaydım, h.sonu eşim geldi dün gece eve döndük, ne kadar baba evi olsa da insanın kendi evi gibi yok..Hala yataktan kalkamadim, çok ta acıktık, kızım tepikliyo.Artik kalkıp kahvaltı yapma zamanı:)

Nasılsınız güzel annişler :)
Hastane süslemeleri için ne düşünüyorsunuz ?
Ben çalışmadığım için evdeyim, kendim yapmayı planlıyorum.. Fikirlere ihtiyacımız olacakk. Ağırlaşmadan halledip kenara koymak istiyorum :)

Benim de düzensiz şekilde kasilmalarim oluyor. Ozellikle saga sola donunce yerimden kalkinca falan. Dunden beri belim de agriyor korkmaya basladim doktorumu aradim ama daha donus yapmadi bakalim ne diycek. Bebegin hareketlerinde sikinti yok akintim da normal şükür ama yine de panikledim

O kadar dikkat etmeme grip oldum sinuzitte olunca mahvetti beni .En sonunda atesim cikinca solugu acilde aldik. Parol un serumunu taktılar.baska bisey yapamayiz dediler. Bugünde aile hekimine gittim rapor aldım. 2 aşımı da yaptirdim. Rabbim hepimize bol bol bol saglik huzur versin

Hediye olarak da bunlardan yapicam inşallah bunlari denemelik hazırladım. Ama badem sekeri konusunda kararsızım instagramda aynısının icinde mumlu halini gördüm onuda beğendim bakalim ne yapicam

Eklentiler

• IMAG0122.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 90
  • IMAG0120_1.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 91
Hediye olarak da bunlardan yapicam inşallah bunlari denemelik hazırladım. Ama badem sekeri konusunda kararsızım instagramda aynısının icinde mumlu halini gördüm onuda beğendim bakalim ne yapicam
Canım harika duruyor. Kendin mi yapacaksn? Bende kendm yapmayı düşünüyorum. Kutusunu fln nasl yapacaksn.

kızlar benim ilk 82 ikinci 185 üçüncü 53 çıktı yani bitanesi 180 den fazla ama çok endişe etmeme gerek var mı

Canım harika duruyor. Kendin mi yapacaksn? Bende kendm yapmayı düşünüyorum. Kutusunu fln nasl yapacaksn.
Teşekkür ederim kendim yaptim zaten bunlari. Kutulari internneten aldim yaziyi kutulari aldigim siteden yazdırdım.bunlari denemelik yaptim.devamini sonra yaparim inşallah

Teşekkür ederim kendim yaptim zaten bunlari. Kutulari internneten aldim yaziyi kutulari aldigim siteden yazdırdım.bunlari denemelik yaptim.devamini sonra yaparim inşallah
Hahha süper valla. Canım hangi siteden aldın kaça mâl oldu sana :) çeşitleri var mı başka

Hahha süper valla. Canım hangi siteden aldın kaça mâl oldu sana :) çeşitleri var mı başka
e Eminönü diye bi siteden almıştım.kutuların çeşitli boylari var. Pleksi aynalarinda cesit cesit sekilleri var bakilmaya deger bence cok daha uyguna mal ediyorsun suan kapi susunu hazırlıyoruz aksamlari babasiyla onu bitirince inşallah bunlari bitiririz

Ben de oradan lavanta,kece,rafya,fiyonk falan aldim,teslimati da cabuk yapiyorlar.Bence de guzel bir site.

Hemen bakıcam canım çok sağol :)
Bende hastane süslerimi kendm yapmayı düşünüyorm. Yaptıklarımızı paylaşalm diğer arkadaşlarada fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…