2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen bakıcam canım çok sağol :)
Bende hastane süslerimi kendm yapmayı düşünüyorm. Yaptıklarımızı paylaşalm diğer arkadaşlarada fikir olur
Ben de oradan lavanta,kece,rafya,fiyonk falan aldim,teslimati da cabuk yapiyorlar.Bence de guzel bir site.
Bende genelde bu siteden aliyorum olmadi kafam karisirsa arayip soruyorum hep yardımcı oluyor lar
Hemen bakıcam canım çok sağol :)
Bende hastane süslerimi kendm yapmayı düşünüyorm. Yaptıklarımızı paylaşalm diğer arkadaşlarada fikir olur
Boş zamanımız varsa kendimiz yapmamiz her türlü daha güzel zaten.yaptircak olsan 2 kati para odemis olacagiz. Ablama hazır aldirtmadim hic onunkileri ben yapt im hep. Sira benim kinde bakalim

Evet canm. Çalışmıyorum evdeyim :) hem vaktim geçer. Hem emeğim olurr hemde tasarruf :)

kızlar benim ilk 82 ikinci 185 üçüncü 53 çıktı yani bitanesi 180 den fazla ama çok endişe etmeme gerek var mı
Benimde ikincisi 183 dü sanırım tam hatırlamıyorum ama drum bu değeri görünce gözleri yerinden fırladı hemen diyabet dr yönlendirdi.. ama senin üçüncüsü çok düşük 53 çıkmış belkide iyidir , benim üçüncüde 153 falandı gerçi benim drum için 140 bile yüksek..inşaallah çıkmaz yoksa geçekten zor sürekli yediklerine dikkat etmek.. hele bu dönemde herşeyi yeme isteği varken..

Arkadaşlar hastane odamı kendim süsleyeceğim. Herşeyi kendim yapıcam. Baya araştırma yapıyorum. Uygun bulduklarımı sizinlede paylaşmak isterim. Hem sizede fikir olur..
9 Metre Dantel Şerit 6.50 TL .
Bir çok şekilde kullanabilirz. Her rengi var :)
Mıknatısta çok uygun.. Süsleme yapmak isteyenlere..

Eklentiler

• Screenshot_20170410-152809.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20170410-152722.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20170410-153840.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Canim ben kokulu tas malzemelerimi aldigim sitede mıknatıs daha uygundu.50 tanesi 7 tl falandı kurdaleler de harikaymis ben de kapida bunlardan kullanmayi dusunuyorum.siteye bi bakayim

Ben de oradan lavanta,kece,rafya,fiyonk falan aldim,teslimati da cabuk yapiyorlar.Bence de guzel bir site.
Canim ellerine saglik cok guzel yapmissin :) sen de bendensin herşeyi kendim yapmak istiyorum ben de.kapı susünün fotoğrafını atabilir misin fikir olsun

canım benim doktorum abartılcak bişey yok ama yinede bi rakam bile olsa yönlendirme yapmak zorundayım dedi iç hastalıklarına gittim ama o doktor sanki çok ciddi rahatsızlığım var gibi davrandı bana o günden beri çok dikkat ediyorm ama canımda istiyo dün bi tane dondurma yedim ilk dondurmamdı aklımdan çıkmayınca kaç gündür eşimden istedim

Süper yaaa bende düşünüyormm. Kalıplarıda mı ordan aldn cnmm. Nee kdr mâl oldu kokulu taş
Canim sadece taş malzemesi kalipla brraber 20tl susleme de 7tl falan tuttu :) yapmasi da 1 hafta bile sürmedi.1er kilo malzemeyle 50 tane yaptım.suslemesi tam böyle değil denemelik yapmıştım

Saol tatlım valla benimde en sewdiğim misafirlik :) bol bol yedim geldim. Ben kilo alınca hemn yüzüm tombikleşip gıdım çıkıyo zaten :)

Selam tatlım çok teşekkür ederim :) ayaklarımı görebiliyorum heralde ya hiç dikkat etmedim :) ama ayakkabı bağcığım falan açıldıysa kendim yapamıyorum eşim saolsn :) hamişlikteki ayrıcalıklar çok hoşuma gitti ardından hemen bitane daha mı yapsam :)))

Günaydin herkese saat 11 olmus nerdeyse ben uyanamiyorum bugun :) Devam etsem uykuya sanirim öglen uyanirim :))
Y Yellu gecmis olsun canim..
Tesekkur ederim canim ♡
Uykucu anne seni :) baxen banada oluyor. Ben birkaç gündür gün içinde de sızıyorumya gece geç uyuyabiliyorum ondan sanırım. Teşekkür ederim bu arada csnım

Ohh yarasın miktopta lazım vücutlarımıza :) valla benimde 9-10kilo oldu 36beden pantolon sıkıyor artık 38iyi oluyor ama pantolonla rahat edemiyorum ben. Elbise yada tayt giyiyorum bolbol. 34 beden pantolondan sonra kabullenemedi mi ne vücudum:) doktorumda bana 3 haftada 2 kilo almıştım bidönem kızmıştı:) bakalım bu gittiğimde ne olacak :)

Bi görün doktora canım belinde ağrıyorsa bende bel ağrısı yoktu. Birşey yoktur ama kötü düşünme. Bebişler kocaman oldu artık nprmal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…