- 13 Mayıs 2012
- 162
- 233
- 103
Benim de düzensiz şekilde kasilmalarim oluyor. Ozellikle saga sola donunce yerimden kalkinca falan. Dunden beri belim de agriyor korkmaya basladimdoktorumu aradim ama daha donus yapmadi bakalim ne diycek. Bebegin hareketlerinde sikinti yok akintim da normal şükür ama yine de panikledim
Yaaa bu süppeer :) çok beğendimm. Cnm ddğn siteyi bulamadım yaCanim sadece taş malzemesi kalipla brraber 20tl susleme de 7tl falan tuttu :) yapmasi da 1 hafta bile sürmedi.1er kilo malzemeyle 50 tane yaptım.suslemesi tam böyle değil denemelik yapmıştımEki Görüntüle 1980248
Selam tatlım çok teşekkür ederim :) ayaklarımı görebiliyorum heralde ya hiç dikkat etmedim :) ama ayakkabı bağcığım falan açıldıysa kendim yapamıyorum eşim saolsn :) hamişlikteki ayrıcalıklar çok hoşuma gitti ardından hemen bitane daha mı yapsam :)))
Demi ya çok güzel cidden :) meyve alırken pazarcı en iyisni verdi bugün valla :) taytla pantolonu çıkarttırmam biraz sakıncalı olabileray ben de ayakkabılarımı esıme baglatıyorum coraplarımı bazen esıme gıydırtıyorum taytımı pantolunumu esıme cıkarttırıyorumonun dısında halk arasında da ayrıcalıklar cok hos bazen kendımı prenses gıbı hıssedıyorum :)
Ben sadece hediyeliklerimi yaptim.Lavanta kesesi bebeklerim bitti.Artik duzeltme,susleme,alttaki gibi ahsap sandiklara yerlestirme kaldi.Arkadaşlar hastane odamı kendim süsleyeceğim. Herşeyi kendim yapıcam. Baya araştırma yapıyorum. Uygun bulduklarımı sizinlede paylaşmak isterim. Hem sizede fikir olur..
9 Metre Dantel Şerit 6.50 TL .
Bir çok şekilde kullanabilirz. Her rengi var :)
Mıknatısta çok uygun.. Süsleme yapmak isteyenlere..
Allah yardimciniz olsun. Evet hicbirsey ihmale gelmiyor malesef..Merhaba kızlar size bişey anlatmak istiyorum. Bizim gelin ile aramızda bir gün var hamileydik ikimizde. Bugün aniden tansiyonu çok yükselmiş 20 ye kadar acil hastahaneye götürmüşler .doktorlar muayene ederken içecek icirmisler ve hepsini kusmus direk bebeği almamız lazım deyip sezeryana aldılar. Hala tansiyon çok yüksek yoğun bakımda tutuyorlar bebeği de başka hastahaneye nakletmisler. Kendinize dikkat edin lütfen küçücük bir ihmale gelmiyor hepinizden dua bekliyoruz lütfen.
Eki Görüntüle 1980317 Eki Görüntüle 1980317
Ben sadece hediyeliklerimi yaptim.Lavanta kesesi bebeklerim bitti.Artik duzeltme,susleme,alttaki gibi ahsap sandiklara yerlestirme kaldi.
Canım çok iyisin valla.Haftaya nikah şahidimin oğlunun düğünü var.Kıyafet denedim halim fena.Göbek bir yandan popo ayrı bir yandanOhh yarasın miktopta lazım vücutlarımıza :) valla benimde 9-10kilo oldu 36beden pantolon sıkıyor artık 38iyi oluyor ama pantolonla rahat edemiyorum ben. Elbise yada tayt giyiyorum bolbol. 34 beden pantolondan sonra kabullenemedi mi ne vücudum:) doktorumda bana 3 haftada 2 kilo almıştım bidönem kızmıştı:) bakalım bu gittiğimde ne olacak :)
Bi görün doktora canım belinde ağrıyorsa bende bel ağrısı yoktu. Birşey yoktur ama kötü düşünme. Bebişler kocaman oldu artık nprmal sanırım
Benim cumartesi günü oldu resmen evin koridorunda kitlendim kaldım ne adıma atabildim nede oturabildim muhtemelen bebişler ağırlaşıyor
Nerem iyi kız 10 kilodan bahsediyorum :) sınırım 15ti bu gidişle 20ye dayancam diye korkuyom. Ay valla çewremde evlencek herkese eylülden önce evlenirseniz gelmiyoruz diyorum :)Canım çok iyisin valla.Haftaya nikah şahidimin oğlunun düğünü var.Kıyafet denedim halim fena.Göbek bir yandan popo ayrı bir yandanBir de benim alt taraf alıyor ,iyi mi
İyi bari kuzu geçmiş gitmiş olsun çok geçmiş olsun. Bebişin ne kadar olmuş söyledi mi doktor?Gittim doktora her sey yolunda gorunuyordu cok şükür
Olabilir sorun olmasin da gerisi önemli degil
Allahıııım maşallaahh valla ne güzel olmuş yaaa :) lavanta kokusunu bende çok severim :) uğurlu kokumdur..Eki Görüntüle 1980317 Eki Görüntüle 1980317
Ben sadece hediyeliklerimi yaptim.Lavanta kesesi bebeklerim bitti.Artik duzeltme,susleme,alttaki gibi ahsap sandiklara yerlestirme kaldi.
Yok canim devlet hastanesine gittim sanci var mi bebek iyi mi rahim agzi iyi mi onlara bakti. Ama kendi doktorum gecen hafta 917 gr demisti bebege..İyi bari kuzu geçmiş gitmiş olsun çok geçmiş olsun. Bebişin ne kadar olmuş söyledi mi doktor?
Anladım canım. Ohoo senin bebiş biraz önden mi gidiyo bizimki olmamıştır 900 gram heralde. Bizim 16 gün önce 670gramdı bakalım cumartesi kontrole gideceğiz ne kadar olmuş bebişimiz görücezYok canim devlet hastanesine gittim sanci var mi bebek iyi mi rahim agzi iyi mi onlara bakti. Ama kendi doktorum gecen hafta 917 gr demisti bebege..
canım sen nerden aldın bu malzemeleri heryerde çok pahalı bunlarCanim sadece taş malzemesi kalipla brraber 20tl susleme de 7tl falan tuttu :) yapmasi da 1 hafta bile sürmedi.1er kilo malzemeyle 50 tane yaptım.suslemesi tam böyle değil denemelik yapmıştımEki Görüntüle 1980248
kimyacınız diye bi site canım.tai malzemeleri ordan.süsleme için de aliekspresten uğur böceği çiçek ve mandallardan aldım :)canım sen nerden aldın bu malzemeleri heryerde çok pahalı bunlar
canım ben de cumartesi gittim bebiş 964gr olmuştu :)Anladım canım. Ohoo senin bebiş biraz önden mi gidiyo bizimki olmamıştır 900 gram heralde. Bizim 16 gün önce 670gramdı bakalım cumartesi kontrole gideceğiz ne kadar olmuş bebişimiz görücez
Cok gecmis olsun canim rabbim bebeginde annesininde yardimcisi olsunMerhaba kızlar size bişey anlatmak istiyorum. Bizim gelin ile aramızda bir gün var hamileydik ikimizde. Bugün aniden tansiyonu çok yükselmiş 20 ye kadar acil hastahaneye götürmüşler .doktorlar muayene ederken içecek icirmisler ve hepsini kusmus direk bebeği almamız lazım deyip sezeryana aldılar. Hala tansiyon çok yüksek yoğun bakımda tutuyorlar bebeği de başka hastahaneye nakletmisler. Kendinize dikkat edin lütfen küçücük bir ihmale gelmiyor hepinizden dua bekliyoruz lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?