2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cumartesi günü oldu resmen evin koridorunda kitlendim kaldım ne adıma atabildim nede oturabildim muhtemelen bebişler ağırlaşıyor

Merhaba kızlar size bişey anlatmak istiyorum. Bizim gelin ile aramızda bir gün var hamileydik ikimizde. Bugün aniden tansiyonu çok yükselmiş 20 ye kadar acil hastahaneye götürmüşler .doktorlar muayene ederken içecek icirmisler ve hepsini kusmus direk bebeği almamız lazım deyip sezeryana aldılar. Hala tansiyon çok yüksek yoğun bakımda tutuyorlar bebeği de başka hastahaneye nakletmisler. Kendinize dikkat edin lütfen küçücük bir ihmale gelmiyor hepinizden dua bekliyoruz lütfen.

ay ben de ayakkabılarımı esıme baglatıyorum coraplarımı bazen esıme gıydırtıyorum taytımı pantolunumu esıme cıkarttırıyorum onun dısında halk arasında da ayrıcalıklar cok hos bazen kendımı prenses gıbı hıssedıyorum :)

Demi ya çok güzel cidden :) meyve alırken pazarcı en iyisni verdi bugün valla :) taytla pantolonu çıkarttırmam biraz sakıncalı olabiler

Ben sadece hediyeliklerimi yaptim.Lavanta kesesi bebeklerim bitti.Artik duzeltme,susleme,alttaki gibi ahsap sandiklara yerlestirme kaldi.

Eklentiler

• 17817491_1445609685490261_3677497087852806144_n.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 17881169_205360343286778_7991021026278375424_n.webp
    45 KB · Görüntüleme: 63
Allah yardimciniz olsun. Evet hicbirsey ihmale gelmiyor malesef..

Canım çok iyisin valla.Haftaya nikah şahidimin oğlunun düğünü var.Kıyafet denedim halim fena.Göbek bir yandan popo ayrı bir yandan Bir de benim alt taraf alıyor ,iyi mi

Bi görün doktora canım belinde ağrıyorsa bende bel ağrısı yoktu. Birşey yoktur ama kötü düşünme. Bebişler kocaman oldu artık nprmal sanırım

Gittim doktora her sey yolunda gorunuyordu cok şükür
Benim cumartesi günü oldu resmen evin koridorunda kitlendim kaldım ne adıma atabildim nede oturabildim muhtemelen bebişler ağırlaşıyor

Olabilir sorun olmasin da gerisi önemli degil

Canım çok iyisin valla.Haftaya nikah şahidimin oğlunun düğünü var.Kıyafet denedim halim fena.Göbek bir yandan popo ayrı bir yandan Bir de benim alt taraf alıyor ,iyi mi
Nerem iyi kız 10 kilodan bahsediyorum :) sınırım 15ti bu gidişle 20ye dayancam diye korkuyom. Ay valla çewremde evlencek herkese eylülden önce evlenirseniz gelmiyoruz diyorum :)

Arkadaslar merhaba ikiz gebeyim ben temmuz da inşallah doğum, merak ediyorum sizin bebekler yukari çıktı mi benim biri kasikta hala ve alt karnım ağrıyor biraz yürüyünce, bide karnım çok sert sizde nasıl sorunlarınız neler yazarsanız inanın çok sevinirim

Yok canim devlet hastanesine gittim sanci var mi bebek iyi mi rahim agzi iyi mi onlara bakti. Ama kendi doktorum gecen hafta 917 gr demisti bebege..
Anladım canım. Ohoo senin bebiş biraz önden mi gidiyo bizimki olmamıştır 900 gram heralde. Bizim 16 gün önce 670gramdı bakalım cumartesi kontrole gideceğiz ne kadar olmuş bebişimiz görücez

Anladım canım. Ohoo senin bebiş biraz önden mi gidiyo bizimki olmamıştır 900 gram heralde. Bizim 16 gün önce 670gramdı bakalım cumartesi kontrole gideceğiz ne kadar olmuş bebişimiz görücez
canım ben de cumartesi gittim bebiş 964gr olmuştu :)

Cok gecmis olsun canim rabbim bebeginde annesininde yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…