Canim saglikla gelsin kuzularin..Arkadaslar merhaba ikiz gebeyim ben temmuz da inşallah doğum, merak ediyorum sizin bebekler yukari çıktı mi benim biri kasikta hala ve alt karnım ağrıyor biraz yürüyünce, bide karnım çok sert sizde nasıl sorunlarınız neler yazarsanız inanın çok sevinirim
Gebelik zehirlenmesimi olmus cok uzuldum bendende suphelendiler hep kontrolde tutuyorlar..insallah bebegi rabbimin izniyle saglikla yasar.Sagolun kızlar Allah hepinizden razı olsun tansiyon çok yüksek olduğu için anneyi bi kaç gün yoğun bakımda tutacaklaranneyi zehirlemis hâlâ tansiyon 18 çok yüksek
Canim cevabin için çok tesekkur ederim, zaten hep evdeyim ama bu sertlik ve kasilma gibi şeyler erken değil mi agrida var kendime telkin veriyorum ama korkuyorum randevumada daha var. Agri olayi diğer arkadaslarda oldu mu benim haftalarimda yazsalar ne iyi olurCanim saglikla gelsin kuzularin..
Bende ikiz gebeyim yerlesim yerleri onemli kizim onde ve asagida oglum geride ve biraz yukarda..kizimi daha cok hissediyorum ama keselerin icinde oynuyorlar surekli bi kasiktan tepiyor bi mide tarafindan daha yukari yavas yavas cikiyor seninde 3-4 haftaya cikarlar.sislik dersen son iki gundur baya sisim bebekler buyuyor en son gittigimde 35cm 1100civariydi kilolari iki tane olunca yer bulmada sikinti cekiyor kuzucuklar..
Bol bol dinlen ani egilmelerden uzak dur ve asla kendini cok yoracak kadar disarda kalma ayakta kalma dinlen surekli..
Bütün hamile bebek bekleyen hanimlara Rabbim zamanli saglikli hayirlisiyla dogurmalarini nasip etsin saol canim amin.Canim saglikla gelsin kuzularin..
Bende ikiz gebeyim yerlesim yerleri onemli kizim onde ve asagida oglum geride ve biraz yukarda..kizimi daha cok hissediyorum ama keselerin icinde oynuyorlar surekli bi kasiktan tepiyor bi mide tarafindan daha yukari yavas yavas cikiyor seninde 3-4 haftaya cikarlar.sislik dersen son iki gundur baya sisim bebekler buyuyor en son gittigimde 35cm 1100civariydi kilolari iki tane olunca yer bulmada sikinti cekiyor kuzucuklar..
Bol bol dinlen ani egilmelerden uzak dur ve asla kendini cok yoracak kadar disarda kalma ayakta kalma dinlen surekli..
Cok gecmis olsun rabbim 2sinede sifa versin insallahMerhaba kızlar size bişey anlatmak istiyorum. Bizim gelin ile aramızda bir gün var hamileydik ikimizde. Bugün aniden tansiyonu çok yükselmiş 20 ye kadar acil hastahaneye götürmüşler .doktorlar muayene ederken içecek icirmisler ve hepsini kusmus direk bebeği almamız lazım deyip sezeryana aldılar. Hala tansiyon çok yüksek yoğun bakımda tutuyorlar bebeği de başka hastahaneye nakletmisler. Kendinize dikkat edin lütfen küçücük bir ihmale gelmiyor hepinizden dua bekliyoruz lütfen.
Ayni sorunlar bendede var alt karnimda agri ve sertlesme 1gece hastanede yattim neden oldugu belli degil simdide evde yatiyorum bi gitmende fayda var doktoraArkadaslar merhaba ikiz gebeyim ben temmuz da inşallah doğum, merak ediyorum sizin bebekler yukari çıktı mi benim biri kasikta hala ve alt karnım ağrıyor biraz yürüyünce, bide karnım çok sert sizde nasıl sorunlarınız neler yazarsanız inanın çok sevinirim
Ay içimi rahatlatın valla kuzu bizimkide hemen hemen öyledir heralde. Benim arkadaşların çok önde gidiyo şaşırıyorum. Cumartesi 27+3 olucam buzamanlarda giden arkadaşlarımın 1200-1100 civarı çıktı bebişlericanım ben de cumartesi gittim bebiş 964gr olmuştu :)
Ayy bugun uyumalara doyamadim ya kalktim yine uyudum :)) Bu arada pazara gidince nasil tadi iyimi diye sorunca adam yengem tadina baksin diyor ben cok guluyorum :) Ayricaliklardan yararlanmak lazim iyi degerlendirmek lazim bu zamanlari benceUykucu anne seni :) baxen banada oluyor. Ben birkaç gündür gün içinde de sızıyorumya gece geç uyuyabiliyorum ondan sanırım. Teşekkür ederim bu arada csnım
Canim sen nerde dogum yapcaksin adres gun verde ziyarete geleyim bana da verirsin o sayede bitane :))Eki Görüntüle 1980317 Eki Görüntüle 1980317
Ben sadece hediyeliklerimi yaptim.Lavanta kesesi bebeklerim bitti.Artik duzeltme,susleme,alttaki gibi ahsap sandiklara yerlestirme kaldi.
Biz seninle aynıyız ben cumartesi gittim 867 gr çıktı benimki gayet normal dedi doktorAy içimi rahatlatın valla kuzu bizimkide hemen hemen öyledir heralde. Benim arkadaşların çok önde gidiyo şaşırıyorum. Cumartesi 27+3 olucam buzamanlarda giden arkadaşlarımın 1200-1100 civarı çıktı bebişleri
Geçmiş olsun canım, peki şimdi argın var mi ne dediler sorun neymiş nst ye baglandin mi agrin geçti miAyni sorunlar bendede var alt karnimda agri ve sertlesme 1gece hastanede yattim neden oldugu belli degil simdide evde yatiyorum bi gitmende fayda var doktora
Kilo komusuna hiiç takilma bence.gelisimi normalse hiç sorun yok :) ben boyunu bile sormayı unutmuşum doktora.doktor herşey nirmal gelişimi iyi diyince bi ehavet çöküyor bana.sonradan buradakileri okuyunca aklima geldiAy içimi rahatlatın valla kuzu bizimkide hemen hemen öyledir heralde. Benim arkadaşların çok önde gidiyo şaşırıyorum. Cumartesi 27+3 olucam buzamanlarda giden arkadaşlarımın 1200-1100 civarı çıktı bebişleri
Merhaba kızlar size bişey anlatmak istiyorum. Bizim gelin ile aramızda bir gün var hamileydik ikimizde. Bugün aniden tansiyonu çok yükselmiş 20 ye kadar acil hastahaneye götürmüşler .doktorlar muayene ederken içecek icirmisler ve hepsini kusmus direk bebeği almamız lazım deyip sezeryana aldılar. Hala tansiyon çok yüksek yoğun bakımda tutuyorlar bebeği de başka hastahaneye nakletmisler. Kendinize dikkat edin lütfen küçücük bir ihmale gelmiyor hepinizden dua bekliyoruz lütfen.
Benim de bazen cok agriyor ama baski filan yok sadece bel agrisi sonra geciyor ..Ya kızlar benim bel agrim dayanilmaz olucak hale geliyor bazen asagi dogru bi baski hissediyorum sanki bicak saplamış gibi oluyor. Normal mi sizce bunlar
He valla yararlanmak lazım dibine kadar ne kaldı şunun şurasında :) ben uyuyamadım gün içindeya gece iyi uyumuştum. Ama gün içinde yine çok yoruldum. Yemek yapmak çok yoruyor beniAyy bugun uyumalara doyamadim ya kalktim yine uyudum :)) Bu arada pazara gidince nasil tadi iyimi diye sorunca adam yengem tadina baksin diyor ben cok guluyorum :) Ayricaliklardan yararlanmak lazim iyi degerlendirmek lazim bu zamanlari bence
Canim sen nerde dogum yapcaksin adres gun verde ziyarete geleyim bana da verirsin o sayede bitane :))
Ellerine saglik harika olmuş..
Ozaman 900-1000arası bişi çıkar benimkide değil mi. Nede olsa senden 1 hafta sonra gitcemBiz seninle aynıyız ben cumartesi gittim 867 gr çıktı benimki gayet normal dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?