Yok takılmıyomda benim kızı merak ediyorum :) anneyi bukadar zorladığına göre tombişleşmiş olmalı :)Kilo komusuna hiiç takilma bence.gelisimi normalse hiç sorun yok :) ben boyunu bile sormayı unutmuşum doktora.doktor herşey nirmal gelişimi iyi diyince bi ehavet çöküyor bana.sonradan buradakileri okuyunca aklima geldi
Evt o kadar olur bencede , aşağıdaki yazılarda her hafta 200-400 gr arası kilo alacağımız yazıyor:) ben zaten patlama noktasındayım allah sonumu hayır etsin yuvarlanarak mı giderim doğuma bilmiyorumOzaman 900-1000arası bişi çıkar benimkide değil mi. Nede olsa senden 1 hafta sonra gitcem
Yuzumu gorsen her yeri minik minik sivilce ve tatli tatli kasiniyor. Esim kizim guzelligini aliyor senden daha guzel olacak diyerek gonlumu alsa da o da rahatsiz kizamik gibi dolasmamdanBenimde yüzümde allerjik birşeyler çıkıyor da neden oldu anlamadım kızarıyor ve kaşınıyor
Canim tahminen oyledir muhtemelen. Cuma gunu seker yuklemesi icin devlete gittigimde 920 cikti, cumartesi aksami acilde 953 gr cikti. Bugun kendi doktoruma gittim 1180 cikti hangisine inancam bilemedim ortalama 1000 diye dusundum bende :)Ozaman 900-1000arası bişi çıkar benimkide değil mi. Nede olsa senden 1 hafta sonra gitcem
Allah şifa versin. Bebek nasil? Yaşiyor degil miSagolun kızlar Allah hepinizden razı olsun tansiyon çok yüksek olduğu için anneyi bi kaç gün yoğun bakımda tutacaklaranneyi zehirlemis hâlâ tansiyon 18 çok yüksek
Benimki erkek birde erkek güzeli mi olcak ne :))) Şuan depikliyor sallanıyorum resmen:))Yuzumu gorsen her yeri minik minik sivilce ve tatli tatli kasiniyor. Esim kizim guzelligini aliyor senden daha guzel olacak diyerek gonlumu alsa da o da rahatsiz kizamik gibi dolasmamdan)
2gun boyunca bikac saatte bir nst ye baglandim 2kere sadece cok az sanci cikti onemli sancilar degil dedi doktorum ama sanci devam ettikce rahmin acilmasini ve erken doguma neden olabilecegini soyledi neden oldugu bulunamadi simdi 1 Kutu antibiyotik kullanicam ve sabah aksam progestan kullaniyorum erken dogumu engellemesi icin bide magnezyum ve surekli yatiyorum bol sivi al dedi insallah gecer ayaga kalkmadigim surece hic biseyim yok kaltigim zaman azicik yuruyum agri giriyorGeçmiş olsun canım, peki şimdi argın var mi ne dediler sorun neymiş nst ye baglandin mi agrin geçti mi
Kız gerçekten ihtiyacın olduğu için mi yoksa nazlanma için mi yapıyon ay bı ben beceremedim şu naz niyaz işini hala en zor yemekleri bile yapıyorum kocamda alıştı herhalde hiç yapma dinlen karıcım bile demiyor taktik verin bana daay ben de ayakkabılarımı esıme baglatıyorum coraplarımı bazen esıme gıydırtıyorum taytımı pantolunumu esıme cıkarttırıyorumonun dısında halk arasında da ayrıcalıklar cok hos bazen kendımı prenses gıbı hıssedıyorum :)
Yaaaa ahahah gece gece iyi güldürdğn beni :) bendede durum farklı değil 20yi bulmasam bari :)Evt o kadar olur bencede , aşağıdaki yazılarda her hafta 200-400 gr arası kilo alacağımız yazıyor:) ben zaten patlama noktasındayım allah sonumu hayır etsin yuvarlanarak mı giderim doğuma bilmiyorum
Bende de var son 1 haftadır o kabarcık kabarcık dönemsel sanırsam canımBenimde yüzümde allerjik birşeyler çıkıyor da neden oldu anlamadım kızarıyor ve kaşınıyor
Yok artık nasıl farkediyor okadar. Boşuna demiyorlar +-250 gram diye. Bakalım bize ne dicek doktorumuzCanim tahminen oyledir muhtemelen. Cuma gunu seker yuklemesi icin devlete gittigimde 920 cikti, cumartesi aksami acilde 953 gr cikti. Bugun kendi doktoruma gittim 1180 cikti hangisine inancam bilemedim ortalama 1000 diye dusundum bende :)
Çok geçmiş olsun tatlım çok sevindim iyi olmanıza. Rahim ağzı bu dönemde 3ise gayet iyiymiş seninkide çok iyi. Akıntı bende de var zaman zaman beyaz sarı değişiyor. Sen dikkat et dinlen bolbolKizlar bugun kendi doktorumdaydim. Cok sukur suyum iyi. Sizinti olsa devami gelirdi dedi dünden beri kivamli sari akintim var sadece. Fitil yazdi. Balon gibi dusun oyle bisey olsa su durmazdi dedi. Kordon kan akışına baktı iyiydi. Rahim ağzım kapalı 3.5 cm daha ne olsun dedi dr. Ve lutfen stres yapma diye de ekledi minigimin hareketleride azalmisti. Usgde de hafif bacak hareketleri yapiyordu sadece. Kanama ya da sulu akinti olursa beklemeden gel normalde kontrolumuz 5-10 mayis dedi
Göbeğim bir anda biyerde toplanıyor ve sertleşiyor ona kasılma deniyormuş canımHanımlar bu kasılma nasıl bir his? Bebek hareketleriyle karışıyor mu? Ağrı yaptığı için mi anlıyorsunuz? Çok önceleri doktor hafif kasılma var demişti ben hiç hissetmemiştim.
Kız gerçekten ihtiyacın olduğu için mi yoksa nazlanma için mi yapıyon ay bı ben beceremedim şu naz niyaz işini hala en zor yemekleri bile yapıyorum kocamda alıştı herhalde hiç yapma dinlen karıcım bile demiyor taktik verin bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?