2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı ben bulsa gel benimkileride çıkar diyecekler yemeği yer yan gelir yatar üstünü başını değiştirir olduğu yere teper sabah kıyafetlerini çorabını ayağına ister bu akşam hangimiz hamile acaba dedim pis pis gülüyor

Canım çok sağol çok şiddetli yaşamış iyiki ailemin yanındaydı Allah korusun yanliz olsaydı kötüsünü düşünemiyorum. Bebek 27 haftalik olması gerekirken 23 haftalık görünüyor gelişim geriliği yaşıyor inşallah ikiside sağ salim evine döner bide yanlis anlamazsan senin bebis yasiyor mu?

Çok geçmiş olsun tatlım çok sevindim iyi olmanıza. Rahim ağzı bu dönemde 3ise gayet iyiymiş seninkide çok iyi. Akıntı bende de var zaman zaman beyaz sarı değişiyor. Sen dikkat et dinlen bolbol
Akinti şuan beyaza sariya döndü fitil kullancam inşallah onlarda azalir. Enfeksyon riskli. Dikkat etmemiz lazim

Kaç grdı acaba. Takiplerde gerilik tespit edilmişmiydi? İnşallah sagsaglim evlerine donerler

Evet canım hamdolsun 4yaşında şimdi, ama 35haftalık 2650gr doğdu oğlum,
Dru gelişim geriliğini görmeliydi ya baya geri kalmış, %99direnç vardır damarlarında, Rabbim şifa versin sıkı tutunur hayata inşAllah,
Benim de tekrar yaşama riskim yüksek o yüzden sıkı takip ediliyor ama işte olacaksa olacak, daha yeni dra gittiği halde anlamamışlar, ödemi varmıydı annenin?

Allah bdgislasun yavrunu!Yok canım normaldi herşeyi doktorun söylediğine göre hiç kilo bile almamıştı anne hatta salı günü benimde randevum vardı doktorda benim bebek 934 gr çıktı oda dedi benimki 760 gr üzüldü biraz bişey olmaz dedim üzülme sağlıklı olsunda kolay dogurursun küçük olsa büyük doğmaz dedim sakasina.artık doktor hatasimi ney onu anlamadik

Nerem iyi kız 10 kilodan bahsediyorum :) sınırım 15ti bu gidişle 20ye dayancam diye korkuyom. Ay valla çewremde evlencek herkese eylülden önce evlenirseniz gelmiyoruz diyorum :)
Canim senin 10 kilo orantili dagilmis bak 38 bedensin benim de 12-13 olsa 42 beden oldum

Ayy canim cok tesekkurler Alpicime ayiriyorum hediyeliklerimizden :)

Canim seni cok rahatsiz ediyorsa randevu vaktini bekleme bu rahatsizligim vardi geldim dersin cunku gebeligi her bunye farkli yasiyor birde ikiz gebelik riskli gebelikte sayiliyor dikkatli olmalisin cok asiri agrin varsa git mutlaka dr.a

Ya kızlar benim bel agrim dayanilmaz olucak hale geliyor bazen asagi dogru bi baski hissediyorum sanki bicak saplamış gibi oluyor. Normal mi sizce bunlar
Canim asiri dayanamicagin bir agriysa mutlaka dr git..bundan sonra bu tip agrilar vs olurmus erken dogum riskimiz varya ihmal etmemek gerekiyor kaynar suyla banyo yapmamak gerekiyor bu donemde

Ayni satte uyanmalar yine basladi.
Ucte uyandim.K.v. yemege gittim,uyuyamamam normal.Kadin kilomdan basladi laf sokmaya ev duzenine kadar gitti.Yarin bebisimin odasi gelecek,esim ustalarla yalniz birakmaz mecburen onlar da gelecek.Esim olmayinca fren ayarlari yok zaten.Tam gaz gider.Yarin benim evde kv-gelin savaslari var.Bir sey desem tansiyonu yukselir,hemen kocama sikayet eder.Valla hic umrumda degil artik.Ben de sokusturayim laflari bakayim nasil oluyormus.

Akinti şuan beyaza sariya döndü fitil kullancam inşallah onlarda azalir. Enfeksyon riskli. Dikkat etmemiz lazim
Sen fitili kullan düzenlice düzelir bişeycik kalmaz tatlım inşsllsh. Şükür bende enfeksiyon çıkmsdı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…