2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler Bir iki gündür girememiştim ne kadar birikmiş yazılar ancak bitirebildim. Rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. En kritik dönemlere geldik herkes kendine çok dikkat etsin sağlıcakla vaktinde alalım bebişlerimizi kucaklarımıza@mayhosmelek hediyeliklerin harika olmuş bayıldım

Günaydin Annişler bir gun daha yaklastik kuzucuklara ..
Ayy bu zamanlarin kiymetini bilmek lazim ya yere egilemiyorum tayti cikaramiyorum ay hic halim yok uyumusum yemek yok :))) Sanirim ben iyi tadini cikariyorum ikincide böyle olmaz sonucta kizim evde olacak bana muhtac olacak o yuzden simdi bol bol keyfini sürüyorum..

Bu arada kizınla bulusma saat kacta guzel heberlerle gel ♡
Kizlar benim sol kalçam cooookkk fena agriyor ya. Magnezyumda yetmiyor galiba artik
Ben sag sol degil direk kalcamin ortasi agriyor Duz yatmaktan mi diyorum genelde saga sola yatiyorum cok duz de yatmiyorum popomuz buyuyor sanirim :)

O zaman iyiki dogmussun canim.. Kizin dogunca seneye pastadaki mumu ufleyecek ona gore son dogum gunun pastani al mumunu ufle :)))
Sonrada guzel bir fotograf cek ani kosene as

Kızınla birlikte nice mutlu yaşlara canım

bazen zorlandıgımdan bazen de naz için ya gobegım buyudu egılemıyorum göbeğim eziliyo de onun yanında zorlanarak cıkar coraplarını ılla kı ben yaparım dıycektır :) ama ben gercekten nefes nefese kalıyorum bu dedıklerımı yaparken goruyo o da ama daha cok ben sesımı cıkarınca yapıyo :) hamılelıgımden berı yemek yapmıyorum ılk uc ay annemler yaptı sımdı de kayınvalıdem yapıyo saolsun. evde dursam yapıcam da ısten gelıp bı de yemekle ugrasamıyorum. ve hala daha bazı kokulara karsı hassasım özellikle de soğan

Kendini uzdurcek birsey dedittirme tabiki canim bazen cevap vermek iyidir :))

Teşekkür ederim canımmm ..evet seneye kızımla birlikte üflücez inşallah..
Doğum günün kutlu olsun canım ama seneye birlikte olmayacak kızın sana üfletmeyecek anne tekrar tekrar deyip defalarca o mumları üfleyecek sonra sizde biraz tükürüklü bir pasta yiyeceksiniz

Dogum gunun kutlu olsun canim en guzel dogum gunu hediyen seninle rabbim kucaklamayida nasip etsin sevdiklerinle nice mutlu yillara :))

Tesekkurler canim:)

Iyi yapiyorsun yapma valla,hem calisiyorsun,rahatina bak canim :)

Ay onu da kullanmak ayrı bir dert akşam beceremedim galiba. Sonrada bi yanmalar biseyler oldu malum kac aydir o guzergahta yol kapandi
Ay sabah sabah güldürdün beni :) bende başlarda crinone jel kullanıyodum bende beceremiyodum zorlanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…