Henüz 38 değilimya kabullenemem 38i :) şaka biyana ne olcaksa olsun takmıyorum ben artıkCanim senin 10 kilo orantili dagilmis bak 38 bedensin benim de 12-13 olsa 42 beden oldum
Ay onu da kullanmak ayrı bir dert akşam beceremedim galiba. Sonrada bi yanmalar biseyler olduSen fitili kullan düzenlice düzelir bişeycik kalmaz tatlım inşsllsh. Şükür bende enfeksiyon çıkmsdı hiç
Ayy bu zamanlarin kiymetini bilmek lazim ya yere egilemiyorum tayti cikaramiyorum ay hic halim yok uyumusum yemek yok :))) Sanirim ben iyi tadini cikariyorum ikincide böyle olmaz sonucta kizim evde olacak bana muhtac olacak o yuzden simdi bol bol keyfini sürüyorum..Al benden de o kadar
Ayakkabı bağlatmak pantolon çıkarttırmak şurda dursun, kendiminkileri zaten yapıyorum birde oğluşumunkileri ben yapıyorum
Kocacık da bir güzel gazlıyor beni aslan karım canım karım her işi halleder diye, bende o gazla geziyorum
Ben sag sol degil direk kalcamin ortasi agriyorKizlar benim sol kalçam cooookkk fena agriyor ya. Magnezyumda yetmiyor galiba artik
O zaman iyiki dogmussun canim.. Kizin dogunca seneye pastadaki mumu ufleyecek ona gore son dogum gunun pastani al mumunu ufle :)))Kızlar günaydın,
Bugün benim doğum günüm, dahada anlamlı bir doğum günü kızımla birliktesizlerle de paylaşmak istedim..içim kıpır kıpır...Rabbim evlatlarımızla, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin hepimize....sevgiler
Kızınla birlikte nice mutlu yaşlara canımKızlar günaydın,
Bugün benim doğum günüm, dahada anlamlı bir doğum günü kızımla birliktesizlerle de paylaşmak istedim..içim kıpır kıpır...Rabbim evlatlarımızla, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin hepimize....sevgiler
Kızınla birlikte nice mutlu yaşlara canım
kadife ipler var çok güzel onlarla örebilirsinizzherkese günaydın :) kızlar yardımınıza ihtiyacım var. annem bebek battaniyesi örecek. nasıl bir ip tercih etmeliyiz ve kaç tane gider? bana örnekler yollarsanız çok sevinirim.
Kız gerçekten ihtiyacın olduğu için mi yoksa nazlanma için mi yapıyon ay bı ben beceremedim şu naz niyaz işini hala en zor yemekleri bile yapıyorum kocamda alıştı herhalde hiç yapma dinlen karıcım bile demiyor taktik verin bana da
Kendini uzdurcek birsey dedittirme tabiki canim bazen cevap vermek iyidir :))Ucte uyandim.K.v. yemege gittim,uyuyamamam normal.Kadin kilomdan basladi laf sokmaya ev duzenine kadar gitti.Yarin bebisimin odasi gelecek,esim ustalarla yalniz birakmaz mecburen onlar da gelecek.Esim olmayinca fren ayarlari yok zaten.Tam gaz gider.Yarin benim evde kv-gelin savaslari var.Bir sey desem tansiyonu yukselir,hemen kocama sikayet eder.Valla hic umrumda degil artik.Ben de sokusturayim laflari bakayim nasil oluyormus.
Doğum günün kutlu olsun canım ama seneye birlikte olmayacak kızın sana üfletmeyecek anne tekrar tekrar deyip defalarca o mumları üfleyecek sonra sizde biraz tükürüklü bir pasta yiyeceksinizTeşekkür ederim canımmm ..evet seneye kızımla birlikte üflücez inşallah..
Dogum gunun kutlu olsun canim en guzel dogum gunu hediyen seninle rabbim kucaklamayida nasip etsin sevdiklerinle nice mutlu yillara :))Kızlar günaydın,
Tesekkurler canim:)Günaydın güzel annelerBir iki gündür girememiştim ne kadar birikmiş yazılar ancak bitirebildim. Rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. En kritik dönemlere geldik herkes kendine çok dikkat etsin sağlıcakla vaktinde alalım bebişlerimizi kucaklarımıza @mayhosmelek hediyeliklerin harika olmuş bayıldım
Iyi yapiyorsun yapma valla,hem calisiyorsun,rahatina bak canim :)bazen zorlandıgımdan bazen de naz içinya gobegım buyudu egılemıyorum göbeğim eziliyo de onun yanında zorlanarak cıkar coraplarını ılla kı ben yaparım dıycektır :) ama ben gercekten nefes nefese kalıyorum bu dedıklerımı yaparken goruyo o da ama daha cok ben sesımı cıkarınca yapıyo :) hamılelıgımden berı yemek yapmıyorum ılk uc ay annemler yaptı sımdı de kayınvalıdem yapıyo saolsun. evde dursam yapıcam da ısten gelıp bı de yemekle ugrasamıyorum. ve hala daha bazı kokulara karsı hassasım özellikle de soğan
Ay sabah sabah güldürdün beni :) bende başlarda crinone jel kullanıyodum bende beceremiyodum zorlanıyodumAy onu da kullanmak ayrı bir dert akşam beceremedim galiba. Sonrada bi yanmalar biseyler oldumalum kac aydir o guzergahta yol kapandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?