- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Amin canim rabbim sağlıklı ömürler versin doğum günün kutlu olsuunKızlar günaydın,
Bugün benim doğum günüm, dahada anlamlı bir doğum günü kızımla birliktesizlerle de paylaşmak istedim..içiim kıpır kıpır...Rabbim evlatlarımızla, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin hepimize....sevgiler
Iyi yapiyorsun yapma valla,hem calisiyorsun,rahatina bak canim :)
kızlar kocalarına nazlanın ya ben acımıyorum hıc valla. ısten eve gelıyorum yemegı o hazırlıyo sofrayı o topluyo bulasık makınesıne yerlestırıyo ben de yardım edıyorum tabı ama daha cok o yapıyo. oturdugum yerde canım bısı cekıyosa soyluyorum getırıyo. bısı dedıgınde de ıcımde ınsan yetıstırıyorum ben ne yaparsan yap benım gorevımı gecemez dıyorum o yuzden bana yardımcı olmaz zorundasın dıyorum daha bısı dıyemıyo :) bu donemde bizim şımartılmamız lazım eski düzene bı sure ara verın. sızın ıcın de daha keyıflı olucak kendınızı dusunun bıraz eslerımızı hep dusunuyoruz zaten :)
Günaydın annişler. Sağlam bir bacak krampıyla uyandım bacağımın üzerine basamıyorum resmenP Prenseslale arkadaşım doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında minnoşuna sağlıkla kavuşman dileğiyle. Bende haziranda kutlayacağım kocaman göbüşümle :)
Günaydınnvalla ben tadını güzelceee çıkardım yaklaşık 6 aydır evde iğne kaldırmıyorum bir tek yemek yapıyorum hoş ilk 3 ay kokudan onuda yapamamıştım. Bol bol dinleniyorum kesinlikle tadını çıkarmalı nasılsa bebişler olunca uzunca bir süre her soru bize yönelecek ee bir yandan da çalışıyoruz yoruluyoruz
Günaydın annişler. Sağlam bir bacak krampıyla uyandım bacağımın üzerine basamıyorum resmenP Prenseslale arkadaşım doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında minnoşuna sağlıkla kavuşman dileğiyle. Bende haziranda kutlayacağım kocaman göbüşümle :)
ayyy ne çok güldüm ya helal olsun sana H hanyaGünaydın gec yatıp erken kalkmak alışkanlık oldu bende ama tabi ben ogleden sonra ya da akşam 7 gibi bi saate yakın tekrar uyuyup uyanıyorum vücut uyku istiyor ama kesik kesik galiba.
@mayhosmelek bazen kötülüğe iyilikle karşılık vermek gerek. Onların mahçup olduğu görünce hata yaptıklarını farkına vardırınca bütün intikamını almış sayıyorsun o yuzden içine atıp biriktirmek doğru değil. Bana bunu yapmışlardı bende hic bişey yapmamıştım die yıllar sonra içinde kalacağına inceden ver ayarı o an zaten bütün hırsın sinirin gidiyor. Ben ne kv gibi biriyle (aslinda çok abartılacak zararları yok ama yinede hasetlikten fesatliktan oluyor bazı şeyler) ne de gorumcelerimle anlasabilecek biri değilim. Ama ben onlara gidip 1 saat oturmasam eşim belki hergün gitmek isteyecek hergün bize gelmelerini isteyecek hsonu onlarla vakit gecirmemi isteyecek. Ankaraya ayda 1 kez gidip geliyoruz benim ailemle öyle güzel vakit geçiyoruz ki bi dahaki ay gitmeyelim demeye fırsat verdirmiyorum her ay benden once alır biletleri çünkü orda eğlenceli bi ortam oluşturduk haset yok kin yok gideriz sabahlara kadar oyun oynarız hava guzelse piknik yaparız farkli bi yerleri gezeriz. O ortamı saglamak içinde nisanliyken çok uğraştım. Eşim gelmek istemezdi cekinirdi ankaraya ben derdim ki babam seni soruyor damat hic gelip gitmiyor böyle şey olur mu diyor derdim bu sefer atlar uçağa gelirdi hftsonu. annem babam bu niye geldi deyince de annesi babası göndermiş gidin eksiklerinizi tamamlayın gelin ne istiyorsa alın demişler derdim memnun olurlardı.
ünaydın annişler. Sağlam bir bacak krampıyla uyandım bacağımın üzerine basamıyorum resmen
aynen canım ben bı haftasonu genel temızlık yapıyorum onda da yıne esımle bırlıkte ben supuruyosam o sılıyo toz alıyo ben daha az yorulucagım ıslerı yapıyorum. hafta ıcı ev evlıkten cıkıyo bıraz ama :) işten eve gelıp yemegı yıyınce hıc bısı yapasım gelmıyo zaten enerjım de bıtıs oluyo.
Cnm bu malzemeleri hepsini bi sitedenmi aldın ve yaparken zorlandınmı .. instagramda bildiğiniz bu tarz taşlar uyguna yapan yerlerde var ama gğvenemiyorum..Canim sadece taş malzemesi kalipla brraber 20tl susleme de 7tl falan tuttu :) yapmasi da 1 hafta bile sürmedi.1er kilo malzemeyle 50 tane yaptım.suslemesi tam böyle değil denemelik yapmıştımEki Görüntüle 1980248
Evladınla nice mutlu yıllara canım :)Kızlar günaydın,
Bugün benim doğum günüm, dahada anlamlı bir doğum günü kızımla birliktesizlerle de paylaşmak istedim..içim kıpır kıpır...Rabbim evlatlarımızla, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin hepimize....sevgiler
Evet canim taşla ilgili malzemeleri tek siteden aldım.susleme malzemelerini de aliekspresten.instagramda ne kadar uygun olursa olsun kendi yaptığın çok daha uygun oluyor emin ol.ayrica guven meselesi cok zor.baştan savma yapanlar çok.sen kendin zevkle severek yaptığın gibi olmazCnm bu malzemeleri hepsini bi sitedenmi aldın ve yaparken zorlandınmı .. instagramda bildiğiniz bu tarz taşlar uyguna yapan yerlerde var ama gğvenemiyorum..
Doğum günün kutlu olsun canım ama seneye birlikte olmayacak kızın sana üfletmeyecek anne tekrar tekrar deyip defalarca o mumları üfleyecek sonra sizde biraz tükürüklü bir pasta yiyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?