2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

P Prenseslale doğum günün kutlu olsun bebişinle ve sevdıklerınde nıce guzel yıllarınız olsun ıns

kızlar kocalarına nazlanın ya ben acımıyorum hıc valla. ısten eve gelıyorum yemegı o hazırlıyo sofrayı o topluyo bulasık makınesıne yerlestırıyo ben de yardım edıyorum tabı ama daha cok o yapıyo. oturdugum yerde canım bısı cekıyosa soyluyorum getırıyo. bısı dedıgınde de ıcımde ınsan yetıstırıyorum ben ne yaparsan yap benım gorevımı gecemez dıyorum o yuzden bana yardımcı olmaz zorundasın dıyorum daha bısı dıyemıyo :) bu donemde bizim şımartılmamız lazım eski düzene bı sure ara verın. sızın ıcın de daha keyıflı olucak kendınızı dusunun bıraz eslerımızı hep dusunuyoruz zaten :)

Amin canim rabbim sağlıklı ömürler versin doğum günün kutlu olsuun

Günaydın. Doktordan ciktim. 2 hafta önden gidiyormus benimki.ama doktor sat ile uyumlu diye soyluyor,dollenme zamanina gore 2 hafta onde.ne zaman doguracagimi bile bilmiorum bu durumda.herkesler iznini dollenmeye gore aldi.supriz yapip bayrama gelmese bari.
1171 gr olmus tam bir tosuncuk suan. Dr seker yuklemesine karsi ama ben israrla istedigim diye yapiyor:)) tek basima geldim bir de insallah ayilmadan bayilmadan tamamlarim. Daha 2 saat var yemek yememe

Günaydınn valla ben tadını güzelceee çıkardım yaklaşık 6 aydır evde iğne kaldırmıyorum bir tek yemek yapıyorum hoş ilk 3 ay kokudan onuda yapamamıştım. Bol bol dinleniyorum kesinlikle tadını çıkarmalı nasılsa bebişler olunca uzunca bir süre her soru bize yönelecek ee bir yandan da çalışıyoruz yoruluyoruz

günaydın canım beni de kramplar arada bi yokluyo cok hafıf ve genelde gerınme hareketi yaparken oluyo. ama bı defa cok acı bı sekılde yasadım o krampı felaket bı agrıydı. krem girdiğinde bacagını uzat ve ayagını düz yere basıyomus gıbı tut gecıyo hemen. eşim öyle geçirfi benim krampımı ben de kramp gireceğini anladıgım gıbı öyle yapıyorum baslamadan gecıyo.

bu arada biz doğum günümü miniğim 6 haftalıkken kutlamıstık en güzel hediyeyi bana kalp sesini dinleterek vermişti meleğim :)

aynen canım ben bı haftasonu genel temızlık yapıyorum onda da yıne esımle bırlıkte ben supuruyosam o sılıyo toz alıyo ben daha az yorulucagım ıslerı yapıyorum. hafta ıcı ev evlıkten cıkıyo bıraz ama :) işten eve gelıp yemegı yıyınce hıc bısı yapasım gelmıyo zaten enerjım de bıtıs oluyo.

Kızlar haftasonunda benim de göbeğimin sol tarafında bir ağrı oldu uyanınca geçmişti. Pazar gece tekrar başladı ben de pazartesi geçer diye yattım. Sabah uyandığımda hala devam ediyordu. Okuldan apar topar doktora gittik tam kontrol sırasında bebek kasıldı nst bağlayalım dedi ve idrar testi yaptı. Nst de hiç sancım çıkmadı idrar da temiz çıktı. Rahim ağzı kapalı suyun iyi bebek iyi dedi magnezyum ve bol bol su içiyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bi şey oldu diye çok ağladım

geçen hafta yaşadım onu 2 kere üst üste girdi çok fenaydı. sürekli kolonya sürüp sardım bacağımı. sıcak tutunca rahatladım üstüne tam basamasam da yürüyebildim hatta oğlanı okula da götürdüm. sıcak tutmak lazım dayanabileceğin sıcaklıkta bacağını yıkayabilirsin canım. zor valla geceleri ara ara girecek gibi oluyor hala tedirgin oluyorum. ilkinde de çok yaşadım bunda da başladı..

ayyy ne çok güldüm ya helal olsun sana H hanya

ünaydın annişler. Sağlam bir bacak krampıyla uyandım bacağımın üzerine basamıyorum resmen

Hele uykunun en tatlı yerinde giriyor ya o kramp oturup ağlayasım geliyor. Yatağın içinde tepiniyorum resmen bazen kalkıp direkt soğuk suya tutuyorum o biraz rahatlatıyor allah yardımcımız olsun

bu hafta ben öyle oldum yemeği yiyince hayat bitiyo ölüyorum yorgunluktan ve her iş bana bakıyo daha süslemeleri hazırlamaya yeni başladım her akşam ayrı bir aksiyonum var ama yapacak dermanım yok

Canim sadece taş malzemesi kalipla brraber 20tl susleme de 7tl falan tuttu :) yapmasi da 1 hafta bile sürmedi.1er kilo malzemeyle 50 tane yaptım.suslemesi tam böyle değil denemelik yapmıştım Eki Görüntüle 1980248
Cnm bu malzemeleri hepsini bi sitedenmi aldın ve yaparken zorlandınmı .. instagramda bildiğiniz bu tarz taşlar uyguna yapan yerlerde var ama gğvenemiyorum..

Evladınla nice mutlu yıllara canım :)

merhaba kızlar dün izinliydim ne iyi geldi işten kaytarmak 2.tatenoz aşımı oldum kan tahlili yaptırdım ama kan değerlerim yine düşük napcaz bakalım
P Prenseslale nice mutlu yıllara canım
hepinize sağlıklı musmutlu günler olsun

Cnm bu malzemeleri hepsini bi sitedenmi aldın ve yaparken zorlandınmı .. instagramda bildiğiniz bu tarz taşlar uyguna yapan yerlerde var ama gğvenemiyorum..
Evet canim taşla ilgili malzemeleri tek siteden aldım.susleme malzemelerini de aliekspresten.instagramda ne kadar uygun olursa olsun kendi yaptığın çok daha uygun oluyor emin ol.ayrica guven meselesi cok zor.baştan savma yapanlar çok.sen kendin zevkle severek yaptığın gibi olmaz

Doğum günün kutlu olsun canım ama seneye birlikte olmayacak kızın sana üfletmeyecek anne tekrar tekrar deyip defalarca o mumları üfleyecek sonra sizde biraz tükürüklü bir pasta yiyeceksiniz

Aynen canım dediğin gibi.. .hep birlikte nice yıllar olsun inşallah bebklerimizle sevdiklerimizle inşallah..sağlıklı huzurlu yıllaraa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…