- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
merhaba kızlardün izinliydim ne iyi geldi işten kaytarmak 2.tatenoz aşımı oldum kan tahlili yaptırdım ama kan değerlerim yine düşük napcaz bakalım
P Prenseslale nice mutlu yıllara canım
hepinize sağlıklı musmutlu günler olsun
P Prenseslale doğum gunun kutlu olsun.
Evladınla nice mutlu yıllara canım :)
P Prenseslale nice mutlu yıllara inşallah
Günaydın annişler. Sağlam bir bacak krampıyla uyandım bacağımın üzerine basamıyorum resmenP Prenseslale arkadaşım doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında minnoşuna sağlıkla kavuşman dileğiyle. Bende haziranda kutlayacağım kocaman göbüşümle :)
günaydın kızlar
P Prenseslale doğum günün kutlu olsunbebişinle ve sevdıklerınde nıce guzel yıllarınız olsun ıns
kızlar kocalarına nazlanın ya ben acımıyorum hıc valla. ısten eve gelıyorum yemegı o hazırlıyo sofrayı o topluyo bulasık makınesıne yerlestırıyo ben de yardım edıyorum tabı ama daha cok o yapıyo. oturdugum yerde canım bısı cekıyosa soyluyorum getırıyo. bısı dedıgınde de ıcımde ınsan yetıstırıyorum ben ne yaparsan yap benım gorevımı gecemez dıyorum o yuzden bana yardımcı olmaz zorundasın dıyorum daha bısı dıyemıyo :) bu donemde bizim şımartılmamız lazım eski düzene bı sure ara verın. sızın ıcın de daha keyıflı olucak kendınızı dusunun bıraz eslerımızı hep dusunuyoruz zaten :)
Mutlu yaşlar canım :)Kızlar günaydın,
Bugün benim doğum günüm, dahada anlamlı bir doğum günü kızımla birliktesizlerle de paylaşmak istedim..içim kıpır kıpır...Rabbim evlatlarımızla, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin hepimize....sevgiler
O bacakları ısırırsın artık :)Eki Görüntüle 1980741 Kızlar ya ananesi kızıma örmüş şunun tipine bakar mısınız ya üstünde ne tatlı durucak kimbilir düşündükçe çıldırıyorum
Nasıl drmuş şeker yüklemesine karşı,bir bize gelmez böylesi :)Günaydın. Doktordan ciktim. 2 hafta önden gidiyormus benimki.ama doktor sat ile uyumlu diye soyluyor,dollenme zamanina gore 2 hafta onde.ne zaman doguracagimi bile bilmiorum bu durumda.herkesler iznini dollenmeye gore aldi.supriz yapip bayrama gelmese bari.
1171 gr olmus tam bir tosuncuk suan. Dr seker yuklemesine karsi ama ben israrla istedigim diye yapiyor:)) tek basima geldim bir de insallah ayilmadan bayilmadan tamamlarim. Daha 2 saat var yemek yememe
O bacakları ısırırsın artık :)
Ben daha hiç sertleşme yaşamadım ya da yaşadım ama anlamadım.Nasıl bir şey de bilmiyorum,olursa anlamam.C.ertesi dr a gideceğim.Ona sorarım artık.Bebek neden kasılıyor acaba?Kızlar haftasonunda benim de göbeğimin sol tarafında bir ağrı oldu uyanınca geçmişti. Pazar gece tekrar başladı ben de pazartesi geçer diye yattım. Sabah uyandığımda hala devam ediyordu. Okuldan apar topar doktora gittik tam kontrol sırasında bebek kasıldı nst bağlayalım dedi ve idrar testi yaptı. Nst de hiç sancım çıkmadı idrar da temiz çıktı. Rahim ağzı kapalı suyun iyi bebek iyi dedi magnezyum ve bol bol su içiyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bi şey oldu diye çok ağladım
75 mg seker yuklemesi ac 79 1 saat 147 2 saat 120 cikti. Drum ameliyatta yarin arayabilcegim. Sizce nasil sonuclar kendinizinkiyle karsilastirabilir misiniz?
cok tatliiii tam isirmalik bacak pozu verecek bununla :)Eki Görüntüle 1980741 Kızlar ya ananesi kızıma örmüş şunun tipine bakar mısınız ya üstünde ne tatlı durucak kimbilir düşündükçe çıldırıyorum
Doğum günün kutlu olsun canım, kızınla birlikte nice senelere..Benim doğum günüm 3 gün sonra. Geçen sene buruk bir doğum günüydü, bebeğimi kaybedeli 1 ay olmuştu. Bu yıl mutlu geccek inşallah. .Kızlar günaydın,
Bugün benim doğum günüm, dahada anlamlı bir doğum günü kızımla birliktesizlerle de paylaşmak istedim..içim kıpır kıpır...Rabbim evlatlarımızla, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin hepimize....sevgiler
Bilmiyorum sırtını dayamıştı ittiriyoduBen daha hiç sertleşme yaşamadım ya da yaşadım ama anlamadım.Nasıl bir şey de bilmiyorum,olursa anlamam.C.ertesi dr a gideceğim.Ona sorarım artık.Bebek neden kasılıyor acaba?
Ben düz yatinca kitleniyorum :/ zaten iyi degil ya düz yatmak. Ama sag sol farketmiyor sol kalcam cok agriyorGünaydin Annişler bir gun daha yaklastik kuzucuklara ..
Ayy bu zamanlarin kiymetini bilmek lazim ya yere egilemiyorum tayti cikaramiyorum ay hic halim yok uyumusum yemek yok :))) Sanirim ben iyi tadini cikariyorum ikincide böyle olmaz sonucta kizim evde olacak bana muhtac olacak o yuzden simdi bol bol keyfini sürüyorum..
Bu arada kizınla bulusma saat kacta guzel heberlerle gel ♡
Ben sag sol degil direk kalcamin ortasi agriyorDuz yatmaktan mi diyorum genelde saga sola yatiyorum cok duz de yatmiyorum popomuz buyuyor sanirim :)
Benimde açlik 81- birinci saat 102 ikinci saat 120 cikti. Birinci saat ust sinir 180 ikinci saat 140 yaziyordu iyi bence seninde canim gecmis olsun..75 mg seker yuklemesi ac 79 1 saat 147 2 saat 120 cikti. Drum ameliyatta yarin arayabilcegim. Sizce nasil sonuclar kendinizinkiyle karsilastirabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?