2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım hep birlikte nice yıllara bebişlerimizle sevdiklerimizle inşallah..

Amin canım hep birlikte inşallah.

Mutlu yaşlar canım :)

75 mg seker yuklemesi ac 79 1 saat 147 2 saat 120 cikti. Drum ameliyatta yarin arayabilcegim. Sizce nasil sonuclar kendinizinkiyle karsilastirabilir misiniz?

Nasıl drmuş şeker yüklemesine karşı,bir bize gelmez böylesi :)

Ben daha hiç sertleşme yaşamadım ya da yaşadım ama anlamadım.Nasıl bir şey de bilmiyorum,olursa anlamam.C.ertesi dr a gideceğim.Ona sorarım artık.Bebek neden kasılıyor acaba?

75 mg seker yuklemesi ac 79 1 saat 147 2 saat 120 cikti. Drum ameliyatta yarin arayabilcegim. Sizce nasil sonuclar kendinizinkiyle karsilastirabilir misiniz?

bence gayet iyi değerin canım. yüksek çıkmamış hepsi normal

Doğum günün kutlu olsun canım, kızınla birlikte nice senelere..Benim doğum günüm 3 gün sonra. Geçen sene buruk bir doğum günüydü, bebeğimi kaybedeli 1 ay olmuştu. Bu yıl mutlu geccek inşallah. .

Ilk sayfaya göre 59 kız 53 erkek var :) Tabi birde adini yazdirip ugramayanlar var onlarinkini bilemiyoruz :-/

Birsey daha demeden gecemeyecegim Şu takvimimdeki fotografi baskalarinda gorup ne özeniyordum bebisin eli agzinda tirnagini yiyormus gibi Bana da nasip oldu cok sukur ❤

Ben düz yatinca kitleniyorum :/ zaten iyi degil ya düz yatmak. Ama sag sol farketmiyor sol kalcam cok agriyor

Benimde açlik 81- birinci saat 102 ikinci saat 120 cikti. Birinci saat ust sinir 180 ikinci saat 140 yaziyordu iyi bence seninde canim gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…