Instagramda yapan biryer vardi isim felanda yaziyordu hatta bebekler acin alerjik vs degisik ozellikleri vardi. Adini unuttumArkadaşlar halılara bakarsanız ya da bildiğiniz bir yer varsa deniz feneri ya da çapa şeklinde ince uzun bir halıya bakıyorum.Böyle bir şey görmüştüm ama internet sitesini bulamıyorum.Tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa öneri bekliyorum.
Ben de bakayım bim in kiloduna,lohusa almadım daha.Onlarçünkü en büyük servet onlar için kendilerinin uzanıp kitaplarını alabileceği dolaplar...ben şimdi kiradayım...marketlerde olan standı aldım dışını kapladım çok sağlam bi kitaplık oldu kızım her gece 4 kitabı kendi seçiyor ve okuyoruz...bir de iç çamaşırı konuşulmuştu...kızımda bende nbbnin hamile kilodunu almıştım....onlar ii idi 76 kilo ile doğuma gittim m bedeni kullandım...bir de bimin iç çamaşırları da aynı işi görüyor geniş belli olanlardan....bakın derim yeride nbbnin kine benziyor şimdi artık ben onlardan kullanıyorum çünkü çok çok lazım oluyor nbb bu kadar para verene kadar....
Ben kullanıyorum bu ilacı.Normal bence önermesi çünkü çoğu hamile aynı sorunu yaşıyor.İlaçtan mı benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ben kendime maşallah diyeyim ağrı,sızı yaşamadım.Ayakta fazla kalınca kuyruk sokumum baskı yapıyor sadece.Herkes de farklı tabi.Benim en büyük sorunum uykusuzluk,uykum olduğu halde uyuyamıyorum ve alerjim var.Devamlı hapşırıyorum.Tutunca sancı giriyor çok yüksek sesle hapşırıyorum,o sırada da idrar tutmakta zorlanıyorum.Avm de mağaza da yüksek sesle hapşırınca herkes bakıyor ama sallamıyorum,napayım yani.Hastalık bulaştırırım diye korkuyorlardır ama benimki alerjik.Kızlar. Kalçam çok ağrıyor. Yürütken topallıyorum. Ara ara da kitleniyor. Yürürken kemik kırt kırt ediyo bildiğin. Doktoruma söyledim whatsapptan. Bana ilaç ismi yazmış. Osteocare diye bi tablet. Bakıp muayene etmeden bunu yapması doğrumu sizce ? Kalsiyum çinko içeren bi ilaçmış. Aranızda kullanan var mı ?
Kapi icinde korumalik var canim bak boyleAllah korusun ya.Düşünmemiştim bunu ama tesadüfen denk gelmemiş yatağına devrilebilecek bir şey.Ben de en çok dış kapı kapanırken eli sıkışır diye,bir de pencereler tam boy oradan korkuyorum.Elektirik prizlerini hallettiriyorum o da takılıyordu kafama.Sivri köşelere de 6-8 aylık olunca silikon koruyucular alırım.
Ayy canım nolur hatırlaInstagramda yapan biryer vardi isim felanda yaziyordu hatta bebekler acin alerjik vs degisik ozellikleri vardi. Adini unuttum
Bu süpermiş Alpicim :)Kapi icinde korumalik var canim bak boyle Eki Görüntüle 1981212 .Yukaridan takarsan gormezde
Çok geçmiş olsun canımm. Hapşırdığımda bende idrar kaçırıyorumm bunun için kegel egzersizi öneriyolar bi netten bak istersen.. Benim ağrılarla başım dertte. Uyuyamıyorum ağrıdan dolayı. Acayp snirli oluyorum. Bide şuan kv de kalıyorum 4 gündr koltukta yatıyoruz. Of iyice beter oldu kalçam bacağım.. Allahım hepimize sabır versinBen de bakayım bim in kiloduna,lohusa almadım daha.Onlar
Ben kullanıyorum bu ilacı.Normal bence önermesi çünkü çoğu hamile aynı sorunu yaşıyor.İlaçtan mı benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ben kendime maşallah diyeyim ağrı,sızı yaşamadım.Ayakta fazla kalınca kuyruk sokumum baskı yapıyor sadece.Herkes de farklı tabi.Benim en büyük sorunum uykusuzluk,uykum olduğu halde uyuyamıyorum ve alerjim var.Devamlı hapşırıyorum.Tutunca sancı giriyor çok yüksek sesle hapşırıyorum,o sırada da idrar tutmakta zorlanıyorum.Avm de mağaza da yüksek sesle hapşırınca herkes bakıyor ama sallamıyorum,napayım yani.Hastalık bulaştırırım diye korkuyorlardır ama benimki alerjik.
Alıp deneyeceğimm .. Hamile iç çamaşırları çok pahalıı. Lohusa takımlarınz ne alemde. Fiyatları uçmuş maşallahKızlar bende A101den aldim yüksek belli kilotlardan Allahim bi rahat varla yok arasi hamile kilotlarina o kadar para vermeyin 3 tanesi 6lira sanirim bato diye geciyor m beden aldim deneyeyim dedim simdi gidip bir paket daha alacagim. Normalde s giyiyorum buyuk olsun rahat olsun dedim ama tam geldi
Alemsin valla :)Adamcağızı da alıp kanepe kanepe geziyorsun.Benimkine desem "İyi misin sen?" der.Bebiş doğunca gece ağlarsa kocamı oturma odasına göndereceğim,orada uyusun:)Şu an çalışmadığım için bebekle ilgili her sorumluluğu ben alıyorum,inşallah doğru yapıyorumdur.Eşim sadece banyosunu yaptırır,bebiş biberon kullanırsa da her gün bir kez anne sütüyle besler.İkisinin arasında da bağ kurulsun.Kizlar yaklasik 3 aydir yatak odasinda yatmiyoruz beyimide aldim once oturma odadina sonra salona gectik benim boyum kisa yataga yatamiyorum gobekte sisince koltuklar boyuma gore geliyor kocada benimle beraber ordan oraya gocebeyiz evde :))
Dur bi kurcalayim instagrami bulurum insallahAyy canım nolur hatırla
Lohusa takimi daha almadim :) Aldigimi begenmeyip iade ettim simdi ariyorum ama begenemiyorum . Pahali evet birde gereksiz isin acigi bir gun giyecegiz sonra genis geliyor diye giymeyecegiz :) Ben karar verdim bir tane alacagim lohusa pijamasindan baska alirsam normal alacagim.Alıp deneyeceğimm .. Hamile iç çamaşırları çok pahalıı. Lohusa takımlarınz ne alemde. Fiyatları uçmuş maşallah
Ona da bakayım, saçma pahalı hamile kilotları.Ben de "l"alayım.Kızlar bende A101den aldim yüksek belli kilotlardan Allahim bi rahat varla yok arasi hamile kilotlarina o kadar para vermeyin 3 tanesi 6lira sanirim bato diye geciyor m beden aldim deneyeyim dedim simdi gidip bir paket daha alacagim. Normalde s giyiyorum buyuk olsun rahat olsun dedim ama tam geldi
Ahaha sende benim gibisin kocadan ayrılamıyosun :)Kizlar yaklasik 3 aydir yatak odasinda yatmiyoruz beyimide aldim once oturma odadina sonra salona gectik benim boyum kisa yataga yatamiyorum gobekte sisince koltuklar boyuma gore geliyor kocada benimle beraber ordan oraya gocebeyiz evde :))
ay canım banada kız kardeşim söylemişti a101 in kilotlarını o doğumdan sonra kiloları veremedi de hala kilolu olunca :) bende göbek şişmeye başlayınca s-m bedeninden aldım hala kullanıyorum ve gerçekten çok çok rahat şimdi l-xl alıcam onlarıda hem şimdi hem doğumdan sonra kullanıcamKızlar bende A101den aldim yüksek belli kilotlardan Allahim bi rahat varla yok arasi hamile kilotlarina o kadar para vermeyin 3 tanesi 6lira sanirim bato diye geciyor m beden aldim deneyeyim dedim simdi gidip bir paket daha alacagim. Normalde s giyiyorum buyuk olsun rahat olsun dedim ama tam geldi
Kuzum yazismisim msjlarimdan buldum kugucarpet diye bir sayfa istedigin ebat olcu ve sekilde yapiyormus incele bakalimOna da bakayım, saçma pahalı hamile kilotları.Ben de "l"alayım.
Aynen canim Sagolsun kocacim geliyo pesimden :))Ahaha sende benim gibisin kocadan ayrılamıyosun :)
Ben 50 tlye aldım pijama takımını sabahlıklı pijama takımımı da 89a mı almıştım öyle birşeydi. 7 parçaya 200tl verdim dediğim yerdenLohusa takimi daha almadim :) Aldigimi begenmeyip iade ettim simdi ariyorum ama begenemiyorum . Pahali evet birde gereksiz isin acigi bir gun giyecegiz sonra genis geliyor diye giymeyecegiz :) Ben karar verdim bir tane alacagim lohusa pijamasindan baska alirsam normal alacagim.
Ben biyere yaptırdım hayatımın hatası canım. Uyguna yapan biryer gördüm sadece instagramda ama nasıldır bilemiyorum. Benim yaptırdığım yer berbat yapmış gören ne iğrenç yapmış diyorKizlar bende su meshur orgu sepetlerden yaptirmak istiyorum varmi bildiginiz uygun fiyata yapan bir site konsolun ustune esyalarini koyunca guzel duruyor seviyorum:))
Amannn :)) uzak olsun benimde tas maceram varya ondan sorayim dedim deneyimleyen varsa diye aslinda alip orsem becerirmiyim orgu yapmisligim varda hic tig tutmuslugum yok.bilmiyorumBen biyere yaptırdım hayatımın hatası canım. Uyguna yapan biryer gördüm sadece instagramda ama nasıldır bilemiyorum. Benim yaptırdığım yer berbat yapmış gören ne iğrenç yapmış diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?