2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amannn :)) uzak olsun benimde tas maceram varya ondan sorayim dedim deneyimleyen varsa diye aslinda alip orsem becerirmiyim orgu yapmisligim varda hic tig tutmuslugum yok.bilmiyorum
Düşünürsen şifanın sepetleri diye bir sayfa var uyguna da yapıyor görünüyor alıp görmüşlüğüm yok. Vallahi bende istiyorum nasıl yapsam becerirmiyim edermiyim

Çok gecmis olsun canım insallah gecer sancilarin

Ben 50 tlye aldım pijama takımını sabahlıklı pijama takımımı da 89a mı almıştım öyle birşeydi. 7 parçaya 200tl verdim dediğim yerden
Ne kadar uyguna almissin.Ben internetten bakiyorum Ama genelde yakalari cok acik begendiklerimin bakalim insallah bulurum bende.

Kizlar bende su meshur orgu sepetlerden yaptirmak istiyorum varmi bildiginiz uygun fiyata yapan bir site konsolun ustune esyalarini koyunca guzel duruyor seviyorum:))
Git penye ip al sonra youtube'a bak ör :)) Cok kolay aslinda Bana örenler var diye yapmadim birde yikayinca agzi gozu kayiyor yerine hasir sepetlerden istiyorum.Gerci benim inci sandigim var :) Adina uygun

Anacim sen sanslilardansin..bana yapan yok yikanirmiki sus gibi kutu diilmi yikanma kismini hic dusunmemistim hakli olabilirsin canimmmm valla alayimda birtane deneyim bakayim oldurabilcekmiyim :)))

Bak nasıl? Pembenin sabahlığıda var. Bi terzi işleri var birde yıkanıp edilcekler

Eklentiler

• IMG_7450.webp
    14 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_7452.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_7453.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 74
Herkese merhaba hanimlar,benimde inanilmaz kuyruk sokumumda agri oluyor ozellikle oturduktan sonra kalkarken...bu aralar hic keyfim yok alisverisi de biraktim hic biseye bakmak gelmiyor icimden hormonlardan sanirim..okula zor gidip geliyorum.
Odasini alan arkadaslar gule gule.kullansinlar cok guzeller.
Sepet icin instagramda ecenin_sepeti var isterseniz bakabilirsiniz,o penye ipten patikler de oruyorlar cok guzel gorunuyor.
.su lohusa pijama geceligi bi halletseydik iyi olacakti yaa(

Anacim sen sanslilardansin..bana yapan yok yikanirmiki sus gibi kutu diilmi yikanma kismini hic dusunmemistim hakli olabilirsin canimmmm valla alayimda birtane deneyim bakayim oldurabilcekmiyim :)))
Bak bunlar daha kullanisli oluyor su kucuklerinin icine sampuanini yagini kremini vs koyup yatagin basina yada cekmecenin ustune koyunca cok şık duruyor :)
Yıkanmazsa bisi olmaz ama illaki yikarim ben

Yeni bir a101 cılgınlıgına baslıyoruz demekki ķızlar benimde lohusa kuloduna ihtiyacım vardı evdende cikamuyorum surekli yatıyorum anneme aldırıyım bari

Koştaşa var Fikir olsun diye söyledim. istedigini yaptir tabiki :)
Tanidim zaten gorunce orda gordum fillisi vardi bunun tek problem pembe ve mavi olmasi 2 sini karisik vermiyorlar :)) unisex renk gibi bir derdim var :))

Yeni bir a101 cılgınlıgına baslıyoruz demekki ķızlar benimde lohusa kuloduna ihtiyacım vardı evdende cikamuyorum surekli yatıyorum anneme aldırıyım bari
:)) Ama napalim iyi ucuz kullanisli biminkide aynisi ama ozellikle belirt yuksek belli olanlardan bato diye geciyor sanirim ondan alsin

Tanidim zaten gorunce orda gordum fillisi vardi bunun tek problem pembe ve mavi olmasi 2 sini karisik vermiyorlar :)) unisex renk gibi bir derdim var :))
Tek tek satiliyor ya bir kucuk mavi birde pembesini alirsin buyuk olani artik beyaz alirsin :)))

Ay o nasıl vitaminmiç yahu. Aa çok kilo almak gebelik zehirlenmesini tetikliyormuş. Arkadaşımda şeker çıkmıştı sonrasında gebelik zhirlenmesi çıktı 35.haftada ağartopar sezeryana aldılar

sormaa canıma okudu resmen. doktorum öyle söyledi tetikliyormuş ne yazık ki. alırsak alalım sonra veririzle olmuyor. 2 kişilik yememek lazım. elbette bi tık daha fazla kalori almamız lazım bebek için ama çok fazla değil. ayyy işte fikkat etmek lazım canım.. acıyı her türlü biz çekiyoruz

ben şanslıyım o zaman ben hamile kilodu aldım 4 TL den tanesi. gayet rahat. burada bir mağaza var çok güzel ürünler var. a 101de sürekli ürün mü yoksa yeni mi geldi acaba

sevi bebeye baktım canım iş arkadasım da kullanıyomus. oturma aparatına donusen var onu almıs sen de onu mu dıyosun acaba. aldıgım kuvete uyarsa ondan alabılırım ben de. cok tesekkur ederım canım :)
aparat olark bilmiyorum ama resimde çocuk otutu vaziyette idi ...küçükkende yatıyormuş olabilir aynı şey

aparat olark bilmiyorum ama resimde çocuk otutu vaziyette idi ...küçükkende yatıyormuş olabilir aynı şey

aynen canım aynı üründen bahsedıyoruz :) umarım aldıgım küvete uyar da ondan alabılırım bakalım kullanıslı geldı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…