Düşünürsen şifanın sepetleri diye bir sayfa var uyguna da yapıyor görünüyor alıp görmüşlüğüm yok. Vallahi bende istiyorum nasıl yapsam becerirmiyim edermiyimAmannn :)) uzak olsun benimde tas maceram varya ondan sorayim dedim deneyimleyen varsa diye aslinda alip orsem becerirmiyim orgu yapmisligim varda hic tig tutmuslugum yok.bilmiyorum
Çok gecmis olsun canım insallah gecer sancilarinIyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
Ne kadar uyguna almissin.Ben internetten bakiyorum Ama genelde yakalari cok acik begendiklerimin bakalim insallah bulurum bende.Ben 50 tlye aldım pijama takımını sabahlıklı pijama takımımı da 89a mı almıştım öyle birşeydi. 7 parçaya 200tl verdim dediğim yerden
Git penye ip al sonra youtube'a bak ör :)) Cok kolay aslinda Bana örenler var diye yapmadim birde yikayinca agzi gozu kayiyor yerine hasir sepetlerden istiyorum.Gerci benim inci sandigim var :) Adina uygunKizlar bende su meshur orgu sepetlerden yaptirmak istiyorum varmi bildiginiz uygun fiyata yapan bir site konsolun ustune esyalarini koyunca guzel duruyor seviyorum:))
Anacim sen sanslilardansin..bana yapan yok yikanirmiki sus gibi kutu diilmi yikanma kismini hic dusunmemistim hakli olabilirsin canimmmm valla alayimda birtane deneyim bakayim oldurabilcekmiyim :)))Ne kadar uyguna almissin.Ben internetten bakiyorum Ama genelde yakalari cok acik begendiklerimin bakalim insallah bulurum bende.
Git penye ip al sonra youtube'a bak ör :)) Cok kolay aslinda Bana örenler var diye yapmadim birde yikayinca agzi gozu kayiyor yerine hasir sepetlerden istiyorum.Gerci benim inci sandigim var :) Adina uygun
Bak nasıl? Pembenin sabahlığıda var. Bi terzi işleri var birde yıkanıp edilceklerNe kadar uyguna almissin.Ben internetten bakiyorum Ama genelde yakalari cok acik begendiklerimin bakalim insallah bulurum bende.
Git penye ip al sonra youtube'a bak ör :)) Cok kolay aslinda Bana örenler var diye yapmadim birde yikayinca agzi gozu kayiyor yerine hasir sepetlerden istiyorum.Gerci benim inci sandigim var :) Adina uygun
Anacim sen sanslilardansin..bana yapan yok yikanirmiki sus gibi kutu diilmi yikanma kismini hic dusunmemistim hakli olabilirsin canimmmm valla alayimda birtane deneyim bakayim oldurabilcekmiyim :)))
Bak nasıl? Pembenin sabahlığıda var. Bi terzi işleri var birde yıkanıp edilcekler
Ço guzelmis canim saglikla giyinmek nasip olsun. Fiyatina cok uygun insallah bende bulurum :) pembe şık beyaz daha sade ama guzel ikiside .Bak nasıl? Pembenin sabahlığıda var. Bi terzi işleri var birde yıkanıp edilcekler
Bunlarda guzelmis canim set seklinde olabilir aslindaEki Görüntüle 1981231 Bak bunlar daha kullanisli oluyor su kucuklerinin icine sampuanini yagini kremini vs koyup yatagin basina yada cekmecenin ustune koyunca cok şık duruyor :)
Yıkanmazsa bisi olmaz ama illaki yikarim ben
Koştaşa varBunlarda guzelmis canim set seklinde olabilir aslinda
Yeni bir a101 cılgınlıgına baslıyoruz demekki ķızlar benimde lohusa kuloduna ihtiyacım vardı evdende cikamuyorum surekli yatıyorum anneme aldırıyım bariay canım banada kız kardeşim söylemişti a101 in kilotlarını o doğumdan sonra kiloları veremedi de hala kilolu olunca :) bende göbek şişmeye başlayınca s-m bedeninden aldım hala kullanıyorum ve gerçekten çok çok rahat şimdi l-xl alıcam onlarıda hem şimdi hem doğumdan sonra kullanıcam
Tanidim zaten gorunce orda gordum fillisi vardi bunun tek problem pembe ve mavi olmasi 2 sini karisik vermiyorlar :)) unisex renk gibi bir derdim var :))Koştaşa varFikir olsun diye söyledim. istedigini yaptir tabiki :)
Supersin canin opucukler :)Kuzum yazismisim msjlarimdan buldum kugucarpet diye bir sayfa istedigin ebat olcu ve sekilde yapiyormus incele bakalim
:)) Ama napalim iyi ucuz kullanisli biminkide aynisi ama ozellikle belirt yuksek belli olanlardan bato diye geciyor sanirim ondan alsinYeni bir a101 cılgınlıgına baslıyoruz demekki ķızlar benimde lohusa kuloduna ihtiyacım vardı evdende cikamuyorum surekli yatıyorum anneme aldırıyım bari
Tek tek satiliyor ya bir kucuk mavi birde pembesini alirsin buyuk olani artik beyaz alirsin :)))Tanidim zaten gorunce orda gordum fillisi vardi bunun tek problem pembe ve mavi olmasi 2 sini karisik vermiyorlar :)) unisex renk gibi bir derdim var :))
Ay o nasıl vitaminmiç yahu. Aa çok kilo almak gebelik zehirlenmesini tetikliyormuş. Arkadaşımda şeker çıkmıştı sonrasında gebelik zhirlenmesi çıktı 35.haftada ağartopar sezeryana aldılar
Kızlar bende A101den aldim yüksek belli kilotlardan Allahim bi rahat varla yok arasi hamile kilotlarina o kadar para vermeyin 3 tanesi 6lira sanirim bato diye geciyor m beden aldim deneyeyim dedim simdi gidip bir paket daha alacagim. Normalde s giyiyorum buyuk olsun rahat olsun dedim ama tam geldi
aparat olark bilmiyorum ama resimde çocuk otutu vaziyette idi ...küçükkende yatıyormuş olabilir aynı şeysevi bebeye baktım canım iş arkadasım da kullanıyomus. oturma aparatına donusen var onu almıs sen de onu mu dıyosun acaba. aldıgım kuvete uyarsa ondan alabılırım ben de. cok tesekkur ederım canım :)
aparat olark bilmiyorum ama resimde çocuk otutu vaziyette idi ...küçükkende yatıyormuş olabilir aynı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?