Alıp deneyeceğimm .. Hamile iç çamaşırları çok pahalıı. Lohusa takımlarınz ne alemde. Fiyatları uçmuş maşallah
Ya bende bu tarz gecelik istiyorumm.. sezaryan olacağım için doğumu. Bnm için dha rhat olur. Kaça aldn cnm bunu
Merak etme babayı tekmeleyip odadan atınca babada bizimle uyusun diye ısrar etmeyecek bizimkiler yazın kavga ettiler babası git kendi odanda uyu diye oğluma kızdı oda gurur yaptı gece uyanıp bizim odanın kapısına kadar gelip kapının önünde yerde kıvrılıp uyumuş sabah onu yerde görünce ödüm patladı birşey oldu sandım hemen kucakladım anne ben sizin odaya gelmem babam kızıyo oda benim odama gelmesin sen gel biz beraber uyuyalım dedi ben 2 arada kaldım bir hafta bu inatlaşma devam etti henüz 2 yaşında yoktu bunları yaşadığımızda. Sende zamana bırak herşey yoluna giriyor :)Öyle yapacağım canım mecburen,kendi odama alırım.Sonra da depoya gönderirim.Zaten iki yıl benim odada kalacak oğluş.Babası bizle uyusun diye tutturdu zaten.Ben nasıl baş edeceğim bunlarla :)
Bunu eşime okutmam lazım :)) Öldüm gülmekten ya :)Şimdi nasıl kendi yatağında uyuyor mu?Merak etme babayı tekmeleyip odadan atınca babada bizimle uyusun diye ısrar etmeyecek bizimkiler yazın kavga ettiler babası git kendi odanda uyu diye oğluma kızdı oda gurur yaptı gece uyanıp bizim odanın kapısına kadar gelip kapının önünde yerde kıvrılıp uyumuş sabah onu yerde görünce ödüm patladı birşey oldu sandım hemen kucakladım anne ben sizin odaya gelmem babam kızıyo oda benim odama gelmesin sen gel biz beraber uyuyalım dedi ben 2 arada kaldım bir hafta bu inatlaşma devam etti henüz 2 yaşında yoktu bunları yaşadığımızda. Sende zamana bırak herşey yoluna giriyor :)
Teşekkürler canım Melissa81 de soyledi aynı yeri.Acaba ürünleri nasıl?Herkesin instagramla ilgili bir hayal kırıklığı var.Alan birini tanıyor musun?mayhosmelek canım instagramda kugucarpet vardı böyle isim falan yazıyo takip ettiklerimden baktım şimdi
sanirim surekli gelen bir urun ben normal kilotlarini almistim yuksek bel sevmedigim icin hicbirseyi bunu m beden yine ayni kilotlardan diye bakmadan almistim sonra kullaninca baktim ki cok rahatmis hamile kilodu gibi sansa denedim yani bilmeden :)ben şanslıyım o zamanben hamile kilodu aldım 4 TL den tanesi. gayet rahat. burada bir mağaza var çok güzel ürünler var. a 101de sürekli ürün mü yoksa yeni mi geldi acaba
Yok tanımıyorum ama alan kişilerin fotoğraflarını yayınlıyor ya ona güvenip alınabilir bence şans işiTeşekkürler canım Melissa81 de soyledi aynı yeri.Acaba ürünleri nasıl?Herkesin instagramla ilgili bir hayal kırıklığı var.Alan birini tanıyor musun?
sanirim surekli gelen bir urun ben normal kilotlarini almistim yuksek bel sevmedigim icin hicbirseyi bunu m beden yine ayni kilotlardan diye bakmadan almistim sonra kullaninca baktim ki cok rahatmis hamile kilodu gibi sansa denedim yani bilmeden :)
Nerden aldın bunu kız benim oğlum şimşek McQueen hastası bende alayım bari güzel olmuşEki Görüntüle 1981205 Bugun kargo kabul gunumuz.Elektrik prizimiz ve anahtarimiz geldi,birazdan da kuvetimiz gelir.Denizcili priz bulamayınca arabalı aldım,erkek çocuğu arabaları sever ):
Geçmiş olsun canımm bebiş de sende iyi olda sıkıntı yok :)Kizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızımkan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah
Canım bendede aynısı vardı geçen gün söktüm yıkadım hiçbir şey olmadıEki Görüntüle 1981231 Bak bunlar daha kullanisli oluyor su kucuklerinin icine sampuanini yagini kremini vs koyup yatagin basina yada cekmecenin ustune koyunca cok şık duruyor :)
Yıkanmazsa bisi olmaz ama illaki yikarim ben
Aman iyi olunda varsin damardan beslensin kilo alir bebegin :)Kizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızımkan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah
Örgü sepetten mi bahsediyorsun canim. Nasil sokup yikadin :)Canım bendede aynısı vardı geçen gün söktüm yıkadım hiçbir şey olmadı
hepsiburadan dan canım.Googleden çocuklar için dekoratif elektirik prizi ya da anahtarı yazarsan çıkıyor.Örümcek adam falan da var :)Nerden aldın bunu kız benim oğlum şimşek McQueen hastası bende alayım bari güzel olmuş
Tamam canım sağol :):)) Ama napalim iyi ucuz kullanisli biminkide aynisi ama ozellikle belirt yuksek belli olanlardan bato diye geciyor sanirim ondan alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?