2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle yapacağım canım mecburen,kendi odama alırım.Sonra da depoya gönderirim.Zaten iki yıl benim odada kalacak oğluş.Babası bizle uyusun diye tutturdu zaten.Ben nasıl baş edeceğim bunlarla :)
Merak etme babayı tekmeleyip odadan atınca babada bizimle uyusun diye ısrar etmeyecek bizimkiler yazın kavga ettiler babası git kendi odanda uyu diye oğluma kızdı oda gurur yaptı gece uyanıp bizim odanın kapısına kadar gelip kapının önünde yerde kıvrılıp uyumuş sabah onu yerde görünce ödüm patladı birşey oldu sandım hemen kucakladım anne ben sizin odaya gelmem babam kızıyo oda benim odama gelmesin sen gel biz beraber uyuyalım dedi ben 2 arada kaldım bir hafta bu inatlaşma devam etti henüz 2 yaşında yoktu bunları yaşadığımızda. Sende zamana bırak herşey yoluna giriyor :)

Bunu eşime okutmam lazım :)) Öldüm gülmekten ya :)Şimdi nasıl kendi yatağında uyuyor mu?

ben şanslıyım o zaman ben hamile kilodu aldım 4 TL den tanesi. gayet rahat. burada bir mağaza var çok güzel ürünler var. a 101de sürekli ürün mü yoksa yeni mi geldi acaba
sanirim surekli gelen bir urun ben normal kilotlarini almistim yuksek bel sevmedigim icin hicbirseyi bunu m beden yine ayni kilotlardan diye bakmadan almistim sonra kullaninca baktim ki cok rahatmis hamile kilodu gibi sansa denedim yani bilmeden :)

sanirim surekli gelen bir urun ben normal kilotlarini almistim yuksek bel sevmedigim icin hicbirseyi bunu m beden yine ayni kilotlardan diye bakmadan almistim sonra kullaninca baktim ki cok rahatmis hamile kilodu gibi sansa denedim yani bilmeden :)

anladım canım. ben bir ara almıştım bel kısmı lastiği sert gelmişti bi ara güzeldi. olmazsa alır denerim bende

Kizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızım kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah

Geçmiş olsun canımm bebiş de sende iyi olda sıkıntı yok :)

Kızlar merhaba dün şeker yükleme yapıldı 50 gr sonrası 150 çıktı. Dr tekrarlanması Laz'ım dedi çok kararsız kaldım bir yanım yaptır diyor bir yanım yaptırma diyor bebeğe zararı olur diye korkuyorum ️Var mı aynı durumu yaşayan

Aman iyi olunda varsin damardan beslensin kilo alir bebegin :)
Bobrek genislemesi genelde erkek bebeklere hamilelerde cok rastlanan bir durum insallah onemli birsey degildir cikarsin evine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…