2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu eşime okutmam lazım :)) Öldüm gülmekten ya :)Şimdi nasıl kendi yatağında uyuyor mu?
Evim sobalı olduğu için hiçbirimiz kendi odalarımızda değiliz hepimiz salonda uyuyoruz gece yatağında uyutuyorum uyanınca yanımıza geliyor rahatsız oluyor bu yatak üçümüze yetmiyor sen git anne diyor babayla devam ediyorlar ben gidiyorum ama Mayıs başında taşınıyorum onada arabalı yatak alacağız kendi odasında uyur herhalde geçen sene uyuyordu kardeşi bahane etmezse uyuyacağını düşünüyorum bu arada oğluma doğum yaptığım gün sezeryana gireceğim inşallah tam 3 yıl sonra Allah nasip ederse

Kuvetimiz de geldi Eksiklikler tamamlaniyor artik.Bunu nereye sigdiracaksam.Allahtan katlaniyor :)
Ayy supermis abimlerdede bir degisigi var yurt disinda onlarda sen hangi siteden aldin..benim belim rahatsiz ilk zamanlar icin cok iyi olurdu

Canim daha iyi olduguna sevindim insallah kontrol altinda tutulabilecek birseydir canim bizide hbrdar et merak ediyorum canim rapor al cok calistin yordun kendini sen biraz dinlenmek iyi gelir

Geçmiş olsun canımm bebiş de sende iyi olda sıkıntı yok :)
Çok şükür iyiyiz canım sağol
Aman iyi olunda varsin damardan beslensin kilo alir bebegin :)
Bobrek genislemesi genelde erkek bebeklere hamilelerde cok rastlanan bir durum insallah onemli birsey degildir cikarsin evine ..
O zaman benim kız erkek Fatma çıktı bugün de taburcu değilim sanırım bekliyorum hala kocaman bi serum daha takıldı
Canim daha iyi olduguna sevindim insallah kontrol altinda tutulabilecek birseydir canim bizide hbrdar et merak ediyorum canim rapor al cok calistin yordun kendini sen biraz dinlenmek iyi gelir
Ah canım yoruldum hakkaten pek dikkat etmedim başından beri bi izni hakettim bide evimize gitsek daraldım hastane zor bi gece doğuma gelelim inşallah sadece

Yaa hepsi ayrı ayrı güzel nasıl hevesleniyorum bebislerin oda hazırlıklarına biz oda yapmadık annemler yatagi almak istiyor bende oda yapmakta kararsizim evimiz kira eşim de sana bir gün süpriz olursa şaşırma diyor oda için sağlıkla büyüsünler içinde iyi günlerde kullansinlqr inşallah

Aynen öyle tatlımya bunu duyduğum iyi oldu biraz daha dikkat etsem iyi olacak. Zaten kızacak doktor kesin 3 haftada 2 kilo aldığımı görnce

sınır 180 canım neden tekrarlamak istedi ki? benimdw 50 gr yükleme yapıldı 116 çıktı ama değer araşığı 70-180di yani.. diyetisyene yönlendirse anlarımda tekrarlamasını anlamadım

Eki Görüntüle 1981231 Bak bunlar daha kullanisli oluyor su kucuklerinin icine sampuanini yagini kremini vs koyup yatagin basina yada cekmecenin ustune koyunca cok şık duruyor :)
Yıkanmazsa bisi olmaz ama illaki yikarim ben
Nereden aldin canım? Boyle bir sey ariyorum bulamadim.

Kızlar dün biraz yoruldum sanırım.biraz yürüyüş yaptım akşamdan beri sağ tarafımda acaip sancılar var,sağ ayağımı hareket ettiremiyorum.bugün hep yattım.dinlenince geçer diye düşündüm ama hala sancılar var.yarına randevu aldım.kasık ve göbeğimin ara kısmında daha çok ağrılar.sizdeki ağrılar nasıl geçiyor.ne kadar dinleniyorsunuz?

Aynen öyle tatlımya bunu duyduğum iyi oldu biraz daha dikkat etsem iyi olacak. Zaten kızacak doktor kesin 3 haftada 2 kilo aldığımı görnce

bir şey diyeceğini sanmıyorum geçen ay 3 kilo aldım ben o zamana kadar 2 almıştım.. bu ay en fazla 1 almışımdır. birden büyüme haftalarındayız o yüzden sanırım aniden kilo alımı. bebek büyüme aşamasında suyu vs. derken bizde de artıları görünüyor. o kadar uyarısına rağmen 1 ay içinde 3 kilo aldım ses etmedi sadece çok dikkat et dedi ediyorum. sıkı diyet yapamazsın ama karbonhidrat alımını azalınca kilo alımı da pek olmuyor

Kasik agrisi üsütüncede oluyor cok siddetli degilse sorun yok benim gecen gun agridi ama gece cok terlemistim ona bagladim ertesi gun gecti .
Umarim seninkide hemen gecer.

Doğum günleri aynı olacak yani :)Sen de az değilsin ikisine bir d.günü yapıp kurtulacaksın:)İnşallah dilediğin gibi olur.Arabalı yatak çok güzel olur.Biz de öyle düşündük bir ara.İki yıl bizim odada kalacak çünkü.Sonra cesaret edemedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…