Evim sobalı olduğu için hiçbirimiz kendi odalarımızda değiliz hepimiz salonda uyuyoruz gece yatağında uyutuyorum uyanınca yanımıza geliyor rahatsız oluyor bu yatak üçümüze yetmiyor sen git anne diyor babayla devam ediyorlar ben gidiyorum ama Mayıs başında taşınıyorum onada arabalı yatak alacağız kendi odasında uyur herhalde geçen sene uyuyordu kardeşi bahane etmezse uyuyacağını düşünüyorum bu arada oğluma doğum yaptığım gün sezeryana gireceğim inşallah tam 3 yıl sonra Allah nasip ederseBunu eşime okutmam lazım :)) Öldüm gülmekten ya :)Şimdi nasıl kendi yatağında uyuyor mu?
Ayy supermis abimlerdede bir degisigi var yurt disinda onlarda sen hangi siteden aldin..benim belim rahatsiz ilk zamanlar icin cok iyi olurduKuvetimiz de geldi Eksiklikler tamamlaniyor artik.Bunu nereye sigdiracaksam.Allahtan katlaniyor :)
Canim daha iyi olduguna sevindim insallah kontrol altinda tutulabilecek birseydir canim bizide hbrdar et merak ediyorum canim rapor al cok calistin yordun kendini sen biraz dinlenmek iyi gelirKizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızımkan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah
Yok kız hasır sepetin üstündeki kumaşı ve tavşanı yıkadım :)Örgü sepetten mi bahsediyorsun canim. Nasil sokup yikadin :)
Çok şükür iyiyiz canım sağolGeçmiş olsun canımm bebiş de sende iyi olda sıkıntı yok :)
O zaman benim kız erkek Fatma çıktıAman iyi olunda varsin damardan beslensin kilo alir bebegin :)
Bobrek genislemesi genelde erkek bebeklere hamilelerde cok rastlanan bir durum insallah onemli birsey degildir cikarsin evine ..
Ah canım yoruldum hakkaten pek dikkat etmedim başından beri bi izni hakettim bide evimize gitsek daraldım hastane zor bi gece doğuma gelelim inşallah sadeceCanim daha iyi olduguna sevindim insallah kontrol altinda tutulabilecek birseydir canim bizide hbrdar et merak ediyorum canim rapor al cok calistin yordun kendini sen biraz dinlenmek iyi gelir
hahah biz örgü sepeti dedik yikaninca agzi gozu bir yere kayiyor diyeYok kız hasır sepetin üstündeki kumaşı ve tavşanı yıkadım :)
Yaa bunları nerden alabiliriz çok güzellerEki Görüntüle 1981231 Bak bunlar daha kullanisli oluyor su kucuklerinin icine sampuanini yagini kremini vs koyup yatagin basina yada cekmecenin ustune koyunca cok şık duruyor :)
Yıkanmazsa bisi olmaz ama illaki yikarim ben
Evet iç belli ediyor pijamalar. Gecelikten olmuyor da. Sabahlık çekerim odaya misafir geldiğinde ama sıcakta sabahlık bile giyilmezIcin belli oluyor mu bunda yellu cok ince geliyor bana gerci sicakta iyi olur
Canım ben kendim yapıyorum daha çok oyuncak yapıyorum ama penyeden falan sepetler de yapıyorum :)Kizlar bende su meshur orgu sepetlerden yaptirmak istiyorum varmi bildiginiz uygun fiyata yapan bir site konsolun ustune esyalarini koyunca guzel duruyor seviyorum:))
Ben önleri tül almamaya çalıştım bebişin yüzü tahriş olmasın diye. Daha ablamın verdiği 2 gecelik bir sabahlık var :)Ço guzelmis canim saglikla giyinmek nasip olsun. Fiyatina cok uygun insallah bende bulurum :) pembe şık beyaz daha sade ama guzel ikiside .
Aynen öyle tatlımya bunu duyduğum iyi oldu biraz daha dikkat etsem iyi olacak. Zaten kızacak doktor kesin 3 haftada 2 kilo aldığımı görncesormaa canıma okudu resmen. doktorum öyle söyledi tetikliyormuş ne yazık ki. alırsak alalım sonra veririzle olmuyor. 2 kişilik yememek lazım. elbette bi tık daha fazla kalori almamız lazım bebek için ama çok fazla değil. ayyy işte fikkat etmek lazım canım.. acıyı her türlü biz çekiyoruz
Kızlar merhaba dün şeker yükleme yapıldı 50 gr sonrası 150 çıktı. Dr tekrarlanması Laz'ım dedi çok kararsız kaldım bir yanım yaptır diyor bir yanım yaptırma diyor bebeğe zararı olur diye korkuyorum️Var mı aynı durumu yaşayan
Nereden aldin canım? Boyle bir sey ariyorum bulamadim.Eki Görüntüle 1981231 Bak bunlar daha kullanisli oluyor su kucuklerinin icine sampuanini yagini kremini vs koyup yatagin basina yada cekmecenin ustune koyunca cok şık duruyor :)
Yıkanmazsa bisi olmaz ama illaki yikarim ben
Aynen öyle tatlımya bunu duyduğum iyi oldu biraz daha dikkat etsem iyi olacak. Zaten kızacak doktor kesin 3 haftada 2 kilo aldığımı görnce
Yaa bunları nerden alabiliriz çok güzeller
koçtaşın ürünleri canim ben direk internetten buldum ama koctaşta gordum set olarakta tekli olarakta satiliyor henuz ben almadim :) Alirsam paylasirim ..Nereden aldin canım? Boyle bir sey ariyorum bulamadim.
Kasik agrisi üsütüncede oluyor cok siddetli degilse sorun yok benim gecen gun agridi ama gece cok terlemistim ona bagladim ertesi gun gecti .Kızlar dün biraz yoruldum sanırım.biraz yürüyüş yaptım akşamdan beri sağ tarafımda acaip sancılar var,sağ ayağımı hareket ettiremiyorum.bugün hep yattım.dinlenince geçer diye düşündüm ama hala sancılar var.yarına randevu aldım.kasık ve göbeğimin ara kısmında daha çok ağrılar.sizdeki ağrılar nasıl geçiyor.ne kadar dinleniyorsunuz?
Doğum günleri aynı olacak yani :)Sen de az değilsin ikisine bir d.günü yapıp kurtulacaksın:)İnşallah dilediğin gibi olur.Arabalı yatak çok güzel olur.Biz de öyle düşündük bir ara.İki yıl bizim odada kalacak çünkü.Sonra cesaret edemedik :)Evim sobalı olduğu için hiçbirimiz kendi odalarımızda değiliz hepimiz salonda uyuyoruz gece yatağında uyutuyorum uyanınca yanımıza geliyor rahatsız oluyor bu yatak üçümüze yetmiyor sen git anne diyor babayla devam ediyorlar ben gidiyorum ama Mayıs başında taşınıyorum onada arabalı yatak alacağız kendi odasında uyur herhalde geçen sene uyuyordu kardeşi bahane etmezse uyuyacağını düşünüyorum bu arada oğluma doğum yaptığım gün sezeryana gireceğim inşallah tam 3 yıl sonra Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?