- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Dün akşam başladı ve hala devam ediyor.gece yatakta dönerken falan da sürekli uyandırdı beni.tam kasıklarım da değil aslında biraz daha yukarısı.ben de yorgunluktandır diye düşünüyorum ama hala devam ediyo.Kasik agrisi üsütüncede oluyor cok siddetli degilse sorun yok benim gecen gun agridi ama gece cok terlemistim ona bagladim ertesi gun gecti .
Umarim seninkide hemen gecer.
Ben arastirdim madam coco englishhom kbulamamistim. Kocyasa bakayim siteden. Sagol canimkoçtaşın ürünleri canim ben direk internetten buldum ama koctaşta gordum set olarakta tekli olarakta satiliyor henuz ben almadim :) Alirsam paylasirim ..
Benimde 1 gun surmustu agrisi canim dinlenince birde kalin giyindim ozellikle ayaklarimi sicak tuttum gecti .Dün akşam başladı ve hala devam ediyor.gece yatakta dönerken falan da sürekli uyandırdı beni.tam kasıklarım da değil aslında biraz daha yukarısı.ben de yorgunluktandır diye düşünüyorum ama hala devam ediyo.
Eki Görüntüle 1981315mayhosmelek hep senin konsepte uygun bisiler buluyorum :)) Sen sarkit avize bisi aldin mi odasina bak sana uygun buda
Bu da cok tatliss.Biz aldik ama daha takamadik.Her sey her yerde :)Bu da capali :)Eki Görüntüle 1981315mayhosmelek hep senin konsepte uygun bisiler buluyorum :)) Sen sarkit avize bisi aldin mi odasina bak sana uygun buda
Biz de odaya duvar kagidi yaptirdik ama yapisi farkli cocuk odalari icin olanlarin. Hem hafif kumas gibi dayanikli ve hava aliyo hem de silinebiliyor. Artik kullaninca daha iyi anlayacagiz. Ama tereddutteyseniz sadece bir duvara da yaptirabilirsinizÇok beğendim Allah güle güle kullanmayı nasip etsin birşey soracağım ben daha önce hiç duvar kağıdı kullanmadım şimdi ev taşıyacağım oğullarımın odasına istiyorum ama eşim hiç kullanışlı olmayacağını iddaa ediyor silinmez en ufak darbede yırtık olur falan dedi içime kurt düşürdü sence öyle olurmu benim oğlum 3 yaşında zarar verir mı boya mı yapmalıyım acaba
Eki Görüntüle 1981231 Bak bunlar daha kullanisli oluyor su kucuklerinin icine sampuanini yagini kremini vs koyup yatagin basina yada cekmecenin ustune koyunca cok şık duruyor :)
Yıkanmazsa bisi olmaz ama illaki yikarim ben
Sağol canım içimi rahatlattın gerçekten.oğluşum da bir yandan kıpırdadıkça sanki içimrahatlıyorBenimde 1 gun surmustu agrisi canim dinlenince birde kalin giyindim ozellikle ayaklarimi sicak tuttum gecti .
Aklina kotu bisi getirme yorgunluk yada usutmedendir
Cook guzelmis canim. Bayildim bende deniz asigi biri olarak bu konsepte bayildim tabiki gule gule kullansin.Bu da cok tatliss.Biz aldik ama daha takamadik.Her sey her yerde :)Bu da capali :)
oglunu merak ettin naz yapiyorsun ki yarin gidip göresin dimiSağol canım içimi rahatlattın gerçekten.oğluşum da bir yandan kıpırdadıkça sanki içimrahatlıyor
Çok tatlılar canım
,İstanbulda oturan arkadaşlarrrr
Bi arkadaşım hamile. Dün emineönüne gitmiş. Bi tane Han varmış. 5 yada 6 katlı diyo. Sadece lohusa ve yenidoğan içinmiş. Herşey varmış. Bir sürü lohusa pijama gecelik almış. 3lü set olanına 100 TL vermiş aynı takım nette 240 TL'ymiş. Herşey çeşit çeşitmiş. Han'ın ismini istedim. Eşine sorup dönücek bana. Haberdar ederim sizleri açık adresiyle
Ben de ayrı yatmak istemiyorum ama böyle onu uykusuz bırakıyorum o birşey demiyor ama ben gerçekten vicdan azabı duyar oldumYaa ben ayıramam kocamla yatağımı onsuz uyuyamıyorum ki :) öyle alışmışımki 3 yılda. Anca o şikayetçi olursa uyuyamıyorum diye o zaman bişey diyemem
Valla canım hiç bilmiyorum adını öğrenir öğrenmez yazarım :),
havuzlu han olabilir mi canım :) ben gittim ama bebek urunlerınde cok uygun seyler bulamadım ama lohusa takımlarına bakmamıstım hıc.
Geçmiş olsun canım,çorapsız,terliksiz gezme.Dün akşam başladı ve hala devam ediyor.gece yatakta dönerken falan da sürekli uyandırdı beni.tam kasıklarım da değil aslında biraz daha yukarısı.ben de yorgunluktandır diye düşünüyorum ama hala devam ediyo.
Sevinirim Tuğceilker.Orada çeşit çeşit her şey vardır.İstanbulda oturan arkadaşlarrrr
Bi arkadaşım hamile. Dün emineönüne gitmiş. Bi tane Han varmış. 5 yada 6 katlı diyo. Sadece lohusa ve yenidoğan içinmiş. Herşey varmış. Bir sürü lohusa pijama gecelik almış. 3lü set olanına 100 TL vermiş aynı takım nette 240 TL'ymiş. Herşey çeşit çeşitmiş. Han'ın ismini istedim. Eşine sorup dönücek bana. Haberdar ederim sizleri açık adresiyle
Havuzlu handır muhtemelen burda yellu balinmaz cok soyledi ismini daha önce cunku :))Valla canım hiç bilmiyorum adını öğrenir öğrenmez yazarım :)
Ben nette görsellerde buldum bunu ama normalde koctasta gormustum bunu canim. Hasır sepet yazinca bulmustum dene bi istersen .canım yanlış anlamadıysam koçtaş da mı buldun bunları ben sitesinde göremedimbir bakayım dedim ama hangi linkte al_pi
Masallah kizina demekki guzelligini sakliyor sizden annesi :) Benim kiz masallah hep guzel fotolar veriyor bize album yaptim onlardan :)) Belki son aylar poz verir sanada kizinMerhaba kızlar bugun görüş günümüzdü :) kızım cok iyi herşey yolunda şükürler olsun yüzünü göstermedi halen resmi yok bende. Oğlumda bir sürü var.. şeker ölçümü yaptı şükür bişey cıkmadı ama idrarda enfeksiyon ve değerlerim düşükmüş.. kan ilacınıgünde üç kere alacakmışım varmı bnm gibi olan .. test sonuclarını tlf öğrenince aceleyle konuşunca pek bişey anlamadım enfeksiyon için bi ilaç verdi eşim alıp gelicek gece yatmadan iç idrarını tut dedi...
enfeksiyonu olan arkadşlar yardımcı olabilirmi.. gecen yıl oğlumda hiç bişey cıkmamıştı rahar bi hamilelikti..
Evizm tavsan pembe sepet ordan bakmisim canim gecmisten buldum ama satici koctas diyor. Saticiya git diyorum bulamiyor sende bak bicanım yanlış anlamadıysam koçtaş da mı buldun bunları ben sitesinde göremedimbir bakayım dedim ama hangi linkte al_pi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?