- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Masallah kizina demekki guzelligini sakliyor sizden annesi :) Benim kiz masallah hep guzel fotolar veriyor bize album yaptim onlardan :)) Belki son aylar poz verir sanada kizin
Bizimde bugün görüş günümüzdü banada enfeksiyon icin verdi canım o tek kullanımlık ilactan hamileliğimin basından beri kullanıyorum ben ara ara bu sefer akıntı yoğunlugu icin ayrıca fitilde verdi birazda iltihap var demişti bendede kan seviyesi düşük cıktı günde iki olarak devam edicem bende tek kullanımlıkta olsa rahatlatır idrar yollarını gece temizlerMerhaba kızlar bugun görüş günümüzdü :) kızım cok iyi herşey yolunda şükürler olsun yüzünü göstermedi halen resmi yok bende. Oğlumda bir sürü var.. şeker ölçümü yaptı şükür bişey cıkmadı ama idrarda enfeksiyon ve değerlerim düşükmüş.. kan ilacınıgünde üç kere alacakmışım varmı bnm gibi olan .. test sonuclarını tlf öğrenince aceleyle konuşunca pek bişey anlamadım enfeksiyon için bi ilaç verdi eşim alıp gelicek gece yatmadan iç idrarını tut dedi...
enfeksiyonu olan arkadşlar yardımcı olabilirmi.. gecen yıl oğlumda hiç bişey cıkmamıştı rahar bi hamilelikti..
Benimki diyor ya 3 haftada 1 kilo aldığımda gayet güzel demişti şimdi ne dicek bakalım.bir şey diyeceğini sanmıyorum geçen ay 3 kilo aldım ben o zamana kadar 2 almıştım.. bu ay en fazla 1 almışımdır. birden büyüme haftalarındayız o yüzden sanırım aniden kilo alımı. bebek büyüme aşamasında suyu vs. derken bizde de artıları görünüyor. o kadar uyarısına rağmen 1 ay içinde 3 kilo aldım ses etmedi sadece çok dikkat et dedi ediyorum. sıkı diyet yapamazsın ama karbonhidrat alımını azalınca kilo alımı da pek olmuyor
Buldum canım ama çok pahalıyakoçtaşın ürünleri canim ben direk internetten buldum ama koctaşta gordum set olarakta tekli olarakta satiliyor henuz ben almadim :) Alirsam paylasirim ..
Havuzluhan canım :) ben gittim 2 kere ama orasıda biraz pahalı geldi bana o uyguna bulmuş ciddenİstanbulda oturan arkadaşlarrrr
Bi arkadaşım hamile. Dün emineönüne gitmiş. Bi tane Han varmış. 5 yada 6 katlı diyo. Sadece lohusa ve yenidoğan içinmiş. Herşey varmış. Bir sürü lohusa pijama gecelik almış. 3lü set olanına 100 TL vermiş aynı takım nette 240 TL'ymiş. Herşey çeşit çeşitmiş. Han'ın ismini istedim. Eşine sorup dönücek bana. Haberdar ederim sizleri açık adresiyle
Hım gerçekten çok rahatsız oluyorsa birşey diyemem canım yapacakbirley yok bu bir süreç sonuçtaBen de ayrı yatmak istemiyorum ama böyle onu uykusuz bırakıyorum o birşey demiyor ama ben gerçekten vicdan azabı duyar oldum
Canım muhtemelen yengeç burcudur kızın,utangaç:)Benim oğlumun da yüzü hep ellerinde rahim duvarının arkasına falan saklanıyor :)Hareket ediyor,tekme atıyor ama yavaş yavaş.Babası karnıma dokunduğu an hareketi kesiyor,dr dokununca da.Enfeksiyon konusunda bilgim yok,belki bana da c.ertesi test yaparlar.Merhaba kızlar bugun görüş günümüzdü :) kızım cok iyi herşey yolunda şükürler olsun yüzünü göstermedi halen resmi yok bende. Oğlumda bir sürü var.. şeker ölçümü yaptı şükür bişey cıkmadı ama idrarda enfeksiyon ve değerlerim düşükmüş.. kan ilacınıgünde üç kere alacakmışım varmı bnm gibi olan .. test sonuclarını tlf öğrenince aceleyle konuşunca pek bişey anlamadım enfeksiyon için bi ilaç verdi eşim alıp gelicek gece yatmadan iç idrarını tut dedi...
enfeksiyonu olan arkadşlar yardımcı olabilirmi.. gecen yıl oğlumda hiç bişey cıkmamıştı rahar bi hamilelikti..
Canım doğacak bebeğe şimdiden arabalı yatak mantıklı değil benim beğendiklerimi oğlum beğenmedi ben kırmızı veya beyaz istedim oğlum inatla mavi araba istedi ve kendine seçtirince birazda almaya niyet edip bekletince daha kıymetli oluyor şimdi arabalı yatak için para topluyorDoğum günleri aynı olacak yani :)Sen de az değilsin ikisine bir d.günü yapıp kurtulacaksın:)İnşallah dilediğin gibi olur.Arabalı yatak çok güzel olur.Biz de öyle düşündük bir ara.İki yıl bizim odada kalacak çünkü.Sonra cesaret edemedik :)
Benimki diyor ya 3 haftada 1 kilo aldığımda gayet güzel demişti şimdi ne dicek bakalım.
Ay benimde yengeç burcu kızım olacak bizimkide göstermiyo yüzünü eliyle de kapatıyo göstermediği gibi :) ilk hissetmeye başladığımda baba elini koyardı dururdu şimdide baba haricinde biri elini koyduğunda kımıldamıyo hiç :)Canım muhtemelen o yengeç buru
Canım muhtemelen yengeç burcudur kızın,utangaç:)Benim oğlumun da yüzü hep ellerinde rahim duvarının arkasına falan saklanıyor :)Hareket ediyor,tekme atıyor ama yavaş yavaş.Babası karnıma dokunduğu an hareketi kesiyor,dr dokununca da.Enfeksiyon konusunda bilgim yok,belki bana da c.ertesi test yaparlar.
Sınır 140 yazıyor o yüzden heraldesınır 180 canım neden tekrarlamak istedi ki? benimdw 50 gr yükleme yapıldı 116 çıktı ama değer araşığı 70-180di yani.. diyetisyene yönlendirse anlarımda tekrarlamasını anlamadım
Emfeksiyon için ağrı olması lazım değilmi benim ağrım yokki :) blkide vardır oğlumla ilgilenşyorum kucaklıyorum farketmiyorumdur..ilaç geldiğinde resmi paylaşırım..Bizimde bugün görüş günümüzdü banada enfeksiyon icin verdi canım o tek kullanımlık ilactan hamileliğimin basından beri kullanıyorum ben ara ara bu sefer akıntı yoğunlugu icin ayrıca fitilde verdi birazda iltihap var demişti bendede kan seviyesi düşük cıktı günde iki olarak devam edicem bende tek kullanımlıkta olsa rahatlatır idrar yollarını gece temizler
Sağol canım hiç çıkarmıyorum zaten üşüyen biriyim.birazdan gidicem doktora hiç hareket edemiyorum çünküGeçmiş olsun canım,çorapsız,terliksiz gezme.
Yellu isimiz var miniklerle urkutmeden,simartmadan,ozguven kazandirarak buyutmemiz lazim.Aslan burcu oglum olsaydi poposundan hafif iteleyip dusurecektim,"Dusenin dostu olmazmis dostum diyecektim :)"Yengece bunu yapsam travma gecirir :)Hassas bebisler onlar :)Ay benimde yengeç burcu kızım olacak bizimkide göstermiyo yüzünü eliyle de kapatıyo göstermediği gibi :) ilk hissetmeye başladığımda baba elini koyardı dururdu şimdide baba haricinde biri elini koyduğunda kımıldamıyo hiç :)
Yok canım bendede agrı falan hiç olmadı yanma kasıntı oluyormus ama benimde hiç öyle şikayetlerim olmadı tahlillerde hep cıktı daha öncelerde munorol diye ilac kullanıyordum simdi üromisin yazmış inşallah iyi gelir içince ikimizedeEmfeksiyon için ağrı olması lazım değilmi benim ağrım yokki :) blkide vardır oğlumla ilgilenşyorum kucaklıyorum farketmiyorumdur..ilaç geldiğinde resmi paylaşırım..
Benim doktor iyi izlettiriyor hatta renkli gosteriyor bize sonra siyah beyaz foto veriyor bende her seferinde renkli gosterince heralde renkli cikti verecek diyorum :)) Kizimda hic saklamiyor kendini bi pozlar veriyor agzini yuzunu tam goruyoruz simdi boyle anlattim ya gidiyormusum c.tesi kiz poposunu donup yatiyormus :))Canım siyah beyaz resım mı verıyo yoksa renklı 4 boyutlu ultrason resmımı? benim hastanede renklı yok maalesef cok ıstıyodum bebegımın her ay yuzunun fotosunu almayızaten en sonkı kontrolde de dr resım vermedı ben de konu dogumdan acılınca ıstemeyı unuttum bebısımı de cok ızlettırmedı zaten. uzun ultrasonu sevmıyo dr um
pahaliysa bosver sendeBuldum canım ama çok pahalıya
Sınır 140 yazıyor o yüzden heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?