2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah kizina demekki guzelligini sakliyor sizden annesi :) Benim kiz masallah hep guzel fotolar veriyor bize album yaptim onlardan :)) Belki son aylar poz verir sanada kizin

Canım siyah beyaz resım mı verıyo yoksa renklı 4 boyutlu ultrason resmımı? benim hastanede renklı yok maalesef cok ıstıyodum bebegımın her ay yuzunun fotosunu almayı zaten en sonkı kontrolde de dr resım vermedı ben de konu dogumdan acılınca ıstemeyı unuttum bebısımı de cok ızlettırmedı zaten. uzun ultrasonu sevmıyo dr um

Bizimde bugün görüş günümüzdü banada enfeksiyon icin verdi canım o tek kullanımlık ilactan hamileliğimin basından beri kullanıyorum ben ara ara bu sefer akıntı yoğunlugu icin ayrıca fitilde verdi birazda iltihap var demişti bendede kan seviyesi düşük cıktı günde iki olarak devam edicem bende tek kullanımlıkta olsa rahatlatır idrar yollarını gece temizler

Benimki diyor ya 3 haftada 1 kilo aldığımda gayet güzel demişti şimdi ne dicek bakalım.

Havuzluhan canım :) ben gittim 2 kere ama orasıda biraz pahalı geldi bana o uyguna bulmuş cidden

Selam anneler bizimde kontrolümüz vardı bugün 1274 kg olmus kızım artık gramdan kiloya terfi ettik herşey iyi dedi hatta ilk zamanlar 5temmuz cıkardı doğum tarihi sonra 3 temmuz şimdi 29 haziran cıktı öne gelmiş diye bebek haftasına göre ileri diye sevinmiştim gerçi 38 de sezeryan dedi doktorum ama tam rahatlamısken cıkarken daha önceki kaybımdan ötürü korktuğumu söylediğimde o bebekte 2 hafta gelişim geriliği vardı son geldiğinde dedi kitlendim bişey diyemedim tam cıkıcakken demişti şoka girdim sanırım eve gelince baktım ultrason kağıtlarına aralarında 2 gün ile 59 gram oynuyor onda gerilik varsa bu hamileliğin haftasıyla uyumlu demişti daha cok kafamda soru işareti oluştu olumsuz düşünmek istemiyorum ama cok korkuyorum yazıp sizide tedirgin etmek istemezdim cünkü insan duyduğu herşeyden korkuyor basına gelirmi onunda diye ama yazıp iyi bişeyler duymak istedim sanırım bazen kader diyor insan olacağı varsa oluyor neyaparsak yapalım önüne geçemiyoruz 1 dakika sonrasını bilemiyoruz ama doğuma kadar aklımı oynatmazsam iyidir

Teyzeleri sefakoy medipolde Ayşegül hanıma gttm ilk defa 3 boyutlu gosterdi kuzumu ilk defa oyle gördüm ay cok guzeldi yanaklar sismiss askiminnn tam 1 kilo olmus: ) suyum biraz fazlaymis tek.bi de babayla sana benziyo dedi cenesi falan ayni sen dedi ya cok güzel bi hismis ask yaşıyorum resmeen :))

Eklentiler

• IMG-20170412-WA0001.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 96
Canım muhtemelen o yengeç buru
Canım muhtemelen yengeç burcudur kızın,utangaç:)Benim oğlumun da yüzü hep ellerinde rahim duvarının arkasına falan saklanıyor :)Hareket ediyor,tekme atıyor ama yavaş yavaş.Babası karnıma dokunduğu an hareketi kesiyor,dr dokununca da.Enfeksiyon konusunda bilgim yok,belki bana da c.ertesi test yaparlar.

Canım doğacak bebeğe şimdiden arabalı yatak mantıklı değil benim beğendiklerimi oğlum beğenmedi ben kırmızı veya beyaz istedim oğlum inatla mavi araba istedi ve kendine seçtirince birazda almaya niyet edip bekletince daha kıymetli oluyor şimdi arabalı yatak için para topluyor

Selam kızlar nasılsınız idrarda enfeksiyondan bahsedilmis sanırım, üç gündür sanki bendede vardi bugun sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırdım idrarda hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilac verdi gece yatmadan önce alicakmisim inşallah faydası olur
Birde geceleri bacak ağrısına magnezyum verdi,,,, hamilelik ilerledikce şikayetlerde fazlalasiyor sanki neyse yeterki bebisler iyi olsunda şunun şurasında ne kaldı

Ay benimde yengeç burcu kızım olacak bizimkide göstermiyo yüzünü eliyle de kapatıyo göstermediği gibi :) ilk hissetmeye başladığımda baba elini koyardı dururdu şimdide baba haricinde biri elini koyduğunda kımıldamıyo hiç :)

Emfeksiyon için ağrı olması lazım değilmi benim ağrım yokki :) blkide vardır oğlumla ilgilenşyorum kucaklıyorum farketmiyorumdur..ilaç geldiğinde resmi paylaşırım..

Yellu isimiz var miniklerle urkutmeden,simartmadan,ozguven kazandirarak buyutmemiz lazim.Aslan burcu oglum olsaydi poposundan hafif iteleyip dusurecektim,"Dusenin dostu olmazmis dostum diyecektim :)"Yengece bunu yapsam travma gecirir :)Hassas bebisler onlar :)

Emfeksiyon için ağrı olması lazım değilmi benim ağrım yokki :) blkide vardır oğlumla ilgilenşyorum kucaklıyorum farketmiyorumdur..ilaç geldiğinde resmi paylaşırım..
Yok canım bendede agrı falan hiç olmadı yanma kasıntı oluyormus ama benimde hiç öyle şikayetlerim olmadı tahlillerde hep cıktı daha öncelerde munorol diye ilac kullanıyordum simdi üromisin yazmış inşallah iyi gelir içince ikimizede

Benim doktor iyi izlettiriyor hatta renkli gosteriyor bize sonra siyah beyaz foto veriyor bende her seferinde renkli gosterince heralde renkli cikti verecek diyorum :)) Kizimda hic saklamiyor kendini bi pozlar veriyor agzini yuzunu tam goruyoruz simdi boyle anlattim ya gidiyormusum c.tesi kiz poposunu donup yatiyormus :))
Resim vermeyen doktorlari dovesim geliyor

Buldum canım ama çok pahalıya
pahaliysa bosver sende Daha uygununu bulursun belki yada kendin bisiler yaparsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…