2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz önce yemek yemediği için oğlumla bağırıştık başıma fena ağrı girdi tansiyonum çıktı kalp atışlarım yükseldi hiç tahammülüm kalmadı ben biriyle çıldırıyorum 2 tane olunca napacam bilmiyorum annelik gerçekten çok zor annemin kıymetini daha iyi anlıyorum gerçekten onların hakkı ödenmez umarım bende bu psikolojiden çıkarım yoksa beynim yerinden çıkacak

Canım aynı durumu yaşadım bir ay önce doktorum direkt kalsiyum verdi ve şükür ise yaradı. Şimdi bazen içmiyorum üç gün falan içmezsem aynı ağrılar geliyor hemen. Benim de muayene etmedi ben anlattım o yazdı ilacı bence rahat ol canım

Emfeksiyon için ağrı olması lazım değilmi benim ağrım yokki :) blkide vardır oğlumla ilgilenşyorum kucaklıyorum farketmiyorumdur..ilaç geldiğinde resmi paylaşırım..
Ben farkinda olmadan gecen ay kum dokmüşüm mesela. Saglik ocagindan idrar sonuclarini almaya gitmedigim icin yeni haberim oldu:) Sadece 1-2 kere bobregime 10 saniyelik agrilar girmisti.

O kadarda burçla bağdaştırmamak lazım be canım. Mesela benim eşimde yengeç evet kimi özelliğini taşıyor ama çok özgüvenlidir çok cesaretlidir riski sever. Ben yetiştirmekle alakası olduğunu düşünüyorum çoğunlukla

Ben becerebilsem neler neler yaparımda :)

Canım benim de aynı şekilde şeker yüklemesi yaptığı gün idrarda enfeksiyon çıktı. Tek günlük suda eriyen bir ilaç verdi. Gece uyumadan ve tuvalete gittikten sonra içtim geçti sanırım ben hiç hissetmedim enfeksiyon belirtisi olabilir dedi doktorum ben de fazla takılmadım doğrusu

Ben farkinda olmadan gecen ay kum dokmüşüm mesela. Saglik ocagindan idrar sonuclarini almaya gitmedigim icin yeni haberim oldu:) Sadece 1-2 kere bobregime 10 saniyelik agrilar girmisti.
Hııı benimde öyle olmuştur farkında olmamışımdır..

Cok teşekkür ederim kızlar hepinize

:) ama fileler zaten hep ayrı satılmıyo mu ? Kuvetle beraber satılanı gormedım. Extra fılesını de alırsın canım ama dıkkat et kuvetın olculerıne uygun olsun

Kizlar apandistten suphelenen biri vardi.simdi doktor bana da oyle dedi.enfeksiyon da hafif çıktı.daha onceki enfeksiyonda hic boyle agrilarim olmamisti ilac verdi gecmezse genel cerrahiye gorun dedi

Ah ah nasıl özledm kuzumu. Cumartesi göreyimde azıcık çenemi tutarım en azından :)

Benı doktorum yıne bı ay sonra cagırdıgı ıcın bızım gorus gunumuz ya nısan sonu olur ya mayıs bası. Daha cok var maalesef bu sefer dıycem ama uzun uzun goster kuzumu bana dıye en son kı kontrolden hıc bısı anlamadım kafasını govdesını bacagını olctu o kdr. Izlettırmedı daha.

Kizlar apandistten suphelenen biri vardi.simdi doktor bana da oyle dedi.enfeksiyon da hafif çıktı.daha onceki enfeksiyonda hic boyle agrilarim olmamisti ilac verdi gecmezse genel cerrahiye gorun dedi
Gecer insallah canim ya .. Bol bol su iç canim enfeksiyona bire bir hatta icebilirsen yudum yudum 1 litreyi kafana dik birden tuvalete gidersin insallahta hemen gider..
Coo gecmis olsun ..

Gecer insallah canim ya .. Bol bol su iç canim enfeksiyona bire bir hatta icebilirsen yudum yudum 1 litreyi kafana dik birden tuvalete gidersin insallahta hemen gider..
Coo gecmis olsun ..
Insallah canim aynen oyle yaoicam zaten suyla halletmistim ben enfeksiyonu.insallah o dur da hemen gecer.sancilar fena çünkü

gule gule kullansin mis kokulu bebegin

ayy yakin olsan neler yapardik seninle ben sana ögretirdim :)) Kapi susumu gormusmuydun sen buldum malzemeleri yaptim Simdi taki yastigindayim instagramda satiyorlar 100 lira taki yastigi :-O

Saol canım benım. Benim dr yapıcak cok seyım var ya ben de sepet örmek istiyorum bebek örmeyi deniycem. Sonra hedıyelıkler var ama ne ara olucak tum bunlar hıc bı fıkrım yok :) ama hayalımde herseyı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…