Canım aynı durumu yaşadım bir ay önce doktorum direkt kalsiyum verdi ve şükür ise yaradı. Şimdi bazen içmiyorum üç gün falan içmezsem aynı ağrılar geliyor hemen. Benim de muayene etmedi ben anlattım o yazdı ilacı bence rahat ol canımKızlar. Kalçam çok ağrıyor. Yürütken topallıyorum. Ara ara da kitleniyor. Yürürken kemik kırt kırt ediyo bildiğin. Doktoruma söyledim whatsapptan. Bana ilaç ismi yazmış. Osteocare diye bi tablet. Bakıp muayene etmeden bunu yapması doğrumu sizce ? Kalsiyum çinko içeren bi ilaçmış. Aranızda kullanan var mı ?
Ben farkinda olmadan gecen ay kum dokmüşüm mesela. Saglik ocagindan idrar sonuclarini almaya gitmedigim icin yeni haberim oldu:) Sadece 1-2 kere bobregime 10 saniyelik agrilar girmisti.Emfeksiyon için ağrı olması lazım değilmi benim ağrım yokki :) blkide vardır oğlumla ilgilenşyorum kucaklıyorum farketmiyorumdur..ilaç geldiğinde resmi paylaşırım..
O kadarda burçla bağdaştırmamak lazım be canım. Mesela benim eşimde yengeç evet kimi özelliğini taşıyor ama çok özgüvenlidir çok cesaretlidir riski sever. Ben yetiştirmekle alakası olduğunu düşünüyorum çoğunluklaYellu isimiz var miniklerle urkutmeden,simartmadan,ozguven kazandirarak buyutmemiz lazim.Aslan burcu oglum olsaydi poposundan hafif iteleyip dusurecektim,"Dusenin dostu olmazmis dostum diyecektim :)"Yengece bunu yapsam travma gecirir :)Hassas bebisler onlar :)
Ben becerebilsem neler neler yaparımda :)Benim doktor iyi izlettiriyor hatta renkli gosteriyor bize sonra siyah beyaz foto veriyor bende her seferinde renkli gosterince heralde renkli cikti verecek diyorum :)) Kizimda hic saklamiyor kendini bi pozlar veriyor agzini yuzunu tam goruyoruz simdi boyle anlattim ya gidiyormusum c.tesi kiz poposunu donup yatiyormus :))
Resim vermeyen doktorlari dovesim geliyor
pahaliysa bosver sendeDaha uygununu bulursun belki yada kendin bisiler yaparsin..
Merhaba kızlar bugun görüş günümüzdü :) kızım cok iyi herşey yolunda şükürler olsun yüzünü göstermedi halen resmi yok bende. Oğlumda bir sürü var.. şeker ölçümü yaptı şükür bişey cıkmadı ama idrarda enfeksiyon ve değerlerim düşükmüş.. kan ilacınıgünde üç kere alacakmışım varmı bnm gibi olan .. test sonuclarını tlf öğrenince aceleyle konuşunca pek bişey anlamadım enfeksiyon için bi ilaç verdi eşim alıp gelicek gece yatmadan iç idrarını tut dedi...
enfeksiyonu olan arkadşlar yardımcı olabilirmi.. gecen yıl oğlumda hiç bişey cıkmamıştı rahar bi hamilelikti..
Yaa ne tatlı rengi var onun :) ay ya geçseya zaman artıkKızlar kuvetımıze bakın
Hııı benimde öyle olmuştur farkında olmamışımdır..Ben farkinda olmadan gecen ay kum dokmüşüm mesela. Saglik ocagindan idrar sonuclarini almaya gitmedigim icin yeni haberim oldu:) Sadece 1-2 kere bobregime 10 saniyelik agrilar girmisti.
Ben de babamı aradım ilçede şok var Konya merkezde sadece bir tane biliyorum o da aşırı uzak. Almış babam inşallah getirir cumartesi gün görürüm ben de. Ben ucuz alayım diyorum annem bunun filesi yok susu eksik diye söyleniyorKızlar kuvetımıze bakın
Yaa ne tatlı rengi var onun :) ay ya geçseya zaman artık
:) ama fileler zaten hep ayrı satılmıyo mu ? Kuvetle beraber satılanı gormedım. Extra fılesını de alırsın canım ama dıkkat et kuvetın olculerıne uygun olsunBen de babamı aradım ilçede şok var Konya merkezde sadece bir tane biliyorum o da aşırı uzak. Almış babam inşallah getirir cumartesi gün görürüm ben de. Ben ucuz alayım diyorum annem bunun filesi yok susu eksik diye söyleniyor
Ah ah nasıl özledm kuzumu. Cumartesi göreyimde azıcık çenemi tutarım en azından :)Ben de rengine vuruldum:) aynen canım ya bi geçse de miniklerimize kavuşsak.
Ah ah nasıl özledm kuzumu. Cumartesi göreyimde azıcık çenemi tutarım en azından :)
Gecer insallah canim ya .. Bol bol su iç canim enfeksiyona bire bir hatta icebilirsen yudum yudum 1 litreyi kafana dik birden tuvalete gidersin insallahta hemen gider..Kizlar apandistten suphelenen biri vardi.simdi doktor bana da oyle dedi.enfeksiyon da hafif çıktı.daha onceki enfeksiyonda hic boyle agrilarim olmamisti ilac verdi gecmezse genel cerrahiye gorun dedi
gule gule kullansin mis kokulu bebeginKızlar kuvetımıze bakın
ayy yakin olsan neler yapardik seninle ben sana ögretirdim :)) Kapi susumu gormusmuydun sen buldum malzemeleri yaptimBen becerebilsem neler neler yaparımda :)
Insallah canim aynen oyle yaoicam zaten suyla halletmistim ben enfeksiyonu.insallah o dur da hemen gecer.sancilar fena çünküGecer insallah canim ya .. Bol bol su iç canim enfeksiyona bire bir hatta icebilirsen yudum yudum 1 litreyi kafana dik birden tuvalete gidersin insallahta hemen gider..
Coo gecmis olsun ..
gule gule kullansin mis kokulu bebegin
ayy yakin olsan neler yapardik seninle ben sana ögretirdim :)) Kapi susumu gormusmuydun sen buldum malzemeleri yaptimSimdi taki yastigindayim instagramda satiyorlar 100 lira taki yastigi :-O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?