2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaha sen mi sukulent istiyordun yalnis hatirlamiyorsam Sana ona gore bir yer önerecegim de
Bende odasinin kurulmasini bekliyorum 4 gozle ki suslemelere baslayayim eksikleri yapayim ..

Kardesimin de iki kizi var.Buyugu
Yengec mi :)Benimki de yengec.Ozguven ayri.Hepsi ketum,aileye bagli,derinden gider
Benim kocisim de yengec canim:) Yetistirmekle alakali tabi benimkini de ailesi guzel yetistirmis :) Simdiiki hallerine bakma sen onlarin.Hepsi cok hassas.Iyiki de onun gibi biriyle evlenmissim ama :)Sert,egolu,duyarsiz biriyle anlasamazdim.

Hahaha sen mi sukulent istiyordun yalnis hatirlamiyorsam Sana ona gore bir yer önerecegim de
Bende odasinin kurulmasini bekliyorum 4 gozle ki suslemelere baslayayim eksikleri yapayim ..

Evet canım sukulent de planlarım arasındaydı :) ay önersene çok sevınırım benım sorduklarım hep cok pahalı

Ah ah nasıl özledm kuzumu. Cumartesi göreyimde azıcık çenemi tutarım en azından :)
Aynen canım ya doktorum 5 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız demişti dayanamadım doktora mesaj attım doktorda bu cumartesi aç gel dedi yavrumu göreceğim

Kızlar benım melegım hıckırıyo galıba ya gunde ıkı kere yasıyorum aynı seyı tekme ve ya hareket degıl resmen pıt pıt atıyo max bı dkka suruyo. Nette arastırdıgımda bebek hıckırması olarak cıktı.

İyi akşamlar hanımlar.. vajinada yanma hissi enfeksiyon belirtisi mi?? 2 gündür idrarımı yaparken yanma hissi var..kendi kendine nazar ettim galiba.. hiç sorunum yok diye seviniyordum..

Al_pi cim fiyat aldım sımdı supersın cok saol gayet uygun fıyatları. Sen ne yapmaya karar verdın sıparıs mı verıceksın
Bana cvp vermedi daha Ben 15 tane istedim en az 25 dedi bekliyorum hala ama sanirim kabul etmeyecek o yuzden cvp vermedi cok uygun dimi hemde suslemeli bence kacirma bana yaparsa hemen yaptiracagim ordan Ayni fiyati vermistir kesin 4.5tl dimi .

Bana cvp vermedi daha Ben 15 tane istedim en az 25 dedi bekliyorum hala ama sanirim kabul etmeyecek o yuzden cvp vermedi cok uygun dimi hemde suslemeli bence kacirma bana yaparsa hemen yaptiracagim ordan Ayni fiyati vermistir kesin 4.5tl dimi .

Aynen canım 4,5 tl dedı ben de 30-40 dedım ama max 30 tane yaptırırım heralde. Cok uygun cıdden ugrasmaya degmez. Bende nası sıparıs verebılırım temmuzda dogum yapcam dedım cevap beklıyorum.

Aynen canım 4,5 tl dedı ben de 30-40 dedım ama max 30 tane yaptırırım heralde. Cok uygun cıdden ugrasmaya degmez. Bende nası sıparıs verebılırım temmuzda dogum yapcam dedım cevap beklıyorum.
Birde de ki arkadasim 15 tane istemis cvp vermemissiniz cok ayip :)))) Ben erken alirim gelsin bakarim ben ama bakalim baska yerlerede bakarim artik.

Kizlar ne yaptiriyorsunuz kacirmisim ben :))

Birde de ki arkadasim 15 tane istemis cvp vermemissiniz cok ayip :)))) Ben erken alirim gelsin bakarim ben ama bakalim baska yerlerede bakarim artik.

ıkıncı mesajıma da cvp versın de derım valla :) esıme soyledım sımdı ucuzmus 50 tane sıparıs ver anca yeter dıyo :)

ıkıncı mesajıma da cvp versın de derım valla :) esıme soyledım sımdı ucuzmus 50 tane sıparıs ver anca yeter dıyo :)
Arkdasima 15 tane yaparsaniz size 50 tane siparis veririm yoksa vermem de
Cidden uygun ve cok anlamli cicek yani ustunede saglikla buyutun yazarsin ismiyle birlikte kizin saglikla buyurken cicekleride buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…