Insallah canim enfeksiyo kolay halledersin su ilac baska bisi olmasin yeter ki ..Insallah canim aynen oyle yaoicam zaten suyla halletmistim ben enfeksiyonu.insallah o dur da hemen gecer.sancilar fena çünkü
Hahaha sen mi sukulent istiyordun yalnis hatirlamiyorsam Sana ona gore bir yer önerecegim deSaol canım benım. Benim dr yapıcak cok seyım var ya ben de sepet örmek istiyorum bebek örmeyi deniycem. Sonra hedıyelıkler var ama ne ara olucak tum bunlar hıc bı fıkrım yok :) ama hayalımde herseyı yapıyorum
Kardesimin de iki kizi var.BuyuguBiraz önce yemek yemediği için oğlumla bağırıştık başıma fena ağrı girdi tansiyonum çıktı kalp atışlarım yükseldi hiç tahammülüm kalmadı ben biriyle çıldırıyorum 2 tane olunca napacam bilmiyorum annelik gerçekten çok zor annemin kıymetini daha iyi anlıyorum gerçekten onların hakkı ödenmez umarım bende bu psikolojiden çıkarım yoksa beynim yerinden çıkacak
Yengec mi :)Benimki de yengec.Ozguven ayri.Hepsi ketum,aileye bagli,derinden giderO kadarda burçla bağdaştırmamak lazım be canım. Mesela benim eşimde yengeç evet kimi özelliğini taşıyor ama çok özgüvenlidir çok cesaretlidir riski sever. Ben yetiştirmekle alakası olduğunu düşünüyorum çoğunlukla
Benim kocisim de yengec canim:) Yetistirmekle alakali tabi benimkini de ailesi guzel yetistirmis :) Simdiiki hallerine bakma sen onlarin.Hepsi cok hassas.Iyiki de onun gibi biriyle evlenmissim ama :)Sert,egolu,duyarsiz biriyle anlasamazdim.O kadarda burçla bağdaştırmamak lazım be canım. Mesela benim eşimde yengeç evet kimi özelliğini taşıyor ama çok özgüvenlidir çok cesaretlidir riski sever. Ben yetiştirmekle alakası olduğunu düşünüyorum çoğunlukla
Hahaha sen mi sukulent istiyordun yalnis hatirlamiyorsam Sana ona gore bir yer önerecegim de
Bende odasinin kurulmasini bekliyorum 4 gozle ki suslemelere baslayayim eksikleri yapayim ..
Aynen canım ya doktorum 5 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız demişti dayanamadım doktora mesaj attım doktorda bu cumartesi aç gel dedi yavrumu göreceğimAh ah nasıl özledm kuzumu. Cumartesi göreyimde azıcık çenemi tutarım en azından :)
Instagramda sukulentim diye yer var yalova yazan msj at ozelden fiyat isteEvet canım sukulent de planlarım arasındaydı :) ay önersene çok sevınırım benım sorduklarım hep cok pahalı
Instagramda sukulentim diye yer var yalova yazan msj at ozelden fiyat iste
Bana cvp vermedi dahaAl_pi cim fiyat aldım sımdı supersın cok saol gayet uygun fıyatları. Sen ne yapmaya karar verdın sıparıs mı verıceksın
Ordandir canim ben fillisini gordum cunku oyle takimin bitmistir net magazasindaEvizm tavsan pembe sepet ordan bakmisim canim gecmisten buldum ama satici koctas diyor. Saticiya git diyorum bulamiyor sende bak bi
Bana cvp vermedi dahaBen 15 tane istedim en az 25 dedi bekliyorum hala ama sanirim kabul etmeyecek o yuzden cvp vermedi cok uygun dimi hemde suslemeli bence kacirma bana yaparsa hemen yaptiracagim ordan Ayni fiyati vermistir kesin 4.5tl dimi .
Birde de ki arkadasim 15 tane istemis cvp vermemissiniz cok ayip :)))) Ben erken alirim gelsin bakarim ben ama bakalim baska yerlerede bakarim artik.Aynen canım 4,5 tl dedı ben de 30-40 dedım ama max 30 tane yaptırırım heralde. Cok uygun cıdden ugrasmaya degmez. Bende nası sıparıs verebılırım temmuzda dogum yapcam dedım cevap beklıyorum.
Cok gecmis olsun canim insallah hemen iyilesirsinKizlar apandistten suphelenen biri vardi.simdi doktor bana da oyle dedi.enfeksiyon da hafif çıktı.daha onceki enfeksiyonda hic boyle agrilarim olmamisti ilac verdi gecmezse genel cerrahiye gorun dedi
Kizlar ne yaptiriyorsunuz kacirmisim ben :))Aynen canım 4,5 tl dedı ben de 30-40 dedım ama max 30 tane yaptırırım heralde. Cok uygun cıdden ugrasmaya degmez. Bende nası sıparıs verebılırım temmuzda dogum yapcam dedım cevap beklıyorum.
Birde de ki arkadasim 15 tane istemis cvp vermemissiniz cok ayip :)))) Ben erken alirim gelsin bakarim ben ama bakalim baska yerlerede bakarim artik.
Kizlar ne yaptiriyorsunuz kacirmisim ben :))
Arkdasima 15 tane yaparsaniz size 50 tane siparis veririm yoksa vermem deıkıncı mesajıma da cvp versın de derım valla :) esıme soyledım sımdı ucuzmus 50 tane sıparıs ver anca yeter dıyo :)
Anladim canim okudukca sabirsiz olunca boyle oluyor :))Sukulent dıye bı cıcek var ya canım ondan dogumda hedıye etmek ıcın dagıtmayı dusunuyoruz. Uygun yapan bı yer bulduk da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?