Birde de ki arkadasim 15 tane istemis cvp vermemissiniz cok ayip :)))) Ben erken alirim gelsin bakarim ben ama bakalim baska yerlerede bakarim artik.
Simdi cvp gelir sana ilk msj hemen donuyor :)) Kesin biri tavsiye etti ard arda msj gelince demistir :) 25 minumum dedi zaten bana. Gerci saatte baya gecmis uyumustur belki ben tee 7de msj atmistim :)Alpi bende sen yazdiktan sonra mesaj attim daha cevap gelmedi,sonraki yazdiklarinizi simdi gordum:)bende 20 25 tane demistim.ayni anda mesaj atinca bi sasirmislardir
Simdi cvp gelir sana ilk msj hemen donuyor :)) Kesin biri tavsiye etti ard arda msj gelince demistir :) 25 minumum dedi zaten bana. Gerci saatte baya gecmis uyumustur belki ben tee 7de msj atmistim :)
Ilk defa duydum onu da bakayim neymis :))Anladim canim okudukca sabirsiz olunca boyle oluyor :))
Bende su facede kullanildiktan sonra dikilen kalemlerden alacagim
Tamam konusuruz msj'a cvp gelirse :))Olabilir du bakalim bi donsunler de senin isi de hallederik o arada belki:))
Arkdasima 15 tane yaparsaniz size 50 tane siparis veririm yoksa vermem de
Cidden uygun ve cok anlamli cicek yani ustunede saglikla buyutun yazarsin ismiyle birlikte kizin saglikla buyurken cicekleride buyur
Ben acile gittim ona guzel ilgilendi. Sonra gittigimde baska biri vardi onu pek begenmedim. Hem bana 3 boyutluda gostermediler hiççTeyzeleri sefakoy medipolde Ayşegül hanıma gttm ilk defa 3 boyutlu gosterdi kuzumu ilk defa oyle gördüm ay cok guzeldi yanaklar sismiss askiminnn tam 1 kilo olmus: ) suyum biraz fazlaymis tek.bi de babayla sana benziyo dedi cenesi falan ayni sen dedi ya cok güzel bi hismis ask yaşıyorum resmeen :))
Agri olmayabiliyor. Benim acayip akinti vardi. Ara arada yanma oldu suphelendim dogru cikti. Üromisin toz aldim ctesi gecesi simdide fitil kullaniyorumEmfeksiyon için ağrı olması lazım değilmi benim ağrım yokki :) blkide vardır oğlumla ilgilenşyorum kucaklıyorum farketmiyorumdur..ilaç geldiğinde resmi paylaşırım..
Anladim canim okudukca sabirsiz olunca boyle oluyor :))
Bende su facede kullanildiktan sonra dikilen kalemlerden alacagim
Çok sağol kuzum :) inş bnmkide geçer yaa ofCanım aynı durumu yaşadım bir ay önce doktorum direkt kalsiyum verdi ve şükür ise yaradı. Şimdi bazen içmiyorum üç gün falan içmezsem aynı ağrılar geliyor hemen. Benim de muayene etmedi ben anlattım o yazdı ilacı bence rahat ol canım
Kıyamam valla ben kendim gidiyorum 3 hftada bir. Şu zamsn gel demiyo doktorum. Benimkide çok izletmiyoya ama foto vermek için baya uğraşıyo saolsun. Zaman hepimiz için geçsin yaBenı doktorum yıne bı ay sonra cagırdıgı ıcın bızım gorus gunumuz ya nısan sonu olur ya mayıs bası. Daha cok var maalesefbu sefer dıycem ama uzun uzun goster kuzumu bana dıye en son kı kontrolden hıc bısı anlamadım kafasını govdesını bacagını olctu o kdr. Izlettırmedı daha.
Ya seni çok iyi anlıyorumm. Kimisi anlatıyor 25 dk izledim yavrumu falan :) ya ben gidiyorum kontrole en fazla 4 dakika. Doyamıyorum. Özele gidiyorum bide :) dediğin gbi artık söyliycem biraz dha bakmak istediğimiBenı doktorum yıne bı ay sonra cagırdıgı ıcın bızım gorus gunumuz ya nısan sonu olur ya mayıs bası. Daha cok var maalesefbu sefer dıycem ama uzun uzun goster kuzumu bana dıye en son kı kontrolden hıc bısı anlamadım kafasını govdesını bacagını olctu o kdr. Izlettırmedı daha.
Tatlım çok geçmiş olsun. Alla alla ya ilerledikçe sorunlar artıyor mu ne. Bende gebelikte apandist olayının yaygın olduğunu duymuştum. İnşallah değildir canımKizlar apandistten suphelenen biri vardi.simdi doktor bana da oyle dedi.enfeksiyon da hafif çıktı.daha onceki enfeksiyonda hic boyle agrilarim olmamisti ilac verdi gecmezse genel cerrahiye gorun dedi
Sağol canım inşallahCok gecmis olsun canim insallah hemen iyilesirsin
Ay ne güzel olurdu kız. Valla ablamda becerikli zaman olsa bi alana karar versek neler yaparız ablamlada.gule gule kullansin mis kokulu bebegin
ayy yakin olsan neler yapardik seninle ben sana ögretirdim :)) Kapi susumu gormusmuydun sen buldum malzemeleri yaptimSimdi taki yastigindayim instagramda satiyorlar 100 lira taki yastigi :-O
Cicekli kalem diye arat canim gorursunIlk defa duydum onu da bakayim neymis :))
Aynen canım ya gitgide artıyor cidden.enfeksiyon olayını tam çözdüm derken yine başladı galiba.ilaçlar iyi gelir deTatlım çok geçmiş olsun. Alla alla ya ilerledikçe sorunlar artıyor mu ne. Bende gebelikte apandist olayının yaygın olduğunu duymuştum. İnşallah değildir canım
Cicekli kalem canim facede arattir cikiyorAa ben de ılk defa duyuyorum nası bısey kı canım
Acilde diye belki oyle olmuştur kuzum. Ayşegül hanim her muayenede 3 boyutlu bakiyomus ayda 1 yani . Doktorumu buldum artik :)Ben acile gittim ona guzel ilgilendi. Sonra gittigimde baska biri vardi onu pek begenmedim. Hem bana 3 boyutluda gostermediler hiçç
Agri olmayabiliyor. Benim acayip akinti vardi. Ara arada yanma oldu suphelendim dogru cikti. Üromisin toz aldim ctesi gecesi simdide fitil kullaniyorum
Tamam konusuruz msj'a cvp gelirse :))
Geçmiş olsun canım, inşallah geçer bir an önce.Aynen canım ya gitgide artıyor cidden.enfeksiyon olayını tam çözdüm derken yine başladı galiba.ilaçlar iyi gelir de
İnşallah geçer hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?