2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler arkadaşlar. Benim kafama bişey takıldı, iğne kullanan arkadaşlar hemotloğa gidiyorlar mı iğne dozu yeterli mi diye.Benim bebiş 1 hafta geri çıktı ya acaba iğne dozu mu yetersiz diye geldi aklıma. Bunu dr.uma sorsam gülecek biliyorum çünkü ona göre çok pimpirikliyim.Ama insan kötü şeyler yaşayınca her ihtimali düşünüyor..Hemotlog da her hastanede yok sanırım, eşime söylesem o da gereksiz diyecek..

Merhaba canım benim bebek de genelde geri çıkıyor ama doktor normal olduğunu ileri geri oynamalar olabileceğini, her bebeğin kilolu doğmadığını söyledi. Pıhtılaşma testi sonuçların nasıl, kaç gende mutasyon var? Bir de iğneye ilaveten aspirin kullanıyor musun?

canım ben iğne kullanmıyorum. bende de senin rahatsızlığının tam tersi var. kanım pıhtılaşması çok grç. hematoloğa gidiyorum ben. zaten orada bir dosya açtılar bana. dopum öncesi konsultasyon istenecek. sen eper içine sinmiyorsa bir hematoloğa görün kuzum, zarar gelmez. eşini ya da bir başkasını dinleme. hematolog üniversite hastanelerinde oluyor ya da bazı özel hastanelerde. ama bebeğin bir hafta gerisen gelmesi kanla mı alakalı onu bilemiyorum tabi. kanın pıhtılaşma süresi kısaysa çocuk gelişimi geriden gelir miymiş sordun mu hiç doktoruna? forumda okumuşsundur birçok gebenin bebeğinin gelişimi gününde değil. kimi bir kimi iki hafta geeri kimi de ileriden gidiyor.. hatta kimi bebeklerin başı gününde olup bacakları 2 hafta geri olabiliyor mesela. o zaman da bacaklara az kan mı gidiyor demeliyiz? bana pek olası gelmedi. öncelikle sakin oluyoruz. kanama problemimizi dert etmiyoruz, strese girmiyoruz. ama yine de doktorumuza mutlaka danışıyoruz.

kızlar ben dün çok garip hissettim kendimi. oturduğum yerde oldu hepsi. önce içinde tuhaf bir his, sınra kalbimin atışını boğazımda hissetmem ve iki kulağımda ateş gibi oldu birden. hemen tansiyonumu ölçtüm12-7 . ama nabzım 106 idi. benim bormalde dinlenikken 70 falan olurdu gebelik öncesi. herhalde nabızdan dedim ben de. ama korkudan uyuyamadım bütün gece. eşim de şehir dışındaydı. evde 5 yaşında oğlumla yalnızdım. bana bir şey olsa çocuğu nereye bırakıcam diye kurmaktan kafayu sıyırdım resmen. ailelerimiz uzakta ve doğru dügün tanıdığımız da yok burda. ambulans gelse beni alsa diyorum, çocukla gitsek hastaneye ona orda nasıl bakarım diye düşünmekten paranoyak oldum.

Kampanya fiyati dedi,bitince ne olur dedim 5 den baslayarak suslemesine gore degisr dedi.simdiden soylesek de suslemesi bozulur sanki.bu arada arkadasim tavsiye etti o 15 tane siparis etmek istiyor sizden cevap bekliyordu dedim ona bisey dememis:))

ıkıncı mesajları pek dıkkate almıyor sanırım bana da hala cevap vermedı :)

Güanydın kızlar dünden beri kızım hiç durmadı baharatlı acı birşey de yemedim int baktım 24-28 hafta arası epey haraketli olurmuş bebişler sizde de öyle mi ?

günaydınn aynen canım bu aralar kıpır kıpır çok şükür bazen canımı bıle acıtırcasına vuruyo :)

İyi akşamlar hanımlar.. vajinada yanma hissi enfeksiyon belirtisi mi?? 2 gündür idrarımı yaparken yanma hissi var..kendi kendine nazar ettim galiba.. hiç sorunum yok diye seviniyordum..
Geçmiş olsun canım.Olabilir enfeksiyon dr unla konuş,test yaptır.Ben de sorunum yok diye seviniyordum,hemoroidim azdı.

Günaydin herkese..

Kampanya fiyati dedi,bitince ne olur dedim 5 den baslayarak suslemesine gore degisr dedi.simdiden soylesek de suslemesi bozulur sanki.bu arada arkadasim tavsiye etti o 15 tane siparis etmek istiyor sizden cevap bekliyordu dedim ona bisey dememis:))
Kesin yaptiracagini soyle kampanya fiyatindan not alsin simdi erken oldugunu ama kampanyayi da kacirmak istemedigini soyle. Tok satici sanirim cvp vermedigine gore :))

Benimde aklima bu geldi hep aspirin hem igne kullaniyorum acaba yetmiyor mu benim komsu gecen yil hamileydi 2 ayda bir test yapilirdi ona gore igne dozu belirlenirdi c.tesi soracagim kesin alakasi yok diyecek ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…