- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Iyi geceler arkadaşlar. Benim kafama bişey takıldı, iğne kullanan arkadaşlar hemotloğa gidiyorlar mı iğne dozu yeterli mi diye.Benim bebiş 1 hafta geri çıktı ya acaba iğne dozu mu yetersiz diye geldi aklıma. Bunu dr.uma sorsam gülecek biliyorum çünkü ona göre çok pimpirikliyim.Ama insan kötü şeyler yaşayınca her ihtimali düşünüyor..Hemotlog da her hastanede yok sanırım, eşime söylesem o da gereksiz diyecek..
canım ben iğne kullanmıyorum. bende de senin rahatsızlığının tam tersi var. kanım pıhtılaşması çok grç. hematoloğa gidiyorum ben. zaten orada bir dosya açtılar bana. dopum öncesi konsultasyon istenecek. sen eper içine sinmiyorsa bir hematoloğa görün kuzum, zarar gelmez. eşini ya da bir başkasını dinleme. hematolog üniversite hastanelerinde oluyor ya da bazı özel hastanelerde. ama bebeğin bir hafta gerisen gelmesi kanla mı alakalı onu bilemiyorum tabi. kanın pıhtılaşma süresi kısaysa çocuk gelişimi geriden gelir miymiş sordun mu hiç doktoruna? forumda okumuşsundur birçok gebenin bebeğinin gelişimi gününde değil. kimi bir kimi iki hafta geeri kimi de ileriden gidiyor.. hatta kimi bebeklerin başı gününde olup bacakları 2 hafta geri olabiliyor mesela. o zaman da bacaklara az kan mı gidiyor demeliyiz? bana pek olası gelmedi. öncelikle sakin oluyoruz. kanama problemimizi dert etmiyoruz, strese girmiyoruz. ama yine de doktorumuza mutlaka danışıyoruz.Iyi geceler arkadaşlar. Benim kafama bişey takıldı, iğne kullanan arkadaşlar hemotloğa gidiyorlar mı iğne dozu yeterli mi diye.Benim bebiş 1 hafta geri çıktı ya acaba iğne dozu mu yetersiz diye geldi aklıma. Bunu dr.uma sorsam gülecek biliyorum çünkü ona göre çok pimpirikliyim.Ama insan kötü şeyler yaşayınca her ihtimali düşünüyor..Hemotlog da her hastanede yok sanırım, eşime söylesem o da gereksiz diyecek..
Ben file almayı düşünmüyorum galiba canım eski usul yatıracağım legenin içine:) ama fileler zaten hep ayrı satılmıyo mu ? Kuvetle beraber satılanı gormedım. Extra fılesını de alırsın canım ama dıkkat et kuvetın olculerıne uygun olsun
Cicekli kalem canim facede arattir cikiyor
Kampanya fiyati dedi,bitince ne olur dedim 5 den baslayarak suslemesine gore degisr dedi.simdiden soylesek de suslemesi bozulur sanki.bu arada arkadasim tavsiye etti o 15 tane siparis etmek istiyor sizden cevap bekliyordu dedim ona bisey dememis:))
Ben file almayı düşünmüyorum galiba canım eski usul yatıracağım legenin içine
Güanydın kızlardünden beri kızım hiç durmadı baharatlı acı birşey de yemedim int baktım 24-28 hafta arası epey haraketli olurmuş bebişler sizde de öyle mi ?
Kardesimin de iki kizi var.Buyugu
Yengec mi :)Benimki de yengec.Ozguven ayri.Hepsi ketum,aileye bagli,derinden gider
Benim kocisim de yengec canim:) Yetistirmekle alakali tabi benimkini de ailesi guzel yetistirmis :) Simdiiki hallerine bakma sen onlarin.Hepsi cok hassas.Iyiki de onun gibi biriyle evlenmissim ama :)Sert,egolu,duyarsiz biriyle anlasamazdim.
Geçmiş olsun canım.Olabilir enfeksiyon dr unla konuş,test yaptır.Ben de sorunum yok diye seviniyordum,hemoroidim azdı.İyi akşamlar hanımlar.. vajinada yanma hissi enfeksiyon belirtisi mi?? 2 gündür idrarımı yaparken yanma hissi var..kendi kendine nazar ettim galiba.. hiç sorunum yok diye seviniyordum..
Kesin yaptiracagini soyle kampanya fiyatindan not alsin simdi erken oldugunu ama kampanyayi da kacirmak istemedigini soyle. Tok satici sanirim cvp vermedigine gore :))Kampanya fiyati dedi,bitince ne olur dedim 5 den baslayarak suslemesine gore degisr dedi.simdiden soylesek de suslemesi bozulur sanki.bu arada arkadasim tavsiye etti o 15 tane siparis etmek istiyor sizden cevap bekliyordu dedim ona bisey dememis:))
Benimde aklima bu geldi hep aspirin hem igne kullaniyorum acaba yetmiyor mu benim komsu gecen yil hamileydi 2 ayda bir test yapilirdi ona gore igne dozu belirlenirdi c.tesi soracagim kesin alakasi yok diyecek ama :))Iyi geceler arkadaşlar. Benim kafama bişey takıldı, iğne kullanan arkadaşlar hemotloğa gidiyorlar mı iğne dozu yeterli mi diye.Benim bebiş 1 hafta geri çıktı ya acaba iğne dozu mu yetersiz diye geldi aklıma. Bunu dr.uma sorsam gülecek biliyorum çünkü ona göre çok pimpirikliyim.Ama insan kötü şeyler yaşayınca her ihtimali düşünüyor..Hemotlog da her hastanede yok sanırım, eşime söylesem o da gereksiz diyecek..
Evizm tavsan pembe sepet ordan bakmisim canim gecmisten buldum ama satici koctas diyor. Saticiya git diyorum bulamiyor sende bak bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?