2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende, bebek şekeri dağıtmaya camdan kuğu düşünüyorum..buzdolabı süsleri zamanla atılıyor..(ben atıyorum yani) ...bu camdan olan herşeyi kadınlar vitrine koyuyor..gittiğim evlerde görünce ben mutlu oluyorum..
şimdi süsü, tülü düşünüyorum ..kız bebek olacağı için, pembe mor filan inernetde bunu buldum ama net değil belki tül rengini değiştiririm..

Eklentiler

• images.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar bende, bebek şekeri dağıtmaya camdan kuğu düşünüyorum..buzdolabı süsleri zamanla atılıyor..(ben atıyorum yani) ...bu camdan olan herşeyi kadınlar vitrine koyuyor..gittiğim evlerde görünce ben mutlu oluyorum..
şimdi süsü, tülü düşünüyorum ..kız bebek olacağı için, pembe mor filan inernetde bunu buldum ama net değil belki tül rengini değiştiririm..

Günaydın kızlar :)
İstanbul güneşli bugün lakin bacak kramlarımda havalar kötü. Fırtınalar esiyor. O kadar çok ilaç içmeye başladm ki bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.. Boğazlarım acıyor gece sürekli burnumu çektim durdum. Hapşırmak ayrı dert. Sanki alttan yavrum çıkıcak gbi oluyorum. Şifayı kaptım

Aynen canım ya doktorum 5 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız demişti dayanamadım doktora mesaj attım doktorda bu cumartesi aç gel dedi yavrumu göreceğim
İyi yapmışsın kız 5 haftada neymiş çatlarım ben o zamana. Ben en çok 3 hafta aralıkla gittim :)

Benimki bayadır hıçkırıyo canım:) ritmik şekilde zıplıyo yawrum içerde :)

günaydın kızlar. ben de bugün kramp mağdurlarındanım. uykuda yakalandım engel olamadım bu sefer. çok kötü bi ağrıyla uyandım. bağırınca eşimin de ödü koptu ya yazık noluyo diye fırladı yataktan

Benimde kramplar başladı iki gece önce iki bacağımada girdi nasıl kıvrandım.. o geceden sonra corapla yatim dedim rahat yattım..

Günaydınlar herkese. Ne güzel çoğunuz bu hafta bebişinizi görmeye gideceksiniz? Ben en son 24. haftada şeker yüklemesi yapıldığında görmüştüm. Sonucu göstermeye gittiğimde de doktor doğumdaymış göremedim. Bana şu zaman gel filan birşey demedi. Asistanına sordum sıkıntın olmazsa 28-30. haftalarda gelebilirsin dedi. Sizleri kaçıncı haftada çağırdı kontrole. Bende çok özledim bebişimi. Çok merak ediyorum ne durumda diye.

Evetttt cumartesi en son gittiğimde 670gramdı yawrum tüm heryerde 1 kiloyu geöti yazıyo bakalım ne alemde kuzum. Ay ya sorms geçmiyo hiç zaman bence

Benim 700 gramdi en son ama 1 hafta geri cikmisti o yuzden felaket strestliyim. Umarim kilo almis haftasini yakalamistir ..

C.tesi acik gorus var bakalim kac kisi daha katilacak goruse .. Sende minik oglusu gorunce belki buyuk oglusla arani duzeltirsin :)

Bende en son seker yuklemesine gittim 1 ay sonra gel dedi ayda bir cagiriyor seninde bu hafta gitmen lazim canim git bekleme ne olacak canim en guzel en heyecanli gunler gorus gunleri iyi degerlendirmek lazim :)

Kıyamam sana üzme kendini kuzu bak bebişinde üzülür. Bu dönem bizden çok etkileniyorlarmış.
Bak cumartesi harika bir gün olacak. Kimbilir ne çok büyümüşlerdir. Kaçta randevularınız? Benim 10.30da

Güanydın kızlar dünden beri kızım hiç durmadı baharatlı acı birşey de yemedim int baktım 24-28 hafta arası epey haraketli olurmuş bebişler sizde de öyle mi ?
Günaydın gebisler yine bir uykusuz geçen gecenin sabahi :) benim kızım da çok kuduruk olacak duracağına değil tepikledikce eşim aslan kızım vur vur diyip duruyor içerde sürekli müsabaka var ama sanırım boks bu çocuk ne ara uyuyor merak ediyorum genelde uyanık ve iteleme halinde ama ben çokkkk mutluyum ve sanırım bu günlerini çok ozlicem

Alpiii cız stres yok aman diyim. Herşey güzel olacak merak etme. Her bebek kilolu olcak değilya sağlıklı olsunlar yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…