- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
İyi yapmışsın kız 5 haftada neymiş çatlarım ben o zamana. Ben en çok 3 hafta aralıkla gittim :)Aynen canım ya doktorum 5 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız demişti dayanamadım doktora mesaj attım doktorda bu cumartesi aç gel dedi yavrumu göreceğim
Benimki bayadır hıçkırıyo canım:) ritmik şekilde zıplıyo yawrum içerde :)Kızlar benım melegım hıckırıyo galıba ya gunde ıkı kere yasıyorum aynı seyı tekme ve ya hareket degıl resmen pıt pıt atıyo max bı dkka suruyo. Nette arastırdıgımda bebek hıckırması olarak cıktı.
Benimki bayadır hıçkırıyo canım:) ritmik şekilde zıplıyo yawrum içerde :)
ÇOk güzel bir his demi :)ben de uzun zamandır takıp edıyorum hıckırık mı hareket mı ne bu dıye ama artık emın oldum hıckırdıgına:)
Senin görüş günün ctesi mi :) Benimde benimde 1 ay oldu görmeyeli zaman hem hizli hem yavas geciyorGünaydın annişkolar. Güzel bir gün olsun. Kızımı görmeye son 2 şükürler olsun
ÇOk güzel bir his demi :)
Evetttt cumartesiSenin görüş günün ctesi mi :) Benimde benimde 1 ay oldu görmeyeli zaman hem hizli hem yavas geciyor
Evetttt cumartesien son gittiğimde 670gramdı yawrum tüm heryerde 1 kiloyu geöti yazıyo bakalım ne alemde kuzum. Ay ya sorms geçmiyo hiç zaman bence
Benim 700 gramdi en son ama 1 hafta geri cikmisti o yuzden felaket strestliyim. Umarim kilo almis haftasini yakalamistir ..
Bende en son seker yuklemesine gittim 1 ay sonra gel dedi ayda bir cagiriyor seninde bu hafta gitmen lazim canim git bekleme ne olacak canim en guzel en heyecanli gunler gorus gunleri iyi degerlendirmek lazim :)Günaydınlar herkese. Ne güzel çoğunuz bu hafta bebişinizi görmeye gideceksiniz? Ben en son 24. haftada şeker yüklemesi yapıldığında görmüştüm. Sonucu göstermeye gittiğimde de doktor doğumdaymış göremedim. Bana şu zaman gel filan birşey demedi. Asistanına sordum sıkıntın olmazsa 28-30. haftalarda gelebilirsin dedi. Sizleri kaçıncı haftada çağırdı kontrole. Bende çok özledim bebişimi. Çok merak ediyorum ne durumda diye.
Kıyamam sana üzme kendini kuzu bak bebişinde üzülür. Bu dönem bizden çok etkileniyorlarmış.
Günaydın gebisler yine bir uykusuz geçen gecenin sabahi :) benim kızım da çok kuduruk olacak duracağına değil tepikledikce eşim aslan kızım vur vur diyip duruyor içerde sürekli müsabaka var ama sanırım boksGüanydın kızlardünden beri kızım hiç durmadı baharatlı acı birşey de yemedim int baktım 24-28 hafta arası epey haraketli olurmuş bebişler sizde de öyle mi ?
Alpiii cız stres yok aman diyim. Herşey güzel olacak merak etme. Her bebek kilolu olcak değilya sağlıklı olsunlar yeterkiBenim 700 gramdi en son ama 1 hafta geri cikmisti o yuzden felaket strestliyim. Umarim kilo almis haftasini yakalamistir ..
C.tesi acik gorus var bakalim kac kisi daha katilacak goruse .. Sende minik oglusu gorunce belki buyuk oglusla arani duzeltirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?