2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de medıcale gdııorum ama hıc resım vermıyor ölcumlerını yapıyor o cıktıyı verıyor bana gecen hafta yuzunu gormek ıstıorum dedım actı ama karsımdakı ekrab bozukmus ben goremedm cok rahat adam ya ben de medıcalde hep boylemı acaba dıyordum..allahtan ayrıntılı da yuzunun goruntusunu net vermsılerdı bır tek onlar var ama okadar net kı 20 haftalıkken her goren aynı sana benzıyor dıyor burnu kalkık cenesı falan aynı ben galıba bır daha dogana kadar yzuunu gostermıycek bana doktor sondu yırmı haftalıkken hatta gecen hafta yuzu normal bebekmı dedım down sendromundan dolayı tersledı benı ne olcaktı baska dedı uzuldum ultrasonda az cok bellı olurmu kızlar normalmı bebek diye

9dua:
Benim bu gece cok hopladi zipladi yahu hic uyutmadi gece 4den 5.bucuga kadar zipladi :) Babasida masallah kizima diyor

Aa benim doktor en az iki resim birde o ciktiyi veriyor cokta guzel renkli gosteriyor ekrandan baktiriyor. Sende varya aklina neler getiriyorsun normal bebek tabiki sanki usg den goruncek Kalbini ferah tut .

Evetttt cumartesi en son gittiğimde 670gramdı yawrum tüm heryerde 1 kiloyu geöti yazıyo bakalım ne alemde kuzum. Ay ya sorms geçmiyo hiç zaman bence
Ben de c.ertesi gideceğim en son üç hafta önce 650 grdı.1 kiloyu bulacak mı acaba,boyu kaç oldu meraktayım :)Yüzünü belki gösterir.Dr babaya benziyor dedi :)

Kaç yaşındaki ,niye anlaşamıyorsun?İki yaş sendromu geçti di mi,tuvalet eğitimi tamam mı?

Kızlar dün magnezyumdan içtim gece bacak ağrılarım hafifledi coook azdı demekki gerçekten magnezyum eksikliği varmış

Dün ilk oyuncagimizida aldık bitane cingirakla maviş bir araba, zamanda hızlı ilerliyor sanki ya 6 ayı geride bıraktık maşallah maşallah hepimize nazar değmesin insallah

haklısın canım sadece nekadar unutmak ıstesem de ıhtımali aklıma gelıyor bazen ıcım daralıyor rahatlatack bıkac soz duymak ıstedım sadece ama anlamadı adam walla bende tup bebek bolumunu bırakıp artık asagıya baska doktora mı gecsem napsam bılemıorm doktorunun adı neydı senın

Alpiii cız stres yok aman diyim. Herşey güzel olacak merak etme. Her bebek kilolu olcak değilya sağlıklı olsunlar yeterki
Alpicim hiç stres yapma,bir hafta normal diyorlar.Bu drlar da ödümüzü koparıyor ya.Ciddi bir şey olmadan böyle şeyler söylenmez ki.

Ya o nasıl drmuş,nasıl tersler,zaten çok hassasız.Sen orada bebek için endişeleniyorsun,o saçma saçma cevap veriyor.Hayret bişi.

Dr.um iğne kullandığımı biliyor ama yetersiz mi geliyor diye düşünmedi. Benim dr.um biraz rahat bi dr..Geçen gittiğimde gerilik artmamisti çok şükür, ben yine de kafaya takiyorum. Beslenmeme özen gösteriyorum. Cevabın ve desteğin için Sağol canım.

Geçmiş olsun canım, aynı duyguları yaşıyoruz.Benim de 5 yaşında oğlum var ailem uzakta ve burda tanıdığımız doğru düzgün kimse yok.Ben hasta olursam oğluma kim bakar düşüncesi bende de var.

Günaydın kızlar. Ben geceleri 00.00-05.00 arasi bebegimi hic hissetmiyorum. Sabahları uyandirirdi. Bugun uyandirmadi. Saglik ocagi kacana takilan bir sey olursa gel, kalp atisini dinleyelim dedi. Oglene kadar bekleyeyim. Gene ses cikarmazsa kizim giderim. Bu ara cok kaygılı oldum. Normalde cok rahatimdir.

Kayıplar olunca insan herşey yapılsın istiyor ama dr.lar bubu anlamıyor. Benim dr.a sorsam o da alakası yok dr . inşallah herşey yolundadir canım. Benim bebeğimin kilosu da bana az geliyor ama dr.normal diyor.int.den baktım haftasına göre normal ama aynı haftalarda olduğumuz kişilerin daha fazla..Oğlum hep 1 hafta önden gidiyordu, 3.580 gr.dogdu, sonrasında fazla kilolu bir bebek oldu.Dr.bebek çok kilolu olmaz en fazla dedi, kızım minyon olacak benim gibi heralde, oğlum babaya çekmiş., aynı babası zaten.

Bişeyler yedikten sonra hareketlenir canım. Ay ben de çok endiseliyim yine bugünlerde. Sanırım doğuma kadar da bitmeyecek bu endişe.

Ya o nasıl drmuş,nasıl tersler,zaten çok hassasız.Sen orada bebek için endişeleniyorsun,o saçma saçma cevap veriyor.Hayret bişi.

Yaa varya bazı doktorlar cok anlayışsız birşey sormaya çekiniyorum terslicekler diye, birde o kadar uzaktan geliyoruz haftalarca görmüyoruz haliyle merak ediyoruz özlüyoruz bi soru sorduk diye tersliyor birgun patlicam bende ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…