ben de medıcale gdııorum ama hıc resım vermıyor ölcumlerını yapıyor o cıktıyı verıyor bana gecen hafta yuzunu gormek ıstıorum dedım actı ama karsımdakı ekrab bozukmus ben goremedm cok rahat adam ya ben de medıcalde hep boylemı acaba dıyordum..allahtan ayrıntılı da yuzunun goruntusunu net vermsılerdı bır tek onlar var ama okadar net kı 20 haftalıkken her goren aynı sana benzıyor dıyor burnu kalkık cenesı falan aynı benBenim doktor iyi izlettiriyor hatta renkli gosteriyor bize sonra siyah beyaz foto veriyor bende her seferinde renkli gosterince heralde renkli cikti verecek diyorum :)) Kizimda hic saklamiyor kendini bi pozlar veriyor agzini yuzunu tam goruyoruz simdi boyle anlattim ya gidiyormusum c.tesi kiz poposunu donup yatiyormus :))
Resim vermeyen doktorlari dovesim geliyor
pahaliysa bosver sendeDaha uygununu bulursun belki yada kendin bisiler yaparsin..
9Kıyamam sana üzme kendini kuzu bak bebişinde üzülür. Bu dönem bizden çok etkileniyorlarmış.
Bak cumartesi harika bir gün olacak. Kimbilir ne çok büyümüşlerdir. Kaçta randevularınız? Benim 10.30da
Benim bu gece cok hopladi zipladi yahu hic uyutmadi gece 4den 5.bucuga kadar zipladi :) Babasida masallah kizima diyorGünaydın gebisler yine bir uykusuz geçen gecenin sabahi :) benim kızım da çok kuduruk olacak duracağına değil tepikledikce eşim aslan kızım vur vur diyip duruyor içerde sürekli müsabaka var ama sanırım boksbu çocuk ne ara uyuyor merak ediyorum genelde uyanık ve iteleme halinde ama ben çokkkk mutluyum ve sanırım bu günlerini çok ozlicem
Aa benim doktor en az iki resim birde o ciktiyi veriyor cokta guzel renkli gosteriyor ekrandan baktiriyor. Sende varya aklina neler getiriyorsun normal bebek tabiki sanki usg den goruncekben de medıcale gdııorum ama hıc resım vermıyor ölcumlerını yapıyor o cıktıyı verıyor bana gecen hafta yuzunu gormek ıstıorum dedım actı ama karsımdakı ekrab bozukmus ben goremedm cok rahat adam ya ben de medıcalde hep boylemı acaba dıyordum..allahtan ayrıntılı da yuzunun goruntusunu net vermsılerdı bır tek onlar var ama okadar net kı 20 haftalıkken her goren aynı sana benzıyor dıyor burnu kalkık cenesı falan aynı bengalıba bır daha dogana kadar yzuunu gostermıycek bana doktor sondu yırmı haftalıkken hatta gecen hafta yuzu normal bebekmı dedım down sendromundan dolayı tersledı benı ne olcaktı baska dedı uzuldum ultrasonda az cok bellı olurmu kızlar normalmı bebek diye
Ben de c.ertesi gideceğim en son üç hafta önce 650 grdı.1 kiloyu bulacak mı acaba,boyu kaç oldu meraktayım :)Yüzünü belki gösterir.Dr babaya benziyor dedi :)Evetttt cumartesien son gittiğimde 670gramdı yawrum tüm heryerde 1 kiloyu geöti yazıyo bakalım ne alemde kuzum. Ay ya sorms geçmiyo hiç zaman bence
Merhaba canım benim bebek de genelde geri çıkıyor ama doktor normal olduğunu ileri geri oynamalar olabileceğini, her bebeğin kilolu doğmadığını söyledi. Pıhtılaşma testi sonuçların nasıl, kaç gende mutasyon var? Bir de iğneye ilaveten aspirin kullanıyor musun?[/QUOTE Benim dr.um da gerilik artmadigi sürece sorun yok dedi ama işte bak kafaya takiyorum canım. Benim mthfrler heterozigot. Igne 04 lük oksapar kullanıyorum, coraspin 100 lük kullanıyorum.
haklısın canım sadece nekadar unutmak ıstesem de ıhtımali aklıma gelıyor bazen ıcım daralıyor rahatlatack bıkac soz duymak ıstedım sadece ama anlamadı adam walla bende tup bebek bolumunu bırakıp artık asagıya baska doktora mı gecsem napsam bılemıorm doktorunun adı neydı senın9dua:
Benim bu gece cok hopladi zipladi yahu hic uyutmadi gece 4den 5.bucuga kadar zipladi :) Babasida masallah kizima diyor
Aa benim doktor en az iki resim birde o ciktiyi veriyor cokta guzel renkli gosteriyor ekrandan baktiriyor. Sende varya aklina neler getiriyorsun normal bebek tabiki sanki usg den goruncekKalbini ferah tut .
Alpicim hiç stres yapma,bir hafta normal diyorlar.Bu drlar da ödümüzü koparıyor ya.Ciddi bir şey olmadan böyle şeyler söylenmez ki.Alpiii cız stres yok aman diyim. Herşey güzel olacak merak etme. Her bebek kilolu olcak değilya sağlıklı olsunlar yeterki
Dr.um iğne kullandığımı biliyor ama yetersiz mi geliyor diye düşünmedi. Benim dr.um biraz rahat bi dr..Geçen gittiğimde gerilik artmamisti çok şükür, ben yine de kafaya takiyorum. Beslenmeme özen gösteriyorum. Cevabın ve desteğin için Sağol canım.canım ben iğne kullanmıyorum. bende de senin rahatsızlığının tam tersi var. kanım pıhtılaşması çok grç. hematoloğa gidiyorum ben. zaten orada bir dosya açtılar bana. dopum öncesi konsultasyon istenecek. sen eper içine sinmiyorsa bir hematoloğa görün kuzum, zarar gelmez. eşini ya da bir başkasını dinleme. hematolog üniversite hastanelerinde oluyor ya da bazı özel hastanelerde. ama bebeğin bir hafta gerisen gelmesi kanla mı alakalı onu bilemiyorum tabi. kanın pıhtılaşma süresi kısaysa çocuk gelişimi geriden gelir miymiş sordun mu hiç doktoruna? forumda okumuşsundur birçok gebenin bebeğinin gelişimi gününde değil. kimi bir kimi iki hafta geeri kimi de ileriden gidiyor.. hatta kimi bebeklerin başı gününde olup bacakları 2 hafta geri olabiliyor mesela. o zaman da bacaklara az kan mı gidiyor demeliyiz? bana pek olası gelmedi. öncelikle sakin oluyoruz. kanama problemimizi dert etmiyoruz, strese girmiyoruz. ama yine de doktorumuza mutlaka danışıyoruz.
Geçmiş olsun canım, aynı duyguları yaşıyoruz.Benim de 5 yaşında oğlum var ailem uzakta ve burda tanıdığımız doğru düzgün kimse yok.Ben hasta olursam oğluma kim bakar düşüncesi bende de var.kızlar ben dün çok garip hissettim kendimi. oturduğum yerde oldu hepsi. önce içinde tuhaf bir his, sınra kalbimin atışını boğazımda hissetmem ve iki kulağımda ateş gibi oldu birden. hemen tansiyonumu ölçtüm12-7 . ama nabzım 106 idi. benim bormalde dinlenikken 70 falan olurdu gebelik öncesi. herhalde nabızdan dedim ben de. ama korkudan uyuyamadım bütün gece. eşim de şehir dışındaydı. evde 5 yaşında oğlumla yalnızdım. bana bir şey olsa çocuğu nereye bırakıcam diye kurmaktan kafayu sıyırdım resmen. ailelerimiz uzakta ve doğru dügün tanıdığımız da yok burda. ambulans gelse beni alsa diyorum, çocukla gitsek hastaneye ona orda nasıl bakarım diye düşünmekten paranoyak oldum.
Kayıplar olunca insan herşey yapılsın istiyor ama dr.lar bubu anlamıyor. Benim dr.a sorsam o da alakası yok dr . inşallah herşey yolundadir canım. Benim bebeğimin kilosu da bana az geliyor ama dr.normal diyor.int.den baktım haftasına göre normal ama aynı haftalarda olduğumuz kişilerin daha fazla..Oğlum hep 1 hafta önden gidiyordu, 3.580 gr.dogdu, sonrasında fazla kilolu bir bebek oldu.Dr.bebek çok kilolu olmaz en fazla dedi, kızım minyon olacak benim gibi heralde, oğlum babaya çekmiş., aynı babası zaten.Günaydin herkese..
Kesin yaptiracagini soyle kampanya fiyatindan not alsin simdi erken oldugunu ama kampanyayi da kacirmak istemedigini soyle. Tok satici sanirim cvp vermedigine gore :))
Benimde aklima bu geldi hep aspirin hem igne kullaniyorum acaba yetmiyor mu benim komsu gecen yil hamileydi 2 ayda bir test yapilirdi ona gore igne dozu belirlenirdi c.tesi soracagim kesin alakasi yok diyecek ama :))
Bişeyler yedikten sonra hareketlenir canım. Ay ben de çok endiseliyim yine bugünlerde. Sanırım doğuma kadar da bitmeyecek bu endişe.Günaydın kızlar. Ben geceleri 00.00-05.00 arasi bebegimi hic hissetmiyorum. Sabahları uyandirirdi. Bugun uyandirmadi. Saglik ocagi kacana takilan bir sey olursa gel, kalp atisini dinleyelim dedi. Oglene kadar bekleyeyim. Gene ses cikarmazsa kizim giderim. Bu ara cok kaygılı oldum. Normalde cok rahatimdir.
Hadi inşallah baya kişi var cumartesi gidecek :) benimkide yarı yarıya benziyor :)Ben de c.ertesi gideceğim en son üç hafta önce 650 grdı.1 kiloyu bulacak mı acaba,boyu kaç oldu meraktayım :)Yüzünü belki gösterir.Dr babaya benziyor dedi :)
Hadi inşallah baya kişi var cumartesi gidecek :) benimkide yarı yarıya benziyor :)
Ya benimde yanaklarım elma çıkkntılı :) burnuşu ağzı bana benziyo kızımın. Alın aynı bababenım kız aynı annaneye benzıyo yaaannemın de yanaklı elma yanaktır cıkıntılı bı sekılde kızımın yanakları da aynı oyle :)
Ya o nasıl drmuş,nasıl tersler,zaten çok hassasız.Sen orada bebek için endişeleniyorsun,o saçma saçma cevap veriyor.Hayret bişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?