Ben de öyle düşündüm canım. Aldığımız herşey ileride ayak bağı olacak ondan pek heves etmiyorum ama alacağım şeyleri en kaliteli seçmeye çalışıyorum onun yerine. Bir de evime 300 metre uzakta e bebek mağazası var :):) evet acelesı yok aslında fılenın baktın oyle yıkayabılıyosun gerek yok ama zorlandıgını anladıgında alırsın sonucta tum bebek magazalarında var.
izlar bir kaç merak ettiğim sorum var ya...
doğum yapmak istediğiniz hastaneyi hepiniz seçtinizmi???
Sezeryan olmak zorunda olmayanlar! mecbur olmadığınız halde sezeryan doğum tercih edermisiniz???
Birde yaşlar kaç ve kaçıncı çocuk insllh
Zekeriyya bey canim benim doktorum. Havali gibi duruyor ama herseyi tane tane acikliyor. Mesela ilk iceriye girdim 1 ay sonra ikinci kontrolum bu doktora bide masallah gobegimizde buyumus nasilsiniz dedi nasil hosuma gitti o lafi. Ama ne sorsam yok yok alakasi yok diyor :))haklısın canım sadece nekadar unutmak ıstesem de ıhtımali aklıma gelıyor bazen ıcım daralıyor rahatlatack bıkac soz duymak ıstedım sadece ama anlamadı adam walla bende tup bebek bolumunu bırakıp artık asagıya baska doktora mı gecsem napsam bılemıorm doktorunun adı neydı senın
eline saglik canim paylasabilirsen bakalim bizde :)Süsleri yastıkları sepetleri beybinetkeri tulum süslemeleri hepsini kendim yaptım çok güzel oldular malum ne alsam iki tane paya pahali oluyo kendim yaptiklarimda ucuz olmadı ama vakit geçiriyor insan
canım ben iğne kullanmıyorum. bende de senin rahatsızlığının tam tersi var. kanım pıhtılaşması çok grç. hematoloğa gidiyorum ben. zaten orada bir dosya açtılar bana. dopum öncesi konsultasyon istenecek. sen eper içine sinmiyorsa bir hematoloğa görün kuzum, zarar gelmez. eşini ya da bir başkasını dinleme. hematolog üniversite hastanelerinde oluyor ya da bazı özel hastanelerde. ama bebeğin bir hafta gerisen gelmesi kanla mı alakalı onu bilemiyorum tabi. kanın pıhtılaşma süresi kısaysa çocuk gelişimi geriden gelir miymiş sordun mu hiç doktoruna? forumda okumuşsundur birçok gebenin bebeğinin gelişimi gününde değil. kimi bir kimi iki hafta geeri kimi de ileriden gidiyor.. hatta kimi bebeklerin başı gününde olup bacakları 2 hafta geri olabiliyor mesela. o zaman da bacaklara az kan mı gidiyor demeliyiz? bana pek olası gelmedi. öncelikle sakin oluyoruz. kanama problemimizi dert etmiyoruz, strese girmiyoruz. ama yine de doktorumuza mutlaka danışıyoruz.
Selam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu vardua edin lütfen
Benim Dr um boyunu söylemiyor ya sadece kemik gelişimi güzel diyor o kadar zaten riskli gebelik hocası buna takipli olduğuMDAn beri pek mutlu değilim enerjimiz uyusmadi yüzünü gösterecek foto içinde pek uğrasmiyor yoksa kızım maşallah heryerini gösteriyor en son aldigim USG fotosunda kızımın ne neresi anlaşılmiyor bile :)Ben de c.ertesi gideceğim en son üç hafta önce 650 grdı.1 kiloyu bulacak mı acaba,boyu kaç oldu meraktayım :)Yüzünü belki gösterir.Dr babaya benziyor dedi :)
Almazlarsa sorun yaratiyormuymus bebege bi sorun teskil ediyormuymus. Canim ya insallah hakkinda hayirlisi neyse o olur.Bebisin ve senin icin dua ediyorum bize guzel haberler ver insallah ..Selam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu vardua edin lütfen
Canim bende uyuyorsam genelde bebekte uyuyor korkma yorgunluk falanda etkiliyor hareketleri tatlı birseyler ye uzan dinle benim geçen kızım öyle sakindiki ben kendi yorgunluğuma yordum tatlı yememe rağmen cılız bi iki tepki ama yine de için rahat etmeyecekse git tabiki ama endişe etme sakin het zaman aynı şekilde olmuyorlarGünaydın kızlar. Ben geceleri 00.00-05.00 arasi bebegimi hic hissetmiyorum. Sabahları uyandirirdi. Bugun uyandirmadi. Saglik ocagi kacana takilan bir sey olursa gel, kalp atisini dinleyelim dedi. Oglene kadar bekleyeyim. Gene ses cikarmazsa kizim giderim. Bu ara cok kaygılı oldum. Normalde cok rahatimdir.
Yaşım 23 ilk bebeğim :)Kizlar bir kaç merak ettiğim sorum var ya...
Sezeryan olmak zorunda olmayanlar! mecbur olmadığınız halde sezeryan doğum tercih edermisiniz???
22 yaşım ilk bebegim :) su an istanbuldayim ama annemler Maraş ta bnde doguma oraya gidicem aklimda bi hastane var ama yine tam karar veremedim normal dogumu cok istiyorum bir sıkıntı olmazsa inşallahKizlar bir kaç merak ettiğim sorum var ya...
Canim ben hemotologa hic gitmedim dr boy ve kiloma gore 0.4 yeterli gelecegini soylemisti aklina takiliyorsa sor bosver suphe olarak kalmasinIyi geceler arkadaşlar. Benim kafama bişey takıldı, iğne kullanan arkadaşlar hemotloğa gidiyorlar mı iğne dozu yeterli mi diye.Benim bebiş 1 hafta geri çıktı ya acaba iğne dozu mu yetersiz diye geldi aklıma. Bunu dr.uma sorsam gülecek biliyorum çünkü ona göre çok pimpirikliyim.Ama insan kötü şeyler yaşayınca her ihtimali düşünüyor..Hemotlog da her hastanede yok sanırım, eşime söylesem o da gereksiz diyecek..
Canim kacinci haftandasin 6.aydan sonra ben bu yasadigini hep yasadim oyle oldugunda sakin ol ayaklarini yuksege al pencere ac temiz hava girsin bir dk suruyor ani hareket etme ani kalkma vs normal karsilaniyor cok yemek yeme az ve sık yemek ye canimkızlar ben dün çok garip hissettim kendimi. oturduğum yerde oldu hepsi. önce içinde tuhaf bir his, sınra kalbimin atışını boğazımda hissetmem ve iki kulağımda ateş gibi oldu birden. hemen tansiyonumu ölçtüm12-7 . ama nabzım 106 idi. benim bormalde dinlenikken 70 falan olurdu gebelik öncesi. herhalde nabızdan dedim ben de. ama korkudan uyuyamadım bütün gece. eşim de şehir dışındaydı. evde 5 yaşında oğlumla yalnızdım. bana bir şey olsa çocuğu nereye bırakıcam diye kurmaktan kafayu sıyırdım resmen. ailelerimiz uzakta ve doğru dügün tanıdığımız da yok burda. ambulans gelse beni alsa diyorum, çocukla gitsek hastaneye ona orda nasıl bakarım diye düşünmekten paranoyak oldum.
Aynen canim degisik birsey 23 nisan nedeniyle indirime girmis.kullandiktan sonra ekiyorsun cikiyor cicek :)))baktım şimdi canım değişik bi şeymiş . sanırım kalemi toprağa ekiyosun sonra yeşeriyo :)
Canım benim ailem izmitte ve doğumu orda yapıcam. Oğlum var birtane bu ikinci, oğlumda korktuğum için normal istemedim, dr.um da sen narinsin normsle dayanamazsin dedi, zaten istesen de bebek dönmemis dedi, epidural sezeryan oldum. Yaş 35.5.hamileligim,3 tane kaybım var.Kizlar bir kaç merak ettiğim sorum var ya...
Allah yardimcin olsun canım insallah ameliyata falan gerek kalmaz allah sifa versinSelam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu vardua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?