2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bir kaç merak ettiğim sorum var ya...

doğum yapmak istediğiniz hastaneyi hepiniz seçtinizmi???

Sezeryan olmak zorunda olmayanlar! mecbur olmadığınız halde sezeryan doğum tercih edermisiniz???

Birde yaşlar kaç ve kaçıncı çocuk insllh

:) evet acelesı yok aslında fılenın baktın oyle yıkayabılıyosun gerek yok ama zorlandıgını anladıgında alırsın sonucta tum bebek magazalarında var.
Ben de öyle düşündüm canım. Aldığımız herşey ileride ayak bağı olacak ondan pek heves etmiyorum ama alacağım şeyleri en kaliteli seçmeye çalışıyorum onun yerine. Bir de evime 300 metre uzakta e bebek mağazası var :)

Merhaba canım hastaneyi doktordan dolayı seçtim ben çünkü doktorum ile ilgili çok tavsiye almıştım.
Aslında sezeryan olmak zorunda değilim ama ben normal doğum yapabilecek kadar cesur da değilim hastane iğne doktor bu gibi şeyler hep bir baskı yapıp korkutur beni normal doğum ister istemez korkutuyor. Bunu doktorla paylaşınca haliyle sezeryan yapalım diyecektir. Allah herkese hayırlı sağlık sıhhatli doğum nasip etsin
Yaşım 28 1. çocuğumuz olacak inş..

Zekeriyya bey canim benim doktorum. Havali gibi duruyor ama herseyi tane tane acikliyor. Mesela ilk iceriye girdim 1 ay sonra ikinci kontrolum bu doktora bide masallah gobegimizde buyumus nasilsiniz dedi nasil hosuma gitti o lafi. Ama ne sorsam yok yok alakasi yok diyor :))
Hic icini daraltma bu doktor seni tatmin etmiyorsa degis doktorunu kalbini rahatlatacak birine git sonucta para oduyoruz bedavaya bakmiyorlar bide dunya kadar para oduyoruz ..

Süsleri yastıkları sepetleri beybinetkeri tulum süslemeleri hepsini kendim yaptım çok güzel oldular malum ne alsam iki tane paya pahali oluyo kendim yaptiklarimda ucuz olmadı ama vakit geçiriyor insan
eline saglik canim paylasabilirsen bakalim bizde :)
Y Yellu ben yukarda saati yazmistim ama ne sekiller cikmis anlamadim 9.20de randevum :))

benim de 2 genimde mutasyon var. 0,4 clexane ve 100mg coraspin kullanıyorum. doktoruma bir kere sormuştum yeterli olup olmadığıyla ilgili bir test yapılıyor mu diye. kalp krizi geçiren, damat tıkanıklığı olanlar için bir test varmış canım bizim için olmadığını söyledi ama bilmiyorum. bu konuyla ilgili birşey öğrenirsen bana da yazar mısın?

canım kanın pıhtılaşması şu yüzden önemli. eğer kan pıhtılıysa bebeğe giden damarlarda yeterli miktarda akış olmuyor. bebeklerimiz de kan akışımız yoluyla beslendiği için akış yavaş olursa gelişimi engelleyebiliyor. bu yüzden iğne ve ilaç kullanıyoruz. inşallah yeterli oluyordur.

Selam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu var dua edin lütfen

canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah içini ferah tutmaya çalış.. doktorlar en uygun olan tedaviyi uygularlar. güzel haberler ver inşallah

Ben de c.ertesi gideceğim en son üç hafta önce 650 grdı.1 kiloyu bulacak mı acaba,boyu kaç oldu meraktayım :)Yüzünü belki gösterir.Dr babaya benziyor dedi :)
Benim Dr um boyunu söylemiyor ya sadece kemik gelişimi güzel diyor o kadar zaten riskli gebelik hocası buna takipli olduğuMDAn beri pek mutlu değilim enerjimiz uyusmadi yüzünü gösterecek foto içinde pek uğrasmiyor yoksa kızım maşallah heryerini gösteriyor en son aldigim USG fotosunda kızımın ne neresi anlaşılmiyor bile :)

Selam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu var dua edin lütfen
Almazlarsa sorun yaratiyormuymus bebege bi sorun teskil ediyormuymus. Canim ya insallah hakkinda hayirlisi neyse o olur.Bebisin ve senin icin dua ediyorum bize guzel haberler ver insallah ..

Canim bende uyuyorsam genelde bebekte uyuyor korkma yorgunluk falanda etkiliyor hareketleri tatlı birseyler ye uzan dinle benim geçen kızım öyle sakindiki ben kendi yorgunluğuma yordum tatlı yememe rağmen cılız bi iki tepki ama yine de için rahat etmeyecekse git tabiki ama endişe etme sakin het zaman aynı şekilde olmuyorlar

Yaşım 23 ilk bebeğim :)
Kontrole gittiğim özel hastanede yapıcam. Hemde hastanede eşimin halasının kızı hemşire. Yardımı oluyor baya. Doğumu normal çok istiyorum lakin sezeryan tercihim. Sebebi vajinismus var bende. Panik atağım var. Bilinç kapanıyr paniklediğimde. Direk sdce titreyip ağlıuorum.. Ama bi sıkıntınız yoksa normal yapmanızı tavsiye ederim. Adı üstünde normal doğum :)

22 yaşım ilk bebegim :) su an istanbuldayim ama annemler Maraş ta bnde doguma oraya gidicem aklimda bi hastane var ama yine tam karar veremedim normal dogumu cok istiyorum bir sıkıntı olmazsa inşallah

Canim ben hemotologa hic gitmedim dr boy ve kiloma gore 0.4 yeterli gelecegini soylemisti aklina takiliyorsa sor bosver suphe olarak kalmasin

Canim kacinci haftandasin 6.aydan sonra ben bu yasadigini hep yasadim oyle oldugunda sakin ol ayaklarini yuksege al pencere ac temiz hava girsin bir dk suruyor ani hareket etme ani kalkma vs normal karsilaniyor cok yemek yeme az ve sık yemek ye canim

Canım benim ailem izmitte ve doğumu orda yapıcam. Oğlum var birtane bu ikinci, oğlumda korktuğum için normal istemedim, dr.um da sen narinsin normsle dayanamazsin dedi, zaten istesen de bebek dönmemis dedi, epidural sezeryan oldum. Yaş 35.5.hamileligim,3 tane kaybım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…