2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu var dua edin lütfen
Geçmiş olsun canım, inşallah ameliyata gerek kalmaz, dualarım seninle.

Kuzum her ay kzpz kanama pihtilasma testi yapiliyor normal araliktaysa yeterli geliyordur..

Yazarım tabi canım, eşim öğle arasında gelmişti ona söyledim, hemotolog bulursak yaptircaz.

Yazarım tabi canım, eşim öğle arasında gelmişti ona söyledim, hemotolog bulursak yaptircaz.

Eklentiler

• IMG-20170329-WA0026.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 84
Canım benim ki sabah 9:00 da ama şeker yüklemesi yapılacak en son gördüğümde 20.haftada ayrıntılı da gördüm 330 g dı kimbilir ne kadar büyümüştür bu ay benim için çok stresli ağlamalı zırlamalı geçti umarım bebeğim çok etkilenmemiştir
Al_pi cim umarım senin bebiş gününü yakalamıştır ama çok ta takılma annesi gibi ufak tefek kız olabilir

22 yaşım ilk bebegim :) su an istanbuldayim ama annemler Maraş ta bnde doguma oraya gidicem aklimda bi hastane var ama yine tam karar veremedim normal dogumu cok istiyorum bir sıkıntı olmazsa inşallah

Çok teşekkürleeerr kızlar cevaplarınız içinn bende 27 yasindayim nasipse ilk bebis olucak, niye bilmiyorm ama sezeryandan cok tirsiyorum bende aksine, inşallah normal doğum yapabilirsem cok mutlu olucam doğum yapacagm hastaneyide yeni kararlastirdik sonunda ama baya gezdim hastane hastane doktor doktor sonunda bi karara vardik inşallah herkes için hayırlısı olur

Selam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu var dua edin lütfen
Canim cok gecmis olsun insallah degildir ama ameliyat olanlar var gebeyken bizleride haberdar et canim rabbim yardimciniz olsun

canım ben de 32 yasındayım dileğim normal doğum yapmaktan yana. kontrole gıttıgım hastanede olucak dogumum dr um orda oldugu ıcın. allah hepimize hem bizim için hem de bebeklerimiz için hayırlı olan doğumu nasip eder inş

mathsdaisy canım cok gecmıs olsun. ıns sorunsuz bı sekılde tedavın sonuclanır. drlar nası bı yol ızlıycekler. beben varken amelıyat olman konusunda ne dıyolar

Doktorumdan dolayı hastaneyi seçtim memorıal .. gecen yıl doğum yaptım normaldoğumdan korktuğum için sezeryan istedim budefada mecburi sezeryan.29 yaşında ikinci cocuğum olcak inş

31 yaşındayım. Ilk bebeğim. Hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza aliriz inşallah hepimiz. Bebis hareketlendi sıkıntı yok çok şükür. Bu ara evhamliyim. Sabah uyandigimda kendi kendime ağladım. Ona bir sey olursa ne yaparim diye. Sonra Rabbime emanet ettim hayirlisiyle gelsin yanimiza diye. Bunlar ara ara olacak herhalde hormonlardan. Neyse ki ca uk geciyor:)

Burda tek ozel hastane var. Tum arkadaslarim dogumunu orda yapti. Bende mecbur orda yapacagim. Bir sorun cimazsa normal istiyorum. Agri sancidan korkum yok. Cabuk toparlanmak istiyorum. Aileler iki hafta zor durur. Bebisime esimle bakacagiz. Ne kadar cabuk toparlanirsam o kadar iyi.

Kalitelisini seçmeye çalışırken ipin ucunu kaçırdım ben.Aldığım küveti nereye koyacağım yer bulamıyorum.Alışverişe ara vereceğim artık.Duramazsam kredi kartımı kocama geri veririrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…