2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah içini ferah tutmaya çalış.. doktorlar en uygun olan tedaviyi uygularlar. güzel haberler ver inşallah
Dualarımız seninle canım.Allah yardımcın olsun,enerjini yüksek tut,moralini bozmamaya çalış.Sağlıkla buraya gel inşallah.

Benim kızım da babaya benziyormus,16.haftada anneye benziyor demişti dr.um, son iki kontrolde de babaya benziyor dedi . Oğlum da babaya benziyor, bari kızım bana benzeseydi:) Sağlıklı olsun da kime benzediginin önemi yok.

Hastanem belli canım..mecbur sezaryen olacağım benim başka sağlık sorunlarım var canım..yaşımda 34 yeni doldurdum tatlım.. ilk bebeğim olacak nasip olursa inşallah...

Oğlum dün okulda öğretmenine kardeşim olcak demis, öğretmeni kız mı erkek mi demiş, kız demiş, adı ne olacak demiş oğlum da ipek demiş. Bi süredir ipek ismine taktı ipek olsun diyor.biz daha isim konusunda anlasamamistik eşimle. Oğlum ipek olsun diyince illaki eşim de oğlum seni mi kırcaz dedi ama ben hâlâ emin değilim.

Merabalar epey konusulmus fazla okuyamadim. Malum topigin en cok doktor gezeni benim yine kendi doktorumdan baskasi yalan diyorum ve dogumu inşallah aksilik çıkmazsa onda istiyorum.. normal doğum olmasini cok istiyorum ama saglik problemi olup yada bizi tehlikeye atacak bisey olursa sezeryanida kabul ederim onemli olan minigime saglikla kavuşmam.. bu arada yaş mayıs 16 da 23 olcak :)

Güzel isim aslinda ama icine sinmediyse gobek adi olarak koyduk dersiniz oglunun da kalbi kirilmaz

Kuzum her ay kzpz kanama pihtilasma testi yapiliyor normal araliktaysa yeterli geliyordur..
Bana hic kan testi yapilmadi bu yeni doktorda :) Bu dedigin kanda mi bakiliyor.
Ellerine saglik canim cok guzel olmus hepside. Dunya kadar para dokmek yerine alip kendin yapmak en guzeli hemde eglenceli heyecanli..

hakikaten çok iyiyimiş ayrıca mothercare ürünleri gerçekten mükemmeller taş gibiler ben bir kaç şeyini aldım tavsiye ederim sağol canım paylaştığın için

ne demek canım aynen canım daha yeni sipariş verdim bunu gormemıstım gorseydım kacırmazdım kesınlıkle. eşim artık yasak koydu bana dogana kadar kıyafet almak yok dıye :) modellerı de cok tatlı oluyo zor tutuyorum kendımı :)

sağol canım. çaresiz hissetmek çok kötü gerçekten...

Kaç yaşındaki ,niye anlaşamıyorsun?İki yaş sendromu geçti di mi,tuvalet eğitimi tamam mı?
32 aylık canım çok inat yapmak istemiyorum dedi mi kendini parçalasan ne fayda sorun sadece çocukta değil ki annesinin psikoloji de fena herşey sanki üstüme geliyor sanırım kv nin tadilat gecikecekmiş eşim artık bana söylemiyor başka odada telde konuşurken duydum onunda beni anlamadığını düşünüyorum bu gidişle beni 9 aylıkken taşındıracaklar herhalde tabi stresten doğurmazsam

bu zamana kadar gittiğim dr da doğum yapmak isterim...sezeryan zorunlu değilse kesinlikle normal doğum...çok güzel anlatmakla olmaz...korkuyoruz diyorlar ama inannın mütüş bi anı....33 yaşına gireceğim 15 mayısta...bir kızm var 3.5 yaşında 4 yaşına 1 ay kala inş oğlumu alacaım kucağıma...yaşları bende mreak ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…