- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Ya benimde yanaklarım elma çıkkntılı :) burnuşu ağzı bana benziyo kızımın. Alın aynı baba
Dualarımız seninle canım.Allah yardımcın olsun,enerjini yüksek tut,moralini bozmamaya çalış.Sağlıkla buraya gel inşallah.canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah içini ferah tutmaya çalış.. doktorlar en uygun olan tedaviyi uygularlar. güzel haberler ver inşallah
Kizlar bir kaç merak ettiğim sorum var ya...
doğum yapmak istediğiniz hastaneyi hepiniz seçtinizmi???
Sezeryan olmak zorunda olmayanlar! mecbur olmadığınız halde sezeryan doğum tercih edermisiniz???
Birde yaşlar kaç ve kaçıncı çocuk insllh
Selam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu vardua edin lütfen
Oğlum dün okulda öğretmenine kardeşim olcak demis, öğretmeni kız mı erkek mi demiş, kız demiş, adı ne olacak demiş oğlum da ipek demiş. Bi süredir ipek ismine taktı ipek olsun diyor.biz daha isim konusunda anlasamamistik eşimle. Oğlum ipek olsun diyince illaki eşim de oğlum seni mi kırcaz dedi ama ben hâlâ emin değilim.
İnşallah ameliyatsiz bi cozum olurSelam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu vardua edin lütfen
Sağol canım daha iyisi senin olsun inşallah varsa bi isteğin sanada yapıyı çok ciddiyimBravooo canim sana gule gule kullansinlar bebislerin :)
Bana hic kan testi yapilmadi bu yeni doktorda :) Bu dedigin kanda mi bakiliyor.Kuzum her ay kzpz kanama pihtilasma testi yapiliyor normal araliktaysa yeterli geliyordur..
hakikaten çok iyiyimiş ayrıca mothercare ürünleri gerçekten mükemmeller taş gibiler ben bir kaç şeyini aldım tavsiye ederim sağol canım paylaştığın içinkızlar ıhtıyacı olan bunu kacırmasın fıyatı cok uygun
https://www.mothercare.com.tr/mothercare-hastane-cikisi-8li-paket_387772?d=0&arama=Mothercare Orman Temalı body ? 3'lü Paket
hakikaten çok iyiyimiş ayrıca mothercare ürünleri gerçekten mükemmeller taş gibiler ben bir kaç şeyini aldım tavsiye ederim sağol canım paylaştığın için
sağol canım. çaresiz hissetmek çok kötü gerçekten...Geçmiş olsun canım, aynı duyguları yaşıyoruz.Benim de 5 yaşında oğlum var ailem uzakta ve burda tanıdığımız doğru düzgün kimse yok.Ben hasta olursam oğluma kim bakar düşüncesi bende de var.
32 aylık canım çok inat yapmak istemiyorum dedi mi kendini parçalasan ne fayda sorun sadece çocukta değil ki annesinin psikoloji de fena herşey sanki üstüme geliyor sanırım kv nin tadilat gecikecekmiş eşim artık bana söylemiyor başka odada telde konuşurken duydum onunda beni anlamadığını düşünüyorum bu gidişle beni 9 aylıkken taşındıracaklar herhalde tabi stresten doğurmazsamKaç yaşındaki ,niye anlaşamıyorsun?İki yaş sendromu geçti di mi,tuvalet eğitimi tamam mı?
bu zamana kadar gittiğim dr da doğum yapmak isterim...sezeryan zorunlu değilse kesinlikle normal doğum...çok güzel anlatmakla olmaz...korkuyoruz diyorlar ama inannın mütüş bi anı....33 yaşına gireceğim 15 mayısta...bir kızm var 3.5 yaşında 4 yaşına 1 ay kala inş oğlumu alacaım kucağıma...yaşları bende mreak ediyordumKizlar bir kaç merak ettiğim sorum var ya...
doğum yapmak istediğiniz hastaneyi hepiniz seçtinizmi???
Sezeryan olmak zorunda olmayanlar! mecbur olmadığınız halde sezeryan doğum tercih edermisiniz???
Birde yaşlar kaç ve kaçıncı çocuk insllh
kızlar ıhtıyacı olan bunu kacırmasın fıyatı cok uygun
https://www.mothercare.com.tr/mothercare-hastane-cikisi-8li-paket_387772?d=0&arama=Mothercare Orman Temalı body ? 3'lü Paket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?