Bence en güzeli abisi koydu ismini dersin hem herkese onun içinde güzel bir anı , bizde isimde anlaşamadık senin gibi abisi Çınar olsun dedi öyle kaldı valla oğlumumu kıracam hem ipek çok güzel bir isimOğlum dün okulda öğretmenine kardeşim olcak demis, öğretmeni kız mı erkek mi demiş, kız demiş, adı ne olacak demiş oğlum da ipek demiş. Bi süredir ipek ismine taktı ipek olsun diyor.biz daha isim konusunda anlasamamistik eşimle. Oğlum ipek olsun diyince illaki eşim de oğlum seni mi kırcaz dedi ama ben hâlâ emin değilim.
Aynen canim ilk haftalari burdaki sordugumuz sorulari hatirliyorum :) Haftalar ilerledikce sorularin sekli degisti şaka maka 30 oluyorum kaliyor 8 hafta :)) Bakalim topigin ilk annesi kim olacak cok merak ediyorum herkesin bebesi saglikla gelsin insallah ..Alpiii 29 haftadasın az kaldı inşallah herkezi sirasiyla sağ saglim doğuma yollayayım inşallah mübarek günde inşallah
Oğlum dün okulda öğretmenine kardeşim olcak demis, öğretmeni kız mı erkek mi demiş, kız demiş, adı ne olacak demiş oğlum da ipek demiş. Bi süredir ipek ismine taktı ipek olsun diyor.biz daha isim konusunda anlasamamistik eşimle. Oğlum ipek olsun diyince illaki eşim de oğlum seni mi kırcaz dedi ama ben hâlâ emin değilim.
çok güzeller ii günlerde kullanınEki Görüntüle 1981910 Eki Görüntüle 1981911 Eki Görüntüle 1981912 daha çok varda bi okudum çok hastamiz rahatsisizimiz var çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum sonra paylasirim
Bende hayal ismini begenmemistim iyi olmus koymadiginiz :) Ipek ismini niye tek dusunmuyorsunuz baska kisa isimde yanina olur. Ben nil - ece gibi isimleri cok seviyorum esim nili istemedi yegenim ece diye koyamadik :))ay biz de isim konusunda cok gıt geller yasıyoruz. en son hayal ismi diyoduk aileler olumsuz yorum yapınca benım de hevesım kactı. zaten koydugum hıc bı ısme sıcak bakmıyolar. en benım de eşim ipek ismini söyledi ben de sevdim bu ismi ama yanına başka bi isim daha arıyoruz. ama içime sinen bi isim bulamıyorum.
Bende hayal ismini begenmemistim iyi olmus koymadiginiz :) Ipek ismini niye tek dusunmuyorsunuz baska kisa isimde yanina olur. Ben nil - ece gibi isimleri cok seviyorum esim nili istemedi yegenim ece diye koyamadik :))
benim kızımda 45 aylık benimde tayin işleri var onun sıkıntısı ile bende çok bunalıyorum....evin bi sürü eksiyi var bebek hazırlıklarını bırakıp tayin çıkarsa diye düşünmek beni de bunaltıyor...aslında onlar her zamanki çocuklukları...32 aylık canım çok inat yapmak istemiyorum dedi mi kendini parçalasan ne fayda sorun sadece çocukta değil ki annesinin psikoloji de fena herşey sanki üstüme geliyor sanırım kv nin tadilat gecikecekmiş eşim artık bana söylemiyor başka odada telde konuşurken duydum onunda beni anlamadığını düşünüyorum bu gidişle beni 9 aylıkken taşındıracaklar herhalde tabi stresten doğurmazsam
hahah ipek duru olmaz ya duru ya ipek :)) Ama duru ismi daha cok revasta bence ipegi tercih et yanina da bisi olmasin ne olacak ipek böcügün olsun oda seninzaten yanına bir isim bulamazsam tek ipek olucak sanırım :) benim aklım duru isminde kaldı bana cok guzel bı çağrışım yapıyo. duru ipek olsun diyorum eşime şampuan markaları bi araya toplamışız gibi olucak diyoece ismi güzel. ben de max 4 harfli isimlerden yanayım.
hahah ipek duru olmaz ya duru ya ipek :)) Ama duru ismi daha cok revasta bence ipegi tercih et yanina da bisi olmasin ne olacak ipek böcügün olsun oda senin
Ben doktorumun hastanesndr yapacağım inşallahKizlar bir kaç merak ettiğim sorum var ya...
doğum yapmak istediğiniz hastaneyi hepiniz seçtinizmi???
Sezeryan olmak zorunda olmayanlar! mecbur olmadığınız halde sezeryan doğum tercih edermisiniz???
Birde yaşlar kaç ve kaçıncı çocuk insllh
Kizlar bir kaç merak ettiğim sorum var ya...
doğum yapmak istediğiniz hastaneyi hepiniz seçtinizmi???
Sezeryan olmak zorunda olmayanlar! mecbur olmadığınız halde sezeryan doğum tercih edermisiniz???
Birde yaşlar kaç ve kaçıncı çocuk insllh
Selam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu vardua edin lütfen
hahahahah anladım kuzu ben 9lu birşey olduğunu :)Zekeriyya bey canim benim doktorum. Havali gibi duruyor ama herseyi tane tane acikliyor. Mesela ilk iceriye girdim 1 ay sonra ikinci kontrolum bu doktora bide masallah gobegimizde buyumus nasilsiniz dedi nasil hosuma gitti o lafi. Ama ne sorsam yok yok alakasi yok diyor :))
Hic icini daraltma bu doktor seni tatmin etmiyorsa degis doktorunu kalbini rahatlatacak birine git sonucta para oduyoruz bedavaya bakmiyorlar bide dunya kadar para oduyoruz ..
eline saglik canim paylasabilirsen bakalim bizde :)
Y Yellu ben yukarda saati yazmistim ama ne sekiller cikmis anlamadim 9.20de randevum :))
Ne demek tatlım evet ben söylemiştim çok uyguna cidden. Memnun kalırsan söylesene banada :)Yellu sifaninsepetini senle konustuk dimi canim ayyy cok tatli ve cok guzellll :)) cok tesekkur ederim sana canim :))
Ah ah hepimiz dönem dönem yaşayabiliyoruz o stresli zamanları. Geçsin gitsin canım inşallah. İnanamayacaksın ne kadar büyüdüğüne :) şeker yüklemeside sorunsuz geçsin inşallahCanım benim ki sabah 9:00 da ama şeker yüklemesi yapılacak en son gördüğümde 20.haftada ayrıntılı da gördüm 330 g dı kimbilir ne kadar büyümüştür bu ay benim için çok stresli ağlamalı zırlamalı geçti umarım bebeğim çok etkilenmemiştir
Al_pi cim umarım senin bebiş gününü yakalamıştır ama çok ta takılma annesi gibi ufak tefek kız olabilir
Ben de 31 yasındayım ılk bebegım olucak ınsallah kızımın adını arya koyduk ama duru yu da eklesem mi herkes de bır duru var bılemıyorun ıkısını de ben dusundum eşim kabul etti
canım bu benım 3.tup bebek deneyısımdı bunda oldu ve ne cektıgımı gordu bısey derse ben cektım herseyı dedım tamam dedı bı ara oyku ıstedı kıyamadım ıkıncı ısmı öyku olsn dıcektım sonra vazgectım ama normalde de anlayıslıdır sız de baskalarına sormayın canım ben dırekt arya olacak dıorum begenmeyen de oluyor tabi onemlı olan sızın ıstemenız hıc te hevesın kacmasın tatlımne guzel önerileri kabul eden bi eşin var ben hiç bi ismi begendıremıyorum cok nadır begendıklerı oluyo ona da baskaları olumsuz yorum yapıyo tüm isteğim kacıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?