2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence en güzeli abisi koydu ismini dersin hem herkese onun içinde güzel bir anı , bizde isimde anlaşamadık senin gibi abisi Çınar olsun dedi öyle kaldı valla oğlumumu kıracam hem ipek çok güzel bir isim

Alpiii 29 haftadasın az kaldı inşallah herkezi sirasiyla sağ saglim doğuma yollayayım inşallah mübarek günde inşallah
Aynen canim ilk haftalari burdaki sordugumuz sorulari hatirliyorum :) Haftalar ilerledikce sorularin sekli degisti şaka maka 30 oluyorum kaliyor 8 hafta :)) Bakalim topigin ilk annesi kim olacak cok merak ediyorum herkesin bebesi saglikla gelsin insallah ..

ay biz de isim konusunda cok gıt geller yasıyoruz. en son hayal ismi diyoduk aileler olumsuz yorum yapınca benım de hevesım kactı. zaten koydugum hıc bı ısme sıcak bakmıyolar. en benım de eşim ipek ismini söyledi ben de sevdim bu ismi ama yanına başka bi isim daha arıyoruz. ama içime sinen bi isim bulamıyorum.

Bende hayal ismini begenmemistim iyi olmus koymadiginiz :) Ipek ismini niye tek dusunmuyorsunuz baska kisa isimde yanina olur. Ben nil - ece gibi isimleri cok seviyorum esim nili istemedi yegenim ece diye koyamadik :))

Bende hayal ismini begenmemistim iyi olmus koymadiginiz :) Ipek ismini niye tek dusunmuyorsunuz baska kisa isimde yanina olur. Ben nil - ece gibi isimleri cok seviyorum esim nili istemedi yegenim ece diye koyamadik :))

zaten yanına bir isim bulamazsam tek ipek olucak sanırım :) benim aklım duru isminde kaldı bana cok guzel bı çağrışım yapıyo. duru ipek olsun diyorum eşime şampuan markaları bi araya toplamışız gibi olucak diyo ece ismi güzel. ben de max 4 harfli isimlerden yanayım.

benim kızımda 45 aylık benimde tayin işleri var onun sıkıntısı ile bende çok bunalıyorum....evin bi sürü eksiyi var bebek hazırlıklarını bırakıp tayin çıkarsa diye düşünmek beni de bunaltıyor...aslında onlar her zamanki çocuklukları...

hahah ipek duru olmaz ya duru ya ipek :)) Ama duru ismi daha cok revasta bence ipegi tercih et yanina da bisi olmasin ne olacak ipek böcügün olsun oda senin

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım. Uzun süredir bakamadım şimdi de grip oldum ilac alamayınca uzun sürüyor geçmesi tavsiyesi olan var mı ? Ogluşumu geçtiğimiz cumartesi gördüm diyet yaptıgım için kilosunu merak ediyorduk 1150 gr olmuş gayet iyi dedi doktor. Artık 2 hafta da bir gel dedi. 8 aya girdik şükür. Birde uyuşmazlık iğnesi olduk bizden haberler böyle.

hahah ipek duru olmaz ya duru ya ipek :)) Ama duru ismi daha cok revasta bence ipegi tercih et yanina da bisi olmasin ne olacak ipek böcügün olsun oda senin

eşim de öyle diyo ipek böceğim diye severiz :) ay bilemedim şimdi benim ailem de ezgi ismini öneriyo. 3 farklı kişi ezgi nası sence diye sordu :)

Ben doktorumun hastanesndr yapacağım inşallah
Kendim herhanbi bir sorun olmadığı halde tercihen sezeryan istiyorum
30 oluyorum :) ilk olacak inşallah

Ben araştırma hastanesi olsun istiyordum ama doktorumdan çok memnunum o yüzden özelde kalıp kendi doktorumla doğum yapacagım inşallah
Bu konuyu bu hafta konuşacağım eğer bi aksilik çıkmazsa normal doğum istediğimi söylicem. Fikrimi değiştirmeye çalışırsa -ki çoğu dr öyle yapıyormuş bende başka doktor arayışına giricem. Illa searyen derlerse yine kendi doktoruma giderim.
Yaşım 31 ve ilk gebeliğim

Selam kizlar bugun yine doktordayim.büyük ihtimal apandisit çıktı.son bir kan tahlili sonucunu bekliyoruz.sonuca gore ameliyat olma durumu var dua edin lütfen

Geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun bi an önce şifa bul iyileş tatlım

hahahahah anladım kuzu ben 9lu birşey olduğunu :)

Cok teşekkürler tek tek cevaplariniz icin kizlar galiba artık doktorlar zorla sezeryan yaptiramiyor sanırım yasak geldi diye hatırlıyorum, inşallah sağ salim vaktinde en güzel şekilde kucaklarimiza almayi nasip eder Rabbm

İlk üç aylik riskli dönem o telaşlı günler yok kese varmi kesenin içinde embriyo varmi yok kalp atışı duyulacakmi derken...
üç aylık rahat döneme girdik buda bitti bitmek üzere şimdi kaldı geriye son üç aylik zor dönem inşallah bunuda sağ salim atlatırız bazen düşündükçe bi tatlı heyecan basiyoe bana

Ah ah hepimiz dönem dönem yaşayabiliyoruz o stresli zamanları. Geçsin gitsin canım inşallah. İnanamayacaksın ne kadar büyüdüğüne :) şeker yüklemeside sorunsuz geçsin inşallah

Ben de 31 yasındayım ılk bebegım olucak ınsallah kızımın adını arya koyduk ama duru yu da eklesem mi herkes de bır duru var bılemıyorun ıkısını de ben dusundum eşim kabul etti

ne guzel önerileri kabul eden bi eşin var ben hiç bi ismi begendıremıyorum cok nadır begendıklerı oluyo ona da baskaları olumsuz yorum yapıyo tüm isteğim kacıyo.

ne guzel önerileri kabul eden bi eşin var ben hiç bi ismi begendıremıyorum cok nadır begendıklerı oluyo ona da baskaları olumsuz yorum yapıyo tüm isteğim kacıyo.
canım bu benım 3.tup bebek deneyısımdı bunda oldu ve ne cektıgımı gordu bısey derse ben cektım herseyı dedım tamam dedı bı ara oyku ıstedı kıyamadım ıkıncı ısmı öyku olsn dıcektım sonra vazgectım ama normalde de anlayıslıdır sız de baskalarına sormayın canım ben dırekt arya olacak dıorum begenmeyen de oluyor tabi onemlı olan sızın ıstemenız hıc te hevesın kacmasın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…