- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
İşte korkum bu güzelim o yüzden az almaya çalışıyorum ben baya da istikrarlı geldim şükür bu güne kadarKalitelisini seçmeye çalışırken ipin ucunu kaçırdım ben.Aldığım küveti nereye koyacağım yer bulamıyorum.Alışverişe ara vereceğim artık.Duramazsam kredi kartımı kocama geri veririrm.
Kilolu bir bebek degil senin seker cikmisti dimi canim. Birsey soracagim uyusmazlik ignesini hic yaptirdin mi ilk defa mi yaptiriyorsun gebelik suresince.Merhaba kızlar herkes iyidir umarım. Uzun süredir bakamadım şimdi de grip oldum ilac alamayınca uzun sürüyor geçmesi tavsiyesi olan var mı ? Ogluşumu geçtiğimiz cumartesi gördüm diyet yaptıgım için kilosunu merak ediyorduk 1150 gr olmuş gayet iyi dedi doktor. Artık 2 hafta da bir gel dedi. 8 aya girdik şükür. Birde uyuşmazlık iğnesi olduk bizden haberler böyle.
Ezgi isminide severim ama oneriye acik degilim ismini ben yada esim koysun isterim aileden öneri almam :))eşim de öyle diyo ipek böceğim diye severiz :) ay bilemedim şimdi benim ailem de ezgi ismini öneriyo. 3 farklı kişi ezgi nası sence diye sordu :)
Bende ismini soyledigimde baska secenek var mi dediler yok biz koyduk ismini dedim kimse bisi demedi illa ki begenmeyen olacak ama bu benim cocugum isim zevkide hakkida benimne guzel önerileri kabul eden bi eşin var ben hiç bi ismi begendıremıyorum cok nadır begendıklerı oluyo ona da baskaları olumsuz yorum yapıyo tüm isteğim kacıyo.
Kuzum cok cok tesekkur ederim cok sagol :) bebislerin hepsini gule gule kullansin :)Sağol canım daha iyisi senin olsun inşallah varsa bi isteğin sanada yapıyı çok ciddiyim
Cok gecmis olsun. Sorunsuz atlattiginiza cok sevindimDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Canim o marifetli hatun sehercim..Bana hic kan testi yapilmadi bu yeni doktorda :) Bu dedigin kanda mi bakiliyor.
Ellerine saglik canim cok guzel olmus hepside. Dunya kadar para dokmek yerine alip kendin yapmak en guzeli hemde eglenceli heyecanli..
Çok geçmiş olsun canımDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Sizin de sayenizde ipek ismine ısındım, oğlum çok ısrarcı bu konuda, oğluşumu kırmayalım.Sizlere de teşekkür ederim
Maşallah size verdiğin bilgiler için de teşekkürler ayyy ne güzel kaymak geliyor kaymakbu arada ismi netleşti mi canım
Sayfasina baksana hemen huplettim bir takim bugun paylastigi yesil-sari-pembik benim takimim gercekten cok uyguna yapiyor cok sagol canim:) elime gelince paylasirim burdandaNe demek tatlım evet ben söylemiştim çok uyguna cidden. Memnun kalırsan söylesene banada :)
Bende ismini soyledigimde baska secenek var mi dediler yok biz koyduk ismini dedim kimse bisi demedi illa ki begenmeyen olacak ama bu benim cocugum isim zevkide hakkida benim
kimseye sakın guzel mi deme kafanda kesinlestir sonra bu de ..
Sayfasina baksana hemen huplettim bir takim bugun paylastigi yesil-sari-pembik benim takimim gercekten cok uyguna yapiyor cok sagol canim:) elime gelince paylasirim burdanda
Canim hadi gelmis gecmis olsun evet patlasa felan Allah korusun daha kotu olurdu.insallah sancilarinda hemen gecer..Rabbim bebisininde seninde yardimciniz olsun hemen iyilesin guzel haberler verin dualarim sizinle canimDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Canim instagramda 90 civari bile yapan var bana uyguna geldi yeteneksizim zaten alsam ipleri zayi edecektim icesine guzel olduguna inaniyorum..zaten suslemedini felan istedigim gibi yapti kapris felan yapmadi sagolsun..sevdim ben :))Ben de fıyat ıstedım uclusune 45 dedı baska kınseden fıyat almamıstım ama uygun geldı yıne de ben de pembelı bı sepetı begendım
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce kalkarsin ayağa. .Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Gecmis olsun canim cok sukur ikinizde iyiyseniz atlatmis oldun.Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Aman cook takma bana kimse danismiyor dese duymamazliktan gelirim :) Yok bana donus yapmadi baska yerlerden fiyat aldim bende 7lira dedi biride guzel kucuk vazolarda 9lira dedi.Dogru dıyosun aslında canım ben hatayı sormakta yapıyorum ama sormayınca da lafı oluyo bize isim konusunda danısan yok kı gıbısınden cok onemlı degıl kımın ne dedıgı ama ıstıyorum kı herkes begensın guzel desın. Bu arada sukulentcı cevap verdı odemenın yarısını ayırtırken ıstıyo esım de nası guvencez dedı bılemedım sımdı napsam. Sana donus yaptılar mı? Whatsup tan ulastım da oyle cevap verdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?