2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kalitelisini seçmeye çalışırken ipin ucunu kaçırdım ben.Aldığım küveti nereye koyacağım yer bulamıyorum.Alışverişe ara vereceğim artık.Duramazsam kredi kartımı kocama geri veririrm.
İşte korkum bu güzelim o yüzden az almaya çalışıyorum ben baya da istikrarlı geldim şükür bu güne kadar

Kilolu bir bebek degil senin seker cikmisti dimi canim. Birsey soracagim uyusmazlik ignesini hic yaptirdin mi ilk defa mi yaptiriyorsun gebelik suresince.
eşim de öyle diyo ipek böceğim diye severiz :) ay bilemedim şimdi benim ailem de ezgi ismini öneriyo. 3 farklı kişi ezgi nası sence diye sordu :)
Ezgi isminide severim ama oneriye acik degilim ismini ben yada esim koysun isterim aileden öneri almam :))
Bizim ece ve ezgi ailede var o yuzden ilk eledigim ama sevdigim isimler..

ne guzel önerileri kabul eden bi eşin var ben hiç bi ismi begendıremıyorum cok nadır begendıklerı oluyo ona da baskaları olumsuz yorum yapıyo tüm isteğim kacıyo.
Bende ismini soyledigimde baska secenek var mi dediler yok biz koyduk ismini dedim kimse bisi demedi illa ki begenmeyen olacak ama bu benim cocugum isim zevkide hakkida benim
kimseye sakın guzel mi deme kafanda kesinlestir sonra bu de ..

Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar

Cok gecmis olsun. Sorunsuz atlattiginiza cok sevindim

çok geçmiş olsun canım.. acil şifalar diliyorum

Bana hic kan testi yapilmadi bu yeni doktorda :) Bu dedigin kanda mi bakiliyor.

Ellerine saglik canim cok guzel olmus hepside. Dunya kadar para dokmek yerine alip kendin yapmak en guzeli hemde eglenceli heyecanli..
Canim o marifetli hatun sehercim..
Benim icimdeki erkeklik hormonlari engelliyor yetenegimi :))
Evet canim aylik rutin biyokimya hormon testlerinin yaninda bakiliyor doktoruna hatirlat kanama pihtilasma testi o bilir

Çok geçmiş olsun canım

Sizin de sayenizde ipek ismine ısındım, oğlum çok ısrarcı bu konuda, oğluşumu kırmayalım.Sizlere de teşekkür ederim

Bizim de abi koydu ismimizi, daha hamile kalmadan beri takılmıştı, babası kırmak istemiyor hemde daha kolay kabullenirler inşaallah kardeşleri

Maşallah size verdiğin bilgiler için de teşekkürler ayyy ne güzel kaymak geliyor kaymak bu arada ismi netleşti mi canım

Abisi Mina istiyordu yanına bizde bi isim koyarız diyorduk ama sağolsun cücem onu da o seçti,

Ayşe Mina olacak inşAllah kaymağımın adı

Ne demek tatlım evet ben söylemiştim çok uyguna cidden. Memnun kalırsan söylesene banada :)
Sayfasina baksana hemen huplettim bir takim bugun paylastigi yesil-sari-pembik benim takimim gercekten cok uyguna yapiyor cok sagol canim:) elime gelince paylasirim burdanda

Bende ismini soyledigimde baska secenek var mi dediler yok biz koyduk ismini dedim kimse bisi demedi illa ki begenmeyen olacak ama bu benim cocugum isim zevkide hakkida benim
kimseye sakın guzel mi deme kafanda kesinlestir sonra bu de ..

Dogru dıyosun aslında canım ben hatayı sormakta yapıyorum ama sormayınca da lafı oluyo bize isim konusunda danısan yok kı gıbısınden cok onemlı degıl kımın ne dedıgı ama ıstıyorum kı herkes begensın guzel desın. Bu arada sukulentcı cevap verdı odemenın yarısını ayırtırken ıstıyo esım de nası guvencez dedı bılemedım sımdı napsam. Sana donus yaptılar mı? Whatsup tan ulastım da oyle cevap verdı

Sayfasina baksana hemen huplettim bir takim bugun paylastigi yesil-sari-pembik benim takimim gercekten cok uyguna yapiyor cok sagol canim:) elime gelince paylasirim burdanda

Ben de fıyat ıstedım uclusune 45 dedı baska kınseden fıyat almamıstım ama uygun geldı yıne de ben de pembelı bı sepetı begendım

Canim hadi gelmis gecmis olsun evet patlasa felan Allah korusun daha kotu olurdu.insallah sancilarinda hemen gecer..Rabbim bebisininde seninde yardimciniz olsun hemen iyilesin guzel haberler verin dualarim sizinle canim

Ben de fıyat ıstedım uclusune 45 dedı baska kınseden fıyat almamıstım ama uygun geldı yıne de ben de pembelı bı sepetı begendım
Canim instagramda 90 civari bile yapan var bana uyguna geldi yeteneksizim zaten alsam ipleri zayi edecektim icesine guzel olduguna inaniyorum..zaten suslemedini felan istedigim gibi yapti kapris felan yapmadi sagolsun..sevdim ben :))

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce kalkarsin ayağa. .

Gecmis olsun canim cok sukur ikinizde iyiyseniz atlatmis oldun.
Aman cook takma bana kimse danismiyor dese duymamazliktan gelirim :) Yok bana donus yapmadi baska yerlerden fiyat aldim bende 7lira dedi biride guzel kucuk vazolarda 9lira dedi.
Esimde bekle biraz daha buluruz elbet bir yer diyor guvenemem bende parayi vermeye nerden bilecegim on gunde cvp veriyorken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…