- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Gecmis olsun canim cok sukur ikinizde iyiyseniz atlatmis oldun.
Aman cook takma bana kimse danismiyor dese duymamazliktan gelirim :) Yok bana donus yapmadi baska yerlerden fiyat aldim bende 7lira dedi biride guzel kucuk vazolarda 9lira dedi.
Esimde bekle biraz daha buluruz elbet bir yer diyor guvenemem bende parayi vermeye nerden bilecegim on gunde cvp veriyorken :)
Motharcaredeki 8li takimi kim söylemisti ☺ Aksam aksam masraf cikardi banaAldim gitti
Hepimiz için hayıtlısı canımmöÇok teşekkürleeerr kızlar cevaplarınız içinnbende 27 yasindayim nasipse ilk bebis olucak, niye bilmiyorm ama sezeryandan cok tirsiyorum bende aksine, inşallah normal doğum yapabilirsem cok mutlu olucam doğum yapacagm hastaneyide yeni kararlastirdik sonunda ama baya gezdim hastane hastane doktor doktor sonunda bi karara vardik inşallah herkes için hayırlısı olur
Bende başka biryerde sormuştum 6 tl demişti. Bu daha uygunmuş okuyunca bende fiyat sordum bugün aynısını söyledi. Kampanya var sonra artacak fiyatı dedi. Eğer kesinse sipariş verin sipariş tarihine kadar bizde kalır dedi. Güvenme konusunda kararsızım ama çok ürün yapmışlar, göndermişler sıkıntı olmaz sanırım.Dogru dıyosun aslında canım ben hatayı sormakta yapıyorum ama sormayınca da lafı oluyo bize isim konusunda danısan yok kı gıbısınden cok onemlı degıl kımın ne dedıgı ama ıstıyorum kı herkes begensın guzel desın. Bu arada sukulentcı cevap verdı odemenın yarısını ayırtırken ıstıyo esım de nası guvencez dedı bılemedım sımdı napsam. Sana donus yaptılar mı? Whatsup tan ulastım da oyle cevap verdı
Bendim canım o iki gün yatistan sonra çıktım bugün serum tedavisi gördüm enfeksiyon çıktı sağ böbrekte de genişleme çıktı şimdi iyiyim ama kanım düşük onun için de kendi doktoruma cikicam bakalım geçmiş olsun sancı çok fenaydı doğuruyorum sandım bi ara zaten ilk dogumhaneye gönderildim kontrolde herşey yolunda çıkınca rahatladımKizlar apandistten suphelenen biri vardi.simdi doktor bana da oyle dedi.enfeksiyon da hafif çıktı.daha onceki enfeksiyonda hic boyle agrilarim olmamisti ilac verdi gecmezse genel cerrahiye gorun dedi
Ay canım çok geçmiş olsun bundan sonrası sağlık olsun inşallahDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Bende aldımMotharcaredeki 8li takimi kim söylemisti ☺ Aksam aksam masraf cikardi banaAldim gitti
Bana iyi oldu tatlım ayaklı tulum almamistim onu da gördüm iyi oldu çok teşekürler :)BEN soylemıstın canımgule gule kullan canım benım kredı kartım yok esınden ıstesem bı suru laf edıcek ben alamadım sız alın barı :) cok uygun ama bence ıyılık yaptım sana :)
hersey pembe buda pembe ama aldim yinede :)) Sagol canimBEN soylemıstın canımgule gule kullan canım benım kredı kartım yok esınden ıstesem bı suru laf edıcek ben alamadım sız alın barı :) cok uygun ama bence ıyılık yaptım sana :)
3-6 aldim bende canim :) yenidogan zaten almazdim iyi oldu tulum ya kisa dogru rahat giyer dedim. Baska birseye bakmadim =)Bende aldımbaşka şeylerde tabi yanlız o takımın Yenidoğan yoktu 0-3 aldım sen hangi bedeni alabildin canım
hersey pembe buda pembe ama aldim yinede :)) Sagol canim
Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Cocukta neden sorun olsun canim benim,biz ne verirsek onu aliyorlar.Anlasamiyorum diyince ilginc geldi sadece yetiskin degilki o.Sen esine kv ye taktin,hamile psikolojisi ondan oluyor.Bence iyi idare ediyorsun ben senin kadar sabirli olamazdim.Taktigin konularda da haklisin.Benim hic yapamadigim bir sey var."akisina birakmak."Insallah sen birakirsin,rahatlarsin o zaman.Cik disari oglunu azicik kv ye birak,arkadaslarinla gorus,dedikodu yap,sinemaya git,keyif yap azicik.Biraz simart kendini,mola ver.32 aylık canım çok inat yapmak istemiyorum dedi mi kendini parçalasan ne fayda sorun sadece çocukta değil ki annesinin psikoloji de fena herşey sanki üstüme geliyor sanırım kv nin tadilat gecikecekmiş eşim artık bana söylemiyor başka odada telde konuşurken duydum onunda beni anlamadığını düşünüyorum bu gidişle beni 9 aylıkken taşındıracaklar herhalde tabi stresten doğurmazsam
kızlar yarın kısmetse 28 haftam doluyor. ben de haftaya alışveriş yapmaya başlıcam. kendimce bir liste çıkardım. eksik gördüğünüzü yazarsam sevinirim.
1- prima premium care bebek bezi bir paket( yeni doğan)
2- hastane çıkışı 5li ( 1 takım)
3- 10 tane çıtçıtlı body
4- 2 çift eldiven
5- 3 çift çorap
6- müslin omuz bezi 3 tane
7- ezirme önlüğü
8- 10 tane pijama altı
9- şampuan, bebe yağı( mustela)
10- 1 tane şapka
11- battaniye 2 tane
12- dr browns biberon
13- chicco kauçuk emzik 0-3 ay 1 tane
14- küçük tırnak makası
15- 3 tane önlük
16- park yatak
17- 2 çarşaf
Cok gecmis olsun kuzum,insallah kisa surede sancilarin gecer.Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
tulum hemen küçülüyor ya ondan. bi de sıcak olur iyice. araba, ana kucağı falan var abisinden. başka lazım bir şey var mı unuttuğum?Tulum sevmeyenlerden misin sende canmbeşik ana kucağı bebek arabası vs alındımı peki
Kızlar ben bu bebeğin sıvısıyla idrarı ayırt eden pedi bulamadım. Eczane tanıdıklarım internetten aldı dedi. İnternete bakıyorum satışı yoktur diyor. Sizce nereden bulabilirim?
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuşDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?