2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun

Alpiii 29 haftadasın az kaldı inşallah herkezi sirasiyla sağ saglim doğuma yollayayım inşallah mübarek günde inşallah
Canım senide ben uğurlayacağım inşallah gününde olsun kuzularımızda acele etmesinler inşallah ikizler kaçıncı haftada alınıyormuş

Pisik kremi,alt acma bezi,kullanicaksan islak mendil,banyo sonrasi icin havlu benimde aklima bunlar geldi kendin icin liste cikardinmi canim

Enerjin uyusmadiysa birak,degistir.Ben bir oncceki drla uyusamadim biraktim.Bu iyi gibi.Bebek bakim kursundaydim bugun,cok iyi bir dr egitim verdi ama malesef erkek ,ben kadin dr istiyorum.

Bende bakayım dedim de tükendi yazıyordu bedenleri filan varmıydı ki.
3-6 ay vardi bitmisti canim zaten belki sonuncusunu ben aldim :)
Bikac gune gelir gecen bende 157 tl lik alisveris yaptim cok guzeller ama baya buyukmus boylari 0-3 ay aldim 3aydan once giyemez gule gule kullansin prenses :)
Bakalim nasil gelecek buyuk olsun istedim zaten hep yenidogani var :) Sagol canim Artik pembeden böğ geldi bu is cok kotu ya erkekse mavi kizsa pembe yahu baska renk bisilerde yapin mecbur birakmayin bizi..

Canim bugün ayrıca dualarimdaydin tez zamanda toparlanirsin inşallah çok geçmiş olsun

Enerjin uyusmadiysa birak,degistir.Ben bir oncceki drla uyusamadim biraktim.Bu iyi gibi.Bebek bakim kursundaydim bugun,cok iyi bir dr egitim verdi ama malesef erkek ,ben kadin dr istiyorum.
Su an bir yerden haber bekliyorum canım büyük ihtimal degistircem Dr un tavrı çok önemli benim ara sıra gittiğim bi tip merkezi var ordaki Dr um nerdeyse ayak tırnaklarını gösterecek o derece uğraşıyor pazartesi ona gittim rahim ağzı uzunluğu meselesi için yorumunu almaya kızımın çıkan saçlarını bile gösterdi annesi sevsin güzel foto içi n ne kadar uğraşıyor çabalıyor

Ben pek pembe almadım desem yeri bi kaç tane var sadece birde bu aldıklarim eşime kalsa hepsi erkek bebek giyim olacakti oda nerde Arabalı mavi renk ne varsa ona bakıyordu :) ama erkek bebeklet için tahminimden daha fazla çeşit alternatif var bazen isyan ediyordum hatta Sanki kız bebekler için daha az şey var gibi hissediyodum :)begeni kat sayımı dusurmustum ondan galiba

Gecmiş olsun cnm grip ıcın ılık suya yarım limon sıkıp 1 tatlı kasıgı balla karstrıp icersen iyi glir insallah bıde bol bol su iç idrarla atarsın grıbı bol sıvı alımı cok ıyı gelıyor

cidden erkek bebeklerin daha cok renk avantaji var sari yesil turuncu her renkten yapmislar kiz pembe beyaz baska yok burayada alisamadim zaten bulamiyorum guzel bebek magazalari hepsi marka hepsi ayni. Neyse artik simdilik yeter kizim dogsun beraber gezdikce aliriz

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlık versin. Bebişin nasılmış bu durumda. Tıp ne kadsr ilerlemiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…