Pardon ya bende 3-6 aldım canım 0-3 başka birşey aldım ben hiç tulum almamistim iyi denk geldi aslında3-6 aldim bende canim :) yenidogan zaten almazdim iyi oldu tulum ya kisa dogru rahat giyer dedim. Baska birseye bakmadim =)
çok geçmiş olsunDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Bende bakayım dedim de tükendi yazıyordu3-6 aldim bende canim :) yenidogan zaten almazdim iyi oldu tulum ya kisa dogru rahat giyer dedim. Baska birseye bakmadim =)
Canım senide ben uğurlayacağım inşallah gününde olsun kuzularımızda acele etmesinler inşallah ikizler kaçıncı haftada alınıyormuşAlpiii 29 haftadasın az kaldı inşallah herkezi sirasiyla sağ saglim doğuma yollayayım inşallah mübarek günde inşallah
Bikac gune gelir gecen bende 157 tl lik alisveris yaptim cok guzeller ama baya buyukmus boylari 0-3 ay aldim 3aydan once giyemez gule gule kullansin prenses :)Motharcaredeki 8li takimi kim söylemisti ☺ Aksam aksam masraf cikardi banaAldim gitti
Pisik kremi,alt acma bezi,kullanicaksan islak mendil,banyo sonrasi icin havlu benimde aklima bunlar geldi kendin icin liste cikardinmi canimkızlar yarın kısmetse 28 haftam doluyor. ben de haftaya alışveriş yapmaya başlıcam. kendimce bir liste çıkardım. eksik gördüğünüzü yazarsam sevinirim.
1- prima premium care bebek bezi bir paket( yeni doğan)
2- hastane çıkışı 5li ( 1 takım)
3- 10 tane çıtçıtlı body
4- 2 çift eldiven
5- 3 çift çorap
6- müslin omuz bezi 3 tane
7- ezirme önlüğü
8- 10 tane pijama altı
9- şampuan, bebe yağı( mustela)
10- 1 tane şapka
11- battaniye 2 tane
12- dr browns biberon
13- chicco kauçuk emzik 0-3 ay 1 tane
14- küçük tırnak makası
15- 3 tane önlük
16- park yatak
17- 2 çarşaf
Enerjin uyusmadiysa birak,degistir.Ben bir oncceki drla uyusamadim biraktim.Bu iyi gibi.Bebek bakim kursundaydim bugun,cok iyi bir dr egitim verdi ama malesef erkek ,ben kadin dr istiyorum.Benim Dr um boyunu söylemiyor ya sadece kemik gelişimi güzel diyor o kadar zaten riskli gebelik hocası buna takipli olduğuMDAn beri pek mutlu değilim enerjimiz uyusmadi yüzünü gösterecek foto içinde pek uğrasmiyor yoksa kızım maşallah heryerini gösteriyor en son aldigim USG fotosunda kızımın ne neresi anlaşılmiyor bile :)
3-6 ay vardi bitmisti canim zaten belki sonuncusunu ben aldim :)Bende bakayım dedim de tükendi yazıyordubedenleri filan varmıydı ki.
Bakalim nasil gelecek buyuk olsun istedim zaten hep yenidogani var :) Sagol canim Artik pembeden böğ geldi bu is cok kotu ya erkekse mavi kizsa pembe yahu baska renk bisilerde yapin mecbur birakmayin bizi..Bikac gune gelir gecen bende 157 tl lik alisveris yaptim cok guzeller ama baya buyukmus boylari 0-3 ay aldim 3aydan once giyemez gule gule kullansin prenses :)
Canim bugün ayrıca dualarimdaydin tez zamanda toparlanirsin inşallah çok geçmiş olsunDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
ayyy evet yaa bunları unutmuşum. çok sağol canım.kendim için henüz yapmadım. pijama ve depend götürücem sadece bir de terlik.Pisik kremi,alt acma bezi,kullanicaksan islak mendil,banyo sonrasi icin havlu benimde aklima bunlar geldi kendin icin liste cikardinmi canim
Su an bir yerden haber bekliyorum canım büyük ihtimal degistircem Dr un tavrı çok önemli benim ara sıra gittiğim bi tip merkezi var ordaki Dr um nerdeyse ayak tırnaklarını gösterecek o derece uğraşıyor pazartesi ona gittim rahim ağzı uzunluğu meselesi için yorumunu almaya kızımın çıkan saçlarını bile gösterdi annesi sevsin güzel foto içi n ne kadar uğraşıyor çabalıyorEnerjin uyusmadiysa birak,degistir.Ben bir oncceki drla uyusamadim biraktim.Bu iyi gibi.Bebek bakim kursundaydim bugun,cok iyi bir dr egitim verdi ama malesef erkek ,ben kadin dr istiyorum.
Cikintili elmacik kemigi de guzel olur :)benım kız aynı annaneye benzıyo yaaannemın de yanaklı elma yanaktır cıkıntılı bı sekılde kızımın yanakları da aynı oyle :)
Ben pek pembe almadım desem yeri bi kaç tane var sadece birde bu aldıklarim eşime kalsa hepsi erkek bebek giyim olacakti oda nerde Arabalı mavi renk ne varsa ona bakıyordu :) ama erkek bebeklet için tahminimden daha fazla çeşit alternatif var bazen isyan ediyordum hatta Sanki kız bebekler için daha az şey var gibi hissediyodum :)begeni kat sayımı dusurmustum ondan galiba3-6 ay vardi bitmisti canim zaten belki sonuncusunu ben aldim :)
Bakalim nasil gelecek buyuk olsun istedim zaten hep yenidogani var :) Sagol canim Artik pembeden böğ geldi bu is cok kotu ya erkekse mavi kizsa pembe yahu baska renk bisilerde yapin mecbur birakmayin bizi..
Gecmiş olsun cnm grip ıcın ılık suya yarım limon sıkıp 1 tatlı kasıgı balla karstrıp icersen iyi glir insallah bıde bol bol su iç idrarla atarsın grıbı bol sıvı alımı cok ıyı gelıyorMerhaba kızlar herkes iyidir umarım. Uzun süredir bakamadım şimdi de grip oldum ilac alamayınca uzun sürüyor geçmesi tavsiyesi olan var mı ? Ogluşumu geçtiğimiz cumartesi gördüm diyet yaptıgım için kilosunu merak ediyorduk 1150 gr olmuş gayet iyi dedi doktor. Artık 2 hafta da bir gel dedi. 8 aya girdik şükür. Birde uyuşmazlık iğnesi olduk bizden haberler böyle.
cidden erkek bebeklerin daha cok renk avantaji var sari yesil turuncu her renkten yapmislar kiz pembe beyaz baska yok burayada alisamadim zaten bulamiyorum guzel bebek magazalari hepsi marka hepsi ayni. Neyse artik simdilik yeter kizim dogsun beraber gezdikce alirizBen pek pembe almadım desem yeri bi kaç tane var sadece birde bu aldıklarim eşime kalsa hepsi erkek bebek giyim olacakti oda nerde Arabalı mavi renk ne varsa ona bakıyordu :) ama erkek bebeklet için tahminimden daha fazla çeşit alternatif var bazen isyan ediyordum hatta Sanki kız bebekler için daha az şey var gibi hissediyodum :)begeni kat sayımı dusurmustum ondan galiba
Cikintili elmacik kemigi de guzel olur :)
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlık versin. Bebişin nasılmış bu durumda. Tıp ne kadsr ilerlemiş yaDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Yasa bayıldım renklere ne de güzel olmuşlar. 3 ünü kaça yaptı?Sayfasina baksana hemen huplettim bir takim bugun paylastigi yesil-sari-pembik benim takimim gercekten cok uyguna yapiyor cok sagol canim:) elime gelince paylasirim burdanda
Ben 2 taneye 55 vermiştiö başka yerden ve rezalet geldiBen de fıyat ıstedım uclusune 45 dedı baska kınseden fıyat almamıstım ama uygun geldı yıne de ben de pembelı bı sepetı begendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?