Canım yenidoğana yağı önermiyorlar losyonunu al derim. Birde saç fırçası da düşünüyor musun? Şapka 1 tane az olur bence çorapta az olabilir. 10 tane çıtçıtlı badi dedipin kısa kollu mu uzun kollu mu? Hastane çıkışı hariç hastanede giydireceğin uzun kollu penye 2-3ayaklı tulum al derimkızlar yarın kısmetse 28 haftam doluyor. ben de haftaya alışveriş yapmaya başlıcam. kendimce bir liste çıkardım. eksik gördüğünüzü yazarsam sevinirim.
1- prima premium care bebek bezi bir paket( yeni doğan)
2- hastane çıkışı 5li ( 1 takım)
3- 10 tane çıtçıtlı body
4- 2 çift eldiven
5- 3 çift çorap
6- müslin omuz bezi 3 tane
7- ezirme önlüğü
8- 10 tane pijama altı
9- şampuan, bebe yağı( mustela)
10- 1 tane şapka
11- battaniye 2 tane
12- dr browns biberon
13- chicco kauçuk emzik 0-3 ay 1 tane
14- küçük tırnak makası
15- 3 tane önlük
16- park yatak
17- 2 çarşaf
Canim eczanelerde bulamak zor oluyormus galiba bana geçen gittigim hastanede turnusol kagidini gazli beze sarıp ped gibi camasirima koydurdular. Sende bi doktora danis istersen. Cok mu akinti var? Ben şuan fitil kullaniyorum vajinalKızlar ben bu bebeğin sıvısıyla idrarı ayırt eden pedi bulamadım. Eczane tanıdıklarım internetten aldı dedi. İnternete bakıyorum satışı yoktur diyor. Sizce nereden bulabilirim?
Çok değil ama kafama taktım ya bir kere ondan. Randevumu erkene alıp gideceğim zaten.Canim eczanelerde bulamak zor oluyormus galiba bana geçen gittigim hastanede turnusol kagidini gazli beze sarıp ped gibi camasirima koydurdular. Sende bi doktora danis istersen. Cok mu akinti var? Ben şuan fitil kullaniyorum vajinal
Emzirme sütyeni ve gögüs kreminide unutma canımayyy evet yaa bunları unutmuşum. çok sağol canım.kendim için henüz yapmadım. pijama ve depend götürücem sadece bir de terlik.
Bebek seti 50 di canim ebatlari farkli iyi geldi bana :)Yasa bayıldım renklere ne de güzel olmuşlar. 3 ünü kaça yaptı?
Gözünüz aydın, anne ve bebeğin iyi olmasına sevindim.Merhaba kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim allah razı olsun. Anne çok şükür iyi bugün taburcu edildi.bebek de kuvezde inşallah sağlığına kavuşur.
Ben tek sepeti 55 tlye yaptirdimBebek seti 50 di canim ebatlari farkli iyi geldi bana :)
Benim de bu ara elimden düşüyor herşey. Dün bi tabak kırdım. Normal canım bunlar.Kızlar aranızda benim gibi olan var mi cok merak ediyorum. Son bir haftadir denge kaybi basladi, elime aldigim ozellikle kucuk seyleri durmadan düşürüyorum en son bu aksam fitili dusurdum deli oldumzaten biraz denge bozuklugu olan bir insandim insallah dahada artmaz.capraz capraz yurumeye baslamasak bari :/
Okuduğum kadariyla normal gorunuyor ama cok sinir bozucu. Bide yakinda kendi dengemizide kaybedersek agirlasiyoruzda gitgideBenim de bu ara elimden düşüyor herşey. Dün bi tabak kırdım. Normal canım bunlar.
Evet ya bizimde ya pembe ya krem oldu herseyi3-6 ay vardi bitmisti canim zaten belki sonuncusunu ben aldim :)
Bakalim nasil gelecek buyuk olsun istedim zaten hep yenidogani var :) Sagol canim Artik pembeden böğ geldi bu is cok kotu ya erkekse mavi kizsa pembe yahu baska renk bisilerde yapin mecbur birakmayin bizi..
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce sağlığına kavuşursunDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
Kız çok pahalı 7-9 TL ben hediyelik için o parayı vermeye kıyamıyorum sanki bebeğimin rızkını dağıtıyormuş gibi hissediyorum ama tabi senin tercihin saygı duyuyorum yine de önceden para verme biryereGecmis olsun canim cok sukur ikinizde iyiyseniz atlatmis oldun.
Aman cook takma bana kimse danismiyor dese duymamazliktan gelirim :) Yok bana donus yapmadi baska yerlerden fiyat aldim bende 7lira dedi biride guzel kucuk vazolarda 9lira dedi.
Esimde bekle biraz daha buluruz elbet bir yer diyor guvenemem bende parayi vermeye nerden bilecegim on gunde cvp veriyorken :)
İsmiyle büyüsün inşallah ama kaymakta güzeldi haniAbisi Mina istiyordu yanına bizde bi isim koyarız diyorduk ama sağolsun cücem onu da o seçti,
Ayşe Mina olacak inşAllah kaymağımın adı
Haklısın canım sorun bende farkındayım etrafa kızıyorum çocuğa patlıyorum kendi kendime ağlıyorum ama bu akşam kv deyiz karşılıklı iletişim kurup oturup konuştuk iyi geldi bana kendimi farklı hissettirdi ben canımı sıkmayım diye birşey söylemediklerinde daha çok kendimi üzüyordum şimdi daha çok problemim var belki ama neler yapabileceğimi düşünüyorum en azından ara ara heyheylenip sonra kendimi toparlıyorum güçlü bir yapım var aslında ama bazen herkeste olduğu gibi sarsılabiliyor sanırım hep o hain hormonlar bunu yapıyorCocukta neden sorun olsun canim benim,biz ne verirsek onu aliyorlar.Anlasamiyorum diyince ilginc geldi sadece yetiskin degilki o.Sen esine kv ye taktin,hamile psikolojisi ondan oluyor.Bence iyi idare ediyorsun ben senin kadar sabirli olamazdim.Taktigin konularda da haklisin.Benim hic yapamadigim bir sey var."akisina birakmak."Insallah sen birakirsin,rahatlarsin o zaman.Cik disari oglunu azicik kv ye birak,arkadaslarinla gorus,dedikodu yap,sinemaya git,keyif yap azicik.Biraz simart kendini,mola ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?