2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yenidoğana yağı önermiyorlar losyonunu al derim. Birde saç fırçası da düşünüyor musun? Şapka 1 tane az olur bence çorapta az olabilir. 10 tane çıtçıtlı badi dedipin kısa kollu mu uzun kollu mu? Hastane çıkışı hariç hastanede giydireceğin uzun kollu penye 2-3ayaklı tulum al derim

Kızlar ben bu bebeğin sıvısıyla idrarı ayırt eden pedi bulamadım. Eczane tanıdıklarım internetten aldı dedi. İnternete bakıyorum satışı yoktur diyor. Sizce nereden bulabilirim?
Canim eczanelerde bulamak zor oluyormus galiba bana geçen gittigim hastanede turnusol kagidini gazli beze sarıp ped gibi camasirima koydurdular. Sende bi doktora danis istersen. Cok mu akinti var? Ben şuan fitil kullaniyorum vajinal

S secret51 pişik icin sudocrem aldim. Banyo havlusu, tirnak bakim seti, tarak firca seti, yastik, bir tane nevresim, uyku seti, banyo kuvet seti, 5-6 corap, birkaç alt ustu takim, burun aspiratörü (bebedor), bebek cantasi (sırt), 12li iki paket yumuşak mendil, hamile külodu, ince penye battaniye aklima bunlar geldi :)

Kızlar aranızda benim gibi olan var mi cok merak ediyorum. Son bir haftadir denge kaybi basladi, elime aldigim ozellikle kucuk seyleri durmadan düşürüyorum en son bu aksam fitili dusurdum deli oldum zaten biraz denge bozuklugu olan bir insandim insallah dahada artmaz.capraz capraz yurumeye baslamasak bari :/

Canim eczanelerde bulamak zor oluyormus galiba bana geçen gittigim hastanede turnusol kagidini gazli beze sarıp ped gibi camasirima koydurdular. Sende bi doktora danis istersen. Cok mu akinti var? Ben şuan fitil kullaniyorum vajinal
Çok değil ama kafama taktım ya bir kere ondan. Randevumu erkene alıp gideceğim zaten.

Benim de bu ara elimden düşüyor herşey. Dün bi tabak kırdım. Normal canım bunlar.

Evet ya bizimde ya pembe ya krem oldu herseyi

Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce sağlığına kavuşursun

Kız çok pahalı 7-9 TL ben hediyelik için o parayı vermeye kıyamıyorum sanki bebeğimin rızkını dağıtıyormuş gibi hissediyorum ama tabi senin tercihin saygı duyuyorum yine de önceden para verme biryere

Haklısın canım sorun bende farkındayım etrafa kızıyorum çocuğa patlıyorum kendi kendime ağlıyorum ama bu akşam kv deyiz karşılıklı iletişim kurup oturup konuştuk iyi geldi bana kendimi farklı hissettirdi ben canımı sıkmayım diye birşey söylemediklerinde daha çok kendimi üzüyordum şimdi daha çok problemim var belki ama neler yapabileceğimi düşünüyorum en azından ara ara heyheylenip sonra kendimi toparlıyorum güçlü bir yapım var aslında ama bazen herkeste olduğu gibi sarsılabiliyor sanırım hep o hain hormonlar bunu yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…