Bi gece kuşunda biziz. Akşamdan beri hiç durmadi arpan fazla geldi galiba diye dalga geciyorum bende :)Bak yine uykum kaçtı benim zıpır oğlumda uyumadı sanki abisi gibi bir gece kuşu daha geliyor habire tekmeliyor ama çok güzel bir duygu onunla konuştukça uykum daha çok kaçıyor o da tepkinin boyutunu arttırıyor saati 7 ye kurduk uyanırsak ne âlâ
Çok geçmiş olsun canımDua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyat oldum 2 saat önce çıktım ameliyattan iyiyim şu anda tamamen uyuttular anestezi ile riskli bir durummuş bebeğe zarar verir diye hemen almak istediler acil olarak şimdilik iyiyim Biraz sancılar var o kadar
saç fırçası almıcam canım. şapka ve çorap kirlenmeyeceği için yeter gibi geldi bana. uzun kollu yerine 2-3 zıvın alsam nasıl olurki? tulum da sıcak olmaz mı temmuzda? ay bilemedim yaaCanım yenidoğana yağı önermiyorlar losyonunu al derim. Birde saç fırçası da düşünüyor musun? Şapka 1 tane az olur bence çorapta az olabilir. 10 tane çıtçıtlı badi dedipin kısa kollu mu uzun kollu mu? Hastane çıkışı hariç hastanede giydireceğin uzun kollu penye 2-3ayaklı tulum al derim
kızlar emzirme sütyenine gerek yok :) ben süttenlerin askılarını çıkarıp kullanıyorum o da rahat oluyor. göğüs pedi ve kremi lazım ama doğru. onu 8. ayda sürmeye başlıcam..
Ben 2 tane emzirme atleti alicam yine de. En nefret ettigim seydir sutyenin askisinin arkaya kaçmasıkızlar emzirme sütyenine gerek yok :) ben süttenlerin askılarını çıkarıp kullanıyorum o da rahat oluyor. göğüs pedi ve kremi lazım ama doğru. onu 8. ayda sürmeye başlıcam..
Seker cikolata vs hic bir sey yaptirmadim ben zaten bosa para sacmamak icin burda kimsem yok cunku. 7de 9da pahali zaten o yuzden 4.bucukluk yerden haber bekledim :) En fazla 5-6 veririm zaten onuda hala teyze anane dedeye yaptiracagim baska kimseye yok :)))Kız çok pahalı 7-9 TL ben hediyelik için o parayı vermeye kıyamıyorum sanki bebeğimin rızkını dağıtıyormuş gibi hissediyorum ama tabi senin tercihin saygı duyuyorum yine de önceden para verme biryere
Bu kuzular artik bizle birlikte uyaniyor. Gece 2.30 du hala hareket ediyodu. Sonra durduda uyudum :) bu sabahta 6da babayi uyandirdik hemen uyandi basliyor biziklamaya :)Günaydin kizlarrr..
Yine geldi bir cuma daha ne cabuk geciyor zaman ya.. Uykuma nazar degdi gece 3-5 kere lavaboya kalksamda hemen uyurdum iki gundur lavaboya kalktiktan sonra uyku yok :-/ Kizimda bana eslik edince iyice uykum kaciyor :)
Canim nereden ne aldiniz,kacirmisim ben,guzel bisi galiba,biz de istiyoruzz :)Bebek seti 50 di canim ebatlari farkli iyi geldi bana :)
Iki keredir ocagin altini acik unutuyorum,gecen duduklu tencereyi yaktim,koku evden bir haftada zor cikti.Arabayi kullanisim zaten fena.Eve donus yolumu kaybediyorum,bunu arkadan esimi takip ederken yapiyorum,araya baska araba girince panikle Allahtan yandeks var,eve getiriyor beni.Okuduğum kadariyla normal gorunuyor ama cok sinir bozucu. Bide yakinda kendi dengemizide kaybedersek agirlasiyoruzda gitgide
Yok canim sende ne sorunu olacak,hormonlar,insanlik hali.Ben de gecen kv sayip dokturuyordum tabi arkasindan :).Bana geldi balkonumu,bulasiklari falan yikadi.Bir de kiziyorum kadina.Olur oyle ara ara.Haklısın canım sorun bende farkındayım etrafa kızıyorum çocuğa patlıyorum kendi kendime ağlıyorum ama bu akşam kv deyiz karşılıklı iletişim kurup oturup konuştuk iyi geldi bana kendimi farklı hissettirdi ben canımı sıkmayım diye birşey söylemediklerinde daha çok kendimi üzüyordum şimdi daha çok problemim var belki ama neler yapabileceğimi düşünüyorum en azından ara ara heyheylenip sonra kendimi toparlıyorum güçlü bir yapım var aslında ama bazen herkeste olduğu gibi sarsılabiliyor sanırım hep o hain hormonlar bunu yapıyor
Bir de bunun uykunun cok olup da uyuyamama versiyonu var,iskence gibi.Sadece uyku kacsa kitap okurum,bir seyler yaparim.Zombi gibi yatakta bekliyorum.Neyse iki gundur iyiyim 10-11 uyuyorum sabah ezaniyla kalkiyorum.Günaydin kizlarrr..
Yine geldi bir cuma daha ne cabuk geciyor zaman ya.. Uykuma nazar degdi gece 3-5 kere lavaboya kalksamda hemen uyurdum iki gundur lavaboya kalktiktan sonra uyku yok :-/ Kizimda bana eslik edince iyice uykum kaciyor :)
Yemek yaparken ozellikle kendimi kontrol ediyorum normalde de epey yemek yakmışlığım vardı. Ama bu denge kaybi yine de şaşırtıcı telefonsuz cikmamak lazim sokaga :) evdeki çek çekli perdeleri söküp sonra takamadım perdeciye vermek için arabaya koyduk. O gün eşimle avmye falan gittik epey gezdik. Sonra dediki perdeleride goturelim. Adam caddeye girdi ben birden dedim ki gülme ama ben nereye gittiğimizi unuttum :) perdeciye gittiğimizi unuttum yani oysaki daha dakikalar önce konuştuk acaba yapabilecekler mi diye...Iki keredir ocagin altini acik unutuyorum,gecen duduklu tencereyi yaktim,koku evden bir haftada zor cikti.Arabayi kullanisim zaten fena.Eve donus yolumu kaybediyorum,bunu arkadan esimi takip ederken yapiyorum,araya baska araba girince panikle Allahtan yandeks var,eve getiriyor beni.
Bizimle birlikte uyaniyorlar bizide uyutmuyorlar uyaninca :))Bu kuzular artik bizle birlikte uyaniyor. Gece 2.30 du hala hareket ediyodu. Sonra durduda uyudum :) bu sabahta 6da babayi uyandirdik hemen uyandi basliyor biziklamaya :)
Uykusuzluk cok kotu ya ben bebisten önce hic uyuyamiyordum gece 3-5 artik basim agriyordu gec kalkiyordum bu sefer normal olarak duzen sasiyordu. Gebeligim boyunca hep erken uyudum sayilidir 12ler 1ler hele ilk donem 9-9.bucuklarda uyuyordum :))Bir de bunun uykunun cok olup da uyuyamama versiyonu var,iskence gibi.Sadece uyku kacsa kitap okurum,bir seyler yaparim.Zombi gibi yatakta bekliyorum.Neyse iki gundur iyiyim 10-11 uyuyorum sabah ezaniyla kalkiyorum.
Bizimle birlikte uyaniyorlar bizide uyutmuyorlar uyaninca :))
Esim uyu uyu diyor dedim kizina söyle uyusun ki bende uyuyayim :) Babayi ise yolladik tv basina gectik artik uykumuz gelirse öglen uyuruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?