2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bak yine uykum kaçtı benim zıpır oğlumda uyumadı sanki abisi gibi bir gece kuşu daha geliyor habire tekmeliyor ama çok güzel bir duygu onunla konuştukça uykum daha çok kaçıyor o da tepkinin boyutunu arttırıyor saati 7 ye kurduk uyanırsak ne âlâ

Bi gece kuşunda biziz. Akşamdan beri hiç durmadi arpan fazla geldi galiba diye dalga geciyorum bende :)

Çok geçmiş olsun canım

saç fırçası almıcam canım. şapka ve çorap kirlenmeyeceği için yeter gibi geldi bana. uzun kollu yerine 2-3 zıvın alsam nasıl olurki? tulum da sıcak olmaz mı temmuzda? ay bilemedim yaa

Seker cikolata vs hic bir sey yaptirmadim ben zaten bosa para sacmamak icin burda kimsem yok cunku. 7de 9da pahali zaten o yuzden 4.bucukluk yerden haber bekledim :) En fazla 5-6 veririm zaten onuda hala teyze anane dedeye yaptiracagim baska kimseye yok :)))

Günaydin kizlarrr..
Yine geldi bir cuma daha ne cabuk geciyor zaman ya.. Uykuma nazar degdi gece 3-5 kere lavaboya kalksamda hemen uyurdum iki gundur lavaboya kalktiktan sonra uyku yok :-/ Kizimda bana eslik edince iyice uykum kaciyor :)

Günaydin kizlarrr..
Yine geldi bir cuma daha ne cabuk geciyor zaman ya.. Uykuma nazar degdi gece 3-5 kere lavaboya kalksamda hemen uyurdum iki gundur lavaboya kalktiktan sonra uyku yok :-/ Kizimda bana eslik edince iyice uykum kaciyor :)
Bu kuzular artik bizle birlikte uyaniyor. Gece 2.30 du hala hareket ediyodu. Sonra durduda uyudum :) bu sabahta 6da babayi uyandirdik hemen uyandi basliyor biziklamaya :)

Okuduğum kadariyla normal gorunuyor ama cok sinir bozucu. Bide yakinda kendi dengemizide kaybedersek agirlasiyoruzda gitgide
Iki keredir ocagin altini acik unutuyorum,gecen duduklu tencereyi yaktim,koku evden bir haftada zor cikti.Arabayi kullanisim zaten fena.Eve donus yolumu kaybediyorum,bunu arkadan esimi takip ederken yapiyorum,araya baska araba girince panikle Allahtan yandeks var,eve getiriyor beni.

Yok canim sende ne sorunu olacak,hormonlar,insanlik hali.Ben de gecen kv sayip dokturuyordum tabi arkasindan :).Bana geldi balkonumu,bulasiklari falan yikadi.Bir de kiziyorum kadina.Olur oyle ara ara.

Günaydin kizlarrr..
Bir de bunun uykunun cok olup da uyuyamama versiyonu var,iskence gibi.Sadece uyku kacsa kitap okurum,bir seyler yaparim.Zombi gibi yatakta bekliyorum.Neyse iki gundur iyiyim 10-11 uyuyorum sabah ezaniyla kalkiyorum.

Yemek yaparken ozellikle kendimi kontrol ediyorum normalde de epey yemek yakmışlığım vardı. Ama bu denge kaybi yine de şaşırtıcı telefonsuz cikmamak lazim sokaga :) evdeki çek çekli perdeleri söküp sonra takamadım perdeciye vermek için arabaya koyduk. O gün eşimle avmye falan gittik epey gezdik. Sonra dediki perdeleride goturelim. Adam caddeye girdi ben birden dedim ki gülme ama ben nereye gittiğimizi unuttum :) perdeciye gittiğimizi unuttum yani oysaki daha dakikalar önce konuştuk acaba yapabilecekler mi diye...

Bu kuzular artik bizle birlikte uyaniyor. Gece 2.30 du hala hareket ediyodu. Sonra durduda uyudum :) bu sabahta 6da babayi uyandirdik hemen uyandi basliyor biziklamaya :)
Bizimle birlikte uyaniyorlar bizide uyutmuyorlar uyaninca :))
Esim uyu uyu diyor dedim kizina söyle uyusun ki bende uyuyayim :) Babayi ise yolladik tv basina gectik artik uykumuz gelirse öglen uyuruz .

Bir de bunun uykunun cok olup da uyuyamama versiyonu var,iskence gibi.Sadece uyku kacsa kitap okurum,bir seyler yaparim.Zombi gibi yatakta bekliyorum.Neyse iki gundur iyiyim 10-11 uyuyorum sabah ezaniyla kalkiyorum.
Uykusuzluk cok kotu ya ben bebisten önce hic uyuyamiyordum gece 3-5 artik basim agriyordu gec kalkiyordum bu sefer normal olarak duzen sasiyordu. Gebeligim boyunca hep erken uyudum sayilidir 12ler 1ler hele ilk donem 9-9.bucuklarda uyuyordum :))

Gece lavaboya uyanip geri uyuyordum saat 9 bazen 10da uyaniyorum. Insallah bu boyle devam eder duzenim bozulmaz kizimda benim gibi dogunca hep uyur

Bizimle birlikte uyaniyorlar bizide uyutmuyorlar uyaninca :))
Esim uyu uyu diyor dedim kizina söyle uyusun ki bende uyuyayim :) Babayi ise yolladik tv basina gectik artik uykumuz gelirse öglen uyuruz .

Benim gebelik belirtim bile uykusuzluktu daha ne olsun :d doğunca da uyutmaz zaten bu hatun beni alıştı iyice boyle napalım başa gelen çekilir. Wcye gitmeme yemek yememe izin verse yeter ama zor gorunuyor bu gidisle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…