- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Canım bende sütyenle çok rahatsız oluyordum emzirme atletleriyle rahat etmiştim şimdi hamileyken bile sütyen takmıyorum emzirme atletlerimi kullanıyorum çok memnunum doğum için 1-2 tanede yeni alırımkızlar emzirme sütyenine gerek yok :) ben süttenlerin askılarını çıkarıp kullanıyorum o da rahat oluyor. göğüs pedi ve kremi lazım ama doğru. onu 8. ayda sürmeye başlıcam..
Ben aşıdan sonra bi daha gitmedim saglik ocagina :) Kimsede aramadi niye gelmiyorsun diye .günaydın kızlar :) bugün sağlık ocağı kontrolü var.. saat geçmek bilmiyor sankiiii :)
Benim tam tersi uykum geliyordu erkenden :)) Saat 8 olunca gözlerim kapaniyordu ama aklima hic gelmedigi icin hamilelik anlamamistim :)Benim gebelik belirtim bile uykusuzluktu daha ne olsun :d doğunca da uyutmaz zaten bu hatun beni alıştı iyice boyle napalım başa gelen çekilir. Wcye gitmeme yemek yememe izin verse yeter ama zor gorunuyor bu gidisle :)
ben kullanamamıştım canım onları. oğlumun ağzı burnu değmişti kızarmıştı hep. minimal alışveriş yapmak istiyorum bu sefer. o kadar çok gereksiz şey almıştımki ilkinde. bir de bazı şeyleri bebek doğduktan sonra almak gerekz göğüsü tutmazsa göğüs ucu almak gibi..Canım bende sütyenle çok rahatsız oluyordum emzirme atletleriyle rahat etmiştim şimdi hamileyken bile sütyen takmıyorum emzirme atletlerimi kullanıyorum çok memnunum doğum için 1-2 tanede yeni alırım
Biz 2.ye hamileyiz böyle düşünüyoruz ama ilkinde bizde o gereksiz alışverişleri yaptık sanırım herkes yaşayarak bazı şeyleri görüyor ama onlarda güzel heyecanlar :)ben kullanamamıştım canım onları. oğlumun ağzı burnu değmişti kızarmıştı hep. minimal alışveriş yapmak istiyorum bu sefer. o kadar çok gereksiz şey almıştımki ilkinde. bir de bazı şeyleri bebek doğduktan sonra almak gerekz göğüsü tutmazsa göğüs ucu almak gibi..
Ay ne güzel ya belki bende alırım dicemde işte sana bi gelsin hele :)Bebek seti 50 di canim ebatlari farkli iyi geldi bana :)
Gunaydin. Ben de birazdan sağlık ocagina 2. Doz asimi olmaya gidecegim. Ardindan yeni bir doktora gidip deneyecegim. Ama cok korkuyorum ya begenmezsem ya uyusmazsak diye. Sabaha kadar kabuslar gordum. Kendi doktorumu degistirmek istiyorum ama ihanet ediyor hissi de pesimi birakmiyor.
Sanada bana da geçmiş olsun canım :) güzel bariBen tek sepeti 55 tlye yaptirdim
Yaaaa o bebişi nerden aldın hrika görünüyor@Melissa81 boyle bizimde nevresime uydurduk baykuslu
unutkanlık dikkat dağınıklığı tamamen vitaminlerle alakali bol bol et balık yumurta yemelisinIki keredir ocagin altini acik unutuyorum,gecen duduklu tencereyi yaktim,koku evden bir haftada zor cikti.Arabayi kullanisim zaten fena.Eve donus yolumu kaybediyorum,bunu arkadan esimi takip ederken yapiyorum,araya baska araba girince panikle Allahtan yandeks var,eve getiriyor beni.
Ben 2 taneye 55 vermiştiö başka yerden ve rezalet geldi
Yenidoğan üşürmüş canım o yüzden penyede olsa al derim. Eve geçtiğinde duruma göre kısa kollu giydirirsin. Ben zıbın sevmiyorum o yüzden tulumu ya da uzun kollu çıtçıtlıyı tercih ediyorumsaç fırçası almıcam canım. şapka ve çorap kirlenmeyeceği için yeter gibi geldi bana. uzun kollu yerine 2-3 zıvın alsam nasıl olurki? tulum da sıcak olmaz mı temmuzda? ay bilemedim yaa
Ay aynı saatlerde bizimkide kıpır kıpırdı. Sus bakim kızım daha sabah olmadı dedim hala uyuyor :)Bu kuzular artik bizle birlikte uyaniyor. Gece 2.30 du hala hareket ediyodu. Sonra durduda uyudum :) bu sabahta 6da babayi uyandirdik hemen uyandi basliyor biziklamaya :)
Ben aşıdan sonra bi daha gitmedim saglik ocagina :) Kimsede aramadi niye gelmiyorsun diye .
Benim tam tersi uykum geliyordu erkenden :)) Saat 8 olunca gözlerim kapaniyordu ama aklima hic gelmedigi icin hamilelik anlamamistim :)
Benim burasi cok sallamiyor ancak korkarlarsa ceza meza almaktan ararlar 4.nisan 30.mayisa gun vermislerdi hala arayan soran olmadi :-/ben her ay gidiyorum. gitmezsem çağırıyorlar illa ki. artık büyüdü diye 2 haftada bir gitmem gerekmiş 23 nisandan sonra yeniden gel dedi hatta.
Benim burasi cok sallamiyor ancak korkarlarsa ceza meza almaktan ararlar 4.nisan 30.mayisa gun vermislerdi hala arayan soran olmadi :-/
Ne yaptilar kilo tansiyon olcumumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?