2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar emzirme sütyenine gerek yok :) ben süttenlerin askılarını çıkarıp kullanıyorum o da rahat oluyor. göğüs pedi ve kremi lazım ama doğru. onu 8. ayda sürmeye başlıcam..
Canım bende sütyenle çok rahatsız oluyordum emzirme atletleriyle rahat etmiştim şimdi hamileyken bile sütyen takmıyorum emzirme atletlerimi kullanıyorum çok memnunum doğum için 1-2 tanede yeni alırım

günaydın kızlar :) bugün sağlık ocağı kontrolü var.. saat geçmek bilmiyor sankiiii :)
Ben aşıdan sonra bi daha gitmedim saglik ocagina :) Kimsede aramadi niye gelmiyorsun diye .
Benim gebelik belirtim bile uykusuzluktu daha ne olsun :d doğunca da uyutmaz zaten bu hatun beni alıştı iyice boyle napalım başa gelen çekilir. Wcye gitmeme yemek yememe izin verse yeter ama zor gorunuyor bu gidisle :)
Benim tam tersi uykum geliyordu erkenden :)) Saat 8 olunca gözlerim kapaniyordu ama aklima hic gelmedigi icin hamilelik anlamamistim :)

Canım bende sütyenle çok rahatsız oluyordum emzirme atletleriyle rahat etmiştim şimdi hamileyken bile sütyen takmıyorum emzirme atletlerimi kullanıyorum çok memnunum doğum için 1-2 tanede yeni alırım
ben kullanamamıştım canım onları. oğlumun ağzı burnu değmişti kızarmıştı hep. minimal alışveriş yapmak istiyorum bu sefer. o kadar çok gereksiz şey almıştımki ilkinde. bir de bazı şeyleri bebek doğduktan sonra almak gerekz göğüsü tutmazsa göğüs ucu almak gibi..

Gunaydin herkese hayirli cumalar. Benim kizda babayla ask yasiyor dun gece hic durmadi surekli babasina tekme atip durdu sabah bi uyandim esim elini karnima koymus kizimla oyun oynuyor. Karnimi durtukleyince o da tekmeyle karsilik veriyormus. Artik cok ozlettiler kendilrrini bi an once temmuz olsunda alalim kucaklarimiza

Biz 2.ye hamileyiz böyle düşünüyoruz ama ilkinde bizde o gereksiz alışverişleri yaptık sanırım herkes yaşayarak bazı şeyleri görüyor ama onlarda güzel heyecanlar :)

Gunaydin. Ben de birazdan sağlık ocagina 2. Doz asimi olmaya gidecegim. Ardindan yeni bir doktora gidip deneyecegim. Ama cok korkuyorum ya begenmezsem ya uyusmazsak diye. Sabaha kadar kabuslar gordum. Kendi doktorumu degistirmek istiyorum ama ihanet ediyor hissi de pesimi birakmiyor.

memnun kalır ve anlaşırsın inşalah canım yeni doktorunla

unutkanlık dikkat dağınıklığı tamamen vitaminlerle alakali bol bol et balık yumurta yemelisin

saç fırçası almıcam canım. şapka ve çorap kirlenmeyeceği için yeter gibi geldi bana. uzun kollu yerine 2-3 zıvın alsam nasıl olurki? tulum da sıcak olmaz mı temmuzda? ay bilemedim yaa
Yenidoğan üşürmüş canım o yüzden penyede olsa al derim. Eve geçtiğinde duruma göre kısa kollu giydirirsin. Ben zıbın sevmiyorum o yüzden tulumu ya da uzun kollu çıtçıtlıyı tercih ediyorum

Bu kuzular artik bizle birlikte uyaniyor. Gece 2.30 du hala hareket ediyodu. Sonra durduda uyudum :) bu sabahta 6da babayi uyandirdik hemen uyandi basliyor biziklamaya :)
Ay aynı saatlerde bizimkide kıpır kıpırdı. Sus bakim kızım daha sabah olmadı dedim hala uyuyor :)

Ben aşıdan sonra bi daha gitmedim saglik ocagina :) Kimsede aramadi niye gelmiyorsun diye .
Benim tam tersi uykum geliyordu erkenden :)) Saat 8 olunca gözlerim kapaniyordu ama aklima hic gelmedigi icin hamilelik anlamamistim :)

ben her ay gidiyorum. gitmezsem çağırıyorlar illa ki. artık büyüdü diye 2 haftada bir gitmem gerekmiş 23 nisandan sonra yeniden gel dedi hatta.

ben her ay gidiyorum. gitmezsem çağırıyorlar illa ki. artık büyüdü diye 2 haftada bir gitmem gerekmiş 23 nisandan sonra yeniden gel dedi hatta.
Benim burasi cok sallamiyor ancak korkarlarsa ceza meza almaktan ararlar 4.nisan 30.mayisa gun vermislerdi hala arayan soran olmadi :-/
Ne yaptilar kilo tansiyon olcumumu?

Benim burasi cok sallamiyor ancak korkarlarsa ceza meza almaktan ararlar 4.nisan 30.mayisa gun vermislerdi hala arayan soran olmadi :-/
Ne yaptilar kilo tansiyon olcumumu?

aaa çok saçma ama.. ilk hamileliğimde de her ay çağırırlardı beni. 7 yıl geçti ama değişen bir şey yok farklı aile hekimi olmasına rağmen. kilo tansiyon ölçtü. kan tahlili ve idrar tahlili yaptı. demir demir bağlama falan hep sağlık ocağında yapıldı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…