- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Yolundadır Allahın izniyle,endişelenme canım.Günaydın kızlar bugün oğlumu göreceğiz dokuzda randevumuz. Dua edin ne olur herşey yolunda olsun
Yumurta günde üç tane yiyorum canım,balık fazla yiyemiyorum haftada bir zorla.Et türevi de haftada 4-5 kez.Ben normalde dalgınım hamilelikte bayağı arttı.unutkanlık dikkat dağınıklığı tamamen vitaminlerle alakali bol bol et balık yumurta yemelisin
Begenmezsen başka dr a gidersin.Bir tanıdık 7 dr değiştirmiş.Ben değiştirince ayıp olur diye hastaneyi de değiştirdim :)Sonra baktım ne alaka kim ne diyebilir ama eski hastanem de kasıntıydı,drlar asık suratlıydı.Bu gittiğim hastane daha sıcak.Bir de haftada iki gün eğitimlere gidiyorum,evim gibi oldu :)Gunaydin. Ben de birazdan sağlık ocagina 2. Doz asimi olmaya gidecegim. Ardindan yeni bir doktora gidip deneyecegim. Ama cok korkuyorum ya begenmezsem ya uyusmazsak diye. Sabaha kadar kabuslar gordum. Kendi doktorumu degistirmek istiyorum ama ihanet ediyor hissi de pesimi birakmiyor.
Yellu nereden aldınız o sepetleri çok cici?Yaaaa o bebişi nerden aldın hrika görünüyor
Canim yazmislardi burda şifanin sepetleri diye bir yer instagramdaYellu nereden aldınız o sepetleri çok cici?
Sağol canım bakayım:)Canim yazmislardi burda şifanin sepetleri diye bir yer instagramda
Senin paylaştığın Koçtaş sepetleri de çok güzeldi,karasız kaldım valla :)Sağol canım bakayım:)
Begenmezsen başka dr a gidersin.Bir tanıdık 7 dr değiştirmiş.Ben değiştirince ayıp olur diye hastaneyi de değiştirdim :)Sonra baktım ne alaka kim ne diyebilir ama eski hastanem de kasıntıydı,drlar asık suratlıydı.Bu gittiğim hastane daha sıcak.Bir de haftada iki gün eğitimlere gidiyorum,evim gibi oldu :)
:)) kesinlikle. bazen vicdan yapıyorum ilkine çok özendim bunda niye böyleyim diye. tecrübe dedikleri bu olsa gerek :)Biz 2.ye hamileyiz böyle düşünüyoruz ama ilkinde bizde o gereksiz alışverişleri yaptık sanırım herkes yaşayarak bazı şeyleri görüyor ama onlarda güzel heyecanlar :)
Kızlar aranızda benim gibi olan var mi cok merak ediyorum. Son bir haftadir denge kaybi basladi, elime aldigim ozellikle kucuk seyleri durmadan düşürüyorum en son bu aksam fitili dusurdum deli oldumzaten biraz denge bozuklugu olan bir insandim insallah dahada artmaz.capraz capraz yurumeye baslamasak bari :/
Doğum günün kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin ve kızını da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Cnm doğum günün kutlu olsun.. kızçenle oğlun eşinle nıce mutlu senelereHayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Doğum günü kutlu olsun bebeğinle birlikte nice mutlu yıllara inşallah. Seneye de artık beraber kutlarsınızHayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?