2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Begenmezsen başka dr a gidersin.Bir tanıdık 7 dr değiştirmiş.Ben değiştirince ayıp olur diye hastaneyi de değiştirdim :)Sonra baktım ne alaka kim ne diyebilir ama eski hastanem de kasıntıydı,drlar asık suratlıydı.Bu gittiğim hastane daha sıcak.Bir de haftada iki gün eğitimlere gidiyorum,evim gibi oldu :)

Bugün ombre yaptırmaya gidiyorum,dipleri organik boya ile boyayıp saç uçlarım uygunsa,yıpranmamışssa ombre yapacak.Sararayım biraz haftaya düğün,mayıs ayı başı hamilelik çekimleri var beyaz sov yapmam en azından.Bir kere de doğumdan önce organik dip yaptırırım yeter.
Doğum filmi çektirecek,çektirmek isteyen varsa ben dün çok tatlı biriyle anlaştım.Fiyatı da İst piyasasına göre uygun,çekimleri de çok güzel.İlgilenirseniz isim veririm.

Ben de mecburen hastane de degistiriorum ayip olmasin diye. :)) Oysaki eskii daha guzeldi bence..

Günaydın kızlar, hasta olup okula gitmeyince okuyabildim yazılanları, normalde hep akşamdan takip ediyorum. Grip oldum boğaz acısı çok fena. Doktora gideceğim inşallah sprey filan vardır kullnabileceğimiz

Biz 2.ye hamileyiz böyle düşünüyoruz ama ilkinde bizde o gereksiz alışverişleri yaptık sanırım herkes yaşayarak bazı şeyleri görüyor ama onlarda güzel heyecanlar :)
:)) kesinlikle. bazen vicdan yapıyorum ilkine çok özendim bunda niye böyleyim diye. tecrübe dedikleri bu olsa gerek :)

Bendede var ya denge kaybı, sürekli birşey düşürür oldum, ama okuduğum kadariyla normalmiş

Kızlar kaçırmışım galiba ben sepetleri çok severim böyle cici şeyleri kim ne nerden aldıysa paylaşabbilirmi. Al_pi cnm sen koçtaştan ne paylaştın :))

Bide kızlar doktorum verdiği damla devit3 resmi atabilirmisiniz ben ilacımı çöpe atmışım sanırım çarşamba doktordaydım ilacım var dedim eve geldim yok.. size zahmet resim atında eşime söylim gelirken alsın

Hayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Doğum günün kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin ve kızını da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Cnm doğum günün kutlu olsun.. kızçenle oğlun eşinle nıce mutlu senelere

Doğum günü kutlu olsun bebeğinle birlikte nice mutlu yıllara inşallah. Seneye de artık beraber kutlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…