2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere kizcenle ve ailenle

Ben 5 kilo aldım, 10 u gecmem heralde.oglumda hızlı alıyordum bunda almıyorum, oğlumda 15 kilo almıştım. Gerçekten 2.lerde az aliniyomus.

Benim 10 kg oldu toplamda nasıl aldığımı da anlayamadım. Dün gece rüyama bile girmiş doktorumdan fırça yiyordum Hala eski düşük bel kotlarımı giyiyorum aslında bacaklardan çok almadım ama birazcık basen ve baya da göbek büyüdü

Yemeği tuzlu yiyorum bakmadan tuz atanlardanım. Yoksa tat alamıyorum. Bol bol da su içiyorum aslında ödem mi var acaba ? Varsa da nasıl anlayabilirim ?

14-15 le dogurursun.Drlar 15'e kadar normal diyor.Ben yarin ogrenecegim top. kac kilo oldu.12-13 tahmin ediyorum.Aslinda hamile tayti 38 beden giyiyorum ama kalca buyudu 9 cm daha buyuk,gobegim buyusun zaten.O. kismin buyumesi acayip hosuma gidiyor

Aryazin sima canim oncelikle devit zaten tektir esine soylesen ezcaneye sorsa verirler. Sepetlerin resmini sildim almadim da ben hasir oyuncakli sepetler varya bunlar daha guzel olur diye paylasmistim kizlarda örgü sepet istiyorlardi.
Sea41 Nice guzel yaslara canim oglusunla kizinla esinle ailenle ♡♡

Yaaaa o bebişi nerden aldın hrika görünüyor

Oyuncak bebek aliexpreste var ama ordan alamadigum icin biraz pahali aldim tabi :/ instagramdan crazy_babykids
Rengarenkdukkan da sepetimiz

Kızlar selamlar calıstıgım icin cok yazamıyorum ama hepinizi okuyorum
Ne kdar az kilo almıssınız masallah ben tamı tamına 11 kilo aldım tahminim 20-25 kg ile bitircem fazlası olur eksigi olmaz heralde:)

Canım bana yazabilir misin ben de istiyorum dogum filmi

takı yastığı yaptıran yada daha önceden olan arkadaşlar bana ölçü söyleyebilir mi?

Gokcenur Temel,izleyebilirsin sitesinden filmleri.Sezeryanda ilk gun gelirse 500 tl iki gun gelirse 750 tl aliyor.

14-15 le dogurursun.Drlar 15'e kadar normal diyor.Ben yarin ogrenecegim top. kac kilo oldu.12-13 tahmin ediyorum.Aslinda hamile tayti 38 beden giyiyorum ama kalca buyudu 9 cm daha buyuk,gobegim buyusun zaten.O. kismin buyumesi acayip hosuma gidiyor
Kendimden beklemediğim bir performansla 5 kilo aldım toplamda kilolu hamile kaldım 63 le başladım 68 kiloyum kocaman gobus var biraz da bacaklar kalinlasti benim en büyük problemimdi zaten :) 10 kilo daha almam heralde bebeğim sağlıklı olsun da kilo hiç sorun değil ama gidişat hoşuma gitmiyor da değil kız anneleri cirkinlesir derler aksine hep daha da güzellestigimi söylerler tek sorun beyaz siyah ve kızıl karisimi saçlarım

Odem falan olmayinca guzellesiyorsun,bazilarinin burnu faalan sisiyor.Benim yuzumden belli degil.Onceden de guzeldim simdi de guzelim yani :)Ben 54 le hamile kaldim 70 kusurle dogururum.Saclarini kizila mi boyuyordun?Boyatsana organik boyayla.Dr yurt disinda yapilan arastirmalarda anlamli bir sonuca rastlanmadi diyor.

Oyuncak bebek aliexpreste var ama ordan alamadigum icin biraz pahali aldim tabi :/ instagramdan crazy_babykids
Rengarenkdukkan da sepetimiz
Aliexpresten aldim barkotunu okuttum orjinal cıktı yani instagramda satilanin aynisi. Bence instagramda satanlarda ordan getirtip pahaliya satiyorlar ..

Nekadar az kılo almıssınız neguzel ya ben zaten hayatımfa ılk defa kılolu hamıle kaldım 60 la basladım suan 71 kıloyum cok fazla almısım ama yemeden gecmıyo benım fena oluyorum ben smdı 3 ayda daha cok kılo alırmıyım acaba ya gobegım cok buyuk işyerınde dun bana bı kadın ne kadarlık aaa ben daha buyuk sanıodum dedı aglıycaktm takmam aslında ama hormonlardan ya kılo veremezsem dıorum bakın göbegime

Eklentiler

• IMG_1813.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 86
Güzel bir günden hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyoruz kızımla.. Sea41 doğum günün kutlu olsun canım... bugün benimde doğum günüm.. hayatımın en anlamlı doğumgünü sanırım.. içimde büyüyen bir mucizem var seneyede inşaallah yanımda olacak.. babamızı bekliyoruz yemeğe götürcek.. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…