Sanada mutlu yıllar cnm sevdklerinle ...Güzel bir günden hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyoruz kızımla..Sea41 doğum günün kutlu olsun canım... bugün benimde doğum günüm.. hayatımın en anlamlı doğumgünü sanırım.. içimde büyüyen bir mucizem var seneyede inşaallah yanımda olacak.. babamızı bekliyoruz yemeğe götürcek.. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..
Gokcenur Temel,izleyebilirsin sitesinden filmleri.Sezeryanda ilk gun gelirse 500 tl iki gun gelirse 750 tl aliyor.
Hayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Güzel bir günden hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyoruz kızımla..Sea41 doğum günün kutlu olsun canım... bugün benimde doğum günüm.. hayatımın en anlamlı doğumgünü sanırım.. içimde büyüyen bir mucizem var seneyede inşaallah yanımda olacak.. babamızı bekliyoruz yemeğe götürcek.. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..
Ben biraz usengec davrandım bu konuda saçlarımı da kestirmek istemiştim ama aylar geçti belimde nerdeyse doğuma doğru düşünüyorum birseyler foto çekimi için mecbur yapıcamOdem falan olmayinca guzellesiyorsun,bazilarinin burnu faalan sisiyor.Benim yuzumden belli degil.Onceden de guzeldim simdi de guzelim yani :)Ben 54 le hamile kaldim 70 kusurle dogururum.Saclarini kizila mi boyuyordun?Boyatsana organik boyayla.Dr yurt disinda yapilan arastirmalarda anlamli bir sonuca rastlanmadi diyor.
canım bu çantanın aynısı civilim sitesinde çok daha uygun.
Bence cok guzel gorunuyorsun:)Nekadar az kılo almıssınız neguzel ya ben zaten hayatımfa ılk defa kılolu hamıle kaldım 60 la basladım suan 71 kıloyum cok fazla almısım ama yemeden gecmıyo benım fena oluyorum ben smdı 3 ayda daha cok kılo alırmıyım acaba ya gobegım cok buyuk işyerınde dun bana bı kadın ne kadarlık aaa ben daha buyuk sanıodum dedı aglıycaktm takmam aslında ama hormonlardan ya kılo veremezsem dıorum bakın göbegime
canım bende senin gibiyim. Herşeye yetişmeye çalışıyorum bu defada ben çok yoruluyorum. Son zamanlarda kasılmalarım bu yüzden çok arttı. Bende 37. haftamı bekliyorum. Tabii bu gidişle o zamana kadar doğurmazsam. Yada tam izne çıkarım doğururum.Sea41 G Gulsumiklima çok çok güzel yaşlarınız olur inşallah
M Maya_06 ne kadar tatlış bi göbüşün var bence çok yakışmış. Ben minyon tipli olduğum için sadece bel ve basen çevrem genişledi etek falan giyemiyorum bacaklarım ipince çıkıyor. Doya doya tadını çıkar
Kızlar uykusuzum yorgunum güne ve işe çok enerjisiz başlıyorum. Ama işyerinde bir sürü iş evde yemek bulaşık çamaşır beni bekliyor oluyor geceleri sürekli uyanıyorum bölük bölük 6 saat anca uyuyabiliyorum. Buna rağmen arabayla 40 km gidip 40 km gelmek zorundayım. İşim hata kabul etmiyor herşeyi eksiksiz ve nizama uygun yapmak zorundayım bi taraftan bebeğim için alışveriş eksiklerinin peşindeyim. Dengesizlik unutkanlık falan bana uğrayamıyor. Ama yavaş yavaş tükenmişlik sendromuna giriyorum. Iki gün tatil bana yetmiyor. 37. Hafta gelsede bende bi yatsam uyusam istiyorum.
Mutlu yaslar canim bebisinle :)Güzel bir günden hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyoruz kızımla..Sea41 doğum günün kutlu olsun canım... bugün benimde doğum günüm.. hayatımın en anlamlı doğumgünü sanırım.. içimde büyüyen bir mucizem var seneyede inşaallah yanımda olacak.. babamızı bekliyoruz yemeğe götürcek.. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..
teşekkür ederim arkadasım benim için özel gitme ama gittiğinde görüp çekersen sevinirimcanım bu çantanın aynısı civilim sitesinde çok daha uygun.
http://www.civilim.com/stylo-concord-anne-bebek-bakim-cantasi
sana tavsiyede bulunmak için girdim. Ancak mağazada olan ürün yoktu sitesinde. Civil mağazası yakınında varsa gidip bakmanı tavsiye ederim. Eğer benim çantam olmasaydı o çantayı kesin alırdım. İstersen hafta sonu gidersem resmini çekip gönderirim. sırtta taşıma kolaylığı sağılıyor.
Ben gecen ay 5 kilo alinca bir ayda dedim eyvah ama öyle olmadi bu ay sadece 2 kilo aldim toplamda 13 kilo aldim. Benim govek kucuk zorla kafama taktirdilar acaba kizim kilo almadimi diye icim icimo yiyor sabah kalkip gobegime bakiyorum aksama kadar. O yuzden takma kilolar verilir ama el alem susmaz bizleri üzdukleriyle kalir..Nekadar az kılo almıssınız neguzel ya ben zaten hayatımfa ılk defa kılolu hamıle kaldım 60 la basladım suan 71 kıloyum cok fazla almısım ama yemeden gecmıyo benım fena oluyorum ben smdı 3 ayda daha cok kılo alırmıyım acaba ya gobegım cok buyuk işyerınde dun bana bı kadın ne kadarlık aaa ben daha buyuk sanıodum dedı aglıycaktm takmam aslında ama hormonlardan ya kılo veremezsem dıorum bakın göbegime
musmutlu yillar canim kizinla esinle sevdiklerinle..Güzel bir günden hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyoruz kızımla..Sea41 doğum günün kutlu olsun canım... bugün benimde doğum günüm.. hayatımın en anlamlı doğumgünü sanırım.. içimde büyüyen bir mucizem var seneyede inşaallah yanımda olacak.. babamızı bekliyoruz yemeğe götürcek.. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..
Sen calisiyorsun arti hamilesin bir zahmet esin halletsin ev islerini.Ben mesajindan her sey sana kalmis gibi anliyorum.Bilmem yaniliyor muyum?Yanilmiyorsam o kadar sorumluluk ustlenme canim,cok yorulursun.Tamam kocislerimiz ama erkek milleti sonucta.Etrafta cok oluyor sen verdikce iyiler ama durumlari iyilessin,asama kaydetsin seni begenmiyorlar.Erkekler bir ust lige gecsin ilk elestirecegi esi.Bu sefer kendilerini daha iyilerine layik goruyorlar.O layik gordukleri de parmaklarini dahi kipirdatmayan tipler oluyor.Sea41 G Gulsumiklima çok çok güzel yaşlarınız olur inşallah
M Maya_06 ne kadar tatlış bi göbüşün var bence çok yakışmış. Ben minyon tipli olduğum için sadece bel ve basen çevrem genişledi etek falan giyemiyorum bacaklarım ipince çıkıyor. Doya doya tadını çıkar
Kızlar uykusuzum yorgunum güne ve işe çok enerjisiz başlıyorum. Ama işyerinde bir sürü iş evde yemek bulaşık çamaşır beni bekliyor oluyor geceleri sürekli uyanıyorum bölük bölük 6 saat anca uyuyabiliyorum. Buna rağmen arabayla 40 km gidip 40 km gelmek zorundayım. İşim hata kabul etmiyor herşeyi eksiksiz ve nizama uygun yapmak zorundayım bi taraftan bebeğim için alışveriş eksiklerinin peşindeyim. Dengesizlik unutkanlık falan bana uğrayamıyor. Ama yavaş yavaş tükenmişlik sendromuna giriyorum. Iki gün tatil bana yetmiyor. 37. Hafta gelsede bende bi yatsam uyusam istiyorum.
Nice mutlu senelere canımHayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
canım tesekkur ederım bı anda okadar kılo alınca insan kendıne de ınanamıo kıskanc ınsan da cok aslındaSea41 G Gulsumiklima çok çok güzel yaşlarınız olur inşallah
işte bebeklerın kucuk ya da buyuk olmasıyla alakalı deıl bu gobek yapımızla alakalı brnımde brbegım bır hafta gerıdeydı ama gobegım kocaman senın kı de yapın kucuktur emın ol bebegın ıcerde gelısımı ıyıdır gercekten kımsenın hamılelıgı aynı olmuyo bunu anladımBen gecen ay 5 kilo alinca bir ayda dedim eyvah ama öyle olmadi bu ay sadece 2 kilo aldim toplamda 13 kilo aldim. Benim govek kucuk zorla kafama taktirdilar acaba kizim kilo almadimi diye icim icimo yiyor sabah kalkip gobegime bakiyorum aksama kadar. O yuzden takma kilolar verilir ama el alem susmaz bizleri üzdukleriyle kalir..
musmutlu yillar canim kizinla esinle sevdiklerinle..
Aa ne tesadüf:) Senin de doğum günün kutlu olsun canım. Biz yarın gitcez yemeğe, eşim çok yorgun oluyor akşam, biraz da alışveriş yaparız.Güzel bir günden hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyoruz kızımla..Sea41 doğum günün kutlu olsun canım... bugün benimde doğum günüm.. hayatımın en anlamlı doğumgünü sanırım.. içimde büyüyen bir mucizem var seneyede inşaallah yanımda olacak.. babamızı bekliyoruz yemeğe götürcek.. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?