2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sanada mutlu yıllar cnm sevdklerinle ...

Hayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..

Doğum günleriniz kutlu olsun hanimlar daha nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah sevdiklerinizle birlikte

Ben biraz usengec davrandım bu konuda saçlarımı da kestirmek istemiştim ama aylar geçti belimde nerdeyse doğuma doğru düşünüyorum birseyler foto çekimi için mecbur yapıcam

kızlar bu çanta nasıl sizce ben hala alamadım da
Eki Görüntüle 1982449
canım bu çantanın aynısı civilim sitesinde çok daha uygun.
http://www.civilim.com/stylo-concord-anne-bebek-bakim-cantasi
sana tavsiyede bulunmak için girdim. Ancak mağazada olan ürün yoktu sitesinde. Civil mağazası yakınında varsa gidip bakmanı tavsiye ederim. Eğer benim çantam olmasaydı o çantayı kesin alırdım. İstersen hafta sonu gidersem resmini çekip gönderirim. sırtta taşıma kolaylığı sağılıyor.

Bence cok guzel gorunuyorsun:)

Sea41 G Gulsumiklima çok çok güzel yaşlarınız olur inşallah

M Maya_06 ne kadar tatlış bi göbüşün var bence çok yakışmış. Ben minyon tipli olduğum için sadece bel ve basen çevrem genişledi etek falan giyemiyorum bacaklarım ipince çıkıyor. Doya doya tadını çıkar

Kızlar uykusuzum yorgunum güne ve işe çok enerjisiz başlıyorum. Ama işyerinde bir sürü iş evde yemek bulaşık çamaşır beni bekliyor oluyor geceleri sürekli uyanıyorum bölük bölük 6 saat anca uyuyabiliyorum. Buna rağmen arabayla 40 km gidip 40 km gelmek zorundayım. İşim hata kabul etmiyor herşeyi eksiksiz ve nizama uygun yapmak zorundayım bi taraftan bebeğim için alışveriş eksiklerinin peşindeyim. Dengesizlik unutkanlık falan bana uğrayamıyor. Ama yavaş yavaş tükenmişlik sendromuna giriyorum. Iki gün tatil bana yetmiyor. 37. Hafta gelsede bende bi yatsam uyusam istiyorum.

ben yarim saat yuruyus yapip bir saat yatiyorum, yorulmaya basladim artik, ayaklarim agriyor hemen.

canım bende senin gibiyim. Herşeye yetişmeye çalışıyorum bu defada ben çok yoruluyorum. Son zamanlarda kasılmalarım bu yüzden çok arttı. Bende 37. haftamı bekliyorum. Tabii bu gidişle o zamana kadar doğurmazsam. Yada tam izne çıkarım doğururum.

Mutlu yaslar canim bebisinle :)

teşekkür ederim arkadasım benim için özel gitme ama gittiğinde görüp çekersen sevinirim

Ben gecen ay 5 kilo alinca bir ayda dedim eyvah ama öyle olmadi bu ay sadece 2 kilo aldim toplamda 13 kilo aldim. Benim govek kucuk zorla kafama taktirdilar acaba kizim kilo almadimi diye icim icimo yiyor sabah kalkip gobegime bakiyorum aksama kadar. O yuzden takma kilolar verilir ama el alem susmaz bizleri üzdukleriyle kalir..
musmutlu yillar canim kizinla esinle sevdiklerinle..

Sen calisiyorsun arti hamilesin bir zahmet esin halletsin ev islerini.Ben mesajindan her sey sana kalmis gibi anliyorum.Bilmem yaniliyor muyum?Yanilmiyorsam o kadar sorumluluk ustlenme canim,cok yorulursun.Tamam kocislerimiz ama erkek milleti sonucta.Etrafta cok oluyor sen verdikce iyiler ama durumlari iyilessin,asama kaydetsin seni begenmiyorlar.Erkekler bir ust lige gecsin ilk elestirecegi esi.Bu sefer kendilerini daha iyilerine layik goruyorlar.O layik gordukleri de parmaklarini dahi kipirdatmayan tipler oluyor.

Hayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Nice mutlu senelere canım

canım tesekkur ederım bı anda okadar kılo alınca insan kendıne de ınanamıo kıskanc ınsan da cok aslında sen de uzme kendını aynı seylerı ben de yasıyorum iş ev aılem de uzakta artık cok yoruldum bana da 2 gun yetmıyor ama esım yıne bana yardımcı olmaya calısıyor sende cok fazla tavız verme bzıım bebegımızse onların da bebeklerı onlar da yorulsun lütfen dimi ben de 37 ye kadar calısıp aktarmak ıstıyordum ama dayanamıyorum ızmır de sıcaklarda baslıycak 32de ayrılcam sonrasında alabıldıgım kadar rapor alıcam sonucta suan bebeklerımız de önemlı stresten etkılenıyorlar ben ınanıorum

işte bebeklerın kucuk ya da buyuk olmasıyla alakalı deıl bu gobek yapımızla alakalı brnımde brbegım bır hafta gerıdeydı ama gobegım kocaman senın kı de yapın kucuktur emın ol bebegın ıcerde gelısımı ıyıdır gercekten kımsenın hamılelıgı aynı olmuyo bunu anladım

Aa ne tesadüf:) Senin de doğum günün kutlu olsun canım. Biz yarın gitcez yemeğe, eşim çok yorgun oluyor akşam, biraz da alışveriş yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…