2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ben yanlış ifade ettim sanırım şükür allahıma o konuda çok şanslıyım. Ev işlerinde eşim çok yardımcı oluyor. Ama çok çalışıyor. Hafta içi saat 10 da eve geliyor. Allahtan annem yakın yemeğe ona gidiyorum. Hafta sonu çok yoruluyorum. O evde olduğunda mutlaka bana yardım ediyor. Sadece pazar günleri evde zaten. Onunla vakit geçirmek için bazen ben cumartesinden hallediyorum ev işlerini. Ama nedense çok yoruluyorum. Tabii işe yürüyerek gidip geliyorum kolay doğal doğum olsun diye. Artık sanırım bu aydan sonra onu da yapamıcam. Müthiş bir yorgunluk hissediyorum. Benim en kötü huyum gece uykusu. Hiç kesintisiz uyku uyuyamıyorum hadi uyuyamadım uyanınca saatlerce dalamıyorum. İşte o beni çok yoruyor.

Merhabalar annisler bizimde bugun kontrolimuz vardi grip olmuştum zaten 1 haftadir evdeydim pazartesi aşımı olmustum saglik ocağında tansiyonum yuksek çıkmıştı. O günden beri ölçüyorum evde 14 13 çıkıyor genelde dikkat ediyorum yine de çıkıyor.Bugün seker yukselemesi yapildi cok şükür bisey çıkmadı bizin junior 34 cm 870 gr olmus doktor gayet iyi dedi yüzüstü yatmış uyuyordu sagolsun pek yuzunu acmadi bizeSabah hız yorulmadan 9 da gittim doktora tansiyonum yine13 cikti bi hafta daha takip etmemi söyledi doktorumuz

Geçmiş olsun canim. Bebiş iyiymiş maşallah. Tansiyonuna dikkat et ama tuzsuz yemeye caliş insallah kendiliginden duşer

Yeni doktor ablamiza gittik. Sevdik de. Ama acelesi vardı çabuk çabuk ilgilendi bizimle. 3 hafta sonra tekrar cagirdi.ozamanki tavrina gore dogum kararimizi vericez. Bir de bize öyle guzel ve net bir foto verdi ki bakmalara doyamiyorum :)))

Sevindim canim ben de buradan kocisine kiziyorum :)Babanin gunahini aldik iyi mi?Oglumla buradan ese yardim eden babaya sevgiler gonderiyoruz :)Yorma kendini daha az yuru artik.Enerjiye cok ihtiyacimiz olacak.Dogumdan sonra calisacak misin,ne kadar sonra ise donmeyi planliyorsun?

Al_pi cim takma sen söylenenleri, dr.bi sorun olsa söylerdi, benim de ilk başta göbeğim küçüktü ama şimdi büyük. Dr.da baktı önceden ultrason yoktu elle bakiyoduk büyümesi iyi dedi göbeğime ultrasonda bakmadan önce. Kızın da büyümüş tür annesi.Ben çok kafaya takınca eşim dahiliye dr.u tanıdık vardı ona sormuş 1 hafta geri iğne mi yetersiz diye, o da 1 hafta sorun değil demiş. Ben şimdi beslenmeme 2 kat dikkat ediyorum, hergün haşlanmış yumurta, muz, ceviz, fındık, meyve yiyorum, solum a yatmaya çalışıyorum, inşallah kapatır arayı miniklerimiz.Sen igneyi sorarsan dr.una bana da bilgi verir misin canım.

Bi de süt icemiyodum ama hergün 1 kase yoğurt yiyorum, nesguik iyiymiş bebeğe, başka bir topikte dr.tavsiye etti demiş biri, ben de nesguik aldırdım eşime, sütü nesguik li içtim gece, rahatsız da etmedi.

Bi de süt icemiyodum ama hergün 1 kase yoğurt yiyorum, nesguik iyiymiş bebeğe, başka bir topikte dr.tavsiye etti demiş biri, ben de nesguik aldırdım eşime, sütü nesguik li içtim gece, rahatsız da etmedi.
Dun dr egitimde yogurt sutten daha iyi dedi,daha faydaliymis.Bir de bizim ulkemizde laktoza hassasiyet varmis.Sut yerine yogurt dedi.Kefir diye soranlara da cok yagli kilo aldirir diyor.

Kardesimde gebelik tansiyonu vardi,tuzu hayatindan tamamen cikardi.Ilk hamileliginde 37. haftada,ikincisinde 38. haftada sezeryan yaptilar.Saglikli ama azicik zayif bebekler dunyaya getirdi.Simdi biri 5 yasinda super bir jimlastikci,digeri bir yasinda bicirik kiz :)

Hayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Mutlu yaşlar canım. Seneyle kızın kucağında kutlamak nasip olsun inşllah :)

Hoşgeldin reflülü hamişler grubuna :) yatarken yastık sayısını 2 ye çıkar ben öyle rahatladım. Ve tuzsuz beyaz leblebi ye bastırıyo

Tatlım seninde doğum günün kutlu yeni yaşın musmutlu olsun seneye doğum günleri tadından yenmez :)

Ablamda da tansiyon sorunu vardı o yüzden onu örnek aldim hep dikkat ediyorum ama yine de cikti bakalim bebis saglikli olsunda yemiyorum zaten tuzlu tatli delisi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…