Biliyorum arada epey fark var ama aliexpresten alamadigim icin mecbur ordan aldimAliexpresten aldim barkotunu okuttum orjinal cıktı yani instagramda satilanin aynisi. Bence instagramda satanlarda ordan getirtip pahaliya satiyorlar ..
yok canım ben yanlış ifade ettim sanırım şükür allahıma o konuda çok şanslıyım. Ev işlerinde eşim çok yardımcı oluyor. Ama çok çalışıyor. Hafta içi saat 10 da eve geliyor. Allahtan annem yakın yemeğe ona gidiyorum. Hafta sonu çok yoruluyorum. O evde olduğunda mutlaka bana yardım ediyor. Sadece pazar günleri evde zaten. Onunla vakit geçirmek için bazen ben cumartesinden hallediyorum ev işlerini. Ama nedense çok yoruluyorum. Tabii işe yürüyerek gidip geliyorum kolay doğal doğum olsun diye. Artık sanırım bu aydan sonra onu da yapamıcam. Müthiş bir yorgunluk hissediyorum. Benim en kötü huyum gece uykusu. Hiç kesintisiz uyku uyuyamıyorum hadi uyuyamadım uyanınca saatlerce dalamıyorum. İşte o beni çok yoruyor.Sen calisiyorsun arti hamilesin bir zahmet esin halletsin ev islerini.Ben mesajindan her sey sana kalmis gibi anliyorum.Bilmem yaniliyor muyum?Yanilmiyorsam o kadar sorumluluk ustlenme canim,cok yorulursun.Tamam kocislerimiz ama erkek milleti sonucta.Etrafta cok oluyor sen verdikce iyiler ama durumlari iyilessin,asama kaydetsin seni begenmiyorlar.Erkekler bir ust lige gecsin ilk elestirecegi esi.Bu sefer kendilerini daha iyilerine layik goruyorlar.O layik gordukleri de parmaklarini dahi kipirdatmayan tipler oluyor.
Merhabalar annisler bizimde bugun kontrolimuz vardigrip olmuştum zaten 1 haftadir evdeydim pazartesi aşımı olmustum saglik ocağında tansiyonum yuksek çıkmıştı. O günden beri ölçüyorum evde 14 13 çıkıyor genelde dikkat ediyorum yine de çıkıyor.Bugün seker yukselemesi yapildi cok şükür bisey çıkmadı bizin junior 34 cm 870 gr olmus doktor gayet iyi dedi yüzüstü yatmış uyuyordu sagolsun pek yuzunu acmadi bize Sabah hız yorulmadan 9 da gittim doktora tansiyonum yine13 cikti bi hafta daha takip etmemi söyledi doktorumuz
Teşekkür canım. Mümkün oldugunca hic yemiyorum tuzlu.doktor grip yükseltiyor olabilir dedi inşallah öyledirGeçmiş olsun canim. Bebiş iyiymiş maşallah. Tansiyonuna dikkat et ama tuzsuz yemeye caliş insallah kendiliginden duşer
Sevindim canim ben de buradan kocisine kiziyorum :)Babanin gunahini aldik iyi mi?Oglumla buradan ese yardim eden babaya sevgiler gonderiyoruz :)Yorma kendini daha az yuru artik.Enerjiye cok ihtiyacimiz olacak.Dogumdan sonra calisacak misin,ne kadar sonra ise donmeyi planliyorsun?yok canım ben yanlış ifade ettim sanırım şükür allahıma o konuda çok şanslıyım. Ev işlerinde eşim çok yardımcı oluyor. Ama çok çalışıyor. Hafta içi saat 10 da eve geliyor. Allahtan annem yakın yemeğe ona gidiyorum. Hafta sonu çok yoruluyorum. O evde olduğunda mutlaka bana yardım ediyor. Sadece pazar günleri evde zaten. Onunla vakit geçirmek için bazen ben cumartesinden hallediyorum ev işlerini. Ama nedense çok yoruluyorum. Tabii işe yürüyerek gidip geliyorum kolay doğal doğum olsun diye. Artık sanırım bu aydan sonra onu da yapamıcam. Müthiş bir yorgunluk hissediyorum. Benim en kötü huyum gece uykusu. Hiç kesintisiz uyku uyuyamıyorum hadi uyuyamadım uyanınca saatlerce dalamıyorum. İşte o beni çok yoruyor.
Dun dr egitimde yogurt sutten daha iyi dedi,daha faydaliymis.Bir de bizim ulkemizde laktoza hassasiyet varmis.Sut yerine yogurt dedi.Kefir diye soranlara da cok yagli kilo aldirir diyor.Bi de süt icemiyodum ama hergün 1 kase yoğurt yiyorum, nesguik iyiymiş bebeğe, başka bir topikte dr.tavsiye etti demiş biri, ben de nesguik aldırdım eşime, sütü nesguik li içtim gece, rahatsız da etmedi.
İnstagramda şifanın sepetleri diye bir yer var ordan canımYellu nereden aldınız o sepetleri çok cici?
Kardesimde gebelik tansiyonu vardi,tuzu hayatindan tamamen cikardi.Ilk hamileliginde 37. haftada,ikincisinde 38. haftada sezeryan yaptilar.Saglikli ama azicik zayif bebekler dunyaya getirdi.Simdi biri 5 yasinda super bir jimlastikci,digeri bir yasinda bicirik kiz :)Merhabalar annisler bizimde bugun kontrolimuz vardigrip olmuştum zaten 1 haftadir evdeydim pazartesi aşımı olmustum saglik ocağında tansiyonum yuksek çıkmıştı. O günden beri ölçüyorum evde 14 13 çıkıyor genelde dikkat ediyorum yine de çıkıyor.Bugün seker yukselemesi yapildi cok şükür bisey çıkmadı bizin junior 34 cm 870 gr olmus doktor gayet iyi dedi yüzüstü yatmış uyuyordu sagolsun pek yuzunu acmadi bize Sabah hız yorulmadan 9 da gittim doktora tansiyonum yine13 cikti bi hafta daha takip etmemi söyledi doktorumuz
Mutlu yaşlar canım. Seneyle kızın kucağında kutlamak nasip olsun inşllah :)Hayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Hoşgeldin reflülü hamişler grubuna :) yatarken yastık sayısını 2 ye çıkar ben öyle rahatladım. Ve tuzsuz beyaz leblebi ye bastırıyoHayırlı cuma lar gebisler biz yine Uykusuz biz yine bitapüzülüyorum uykusuz kalıyorum kizimda uyanıyor diye simdide reflü başladı şaka gibi ne yesem midem agzimda sabah 5.30da uyudum Rabbim hayırlısı ile sona ulaşmayı nasip etsin bize
Hemen ekledim bebiş sayfasını muhtemelen kızıma bende alcam :) çok saol tatlımOyuncak bebek aliexpreste var ama ordan alamadigum icin biraz pahali aldim tabi :/ instagramdan crazy_babykids
Rengarenkdukkan da sepetimiz
Tatlım seninde doğum günün kutlu yeni yaşın musmutlu olsunGüzel bir günden hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyoruz kızımla..Sea41 doğum günün kutlu olsun canım... bugün benimde doğum günüm.. hayatımın en anlamlı doğumgünü sanırım.. içimde büyüyen bir mucizem var seneyede inşaallah yanımda olacak.. babamızı bekliyoruz yemeğe götürcek.. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..
Ablamda da tansiyon sorunu vardı o yüzden onu örnek aldim hep dikkat ediyorum ama yine de ciktiKardesimde gebelik tansiyonu vardi,tuzu hayatindan tamamen cikardi.Ilk hamileliginde 37. haftada,ikincisinde 38. haftada sezeryan yaptilar.Saglikli ama azicik zayif bebekler dunyaya getirdi.Simdi biri 5 yasinda super bir jimlastikci,digeri bir yasinda bicirik kiz :)
Bugüne kadar en beğendiğim çanta.bende bundan alcam.hem fiyatı uygun hem de çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?