2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar sinirlerim bozuldu ağlıyorum, durduramiyorum kendimi, eşim le yarın yemeğe gidecektik doğum günüm için ama ben bugün işten gelirken bi pasta ya da bi çiçek getirmesini bekledim, malesef beklentim boşa çıktı, insan bi çiçek bi pasta alırdı dedim başladım ağlamaya. O da zaten yarın yemeğe gitcez diyo, bugün benim doğum günüm dedim.Malesef hiç romantik ve ince düşünceli değil eşim, ben beklentimin fazla olduğunu düşünmüyorum ama malesef değiştiremiyorum adamı. Hediyemi onceden almıştı, ama o da sürpriz değil benim istediğim kupeyi aldık. Kusura bakmayın içimi döktüm uzun oldu.Burda kimsem yok biraz da ondan moralim bozuldu.

canım ben kan pıhtılaşmasıyla ilgili düşük yaşayanların paylaşım alanı başlığına yazmıştım bu iğne dozunun yeterli olup olmaması konusunu. bir arkadaş cevap yazmış şimdi D-DİMER testi varmış canım. bende şimdi araştırıcam. hematologa gitmek lazım sanırım. istanbulda hematoloji bulmak da mesele

Benim arkadasim gecen yil gebeydi ve iki ayda bir yapiliyordu bu test onun baya pihtilasma vardi sabah aksam 6lik igne oluyordu belki onun etkiside vardir bizimkiler dusuktur o yuzden yettigini dusunuyorlarsa ondan bize yapmiyorlar bu testi.
Hemetolog yapiyor zaten.

Haklisin canim hamilesin hormonlarda etkiliyor. Bende o gun bi cicek alsin isterim yemegede goturse eli bos gelmesin isterim ama hep istedigimiz gibi olmuyor iste birde erkeklerin cogu akil edemiyor söylesen aklima gelmedi diyorlar halbuki bi ince dusunuyoruz onlarda incelik yok ne yapalim.
sende uzme kendini yarin alisveris yapar yemegede gidersiniz sende istedigin birsey varsa aldirirsin

Canım sen rahat ol.Üzme tatlı canını.Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor çoğu zaman.Allah sağlık mutluluk versin.Yarın telafi etsin eşin inşallah

Canım benim eşimde bisey yapmadı yapmaya calısmıs yapamamıs falan cok üzülmüstüm bide anne oldugum ilk dogumgünü diye beklentiye girmistim neyse yine de dünya iyisidir kocam unuttum gitti..

Kızlar işten geldim koltuga yattım elim karnımda tv izliyorum bir anda karnım sertlesti bu bebegin durusundan mı kaynaklı yoksa kasılma denen sey bu mu? Boyle sırtüstü uzandıgımda oluyor bazen korktum acıkcası

Kızlar ya bir kaç haftadır aşırı depreseftim,

Bugün kuaföre gittim, uzun zamandır kendime bakmıyormuşum, saçlarımı kestirdim bakım işlerimi hallettirdim nasıl iyi geldi

Pazar günü de ufak bir tatil için şehir dışına kaçıcaz, drum izin verdi inşAllah sorunsuz gidip gelmek nasip olur çok heves ettim iyi geleceğine inanıyorum,
Kaç kilo alıp gelicem bakalım

Canım sırt üstü uzanma dedi bana dr hatta son kontrolde usg yaparken benim karnım öyle oldu, bak riskli bir durum değil ama kalp atımı anlık olarak yavaşlıuor sırt üstü yattığında dedi dr ama tabii ki kasılmada da bir tarafa toplaşıyor karın o da normalmiş

Keşke 37. ye çıkar çıkmaz dogursam ya da bi hafta dinlenip 38.de kızım gelse de herşeyi unuttursa sırf onunla 5 ay vakit geçirebilmek için 32.haftada ayrilmicam daha şimdiden 5.ayında bile birakıp işe dönmeye vicdanım elvermiyor bakalım hayırlısıyla bi atlatsak şu dönemlerimizi

Eşimin hakkını yiyemem canım çok yardımcı oluyor yemek bulaşık çamaşır dışında süpürme silme toz alma alisveris ve dışarı işleri onda hatta gecen pazar halıları balkona atıp bir guzel silkeledi. Sıkıntımız o cumartesi günleri de çalışıyor ve h.ici benden 2 saat geç geliyor bende o yokken yapabildiğimi yapıyorum. Onunda dinlenmek için hiç vakti yok nerdeyse. Benim ailem uzak onun ailesini de ev işlerine fazla karıştırmak istemiyorum.

Canım senin aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen benimde eşim elinden geleni yapıyor gece ben uyanınca o da uyanıyor ağrın varsa doktora gidelim diyor. Allah razı olsun bende çok şanslıyım ama işte kendi kendime yetemediğimi düşünüyorum.

Cok sagol canım zaten sırt üstü yatınca hisetigim bir durım bu simdilik umarım cok sık olmaz

pozisyon değişmeye çalışıyordur ya da senin pozisyonu beğenmemiştir. olabiliyor bende de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…