Al_pi cim takma sen söylenenleri, dr.bi sorun olsa söylerdi, benim de ilk başta göbeğim küçüktü ama şimdi büyük. Dr.da baktı önceden ultrason yoktu elle bakiyoduk büyümesi iyi dedi göbeğime ultrasonda bakmadan önce. Kızın da büyümüş tür annesi.Ben çok kafaya takınca eşim dahiliye dr.u tanıdık vardı ona sormuş 1 hafta geri iğne mi yetersiz diye, o da 1 hafta sorun değil demiş. Ben şimdi beslenmeme 2 kat dikkat ediyorum, hergün haşlanmış yumurta, muz, ceviz, fındık, meyve yiyorum, solum a yatmaya çalışıyorum, inşallah kapatır arayı miniklerimiz.Sen igneyi sorarsan dr.una bana da bilgi verir misin canım.
bende sandim sagliksiz diye ordan almadin canim o yuzden soyledim .Biliyorum arada epey fark var ama aliexpresten alamadigim icin mecbur ordan aldim
Benim arkadasim gecen yil gebeydi ve iki ayda bir yapiliyordu bu test onun baya pihtilasma vardi sabah aksam 6lik igne oluyordu belki onun etkiside vardir bizimkiler dusuktur o yuzden yettigini dusunuyorlarsa ondan bize yapmiyorlar bu testi.canım ben kan pıhtılaşmasıyla ilgili düşük yaşayanların paylaşım alanı başlığına yazmıştım bu iğne dozunun yeterli olup olmaması konusunu. bir arkadaş cevap yazmış şimdi D-DİMER testi varmış canım. bende şimdi araştırıcam. hematologa gitmek lazım sanırım. istanbulda hematoloji bulmak da mesele
Haklisin canim hamilesin hormonlarda etkiliyor. Bende o gun bi cicek alsin isterim yemegede goturse eli bos gelmesin isterim ama hep istedigimiz gibi olmuyor iste birde erkeklerin cogu akil edemiyor söylesen aklima gelmedi diyorlar halbuki bi ince dusunuyoruz onlarda incelik yok ne yapalim.Ay kızlar sinirlerim bozuldu ağlıyorum, durduramiyorum kendimi, eşim le yarın yemeğe gidecektik doğum günüm için ama ben bugün işten gelirken bi pasta ya da bi çiçek getirmesini bekledim, malesef beklentim boşa çıktı, insan bi çiçek bi pasta alırdı dedim başladım ağlamaya. O da zaten yarın yemeğe gitcez diyo, bugün benim doğum günüm dedim.Malesef hiç romantik ve ince düşünceli değil eşim, ben beklentimin fazla olduğunu düşünmüyorum ama malesef değiştiremiyorum adamı. Hediyemi onceden almıştı, ama o da sürpriz değil benim istediğim kupeyi aldık. Kusura bakmayın içimi döktüm uzun oldu.Burda kimsem yok biraz da ondan moralim bozuldu.
Canım sen rahat ol.Üzme tatlı canını.Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor çoğu zaman.Allah sağlık mutluluk versin.Yarın telafi etsin eşin inşallahAy kızlar sinirlerim bozuldu ağlıyorum, durduramiyorum kendimi, eşim le yarın yemeğe gidecektik doğum günüm için ama ben bugün işten gelirken bi pasta ya da bi çiçek getirmesini bekledim, malesef beklentim boşa çıktı, insan bi çiçek bi pasta alırdı dedim başladım ağlamaya. O da zaten yarın yemeğe gitcez diyo, bugün benim doğum günüm dedim.Malesef hiç romantik ve ince düşünceli değil eşim, ben beklentimin fazla olduğunu düşünmüyorum ama malesef değiştiremiyorum adamı. Hediyemi onceden almıştı, ama o da sürpriz değil benim istediğim kupeyi aldık. Kusura bakmayın içimi döktüm uzun oldu.Burda kimsem yok biraz da ondan moralim bozuldu.
İsmiyle büyüsün inşallah ama kaymakta güzeldi hani
Ay kızlar sinirlerim bozuldu ağlıyorum, durduramiyorum kendimi, eşim le yarın yemeğe gidecektik doğum günüm için ama ben bugün işten gelirken bi pasta ya da bi çiçek getirmesini bekledim, malesef beklentim boşa çıktı, insan bi çiçek bi pasta alırdı dedim başladım ağlamaya. O da zaten yarın yemeğe gitcez diyo, bugün benim doğum günüm dedim.Malesef hiç romantik ve ince düşünceli değil eşim, ben beklentimin fazla olduğunu düşünmüyorum ama malesef değiştiremiyorum adamı. Hediyemi onceden almıştı, ama o da sürpriz değil benim istediğim kupeyi aldık. Kusura bakmayın içimi döktüm uzun oldu.Burda kimsem yok biraz da ondan moralim bozuldu.
Kızlar işten geldim koltuga yattım elim karnımda tv izliyorum bir anda karnım sertlesti bu bebegin durusundan mı kaynaklı yoksa kasılma denen sey bu mu? Boyle sırtüstü uzandıgımda oluyor bazen korktum acıkcası
Keşke 37. ye çıkar çıkmaz dogursam ya da bi hafta dinlenip 38.de kızım gelse de herşeyi unuttursa sırf onunla 5 ay vakit geçirebilmek için 32.haftada ayrilmicam daha şimdiden 5.ayında bile birakıp işe dönmeye vicdanım elvermiyor bakalım hayırlısıyla bi atlatsak şu dönemlerimizicanım bende senin gibiyim. Herşeye yetişmeye çalışıyorum bu defada ben çok yoruluyorum. Son zamanlarda kasılmalarım bu yüzden çok arttı. Bende 37. haftamı bekliyorum. Tabii bu gidişle o zamana kadar doğurmazsam. Yada tam izne çıkarım doğururum.
Sen calisiyorsun arti hamilesin bir zahmet esin halletsin ev islerini.Ben mesajindan her sey sana kalmis gibi anliyorum.Bilmem yaniliyor muyum?Yanilmiyorsam o kadar sorumluluk ustlenme canim,cok yorulursun.Tamam kocislerimiz ama erkek milleti sonucta.Etrafta cok oluyor sen verdikce iyiler ama durumlari iyilessin,asama kaydetsin seni begenmiyorlar.Erkekler bir ust lige gecsin ilk elestirecegi esi.Bu sefer kendilerini daha iyilerine layik goruyorlar.O layik gordukleri de parmaklarini dahi kipirdatmayan tipler oluyor.
yok canım ben yanlış ifade ettim sanırım şükür allahıma o konuda çok şanslıyım. Ev işlerinde eşim çok yardımcı oluyor. Ama çok çalışıyor. Hafta içi saat 10 da eve geliyor. Allahtan annem yakın yemeğe ona gidiyorum. Hafta sonu çok yoruluyorum. O evde olduğunda mutlaka bana yardım ediyor. Sadece pazar günleri evde zaten. Onunla vakit geçirmek için bazen ben cumartesinden hallediyorum ev işlerini. Ama nedense çok yoruluyorum. Tabii işe yürüyerek gidip geliyorum kolay doğal doğum olsun diye. Artık sanırım bu aydan sonra onu da yapamıcam. Müthiş bir yorgunluk hissediyorum. Benim en kötü huyum gece uykusu. Hiç kesintisiz uyku uyuyamıyorum hadi uyuyamadım uyanınca saatlerce dalamıyorum. İşte o beni çok yoruyor.
Cok sagol canım zaten sırt üstü yatınca hisetigim bir durım bu simdilik umarım cok sık olmazCanım sırt üstü uzanma dedi bana dr hatta son kontrolde usg yaparken benim karnım öyle oldu, bak riskli bir durum değil ama kalp atımı anlık olarak yavaşlıuor sırt üstü yattığında dedi dr ama tabii ki kasılmada da bir tarafa toplaşıyor karın o da normalmiş
Kızlar işten geldim koltuga yattım elim karnımda tv izliyorum bir anda karnım sertlesti bu bebegin durusundan mı kaynaklı yoksa kasılma denen sey bu mu? Boyle sırtüstü uzandıgımda oluyor bazen korktum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?