2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah uyandığımda sırtüstü yatmışım onca yastığa rağmen benim de toplandı kalkınca düzeldi ama sonra da kıpır kıpırdı. Bi şey olacağını sanmıyorum bazen sertleşiyor düzeliyor sonra şekilden şekilde giriyor galiba :)

Hoşgeldin reflülü hamişler grubuna :) yatarken yastık sayısını 2 ye çıkar ben öyle rahatladım. Ve tuzsuz beyaz leblebi ye bastırıyo
Hosbulduk Canim :) yastigimi kaldırdım ama bebeğin pozisyonu yüzünden olacak kaburgam batıyor bu seferde .ama leblebi olayına giricem

Ah canım ahh yarın olsun herşeyi unutacaksın. Bu kadar bozma moralini, sinirlerini. bende bugün duygusal bi yazı okudum. İçime işledi. Tuvalete gidip biraz ağladım şimdi de başım ağrıyor. Her duyguyu yoğun yaşıyoruz ondan oluyor. Yazıda evlilikle ilgiliydi bi an kendimi evliliğin içinde buldum sonra başladım ağlamaya. Şimdi okusam ne varmış bunda derim.

Sağolun kızlar desteğiniz için. Eşim de geldi Özür diledi filan ama işte ben biraz daha düşünceli olmasını istiyorum. Beni artık tanıyor ve böyle şeyler beklediğimi biliyor olmasına rağmen yapmamasina bozuluyorum.

Benimde bi supriz beklentim var bu sene daha once hic yapmadi ve yapacaginida sanmiyorum. Malesef erkeklerin icinde yok galiba bu duygular...

pozisyon değişmeye çalışıyordur ya da senin pozisyonu beğenmemiştir. olabiliyor bende de öyle

Sevindim kızlar hepimizde oluyorsa normal demekki

Çok sevdim bu soruyu ben söylemiyorum hic birsey onunda aklina eminim birsey gelmez

Ben yillardir orkide yada lilyum istiyordum dogumgunumde alirsin ikisini birden cikarirsin dedim :) sigarayı bırakmasını istiyorum. Birde kenardaki paramizdan bir bilezik alabilirsek iyi olur dedim kolum boş kalmasin diye ama bunu zorlamiycam

Eee canim adam almis hediyesini,ozel gunlerde beklenti yukseliyor.Bir de bazi arkadaslar ballandira ballandira anlatinca aynisindan istiyorsun.Kendini kotu hissetme ne guzel sana deger verdigi icin c.ertesine plan yapmis.

Ben "ne gerek var"cılardanım:)) Aile olarak genlerimizde yok sanırım. Anneme hastanede bebek icin hediyelik bisi dagitayim mi dedim. Amaam ne gerek var dedi. Istiyosan yine yaptirayim siz masraf yapmayin dedi. Sadece cikolata dagitmaya karar verdim. Yaz tatili olduguxicin ogretmen ark memleketlerinde olacak. Donuslerinde bisiler hazirlarim bebek gormeye cagiririm. Mevlit yapmayi da dusunmuyorum. Arkadaslar arasinda okuruz diye dusunuyorum. O gunler gelsin de nasip artik.

Git git bir guzel gezin.Oh mis tatil:)Ben de kuafordeydim tatlim,cok iyi geldi.6 saat surdu,organik dip ustune ombre yaptirdim,kestirdim ama degdi.Sarisin oldum.Nasil olmus?

Eklentiler

Kizlar güzel dilekleriniz icin coooook tşk ederim hepinize... bir sonraki doğum günlerimiz meleklerimizle birlikte olur inşaallah... mayhosmelek saçlarına bayıldım çok güzel olmuşşş..harika hissettirmiştir bu değişiklik eminim..bende saçlarımla oynamasını seven ve bakımlıyım ama şuan cesaret edip yaptıramıyorum..neyseeee bekleyelim biraz daha..

Git git bir guzel gezin.Oh mis tatil:)Ben de kuafordeydim tatlim,cok iyi geldi.6 saat surdu,organik dip ustune ombre yaptirdim,kestirdim ama degdi.Sarisin oldum.Nasil olmus?
Çok güzel olmus canım. Güle güle kullan. Benim saclar beyazladi yıprandı. Ama cesaretvedemiyorum boyatmaya. Emzirmw dönemi bitene kadar boyatmam herhalde. Ama psikoloji icin cok iyi geliyor gercekten.

Beklenti herzaman var da karşılayan yok malesef canım. Ben sadece beni düşündüğünü anliyayim yeter, bi çiçek alması bile mutlu eder, bugün onu da söyledim, doğumda bişey almadın millet çiçek alıyo, bilezik alıyo eşine dedim.Bi dahakine sürpriz yaparım diyo.istedigim herşeyi alır ama ben sürpriz yapmasını istiyorum, her zaman hediyelerimi ben seciyorum.

Ben eşime her gün diyorum hastaneye eli boş gelme, bir bilezik yada beşibiryerde takarsın diyorum.. adamcağızz aşkım lütfen öyle deme almazsam mahcup olurum diyor... hahaha yawww kıyamıyorum da neyseee alırsa çokkk sevinirim almazsa da sorun değil yanımda olması yeter..

Çok güzel olmuş canım, ben de yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, eşim de yaptirtmaz hamileyken Bugün ben de kuaföre gittim fon cektirdim, boyatamiyorum sık sık fon cektiririyorum.Bugun fön cektirirken yan tarafta kadının saçını boyuyolardi onun kokusu bile rahatsız etti.Kendim yaptirsam ne olurdu bilmem.

]Kızlar yüksek beklenti içine girmek hamilelik süresinde bizi yıpratır biraz düşük tutmakta fayda var...
Mesela eşime 1-2 dogum hediyesi ile ilgili bilgi verdim kızdı, dayatma yapma falan dedi..
Sizin dogum hediyesi beklentiniz var mı ?[/QUOTE]
Simdi cok cok masraf yapiyoruz hepimiz ama iste kadin ruhu hediye de guzel oluyor.Bence herkes ister.Ben de isterim.Direk isteyince hicbir sey olmuyor o yuzden butun her sey bitince,bizim buyuk kalem klima kaldi,onu da aldirinca tam zamani, isterim.Annem guzel bir sey alacak zaten,esim nasil soyleyeyim boyle kendini iyi hissetmez,altta kalmaz.O yuzden bir sey isteyecegim abartmadan.Pandora nin bileklikleri cok guzel bence.

]Kızlar yüksek beklenti içine girmek hamilelik süresinde bizi yıpratır biraz düşük tutmakta fayda var...
Mesela eşime 1-2 dogum hediyesi ile ilgili bilgi verdim kızdı, dayatma yapma falan dedi..
Sizin dogum hediyesi beklentiniz var mı ?[/QUOTE]
Simdi cok cok masraf yapiyoruz hepimiz ama iste kadin ruhu hediye de guzel oluyor.Bence herkes ister.Ben de isterim.Direk isteyince hicbir sey olmuyor o yuzden butun her sey bitince,bizim buyuk kalem klima kaldi,onu da aldirinca tam zamani, isterim.Annem guzel bir sey alacak zaten,esim nasil soyleyeyim boyle kendini iyi hissetmez,altta kalmaz.O yuzden bir sey isteyecegim abartmadan.Pandora nin bileklikleri cok guzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…