- 18 Kasım 2016
- 232
- 479
- 23
Sabah uyandığımda sırtüstü yatmışım onca yastığa rağmen benim de toplandı kalkınca düzeldi ama sonra da kıpır kıpırdı. Bi şey olacağını sanmıyorum bazen sertleşiyor düzeliyor sonra şekilden şekilde giriyor galiba :)Kızlar işten geldim koltuga yattım elim karnımda tv izliyorum bir anda karnım sertlesti bu bebegin durusundan mı kaynaklı yoksa kasılma denen sey bu mu? Boyle sırtüstü uzandıgımda oluyor bazen korktum acıkcası
Hosbulduk Canim :) yastigimi kaldırdım ama bebeğin pozisyonu yüzünden olacak kaburgam batıyor bu seferde .ama leblebi olayına giricemHoşgeldin reflülü hamişler grubuna :) yatarken yastık sayısını 2 ye çıkar ben öyle rahatladım. Ve tuzsuz beyaz leblebi ye bastırıyo
Ay kızlar sinirlerim bozuldu ağlıyorum, durduramiyorum kendimi, eşim le yarın yemeğe gidecektik doğum günüm için ama ben bugün işten gelirken bi pasta ya da bi çiçek getirmesini bekledim, malesef beklentim boşa çıktı, insan bi çiçek bi pasta alırdı dedim başladım ağlamaya. O da zaten yarın yemeğe gitcez diyo, bugün benim doğum günüm dedim.Malesef hiç romantik ve ince düşünceli değil eşim, ben beklentimin fazla olduğunu düşünmüyorum ama malesef değiştiremiyorum adamı. Hediyemi onceden almıştı, ama o da sürpriz değil benim istediğim kupeyi aldık. Kusura bakmayın içimi döktüm uzun oldu.Burda kimsem yok biraz da ondan moralim bozuldu.
Sağolun kızlar desteğiniz için. Eşim de geldi Özür diledi filan ama işte ben biraz daha düşünceli olmasını istiyorum. Beni artık tanıyor ve böyle şeyler beklediğimi biliyor olmasına rağmen yapmamasina bozuluyorum.
pozisyon değişmeye çalışıyordur ya da senin pozisyonu beğenmemiştir. olabiliyor bende de öyle
Sabah uyandığımda sırtüstü yatmışım onca yastığa rağmen benim de toplandı kalkınca düzeldi ama sonra da kıpır kıpırdı. Bi şey olacağını sanmıyorum bazen sertleşiyor düzeliyor sonra şekilden şekilde giriyor galiba :)
Çok sevdim bu soruyu ben söylemiyorum hic birsey onunda aklina eminim birsey gelmezKızlar yüksek beklenti içine girmek hamilelik süresinde bizi yıpratır biraz düşük tutmakta fayda var...
Mesela eşime 1-2 dogum hediyesi ile ilgili bilgi verdim kızdı, dayatma yapma falan dedi..
Sizin dogum hediyesi beklentiniz var mı ?
Ben yillardir orkide yada lilyum istiyordum dogumgunumde alirsin ikisini birden cikarirsin dedim :) sigarayı bırakmasını istiyorum. Birde kenardaki paramizdan bir bilezik alabilirsek iyi olur dedim kolum boş kalmasin diye ama bunu zorlamiycamKızlar yüksek beklenti içine girmek hamilelik süresinde bizi yıpratır biraz düşük tutmakta fayda var...
Mesela eşime 1-2 dogum hediyesi ile ilgili bilgi verdim kızdı, dayatma yapma falan dedi..
Eee canim adam almis hediyesini,ozel gunlerde beklenti yukseliyor.Bir de bazi arkadaslar ballandira ballandira anlatinca aynisindan istiyorsun.Kendini kotu hissetme ne guzel sana deger verdigi icin c.ertesine plan yapmis.Ay kızlar sinirlerim bozuldu ağlıyorum, durduramiyorum kendimi, eşim le yarın yemeğe gidecektik doğum günüm için ama ben bugün işten gelirken bi pasta ya da bi çiçek getirmesini bekledim, malesef beklentim boşa çıktı, insan bi çiçek bi pasta alırdı dedim başladım ağlamaya. O da zaten yarın yemeğe gitcez diyo, bugün benim doğum günüm dedim.Malesef hiç romantik ve ince düşünceli değil eşim, ben beklentimin fazla olduğunu düşünmüyorum ama malesef değiştiremiyorum adamı. Hediyemi onceden almıştı, ama o da sürpriz değil benim istediğim kupeyi aldık. Kusura bakmayın içimi döktüm uzun oldu.Burda kimsem yok biraz da ondan moralim bozuldu.
Ben "ne gerek var"cılardanım:)) Aile olarak genlerimizde yok sanırım. Anneme hastanede bebek icin hediyelik bisi dagitayim mi dedim. Amaam ne gerek var dedi. Istiyosan yine yaptirayim siz masraf yapmayin dedi. Sadece cikolata dagitmaya karar verdim. Yaz tatili olduguxicin ogretmen ark memleketlerinde olacak. Donuslerinde bisiler hazirlarim bebek gormeye cagiririm. Mevlit yapmayi da dusunmuyorum. Arkadaslar arasinda okuruz diye dusunuyorum. O gunler gelsin de nasip artik.Kızlar yüksek beklenti içine girmek hamilelik süresinde bizi yıpratır biraz düşük tutmakta fayda var...
Git git bir guzel gezin.Oh mis tatil:)Ben de kuafordeydim tatlim,cok iyi geldi.6 saat surdu,organik dip ustune ombre yaptirdim,kestirdim ama degdi.Sarisin oldum.Nasil olmus?Kızlar ya bir kaç haftadır aşırı depreseftim,
Bugün kuaföre gittim, uzun zamandır kendime bakmıyormuşum, saçlarımı kestirdim bakım işlerimi hallettirdim nasıl iyi geldi
Pazar günü de ufak bir tatil için şehir dışına kaçıcaz, drum izin verdi inşAllah sorunsuz gidip gelmek nasip olur çok heves ettim iyi geleceğine inanıyorum,
Kaç kilo alıp gelicem bakalım
Çok güzel olmus canım. Güle güle kullan. Benim saclar beyazladi yıprandı. Ama cesaretvedemiyorum boyatmaya. Emzirmw dönemi bitene kadar boyatmam herhalde. Ama psikoloji icin cok iyi geliyor gercekten.Git git bir guzel gezin.Oh mis tatil:)Ben de kuafordeydim tatlim,cok iyi geldi.6 saat surdu,organik dip ustune ombre yaptirdim,kestirdim ama degdi.Sarisin oldum.Nasil olmus?
Beklenti herzaman var da karşılayan yok malesef canım. Ben sadece beni düşündüğünü anliyayim yeter, bi çiçek alması bile mutlu eder, bugün onu da söyledim, doğumda bişey almadın millet çiçek alıyo, bilezik alıyo eşine dedim.Bi dahakine sürpriz yaparım diyo.istedigim herşeyi alır ama ben sürpriz yapmasını istiyorum, her zaman hediyelerimi ben seciyorum.Kızlar yüksek beklenti içine girmek hamilelik süresinde bizi yıpratır biraz düşük tutmakta fayda var...
Ben eşime her gün diyorum hastaneye eli boş gelme, bir bilezik yada beşibiryerde takarsın diyorum.. adamcağızz aşkım lütfen öyle deme almazsam mahcup olurum diyor... hahaha yawww kıyamıyorum da neyseee alırsa çokkk sevinirim almazsa da sorun değil yanımda olması yeter..Kızlar yüksek beklenti içine girmek hamilelik süresinde bizi yıpratır biraz düşük tutmakta fayda var...
Çok güzel olmuş canım, ben de yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, eşim de yaptirtmaz hamileyken Bugün ben de kuaföre gittim fon cektirdim, boyatamiyorum sık sık fon cektiririyorum.Bugun fön cektirirken yan tarafta kadının saçını boyuyolardi onun kokusu bile rahatsız etti.Kendim yaptirsam ne olurdu bilmem.Git git bir guzel gezin.Oh mis tatil:)Ben de kuafordeydim tatlim,cok iyi geldi.6 saat surdu,organik dip ustune ombre yaptirdim,kestirdim ama degdi.Sarisin oldum.Nasil olmus?
Kıyamam ya zor zamanlar başladı annesi sabretcez az kaldı inşallahHosbulduk Canim :) yastigimi kaldırdım ama bebeğin pozisyonu yüzünden olacak kaburgam batıyor bu seferde .ama leblebi olayına giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?