2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok opuyorum canim,enerji oldu bebisimi gormeden.Ben de cesaret edemiyordum.Gecen Yellu yaptirinca ozendim ,bir de egitimde dr biseycik olmaz diyince karar verdim.Gerci oje surmeyen arkadaslarim bile var.Ben bayagi rahatim.Icine sinmiyorsa dogumdan sonra yaptirirsin canim.

Olmaz mı şimdiden bakınıyorum :) ama eşime hiç bişey söylemedim tabi anlar belki zamanla :)

Çok güzel olmus canım. Güle güle kullan. Benim saclar beyazladi yıprandı. Ama cesaretvedemiyorum boyatmaya. Emzirmw dönemi bitene kadar boyatmam herhalde. Ama psikoloji icin cok iyi geliyor gercekten.
Icin nasil rahat edecekse oyle yap canim.Simdi iyi hissedeyim diye yaparsin sonra vicdan azabi cekersin kotu etkiler.Dr una sor istersen,izin veriyorlar genelde.

Ayy ne kibar adam :) Kesin alir bence :)

Bencede çok cici olmuş saçların sağlıklı günlerde kullan :) ben yaptırdım diplerim bile geld :) doğumdan önce bitkisel dip boya yaptırırım oh mis. Ve gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi. Şimdi kurutup öylece de kullanıyorum. Önceden sürekli maşa ya da düzleştirirdim iyice yıpranırdı saçlarım

Yaptirdik iyi oldu canim ,enerjimiz yukseldi iste.Bebis de mutlu olur :)

Git git bir guzel gezin.Oh mis tatil:)Ben de kuafordeydim tatlim,cok iyi geldi.6 saat surdu,organik dip ustune ombre yaptirdim,kestirdim ama degdi.Sarisin oldum.Nasil olmus?
Guzel olmus gule gule kullan benim esim de izin vermez :-/ Zorlasam yok demez ama bende simdilik idare ediyorum aynen oje bile surmedim bu zamana kadar simdi kimyasali mi kafana sureceksin diyor :) Üzmeyelim kocalari kocalar iyidir :))

Oğlum doğduğunda kocam akıllı telefon almıştı ama bu defa hiçbir beklentim yok birşey yaparsa gerçekten sürpriz olur ama hiçbir beklentiye girmeyeceğim bu ancak beni üzer

Benimde bi supriz beklentim var bu sene daha once hic yapmadi ve yapacaginida sanmiyorum. Malesef erkeklerin icinde yok galiba bu duygular...
Kız bunlarda düz mantık var ince düşünce yok hiçbir beklentiye girmemek lazım sürpriz olursa ne âlâ ama beklentiler bizi üzüyor

KIzlar çatlaklarınız ne alemde. Hafta başında iki göğsümdede minik mor çizgi vardı 1-2 tane dün akşam itibariyle almış başını gidiyor çatlaklar. Göğüslerimin alt kısımlarında mor kırmızı çizgiler yol aldı valla. Halbuki bir beden büyüdğ ancak göğsüm 85e geçtim ancak. Göbeğim kocaman şükür onda bişey yok ama göğüsler gitti. Çok üzülüyorum ya elimden hiçbir şey gelmiyor. Halbuki 2.5aylıkken başladım çatlak kremlerine. Ne yaparsan yap, çatlayacağın varsa çatlıyormuşsun cidden

Benim göğüslerde yok ama karnim gogsume kadar... Artik dunya haritasini gectik samanyolu cizildi resmen

Benim hiç catlagim yok çok şükür, hiçbişey de kullanmıyorum.

Benim gögüslerde büyüdü hemde 2 beden ama hiç çatlak yok ama sorun şu ki rengi değişti kahverengileşti gögüslerim... inşaallah geçiçidir..karnımdada yok çatlak.. MaşaAllah bana.. bana dr vazelin, nivea yağ önermişti.. vazelin 1 kere kullandım.. sanki tenimde yağ tabakası varmış hissi oluştu.. tenim vazelini hiç emmedi.. nivea da kullanmadım.. şuan hiçbirşey kullanmıyorum.. hamile kalmadan önce bebe yağı kullanırdım.. aklıma eserse ondan sürüyorum o kadar.. eski alışkanlık..

Sus kız maşallah de biyerini kaşı bişi yap :) ne mutlu sana inşallahta çatlamaz
Ay maşallah bana:) Oğlumda da hiç catlagim olmamıştı.Onda 7.ayda lierac krem kullanmaya başlamıştım, geçen kontrolde dr.uma sordum krem kullanmaya baslayayimmi diye, kreme o kadar para vermeye gerek yok badem yağı kullan dedi..onu da kullanmaya başlamadım, 7.ayda başlarım belki.Gogus uçlarıma lansinoh başlıcam 7.ayda dr.um gerek yok doğumdan önce dese de.

Kizlar hindistan cevizi yagi super bisey kokusu berbat olsa da gebelikte kesfettim artik hic birakmam topuklarima kadar suruyorum hatta bebisime de onu kullancam yurdisindan getirtiyorum organik marketten yaz tatili icin de bi sürü siparis verdim tavsiye ederim

Kızlar uyuyamıyorum ! Grip oldum. Ihlamur limon derken geçirdim sayılır ama burnumun içi şişti. Nefes alamıyorum. Burnumdan sadece su akıyor. Sprey falan kullanamıyor muyuz yaaa. Yada tavsiyesi olan yok mu. Çok kötü başım kulağım ağrıyor tıkanıklık nedeniyle. Gözüm sanki çıkıcak. Diş etlerim bile ağrıyor. Yardııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…