- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Cok opuyorum canim,enerji oldu bebisimi gormeden.Ben de cesaret edemiyordum.Gecen Yellu yaptirinca ozendim ,bir de egitimde dr biseycik olmaz diyince karar verdim.Gerci oje surmeyen arkadaslarim bile var.Ben bayagi rahatim.Icine sinmiyorsa dogumdan sonra yaptirirsin canim.Kizlar güzel dilekleriniz icin coooook tşk ederim hepinize... bir sonraki doğum günlerimiz meleklerimizle birlikte olur inşaallah...mayhosmelek saçlarına bayıldım çok güzel olmuşşş..harika hissettirmiştir bu değişiklik eminim..bende saçlarımla oynamasını seven ve bakımlıyım ama şuan cesaret edip yaptıramıyorum..neyseeee bekleyelim biraz daha..
Olmaz mı şimdiden bakınıyorum :) ama eşime hiç bişey söylemedim tabi anlar belki zamanla :)Kızlar yüksek beklenti içine girmek hamilelik süresinde bizi yıpratır biraz düşük tutmakta fayda var...
Mesela eşime 1-2 dogum hediyesi ile ilgili bilgi verdim kızdı, dayatma yapma falan dedi..
Sizin dogum hediyesi beklentiniz var mı ?
Icin nasil rahat edecekse oyle yap canim.Simdi iyi hissedeyim diye yaparsin sonra vicdan azabi cekersin kotu etkiler.Dr una sor istersen,izin veriyorlar genelde.Çok güzel olmus canım. Güle güle kullan. Benim saclar beyazladi yıprandı. Ama cesaretvedemiyorum boyatmaya. Emzirmw dönemi bitene kadar boyatmam herhalde. Ama psikoloji icin cok iyi geliyor gercekten.
Ayy ne kibar adam :) Kesin alir bence :)Ben eşime her gün diyorum hastaneye eli boş gelme, bir bilezik yada beşibiryerde takarsın diyorum.. adamcağızz aşkım lütfen öyle deme almazsam mahcup olurum diyor... hahaha yawww kıyamıyorum da neyseee alırsa çokkk sevinirim almazsa da sorun değil yanımda olması yeter..
Bencede çok cici olmuş saçların sağlıklı günlerde kullan :) ben yaptırdım diplerim bile geld :) doğumdan önce bitkisel dip boya yaptırırım oh mis. Ve gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi. Şimdi kurutup öylece de kullanıyorum. Önceden sürekli maşa ya da düzleştirirdim iyice yıpranırdı saçlarımCok opuyorum canim,enerji oldu bebisimi gormeden.Ben de cesaret edemiyordum.Gecen Yellu yaptirinca ozendim ,bir de egitimde dr biseycik olmaz diyince karar verdim.Gerci oje surmeyen arkadaslarim bile var.Ben bayagi rahatim.Icine sinmiyorsa dogumdan sonra yaptirirsin canim.
Nasil anlayacak yerini yapman lazim :)Olmaz mı şimdiden bakınıyorum :) ama eşime hiç bişey söylemedim tabi anlar belki zamanla :)
Yaptirdik iyi oldu canim ,enerjimiz yukseldi iste.Bebis de mutlu olur :)Bencede çok cici olmuş saçların sağlıklı günlerde kullan :) ben yaptırdım diplerim bile geld :) doğumdan önce bitkisel dip boya yaptırırım oh mis. Ve gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi. Şimdi kurutup öylece de kullanıyorum. Önceden sürekli maşa ya da düzleştirirdim iyice yıpranırdı saçlarım
Guzel olmus gule gule kullan benim esim de izin vermez :-/ Zorlasam yok demez ama bende simdilik idare ediyorum aynen oje bile surmedim bu zamana kadar simdi kimyasali mi kafana sureceksin diyor :) Üzmeyelim kocalari kocalar iyidir :))Git git bir guzel gezin.Oh mis tatil:)Ben de kuafordeydim tatlim,cok iyi geldi.6 saat surdu,organik dip ustune ombre yaptirdim,kestirdim ama degdi.Sarisin oldum.Nasil olmus?
Bilmem düşünmedim bu kısmını henüz :)Nasil anlayacak yerini yapman lazim :)
Oğlum doğduğunda kocam akıllı telefon almıştı ama bu defa hiçbir beklentim yok birşey yaparsa gerçekten sürpriz olur ama hiçbir beklentiye girmeyeceğim bu ancak beni üzerKızlar yüksek beklenti içine girmek hamilelik süresinde bizi yıpratır biraz düşük tutmakta fayda var...
Mesela eşime 1-2 dogum hediyesi ile ilgili bilgi verdim kızdı, dayatma yapma falan dedi..
Sizin dogum hediyesi beklentiniz var mı ?
Kız bunlarda düz mantık var ince düşünce yok hiçbir beklentiye girmemek lazım sürpriz olursa ne âlâ ama beklentiler bizi üzüyorBenimde bi supriz beklentim var bu sene daha once hic yapmadi ve yapacaginida sanmiyorum. Malesef erkeklerin icinde yok galiba bu duygular...
KIzlar çatlaklarınız ne alemde. Hafta başında iki göğsümdede minik mor çizgi vardı 1-2 tane dün akşam itibariyle almış başını gidiyor çatlaklar. Göğüslerimin alt kısımlarında mor kırmızı çizgiler yol aldı valla. Halbuki bir beden büyüdğ ancak göğsüm 85e geçtim ancak. Göbeğim kocaman şükür onda bişey yok ama göğüsler gitti. Çok üzülüyorum ya elimden hiçbir şey gelmiyor. Halbuki 2.5aylıkken başladım çatlak kremlerine. Ne yaparsan yap, çatlayacağın varsa çatlıyormuşsun cidden
Anam ilk bebişte de oldumuydu?Benim göğüslerde yok ama karnim gogsume kadar... Artik dunya haritasini gectik samanyolu cizildi resmen
Sus kız maşallah de biyerini kaşı bişi yap :) ne mutlu sana inşallahta çatlamazBenim hiç catlagim yok çok şükür, hiçbişey de kullanmıyorum.
Benim gögüslerde büyüdü hemde 2 beden ama hiç çatlak yok ama sorun şu ki rengi değişti kahverengileşti gögüslerim... inşaallah geçiçidir..karnımdada yok çatlak.. MaşaAllah bana.. bana dr vazelin, nivea yağ önermişti.. vazelin 1 kere kullandım.. sanki tenimde yağ tabakası varmış hissi oluştu.. tenim vazelini hiç emmedi.. nivea da kullanmadım.. şuan hiçbirşey kullanmıyorum.. hamile kalmadan önce bebe yağı kullanırdım.. aklıma eserse ondan sürüyorum o kadar.. eski alışkanlık..KIzlar çatlaklarınız ne alemde. Hafta başında iki göğsümdede minik mor çizgi vardı 1-2 tane dün akşam itibariyle almış başını gidiyor çatlaklar. Göğüslerimin alt kısımlarında mor kırmızı çizgiler yol aldı valla. Halbuki bir beden büyüdğ ancak göğsüm 85e geçtim ancak. Göbeğim kocaman şükür onda bişey yok ama göğüsler gitti. Çok üzülüyorum ya elimden hiçbir şey gelmiyor. Halbuki 2.5aylıkken başladım çatlak kremlerine. Ne yaparsan yap, çatlayacağın varsa çatlıyormuşsun cidden
Ay maşallah bana:) Oğlumda da hiç catlagim olmamıştı.Onda 7.ayda lierac krem kullanmaya başlamıştım, geçen kontrolde dr.uma sordum krem kullanmaya baslayayimmi diye, kreme o kadar para vermeye gerek yok badem yağı kullan dedi..onu da kullanmaya başlamadım, 7.ayda başlarım belki.Gogus uçlarıma lansinoh başlıcam 7.ayda dr.um gerek yok doğumdan önce dese de.Sus kız maşallah de biyerini kaşı bişi yap :) ne mutlu sana inşallahta çatlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?