Canım bende grip olduğumda doktorum iliadin sprey verdi spreyi aldım ama hiç açmadım kullanmaya gerek kalmamıştı çok rahatsız ediyorsa sen kullanabilirsin veya tuzlu su yap burnundan genizlerine çek oda rahatlatırKızlar uyuyamıyorum ! Grip oldum. Ihlamur limon derken geçirdim sayılır ama burnumun içi şişti. Nefes alamıyorum. Burnumdan sadece su akıyor. Sprey falan kullanamıyor muyuz yaaa. Yada tavsiyesi olan yok mu. Çok kötü başım kulağım ağrıyor tıkanıklık nedeniyle. Gözüm sanki çıkıcak. Diş etlerim bile ağrıyor. Yardııımm
Çok sağol canımm.. DeniycemCanım bende grip olduğumda doktorum iliadin sprey verdi spreyi aldım ama hiç açmadım kullanmaya gerek kalmamıştı çok rahatsız ediyorsa sen kullanabilirsin veya tuzlu su yap burnundan genizlerine çek oda rahatlatır
Hatta oğlum için doktor sprey kullanma 100 ml su içerisine 1 çay kaşığı tuz ve yarım çay kaşığı karbonat koy erit sprey şişesini güzel yıka içerisine doldur onu günde 3-4 defa kullan demişti onunkinide öyle geçirmiştim çok faydası olduÇok sağol canımm.. Deniycem
Gozuma carpan bir catlak gormedim daha dikkatli bakmam lazim.Bana su an 85 b dar geliyor.Gogus uclarim da kasiniyor,neden anlamadim.Popoda ve goguste ergenlikten kalan catlaklariim var.Doguma son birkac gun kala catir catir catladim diyeni de duydum.O yuzden her an olabilir.Benim genlerim musait.Artik dogumdan sonra lazer yaptiririz.Yeter ki gobek sarmasin,burusmasin.KIzlar çatlaklarınız ne alemde. Hafta başında iki göğsümdede minik mor çizgi vardı 1-2 tane dün akşam itibariyle almış başını gidiyor çatlaklar. Göğüslerimin alt kısımlarında mor kırmızı çizgiler yol aldı valla. Halbuki bir beden büyüdğ ancak göğsüm 85e geçtim ancak. Göbeğim kocaman şükür onda bişey yok ama göğüsler gitti. Çok üzülüyorum ya elimden hiçbir şey gelmiyor. Halbuki 2.5aylıkken başladım çatlak kremlerine. Ne yaparsan yap, çatlayacağın varsa çatlıyormuşsun cidden
Gecmis olsun canim.Senin durum ben de 2 ay surdu alerjiikti.Simdi sadece hspsuruyorum.Mutlaka ilaci vardir.Piimpiriklik yapip ben kullanmadim.Neden eziyet ettiysem kendime.Serum fizyolojik biraz rahatlatti burnumu.Kızlar uyuyamıyorum ! Grip oldum. Ihlamur limon derken geçirdim sayılır ama burnumun içi şişti. Nefes alamıyorum. Burnumdan sadece su akıyor. Sprey falan kullanamıyor muyuz yaaa. Yada tavsiyesi olan yok mu. Çok kötü başım kulağım ağrıyor tıkanıklık nedeniyle. Gözüm sanki çıkıcak. Diş etlerim bile ağrıyor. Yardııımm
Yarin benim de seker yuklemesi icin son gunum.Esime yaptiralim mi dedim.Ne hissediyorsun,sence sende seker var mi dedi.Ben de saglikli hissediyorum,seker yok diyince hislerine guveniyorum yaptirmiyoruz dedi.Hislere birakmak dogru mu bilemediim.Sabah kahvalti etmeden bir daha soracagim.Benim kocam da sacimi boyatirim bisi demez ama seker yuklemesi yaptirtmaz.Su ana kadar butun testleri yaptirtip da bunu yaptirtmamak...Egitimde dr yaptirmayanlardan imza aliyorum bu sorumlulugu aldigina dair dedi.Bugün oğlum çok uyuduğu için yarım saat önce zorla uyuttum şimdide içimdeki oğlum uyandı tekme tekme üstüne vuruyor o da beni uyutmuyor sabah şeker yüklemesi için doktora gideceğim ama nasıl uyanacağım bilmiyorum annelik dünyanın en güzel ve en zor işi Allah tüm annelerin yardımcısı olsun güzel salih dualarını kabul etsin
Benim ilk gebeliğim canım buAnam ilk bebişte de oldumuydu?
Kızlar uyuyamıyorum ! Grip oldum. Ihlamur limon derken geçirdim sayılır ama burnumun içi şişti. Nefes alamıyorum. Burnumdan sadece su akıyor. Sprey falan kullanamıyor muyuz yaaa. Yada tavsiyesi olan yok mu. Çok kötü başım kulağım ağrıyor tıkanıklık nedeniyle. Gözüm sanki çıkıcak. Diş etlerim bile ağrıyor. Yardııımm
Kızlar uyuyamıyorum ! Grip oldum. Ihlamur limon derken geçirdim sayılır ama burnumun içi şişti. Nefes alamıyorum. Burnumdan sadece su akıyor. Sprey falan kullanamıyor muyuz yaaa. Yada tavsiyesi olan yok mu. Çok kötü başım kulağım ağrıyor tıkanıklık nedeniyle. Gözüm sanki çıkıcak. Diş etlerim bile ağrıyor. Yardııımm
Ay ne mutlu kuzu sana da ya. İnan görüp elinden birşey gelmemek çok üzüyor insanıBenim gögüslerde büyüdü hemde 2 beden ama hiç çatlak yok ama sorun şu ki rengi değişti kahverengileşti gögüslerim... inşaallah geçiçidir..karnımdada yok çatlak.. MaşaAllah bana.. bana dr vazelin, nivea yağ önermişti.. vazelin 1 kere kullandım.. sanki tenimde yağ tabakası varmış hissi oluştu.. tenim vazelini hiç emmedi.. nivea da kullanmadım.. şuan hiçbirşey kullanmıyorum.. hamile kalmadan önce bebe yağı kullanırdım.. aklıma eserse ondan sürüyorum o kadar.. eski alışkanlık..
Bende aldım ama bacaklarımın kuruluğuna bana mısın demiyor. Günde 2 kere sürüyorum yine pul pul. Kurbağa derisine döndü:)Kizlar hindistan cevizi yagi super bisey kokusu berbat olsa da gebelikte kesfettim artik hic birakmam topuklarima kadar suruyorum hatta bebisime de onu kullancam yurdisindan getirtiyorum organik marketten yaz tatili icin de bi sürü siparis verdim tavsiye ederim
Ay kıyamam sana ya. Demi çatlayacAğın varsa çatlıyo. Benimde 500ü bulmuştur şimdiye kreme harcadığım para.Çatlayacağın varsa maalesef hiçbir şey engel olamıyor kızlar ilk doğumumda o kadar çok krem parası verdimki 500 ü geçmiş yine ne fayda karnım paramparça dağıldı sanki kilo verdikçe üstünden zaman geçtikçe doğumdan sonra çatlakların rengi açıldı şimdi hiçbir krem almadım bundan daha fazla çatlağım olamaz herhalde aklıma geldikçe kantaron yağı kullanıyorum ilave çatlak oluşmadı daha ne olsun yerde kalmadı zaten
Banada sırttan dar geliyor b kap ama nbb den hariç rahat edemiyorum. Uzatıcılar varya arkasına ondan taktım çözdüm işi. Çatlaklara lazer yapınca gidiyo muymuş?Gozuma carpan bir catlak gormedim daha dikkatli bakmam lazim.Bana su an 85 b dar geliyor.Gogus uclarim da kasiniyor,neden anlamadim.Popoda ve goguste ergenlikten kalan catlaklariim var.Doguma son birkac gun kala catir catir catladim diyeni de duydum.O yuzden her an olabilir.Benim genlerim musait.Artik dogumdan sonra lazer yaptiririz.Yeter ki gobek sarmasin,burusmasin.
Anam karıştı hatlar pardone :) ablamın ilk gebeliğinde 85ten 105e çıkmış büyüyebilir belkim :)Benim ilk gebeliğim canım bu
Bu arada kizlar benim gogusler şuan 105 dahada buyumez umarim
Benimde yok :) arada aklıma gelirse kullanıyorum okadar.. gecen yıl düzenli kullanıyordum budefa zamanım yok :)Benim hiç catlagim yok çok şükür, hiçbişey de kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?