2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlayacağın varsa maalesef hiçbir şey engel olamıyor kızlar ilk doğumumda o kadar çok krem parası verdimki 500 ü geçmiş yine ne fayda karnım paramparça dağıldı sanki kilo verdikçe üstünden zaman geçtikçe doğumdan sonra çatlakların rengi açıldı şimdi hiçbir krem almadım bundan daha fazla çatlağım olamaz herhalde aklıma geldikçe kantaron yağı kullanıyorum ilave çatlak oluşmadı daha ne olsun yerde kalmadı zaten

Canım bende grip olduğumda doktorum iliadin sprey verdi spreyi aldım ama hiç açmadım kullanmaya gerek kalmamıştı çok rahatsız ediyorsa sen kullanabilirsin veya tuzlu su yap burnundan genizlerine çek oda rahatlatır

Çok sağol canımm.. Deniycem

Çok sağol canımm.. Deniycem
Hatta oğlum için doktor sprey kullanma 100 ml su içerisine 1 çay kaşığı tuz ve yarım çay kaşığı karbonat koy erit sprey şişesini güzel yıka içerisine doldur onu günde 3-4 defa kullan demişti onunkinide öyle geçirmiştim çok faydası oldu

Bugün oğlum çok uyuduğu için yarım saat önce zorla uyuttum şimdide içimdeki oğlum uyandı tekme tekme üstüne vuruyor o da beni uyutmuyor sabah şeker yüklemesi için doktora gideceğim ama nasıl uyanacağım bilmiyorum annelik dünyanın en güzel ve en zor işi Allah tüm annelerin yardımcısı olsun güzel salih dualarını kabul etsin

Gozuma carpan bir catlak gormedim daha dikkatli bakmam lazim.Bana su an 85 b dar geliyor.Gogus uclarim da kasiniyor,neden anlamadim.Popoda ve goguste ergenlikten kalan catlaklariim var.Doguma son birkac gun kala catir catir catladim diyeni de duydum.O yuzden her an olabilir.Benim genlerim musait.Artik dogumdan sonra lazer yaptiririz.Yeter ki gobek sarmasin,burusmasin.

Gecmis olsun canim.Senin durum ben de 2 ay surdu alerjiikti.Simdi sadece hspsuruyorum.Mutlaka ilaci vardir.Piimpiriklik yapip ben kullanmadim.Neden eziyet ettiysem kendime.Serum fizyolojik biraz rahatlatti burnumu.

Yarin benim de seker yuklemesi icin son gunum.Esime yaptiralim mi dedim.Ne hissediyorsun,sence sende seker var mi dedi.Ben de saglikli hissediyorum,seker yok diyince hislerine guveniyorum yaptirmiyoruz dedi.Hislere birakmak dogru mu bilemediim.Sabah kahvalti etmeden bir daha soracagim.Benim kocam da sacimi boyatirim bisi demez ama seker yuklemesi yaptirtmaz.Su ana kadar butun testleri yaptirtip da bunu yaptirtmamak...Egitimde dr yaptirmayanlardan imza aliyorum bu sorumlulugu aldigina dair dedi.

Canim o kadar kotuysen kadin dogum doktoruna danis bence hem boyle bebisinide daha zararli. Verebilecegi ilac vardir yada tavsiyelerde bulunur sana. Bana ozellikle meyve mixi önermisti ben daha gebeligi ogrendigim zaman griptim. Portakal elma mandalina ve kirmizi pancarin suyunu ic demisti hep.burnuna tuzlu su çekebilirsin

Gunaydinlarrr çok geçmiş olsun doğrusu doktora gitmek havalar bi sıcak bi soğuk grip gitmedi kimseden

serum fizyolojik sıkabilirsin tuzlu steril su zaten. bir de sıcak su buharına tut açılmasına baya fayda sağlıyor. geçmiş olsun canım. doktoruna da danışsan iyi olur aslında

Günaydın kızlar. ne güzel boyatmışsınız. bana doktorum yasakladı. bende sadece kestirdim. doğuma yakın yeniden kestiririm boyalı kısımdan eser kalmaz

Ay ne mutlu kuzu sana da ya. İnan görüp elinden birşey gelmemek çok üzüyor insanı

Bende aldım ama bacaklarımın kuruluğuna bana mısın demiyor. Günde 2 kere sürüyorum yine pul pul. Kurbağa derisine döndü:)

Ay kıyamam sana ya. Demi çatlayacAğın varsa çatlıyo. Benimde 500ü bulmuştur şimdiye kreme harcadığım para.

Banada sırttan dar geliyor b kap ama nbb den hariç rahat edemiyorum. Uzatıcılar varya arkasına ondan taktım çözdüm işi. Çatlaklara lazer yapınca gidiyo muymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…