2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

çok şükür benim de çatşağım patlağım yok şimdilik. cildim esnek çok fazla su içmememe ragmen kuru degılim. genelde banyodan sonra hındıstan cevızı yagını goguslerımden bacaklarıma kadar kalcam dahıl suruyorum. bence bıraz da genetık. benım annemın sadece son aylarında gobegının şeyine yakın kısmı catlamıs onun dısında catlagı olmamıs ve annem cok zayıftı ben anneme gore baya kılolu hamıle kaldım.

gunaydin.
benim kardesim zayif ve ikinci cocugunda son haftasında göbeğinde ufak catlagi oldu sadece. Ben de aklima geldikce Hindistan cevizi yagi ve shea butter surmeye calisiyorum.

canan karatay fox ta konusuyor simdi : hastaliklar genetik degil, temeli anne karninda atiliyor dedi.
hamilelere de meyve onermiyormus cunku hepsi ilacli diyor. Seker yuklemesine zaten karsi.
bir yasa kadar cocuga sekerli gida vermek kalp ilerde hastaligina davetiye cikariyormus ayrica.

Canım bir insan profesör olunca herşey için kendini yetkili bilmeli. Ben artık Canan hocanın her dediğine inanmıyorum kendi alanının dışında herşey söylüyor biraz önce bal ile ilgili ne diyeceğini şaşırdı arı ve bal ile ne biliyor acaba benim eşim veteriner ve biz gülerek seyrettik herhalde balın mısırdan buğdaydan olduğunu sanıyor Yavuz Dizdar 1 Canan Karatay 2 yani

Y Yellu canım çatlak olayı ne yaparsan yap oluyor benim 16. Haftamda biran da göğüslerimde çatlak oldu şok oldum kırmızı hatlar olmuştu ama aşırı değildi bende Hemen lierac krem ve müstela çatlak önleyici yağ kullandım her gün hatta sabah akşam maalesef devam etti simdi birsuru bende bıraktım sadece karnıma sürüyorum olacaksa yapacak birsey yok tatlım üstelik sadece 1 beden büyüdü göğüsler o kadar

fazlasıyla alanının dışına çıktığı için güven vermiyor açıkçası. meyve yeme bal yeme boool tereyğı zeytinyağı ye. insanlar ne yiyecek biraz komik. meyve kadar güzel bir şey var mı yaa.. bal kadar besleyici.. abartıyor çok şeyi. normal bir insan bile günde 2 yumurtayı zor yerken hamileye 10 tane diyor. protein zehirlenmesi yaşayacak hamileler.. şeker çocuklara verilmesine bende karşıyım belli bir yaştan sonra zaten yiyor ama 1 yaşa kadar verilmemeli. en az o da.. prof. olması her şeyi bilmesi bilebilmesi demek değil

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum sana ama Canan teyzeye değil

Biz geldik.. Kızım 1208gr olmus 5 gun geri ama doktor amcamiz kizdi bize her bebek ayni olsa 40.haftada hepsi 4kilonun ustunde dogar dedi :-/ Haftasiyla uyumlu saglikli bir bebek bu bebek dedi..
Kan uyusmazligi icin igne gebelikte önermiyorum dedi ama kan testini yapti bakacak bebegin kanina sen istersen vurdururum yoksa dogumdan sonra dedi.

Kizimda ilk defa poposunu donmustu secde seklinde kafa asagida popo yukarda donmedi herkese ben her gittigimde göruyorum yuzunu dedim dedim al sana poposunu görduk geldik :)))
Bizden haberler böyle cok sukur

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlık versin. Bebişin nasılmış bu durumda. Tıp ne kadsr ilerlemiş ya
Aynen canım kendi doktorum da geldi ameliyata sonradan öğrendim tabi ama içim rahattı hep.bebiş çok iyi çok şükür.öncesinde de sonrasında da taklalar atıp duruyodu :)

iyi olmasına sevindim canım bebişin.. doktor haklı her bebek aynı kiloda doğmuyor. oğlum hep öndeydi 3850 gr doğdu. ama kızım haftasına göre gidiyor ve yüksek ihtimalle oğlum kadar kilolu olmayacak. ama sorun değil sağlıklı olsun gerisi önemli değil. takma kilosunu sen. hiç belli olmaz son haftalarda hızla kilo alıyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…