2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen ay ben 5 kilo almistim bebek 700gramdi bu ay 2 kilo almisim bebek 500 gram almis ☺ Bencede artik hizli artis var diger aya 1 kilo bile almis olabilir :))
Saglikli olsunlarda 3kilonun ustunde dogarsa sadece bakimi kolay olur hastaliga direnci olur yoksa kilo hic önemli degil

O hic belli olmaz o yuzden sen strese sokma kendini,cok sevindim iyi haber almana

Hakikaten saskinlikla okudum,esime anlatiyordum dun aksam hatta apandistini almislar bir arkadasin kadinlar kulubundeki diye:)cok gecmis olsun herseyin yolunda olmasina da cok sevindim
Teşekkür ederim canım biz de ilk başta çok korktuk nasıl olacak diye ama doktorlar çok emin konuştular ve rahatlattılar bizi.rabbim hepimize kalan zamanı sağlıklı geçirmeyi nasip etsin :)

Al bendende okadar canımya. Bir bedende bukadar oluyorsa sonları düşünemiyorum. Bende lierac kullandım son 10gündür mustela yağ kullanıyorum. Ay bırakma yine de sür tatlımya belki yinede bir faydası dokunur

Aynen canım kendi doktorum da geldi ameliyata sonradan öğrendim tabi ama içim rahattı hep.bebiş çok iyi çok şükür.öncesinde de sonrasında da taklalar atıp duruyodu :)
Oh iyi bari tatlım şükür geride kaldı hepsi. Rabbim daha beterinden korusun size acil şifalar versin canım benim

Selam güzel gebişler :) bizde kızımızı gördük 1130 gram 36-37 cm olmuş Melisa'm uyuyodu yawrum yüzünü pek göstermeyi sewmiyor zaten sürekli yan profil görüyoruz :) ama bi ayak parmakları var görmeye değer :) bu arada kasık ağrım ve kasılmam için normal kukunun üstndeki kemik bebek büyüdükçe ağırlaştıkça ayrılırmış ondan olurmuş. Bir sonraki görüşümüz 3 hafta sonra inşallah bizden bukadar herkeslere mutlu hafta sonları

A alpi cim gözünaydın çok sevindim dr dogru demıs hem sıkıntı edılıcek bır sey yok saglıklı olsun yeterki zaten son 2 bucuk 3 ayda rahat 2 kılo alır bence

mathsdaisy canım cok gecmıs olsun sorunsuz atlatmana sevındım.

kızlar bebısım bazı gunler az hareket edıyo bazı gunlerse cosuyo ama tekmeler artık baya sert ve canımı yakıyo. az hareket ettıgınde uyandırıp tekmelemesın dıye ugrasıyorum uyanınca tekme bombardımanına tutuyo bu sefer de tamam hadı uyu en ıyısı sen dıyorum fena vuruyo zilli :)

oy maşallah bak senın kuzu da toparlamıs baya. benım gorus gunume daha ıkı hafta var ya nası geccek zaman

Banada sırttan dar geliyor b kap ama nbb den hariç rahat edemiyorum. Uzatıcılar varya arkasına ondan taktım çözdüm işi. Çatlaklara lazer yapınca gidiyo muymuş?
Sagol canim uzaticiyi ilk kez duydum bana da sirttan dar ondan alayim.Medikal estetikciler yapiyoruz diyorlar.Arastirmak lazim ne kadar dogru.

Guzel kilolanmis canim,icin rahat etsin artik.Biz de dr u bekliyoruz.Randevu 12 deydi.

Maşallah canım çok sevindim, iğne dozunu sordun mu canım

mathsdaisy .!.:
Teşekkür ederim canım biz de ilk başta çok korktuk nasıl olacak diye ama doktorlar çok emin konuştular ve rahatlattılar bizi.rabbim hepimize kalan zamanı sağlıklı geçirmeyi nasip etsin :)
Çok geçmiş olsun canım, çok şükür sorunsuz atlattın.

Maşallah prensesine canım büyümüş, benimki yüzünü göstermeyince dürtüyo dr.amcası dönüyo sonra.

Benimki 24 haftada kafa asagidaydi dönmüştü yani, ama dr.daha çok döner dedi, seninki de dönebilir bence son haftaya kadar.

maşallah bebişe canım. benim 17 haftalıkken döndü ve hala aynı pozisyonda. doktor dikkat et dedi. başı aşağıda olunca rahatsız ediyor beni. belki değiştirir pozisyonunu bilmiyorum. oğlum 32 haftalıkken dönmüştü. daha var döner illa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…