2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzucuga icin rahat etsin canım bak gayet iyi prenses

Canım. Kaç hafta kaç günsünüz kilodan dolayı mı 5 gün geri 28+0 da 1150 gr drfi benim bebege acaba az mı kilosu?

bende seni merak ediyodum cnm maşallah yarım kilo almış bile iyi bakmışsın gene 1 ay sonra mi kontrol

Sagol canim uzaticiyi ilk kez duydum bana da sirttan dar ondan alayim.Medikal estetikciler yapiyoruz diyorlar.Arastirmak lazim ne kadar dogru.
Canım ben de uzatici kullanıyorum sırt kısmı sıkıyor diye. Emzirme süt yeni aldım, yanında uzatici da verdiler, çünkü denedim sıktı. Iyi oluyor, her sutyene takabiliyorsun.

canim senin de mi kasik ve vajina ust bolgelerinde agri oluyordu? bu hafta bende de basladi

Canım. Kaç hafta kaç günsünüz kilodan dolayı mı 5 gün geri 28+0 da 1150 gr drfi benim bebege acaba az mı kilosu?
28+5normalde ama bebek su anda 28+0 görunüyor tarih olarak geride gelisimi iyi dedi doktor. Az degil aslinda kilolari sadece satla ayni degil diye geri deniyormus oda belki yumurtlama gunuyle uyumludur.
bende seni merak ediyodum cnm maşallah yarım kilo almış bile iyi bakmışsın gene 1 ay sonra mi kontrol
Evet iyi bakmisim insallah boyle devam eder doktor istersen hafta ici gel yuzunu gor dedi esim izin alabilirse gidecem yoksa 1 ay sonra kontrol yine :-/
Senin ne zaman kontrol ?

O hic belli olmaz o yuzden sen strese sokma kendini,cok sevindim iyi haber almana

Guzel kilolanmis canim,icin rahat etsin artik.Biz de dr u bekliyoruz.Randevu 12 deydi.

Maşallah canım çok sevindim, iğne dozunu sordun mu canım

Al_pi Y Yellu bebişler maşallah toparlamış ay bende 3 boyutlu bir kez daha gorebilseydim keşke ya

Maşallah kuzucuga icin rahat etsin canım bak gayet iyi prenses
Hepinize cok teşekkür ederim kızlar. Sea41 canim igne dozunu sordum ama normal bebek strest yapma dedi konuyu kapatti.

bu hafta içi bi gün gidicem bende eşim kasap zor ayarlıyor işleri çok merak ediyorum bebişi

canim senin de mi kasik ve vajina ust bolgelerinde agri oluyordu? bu hafta bende de basladi
Benim 2 haftadir vajina ust bolgemde agri var ozellikle oturduktan sonra yururken. O kadar rahatsiz oluyorum ki anlatamam. Eski doktorum tek tarafliysa sorun degil diyerek gecistirmisti. Yenisi kemiklerin aciliyor o yuzden agrilar normal. Kalsiyum destegi al hafifler dedi. Icimi rahatlatti.

Hepinize cok teşekkür ederim kızlar. Sea41 canim igne dozunu sordum ama normal bebek strest yapma dedi konuyu kapatti.
Canım nasıl beslendin, ben de iyi beslenmeye çalışıyorum, canım istemese bile bebiş için zorla yiyorum.

Al bendende okadar canımya. Bir bedende bukadar oluyorsa sonları düşünemiyorum. Bende lierac kullandım son 10gündür mustela yağ kullanıyorum. Ay bırakma yine de sür tatlımya belki yinede bir faydası dokunur
Valla canım o kadar bakıma rağmen devam edince bi bosvermislik oldu sadece banyo sonrası sürüyorum göğüslere ama karnima devam mustela çok iyi bi yağ ben onu gebelik sonrası da kullanırım çok nemli tutuyor bebeğimede masaj iÇin ilerde güzel olur

bu hafta içi bi gün gidicem bende eşim kasap zor ayarlıyor işleri çok merak ediyorum bebişi
Hastane yakin olsa tek gidilir de hastane uzak mecburen esleri bekliyoruz iste. Insalalh senin bebiste kilosunu almistir
Canım nasıl beslendin, ben de iyi beslenmeye çalışıyorum, canım istemese bile bebiş için zorla yiyorum.
Sütü bi gun icip bir gun icmiyordum cok dikkat etmiyordum ama 1 ay hergun buyuk bardak süt ictim hic aksatmadim bir kase yogurt En az 1bucuk litre su ictim gunluk.Birde et tavuk balik cok yedim yesil mercimek salatasi filan yaptim mercimekte cok protein varya bu ay cidden iyi yedim yuruyus yaptim hergun o kadar yemeye 2 kilo almisim demekki su ve yuruyuste iyi geldi. Ama hicc canini sıkma 1 hafta gerilik cok normalmis doktor firca atinca anladim

Y Yellu Al_pi kızlar çok sevindim maşallah prenseslerinize içiniz rahat olsun bebisler de gayet iyi inşallah daha da iyi olurlar herkes her zaman mutlu haberlerle döner bu şekilde
Sagol canim hepimiz guzel haberler alalim insallah .. Dogum icin de 23-24 haziran dedi zaman yaklasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…