Maşallah kuzucuga icin rahat etsin canım bak gayet iyi prensesBiz geldik.. Kızım 1208gr olmus 5 gun geri ama doktor amcamiz kizdi bize her bebek ayni olsa 40.haftada hepsi 4kilonun ustunde dogar dedi :-/ Haftasiyla uyumlu saglikli bir bebek bu bebek dedi..
Kan uyusmazligi icin igne gebelikte önermiyorum dedi ama kan testini yapti bakacak bebegin kanina sen istersen vurdururum yoksa dogumdan sonra dedi.
Kizimda ilk defa poposunu donmustu secde seklinde kafa asagida popo yukarda donmedi herkese ben her gittigimde göruyorum yuzunu dedim dedim al sana poposunu görduk geldik :)))
Bizden haberler böyle cok sukur
Saol tatlım benim valla iri miri bişi olcak tosbiğim. Ay zor ya bana 3 hafta çok geliyodaoy maşallah bak senın kuzu da toparlamıs baya. benım gorus gunume daha ıkı hafta var ya nası geccek zaman
Yok ya normal iç çamaşırcılarda satılıyor rafya mı ne deniyor tam emin değilimSagol canim uzaticiyi ilk kez duydum bana da sirttan dar ondan alayim.Medikal estetikciler yapiyoruz diyorlar.Arastirmak lazim ne kadar dogru.
Canım. Kaç hafta kaç günsünüz kilodan dolayı mı 5 gün geri 28+0 da 1150 gr drfi benim bebege acaba az mı kilosu?Biz geldik.. Kızım 1208gr olmus 5 gun geri ama doktor amcamiz kizdi bize her bebek ayni olsa 40.haftada hepsi 4kilonun ustunde dogar dedi :-/ Haftasiyla uyumlu saglikli bir bebek bu bebek dedi..
Kan uyusmazligi icin igne gebelikte önermiyorum dedi ama kan testini yapti bakacak bebegin kanina sen istersen vurdururum yoksa dogumdan sonra dedi.
Kizimda ilk defa poposunu donmustu secde seklinde kafa asagida popo yukarda donmedi herkese ben her gittigimde göruyorum yuzunu dedim dedim al sana poposunu görduk geldik :)))
Valla şükürler olsun darısı doktor randevusunu bekleyen arkadaşlarıma. Çok kısa görüyoruz ama yetiyo. Doktorumuz çok sewmiyo rahatsız etmeyi. Herşeyini kontrol ediyo bitiyo
bende seni merak ediyodum cnm maşallah yarım kilo almış bile iyi bakmışsın gene 1 ay sonra mi kontrolBiz geldik.. Kızım 1208gr olmus 5 gun geri ama doktor amcamiz kizdi bize her bebek ayni olsa 40.haftada hepsi 4kilonun ustunde dogar dedi :-/ Haftasiyla uyumlu saglikli bir bebek bu bebek dedi..
Canım ben de uzatici kullanıyorum sırt kısmı sıkıyor diye. Emzirme süt yeni aldım, yanında uzatici da verdiler, çünkü denedim sıktı. Iyi oluyor, her sutyene takabiliyorsun.Sagol canim uzaticiyi ilk kez duydum bana da sirttan dar ondan alayim.Medikal estetikciler yapiyoruz diyorlar.Arastirmak lazim ne kadar dogru.
canim senin de mi kasik ve vajina ust bolgelerinde agri oluyordu? bu hafta bende de basladiSelam güzel gebişler :) bizde kızımızı gördük 1130 gram 36-37 cm olmuş Melisa'muyuyodu yawrum yüzünü pek göstermeyi sewmiyor zaten sürekli yan profil görüyoruz :) ama bi ayak parmakları var görmeye değer :) bu arada kasık ağrım ve kasılmam için normal kukunun üstndeki kemik bebek büyüdükçe ağırlaştıkça ayrılırmış ondan olurmuş. Bir sonraki görüşümüz 3 hafta sonra inşallah bizden bukadar herkeslere mutlu hafta sonları
28+5normalde ama bebek su anda 28+0 görunüyor tarih olarak geride gelisimi iyi dedi doktor. Az degil aslinda kilolari sadece satla ayni degil diye geri deniyormus oda belki yumurtlama gunuyle uyumludur.Canım. Kaç hafta kaç günsünüz kilodan dolayı mı 5 gün geri 28+0 da 1150 gr drfi benim bebege acaba az mı kilosu?
Evet iyi bakmisim insallah boyle devam eder doktor istersen hafta ici gel yuzunu gor dedi esim izin alabilirse gidecem yoksa 1 ay sonra kontrol yine :-/bende seni merak ediyodum cnm maşallah yarım kilo almış bile iyi bakmışsın gene 1 ay sonra mi kontrol
O hic belli olmaz o yuzden sen strese sokma kendini,cok sevindim iyi haber almana
@alpi cim gözünaydın çok sevindim dr dogru demıs hem sıkıntı edılıcek bır sey yok saglıklı olsun yeterki zaten son 2 bucuk 3 ayda rahat 2 kılo alır bence
@mathsdaisy canım cok gecmıs olsun sorunsuz atlatmana sevındım.
kızlar bebısım bazı gunler az hareket edıyo bazı gunlerse cosuyo ama tekmeler artık baya sert ve canımı yakıyo. az hareket ettıgınde uyandırıp tekmelemesın dıye ugrasıyorum uyanınca tekme bombardımanına tutuyo bu sefer de tamam hadı uyu en ıyısı sen dıyorumfena vuruyo zilli :)
Guzel kilolanmis canim,icin rahat etsin artik.Biz de dr u bekliyoruz.Randevu 12 deydi.
Maşallah canım çok sevindim, iğne dozunu sordun mu canım
Hepinize cok teşekkür ederim kızlar.Maşallah kuzucuga icin rahat etsin canım bak gayet iyi prenses
bu hafta içi bi gün gidicem bende eşim kasap zor ayarlıyor işleri çok merak ediyorum bebişi28+5normalde ama bebek su anda 28+0 görunüyor tarih olarak geride gelisimi iyi dedi doktor. Az degil aslinda kilolari sadece satla ayni degil diye geri deniyormus oda belki yumurtlama gunuyle uyumludur.
Evet iyi bakmisim insallah boyle devam eder doktor istersen hafta ici gel yuzunu gor dedi esim izin alabilirse gidecem yoksa 1 ay sonra kontrol yine :-/
Senin ne zaman kontrol ?
Benim 2 haftadir vajina ust bolgemde agri var ozellikle oturduktan sonra yururken. O kadar rahatsiz oluyorum ki anlatamam. Eski doktorum tek tarafliysa sorun degil diyerek gecistirmisti. Yenisi kemiklerin aciliyor o yuzden agrilar normal. Kalsiyum destegi al hafifler dedi. Icimi rahatlatti.canim senin de mi kasik ve vajina ust bolgelerinde agri oluyordu? bu hafta bende de basladi
Doguma yakin gidersen goremezsin ama canim iyice buyuyecek ve sıkışacaklarben de cok ıstıyorum ya sanırım dogumdan once dayanamayıp baska bı dr da 3 boyutlu gormeye gıdıcem
Canım nasıl beslendin, ben de iyi beslenmeye çalışıyorum, canım istemese bile bebiş için zorla yiyorum.Hepinize cok teşekkür ederim kızlar.Sea41 canim igne dozunu sordum ama normal bebek strest yapma dedi konuyu kapatti.
İyi olmanıza sevindim canım bununla geçmiş olsunAllah razı olsuun çok teşekkür ederiimdün gece geldim evime iyiyim çok şükür.dikiş yerlerinin iyileşmesini bekliyoruz .
Valla canım o kadar bakıma rağmen devam edince bi bosvermislik oldu sadece banyo sonrası sürüyorum göğüslere ama karnima devam mustela çok iyi bi yağ ben onu gebelik sonrası da kullanırım çok nemli tutuyor bebeğimede masaj iÇin ilerde güzel olurAl bendende okadar canımya. Bir bedende bukadar oluyorsa sonları düşünemiyorum. Bende lierac kullandım son 10gündür mustela yağ kullanıyorum. Ay bırakma yine de sür tatlımya belki yinede bir faydası dokunur
Hastane yakin olsa tek gidilir de hastane uzak mecburen esleri bekliyoruz iste. Insalalh senin bebiste kilosunu almistirbu hafta içi bi gün gidicem bende eşim kasap zor ayarlıyor işleri çok merak ediyorum bebişi
Sütü bi gun icip bir gun icmiyordum cok dikkat etmiyordum ama 1 ay hergun buyuk bardak süt ictim hic aksatmadim bir kase yogurt En az 1bucuk litre su ictim gunluk.Birde et tavuk balik cok yedim yesil mercimek salatasi filan yaptim mercimekte cok protein varya bu ay cidden iyi yedim yuruyus yaptim hergun o kadar yemeye 2 kilo almisim demekki su ve yuruyuste iyi geldi. Ama hicc canini sıkma 1 hafta gerilik cok normalmis doktor firca atinca anladimCanım nasıl beslendin, ben de iyi beslenmeye çalışıyorum, canım istemese bile bebiş için zorla yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?