2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim de yururken veya o bolgeyi kasan bi hareket yaptigimda oluyor . Cok zorlarsa ek onlem icin doktorumuza danisiriz biz de.

Maşallah prensesine canım büyümüş, benimki yüzünü göstermeyince dürtüyo dr.amcası dönüyo sonra.
Bizim dr amcası hiç rahatsız etmiyo boyuna kilosuna bakıyo rahim ağzı uzunluğunu ölçüyo suyu iyi mi diye bakıyo 1-2 de foto veriyo okadar Saol bu arada canım benim

Ama sanki yap lierac kadar etkili mi değil kafama taktım. Lieracı bıraktım 10gün sonra çatlaklar başladı

Sagol canim hepimiz guzel haberler alalim insallah .. Dogum icin de 23-24 haziran dedi zaman yaklasiyor
Canımya ben sana yazdım sanıyorum. Gözümüz aydın. Senin minnoşta kocaman olmuş bin maşallah senin baya az kaldı valla hazırlıkları bitir annesi :)

Canımya ben sana yazdım sanıyorum. Gözümüz aydın. Senin minnoşta kocaman olmuş bin maşallah senin baya az kaldı valla hazırlıkları bitir annesi :)
Evet canim bugun odasini kurduk temizledik yavaş yavaş artik bitiriyoruz. Bizim tek is cocuk degil ki evde yeni bitmiyor ki yap yap :))
Maşallah kuzucuklara cok sevindim cidden senin dedigin gibi 1 ayda yarim kilo almisim. Boyle devam ederler insallah ❤

Canım. Kaç hafta kaç günsünüz kilodan dolayı mı 5 gün geri 28+0 da 1150 gr drfi benim bebege acaba az mı kilosu?
Gozun aydin canim
Benim bebis de 940 gr 34-35 cm.Bir hafta ileri almisti ama simdi bakinca 27 haftada bebek ortalama kilosu daha yuksek.Erken bir ileri alis miydi acaba?Dr a soyledim benim icin kemik yapisi ve karin cevresi olcumu onemli.Her sey yolunda diiyor.Dogum tarihi icin 8 Temmuz uzerinde yogunlasiyor.Dogum tarihimle oynamasalar ,normal dogum olsa 24 unde falan olmaliydi dogum.15-16 gun onceden alinacak bu hesapla bebis benden.

Ama sanki yap lierac kadar etkili mi değil kafama taktım. Lieracı bıraktım 10gün sonra çatlaklar başladı
Hadi ya.Ben de yeni kutuya gecmeden eskilerin ambalajlarini atmamistim,kesip icindikileri suruyorum dunden beri.Iki kutu ilk kullandigim Mustelalar vardi.Bu aksam biter,lierac sureyim bari.Ben hemoroid e kantoron surdum cok iyi geldi.Dr a sizin verdiginiz kremden daha iyi geldi :) dedim.Onu surersen erken dogum yapma riskin var,cilt emiyor dedi.O kremi sur dedi.Korktum simdi kantoron suremem bir daha.

Banada o yuzden kizdi bebek gayet saglikli olcumleri haftasiyla uyumlu dedi.Senin takvim 24 nasil 8 temmuzda dogum anlamadim. Mesela benimki 3 temmuz takvimde doktor bu haliyle bile 3 temmuz dedi ben sezeryan deyince 10 gun once dedi.

kız çocukları bide erkekle başa baş gitmez..ve anne babaya da bağlı ben de eşimde minyonuz eşim 68 kilo ben 66

Banada o yuzden kizdi bebek gayet saglikli olcumleri haftasiyla uyumlu dedi.Senin takvim 24 nasil 8 temmuzda dogum anlamadim. Mesela benimki 3 temmuz takvimde doktor bu haliyle bile 3 temmuz dedi ben sezeryan deyince 10 gun once dedi.
Bebegin gelisimi iyi,erken dollenme dedi 17.10 dan 10.10 a aldi regl tarihimi.Bebek 26 haftalikken 27 haftalik yapti dr.Sezeyanla oluncada ayin 2-8 i arasi ama buyuk ihtimal 8 temmuz dedi.Normal dogum olsa 17 Temmuzmus.Bana acele ediyor gibi geliyor.Neden boyle yaptigini anlamiyorum.

kız çocukları bide erkekle başa baş gitmez..ve anne babaya da bağlı ben de eşimde minyonuz eşim 68 kilo ben 66
Aynen canim ama bebek de gelisim geriligi mi var diye insan panik oluyor kuruyor kafada birde birbirimizden etkileniyoruz haliyle ama artik icim rahat doktor guzel guzel anlatinca anladim kafama takmam artik Bizde kiloca minyonuz :) Su anda 60 kiloyum hayatimda ilk defa oda ..

Bende onu anlamadim iste bebek öndede olsa tarihi kolay kolay degismiyorlar. Senin doktor baya abartmis 1 ay önce dogacak nerdeyse .. Dur bakalim bir daha ki kontrolde ne diyecek olmadi baska bir doktora daha gider tarih alirsin

65 kiloyum ben de.Toplam 11 kilo aldim.5 kiloyu gecmem umarim.Bu uc haftada cok kilo almamisim.

Ben göğsüm için özellikle lierac kullandım çatlama devam etti kafana takma boşver :) bebisler hep daha da iyi olacak tatlım merak etme hele son zamanlarda kilo olayı daha hızlı olacak benim kuzum daha gramlarda bakalım 2 hafta sonra kontrol var ama ben yedigime içtigime hiç dikkat etmiyorum sadece suyuma dikkat ediyorum o kadar :)

Sagol canim hepimiz guzel haberler alalim insallah .. Dogum icin de 23-24 haziran dedi zaman yaklasiyor
Ayy canım beni bile heyecan bastı valla ne kadar az kalmış annesi hayırlısı ile kucağımiza da alırız inşallah sen hazırlıkları yavaştan tamamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…