2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende onu anlamadim iste bebek öndede olsa tarihi kolay kolay degismiyorlar. Senin doktor baya abartmis 1 ay önce dogacak nerdeyse .. Dur bakalim bir daha ki kontrolde ne diyecek olmadi baska bir doktora daha gider tarih alirsin
Evt canim perintologla drum one aldi tarihimi.Baska bir dr a da gideyim,ne diyecek bakalim.

Ayy canım beni bile heyecan bastı valla ne kadar az kalmış annesi hayırlısı ile kucağımiza da alırız inşallah sen hazırlıkları yavaştan tamamla
Bakalim topigin ilk annesi kim olacak :) Hepsi zamaninda dogsunda insallah.. Kizimin herseyi hazir benim hic birsey yok En acilinden kendime de almam lazim artik :)

Gecmis olsun canim.Senin durum ben de 2 ay surdu alerjiikti.Simdi sadece hspsuruyorum.Mutlaka ilaci vardir.Piimpiriklik yapip ben kullanmadim.Neden eziyet ettiysem kendime.Serum fizyolojik biraz rahatlatti burnumu.
Hadi yaaa aman geçsinn valla ztn nfes alamıyorm bidr bu çkınca pff :)

Buhar fln tuttum rhatlattı baya. Sprey verdi doktrda gece gttk acile .. ama ddğn de mantıklı. Hiç ilaç kullanmak istemiyorum

sizinkiler erkenden donmus maşallah benimkinim pek gönlü yok gibi ☺Teşekkürler cevap için tatlım inşallah bidahaki kontrolünde donmus olur 32. haftada gidicem tam :)

sizinkiler erkenden donmus maşallah benimkinim pek gönlü yok gibi ☺Teşekkürler cevap için tatlım inşallah bidahaki kontrolünde donmus olur 32. haftada gidicem tam :)

doktorum dikkat et dedi canım çok erken dönmesinden dolayı riskli dedi hatta çoğu şey yasaklandı.. acele etme hiç zamanında dönsün bıdık.. benim ilki 32 haftada döndü ama yine de sezaryen oldum dönmese de olurmuş

hiç bu açıdan düşünmemiştim doğru diyorsun en fazla sezaryen olur sağlıklı olsunda minnoslar ☺

Ben tek sepeti 55 tlye yaptirdim
Ben cok begendim canim yaptirmak isterseniz eli cok guzel temiz yapmis tel hafizamda yer kalmadi boyle cekmisim
Ama canim seninki baya buyuk bebis bezleri felan sigmis benim biri 20-biri 18-digeri 12 olculeri

Eklentiler

• IMAG1464.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 82
Canim nereden ne aldiniz,kacirmisim ben,guzel bisi galiba,biz de istiyoruzz :)
Canim instagramdan sifanin sepetleri diye arattir arkadas uyguna sepet yapiyor..bebek bezi pisik kremi vs koymak icin..malesef bben beceremedigim icin aldim ama elinden gelen rahatca yapar piyasaya gore ucuza yapiyor tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…