- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Evt canim perintologla drum one aldi tarihimi.Baska bir dr a da gideyim,ne diyecek bakalim.Bende onu anlamadim iste bebek öndede olsa tarihi kolay kolay degismiyorlar. Senin doktor baya abartmis 1 ay önce dogacak nerdeyse .. Dur bakalim bir daha ki kontrolde ne diyecek olmadi baska bir doktora daha gider tarih alirsin
Bakalim topigin ilk annesi kim olacak :) Hepsi zamaninda dogsunda insallah.. Kizimin herseyi hazir benim hic birsey yokAyy canım beni bile heyecan bastı valla ne kadar az kalmış annesi hayırlısı ile kucağımiza da alırız inşallah sen hazırlıkları yavaştan tamamla
Bencede git bakalim oda ayni seyi derse demekki haklilarmis dersin icin rahat eder.Evt canim perintologla drum one aldi tarihimi.Baska bir dr a da gideyim,ne diyecek bakalim.
Çok sağol cnm. Gece acile gttk burun spreyi fln verdi..serum fizyolojik sıkabilirsin tuzlu steril su zaten. bir de sıcak su buharına tut açılmasına baya fayda sağlıyor. geçmiş olsun canım. doktoruna da danışsan iyi olur aslında
Hadi yaaa aman geçsinn valla ztn nfes alamıyorm bidr bu çkınca pff :)Gecmis olsun canim.Senin durum ben de 2 ay surdu alerjiikti.Simdi sadece hspsuruyorum.Mutlaka ilaci vardir.Piimpiriklik yapip ben kullanmadim.Neden eziyet ettiysem kendime.Serum fizyolojik biraz rahatlatti burnumu.
Buhar fln tuttum rhatlattı baya. Sprey verdi doktrda gece gttk acile .. ama ddğn de mantıklı. Hiç ilaç kullanmak istemiyorumHatta oğlum için doktor sprey kullanma 100 ml su içerisine 1 çay kaşığı tuz ve yarım çay kaşığı karbonat koy erit sprey şişesini güzel yıka içerisine doldur onu günde 3-4 defa kullan demişti onunkinide öyle geçirmiştim çok faydası oldu
☝Kızlar aranızda catlamayan varmı?
Ben hiç çatlamadımKızlar aranızda catlamayan varmı?
Ben hiç çatlamadım
Ben üstelik banyo sonrası arada bebek yağı sürüyorum sadece ama eski kilo almadan olan bikaç çatlak var gerisi gelebilirKızlar aranızda catlamayan varmı?
sizinkiler erkenden donmus maşallah benimkinim pek gönlü yok gibi ☺Teşekkürler cevap için tatlım inşallah bidahaki kontrolünde donmus olur 32. haftada gidicem tam :)maşallah bebişe canım. benim 17 haftalıkken döndü ve hala aynı pozisyonda. doktor dikkat et dedi. başı aşağıda olunca rahatsız ediyor beni. belki değiştirir pozisyonunu bilmiyorum. oğlum 32 haftalıkken dönmüştü. daha var döner illa ki
Kızlar aranızda catlamayan varmı?
sizinkiler erkenden donmus maşallah benimkinim pek gönlü yok gibi ☺Teşekkürler cevap için tatlım inşallah bidahaki kontrolünde donmus olur 32. haftada gidicem tam :)
Ben de catlamadim hic goguslerim 2 beden buyumesine ragmen dustan sonra weleda yag arada da hindistan cevizi yagi sürüyorumKızlar aranızda catlamayan varmı?
hiç bu açıdan düşünmemiştim doğru diyorsun en fazla sezaryen olur sağlıklı olsunda minnoslar ☺doktorum dikkat et dedi canım çok erken dönmesinden dolayı riskli dedi hatta çoğu şey yasaklandı.. acele etme hiç zamanında dönsün bıdık.. benim ilki 32 haftada döndü ama yine de sezaryen oldumdönmese de olurmuş
Kızlar feci bel agrısı cekiyorum ne yapabilirim?
Ben cok begendim canim yaptirmak isterseniz eli cok guzel temiz yapmis tel hafizamda yer kalmadi boyle cekmisimBen tek sepeti 55 tlye yaptirdim
Canim instagramdan sifanin sepetleri diye arattir arkadas uyguna sepet yapiyor..bebek bezi pisik kremi vs koymak icin..malesef bben beceremedigim icin aldim ama elinden gelen rahatca yapar piyasaya gore ucuza yapiyor tatlimCanim nereden ne aldiniz,kacirmisim ben,guzel bisi galiba,biz de istiyoruzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?